TË FUNDIT
Tregtia, Tajvani dhe Irani në qendër të takimit Trump-Xi, Pekini paralajmëron për rrezikun e përplasjes Pep Guardiola largohet? Video që nxiti spekulimet për trajnerin e Manchester City Lefter Koka rikthehet në burg, Apeli i GJKKO ndryshon vendimin për inceneratorin e Tiranës Spektakli i Kupës së Botës, kush janë yjet që do të performojnë Eurovision, "Nan" e Alis jehon sot në skenë në Vjenë Pas raketave 'Javelin' dhe dronëve, SHBA përgatit paketë armatimi 14 milionë dollarëshe për Kosovën
Tregtia, Tajvani dhe Irani në qendër të takimit Trump-Xi, Pekini paralajmëron për rrezikun e përplasjes Pep Guardiola largohet? Video që nxiti spekulimet për trajnerin e Manchester City Lefter Koka rikthehet në burg, Apeli i GJKKO ndryshon vendimin për inceneratorin e Tiranës Spektakli i Kupës së Botës, kush janë yjet që do të performojnë Eurovision, "Nan" e Alis jehon sot në skenë në Vjenë Pas raketave 'Javelin' dhe dronëve, SHBA përgatit paketë armatimi 14 milionë dollarëshe për Kosovën
19° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Kuvendi i Shqipërisë Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Hantavirusi
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Kuvendi i Shqipërisë Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Hantavirusi

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Kombëtarja e Iranit

“Jemi kombëtare e rezistencës, luftoni për martirët”, ende pa viza Irani ‘niset’ për në Botërorin Amerikan
Futboll

“Jemi kombëtare e rezistencës, luftoni për martirët”, ende pa viza Irani ‘niset’ për në Botërorin Amerikan

Gjatë ceremonisë, të pranishmit valëvitnin flamuj dhe brohorisnin kore e slogane, disa mbanin pankarta dhe imazhe të ish-udhëheqësit suprem Ali Khamenei, i vrarë gjatë sulmeve izraelito-amerikane kundër Iranit.

13:59 3 h më parë14.05.2026.

Autori
Tërhiqet nga Botërori 2026, Irani refuzon të luajë në SHBA
Futboll

Tërhiqet nga Botërori 2026, Irani refuzon të luajë në SHBA

Tensionet gjeopolitike po ndikojnë edhe në sport. Kombëtarja e Iran ka vendosur të tërhiqet nga Kupa e Botës 2026, që do të zhvillohet verën e ardhshme në Amerikë.

14:03 64 ditë më parë11.03.2026.

Autori
Pesë lojtare të kombëtares iraniane të futbollit kërkojnë azil në Australi
Lindja e Mesme

Pesë lojtare të kombëtares iraniane të futbollit kërkojnë azil në Australi

Pesë lojtare të kombëtares së femrave të Iran në futboll kanë braktisur kampin stërvitor të ekipit dhe kanë kërkuar azil në Australi, sipas një njoftimi nga zyra e princit në mërgim, Reza Pahlavi.

15:14 66 ditë më parë09.03.2026.

Autori
Të fundit
Tregtia, Tajvani dhe Irani në qendër të takimit Trump-Xi, Pekini paralajmëron për rrezikun e përplasjes
Nëpër botë

Tregtia, Tajvani dhe Irani në qendër të takimit Trump-Xi, Pekini paralajmëron për rrezikun e përplasjes

Marrëdhëniet mes Shtetet e Bashkuara dhe Kinës janë rikthyer në qendër të vëmendjes globale pas takimit mes presidentit amerikan Donald Trump dhe liderit kinez Xi Jinping në Pekin, ku u diskutuan çështje kyçe si tregtia, energjia, Tajvani dhe tensionet në Lindjen e Mesme.

16:55 17 min më parë14.05.2026.

Autori
Pep Guardiola largohet? Video që nxiti spekulimet për trajnerin e Manchester City
Futboll

Pep Guardiola largohet? Video që nxiti spekulimet për trajnerin e Manchester City

Pamjet tregojnë disa xhirime që po zhvilloheshin në rrethin e mesit të fushës, si edhe trajnerin duke ecur mes trofeve të fituar gjatë periudhës së tij te klubi anglez.

16:52 20 min më parë14.05.2026.

Autori
Lefter Koka rikthehet në burg, Apeli i GJKKO ndryshon vendimin për inceneratorin e Tiranës
Kronikë

Lefter Koka rikthehet në burg, Apeli i GJKKO ndryshon vendimin për inceneratorin e Tiranës

Në vendimin e mëparshëm, GJKKO kishte vlerësuar se koha e kaluar në paraburgim e kishte shlyer dënimin, duke vendosur shuarjen e masës së sigurisë.

16:33 39 min më parë14.05.2026.

Autori
Spektakli i Kupës së Botës, kush janë yjet që do të performojnë
SHOWBIZ

Madonna, Shakira dhe grupi i djemve të K-pop BTS do të jenë kryesuese të shfaqjes së pjesës së parë në stilin e Super Bowl në finalen e Kupës së Botës këtë verë.

16:17 55 min më parë14.05.2026.

Autori
Eurovision, "Nan" e Alis jehon sot në skenë në Vjenë
Aktualitet

Në Vjenë ka nisur edhe edicioni i 70-të i Eurovision ku janë mbledhur fansa nga e gjithë Europa. Motoja e këtij viti i spektaklit është "Të bashuar nga muzika", dhe janë 35 shtete që garojnë. Eventi rikthehet në Austri pas 11 vitesh, dhe Shqipëria këtë vit përfaqësohet me Alis dhe këngën "Nan".

16:01 1 h më parë14.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
I vodhi në makinë muzikën e papublikuar Beyonce-s, burg për 41-vjeçarin
SHOWBIZ

Një persn që hyri me forcë në një makinë dhe vodhi hard disqe që përmbanin muzikë të papublikuar nga Beyoncé është dënuar me dy vjet burg.

15:42 1 ditë më parë13.05.2026.

Autori
Rikthehet në burg ish ministri Lefter Koka, vendimi nga Apeli i GJKKO-së
Aktualitet

Ish ministri i Mjedisit Lefter Koka do të rikthehet në qeli pas vendimit të Apelit të GJKKO, për sa i përket iceneratorit të Tiranës.

15:44 1 h më parë14.05.2026.

Autori
Mister në brigjet britanike, nxirren nga deti trupat e tre grave
Europa

Mister në brigjet britanike, nxirren nga deti trupat e tre grave

Deri tani, autoritetet nuk kanë dhënë detaje të tjera mbi shkakun e vdekjes apo nëse bëhet fjalë për një incident aksidental apo kriminal.

12:42 1 ditë më parë13.05.2026.

Autori
Gjyqi ndaj Laert Haxhiut, në GJKKO motra dhe babai i Noizy-t
Aktualitet

Gjyqi ndaj Laert Haxhiut, në GJKKO motra dhe babai i Noizy-t

Motra dhe babai i reperit të njohur shqiptar, Noizy, kanë mbërritur në GJKKO pasi janë thirrur si dëshmitar në gjyqin ndaj Laert Haxhiut.

12:02 1 ditë më parë13.05.2026.

Autori
Pas raketave 'Javelin' dhe dronëve, SHBA përgatit paketë armatimi 14 milionë dollarëshe për Kosovën
Kosovë

Pas raketave 'Javelin' dhe dronëve, SHBA përgatit paketë armatimi 14 milionë dollarëshe për Kosovën

Njoftimi për furnizimin e Kosovës me armatim të ri amerikan vjen në kohën kur kongresistë amerikanë po bëjnë thirrje që Uashingtoni ta mbështesë anëtarësimin e Kosovës në Organizatën e Traktatit të Atlantikut Verior.

15:52 1 h më parë14.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Në vendimin e mëparshëm, GJKKO kishte vlerësuar se koha e kaluar në paraburgim e kishte shlyer dënimin, duke vendosur shuarjen e masës së sigurisë.

16:33 39 min më parë14.05.2026.

Autori
Aktualitet

Në Vjenë ka nisur edhe edicioni i 70-të i Eurovision ku janë mbledhur fansa nga e gjithë Europa. Motoja e këtij viti i spektaklit është "Të bashuar nga muzika", dhe janë 35 shtete që garojnë. Eventi rikthehet në Austri pas 11 vitesh, dhe Shqipëria këtë vit përfaqësohet me Alis dhe këngën "Nan".

16:01 1 h më parë14.05.2026.

Autori
Aktualitet

Ish ministri i Mjedisit Lefter Koka do të rikthehet në qeli pas vendimit të Apelit të GJKKO, për sa i përket iceneratorit të Tiranës.

15:44 1 h më parë14.05.2026.

Autori
I akuzuar për ngacmim seksual nga 21-vjeçarja, kirurgu lihet në arrest shtëpie
Kronikë

I akuzuar për ngacmim seksual nga 21-vjeçarja, kirurgu lihet në arrest shtëpie

Kirurgu Nikolla Nunka, i akuzuar nga një 21-vjeçare për ngacmim seksual është lënë nga gjykata e Korçës në arrest shtëpie, duke lënë kështu qelinë.

14:53 2 h më parë14.05.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Marrëdhëniet mes Shtetet e Bashkuara dhe Kinës janë rikthyer në qendër të vëmendjes globale pas takimit mes presidentit amerikan Donald Trump dhe liderit kinez Xi Jinping në Pekin, ku u diskutuan çështje kyçe si tregtia, energjia, Tajvani dhe tensionet në Lindjen e Mesme.

16:55 17 min më parë14.05.2026.

Autori
Stuhi e frikshme në Indi, mbi 100 viktima në Utta Pradesh
Nëpër botë

Stuhi e frikshme në Indi, mbi 100 viktima në Utta Pradesh

Mbi 100 persona kanë humbur jetën në një stuhi të dhunshme në Utta Pradesh, shtetin më të populluar të Indisë. Pemët që bien, strukturat që shemben dhe rrufetë vranë të paktën 104 persona, plagosën më shumë se 50 dhe dëmtuan shtëpi në Indinë veriore, thanë zyrtarët.

15:24 1 h më parë14.05.2026.

Autori
Vendimi i rrallë, 75 vite burg për ish ministrin
Nëpër botë

Vendimi i rrallë, 75 vite burg për ish ministrin

Saleh Mamman, një ish-ministër i energjisë nigeriane, është dënuar me 75 vjet burg për pastrim parash prej 24.7 milionë dollarë, një dënim i rrallë kundër zyrtarëve të korruptuar në kombin e Afrikës Perëndimore.

15:06 2 h më parë14.05.2026.

Autori
Kriza politike në Britani, jep dorëheqjen sekretari i Shëndetësisë
Nëpër botë

Kriza politike në Britani, jep dorëheqjen sekretari i Shëndetësisë

Wes Streeting ka dhënë dorëheqjen nga kabineti si sekretar i shëndetësisë dhe i bëri thirrje Keir Starmer të japë dorëheqjen si kryeministër, duke thënë se tani duhet të ketë një garë për lidership.

14:54 2 h më parë14.05.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Njoftimi për furnizimin e Kosovës me armatim të ri amerikan vjen në kohën kur kongresistë amerikanë po bëjnë thirrje që Uashingtoni ta mbështesë anëtarësimin e Kosovës në Organizatën e Traktatit të Atlantikut Verior.

15:52 1 h më parë14.05.2026.

Autori
Shkëputja e energjisë i bllokoi në 800 metra thellësi, dalin të sigurt minatorët e bllokuar në Trepçë
Kosovë

Shkëputja e energjisë i bllokoi në 800 metra thellësi, dalin të sigurt minatorët e bllokuar në Trepçë

Minatorët kishin mbetur në nëntokë për rreth 12 orë, në një thellësi prej afro 800 metrash, pasi një defekt në linjën 35 kV shkaktoi ndërprerje të energjisë elektrike në minierën e Trepçës në orët e para të mëngjesit.

15:13 1 h më parë14.05.2026.

Autori
Përleshje fizike në Skënderaj, VV akuzon Sami Lushtakun për sulm me gotë ndaj kryetarit të degës
Kosovë

Përleshje fizike në Skënderaj, VV akuzon Sami Lushtakun për sulm me gotë ndaj kryetarit të degës

Vetëvendosje pretendon se Hysni Mehani ndodhej në kafenenë “Solo” së bashku me deputeten Arjeta Fejza dhe disa aktivistë të partisë, kur fillimisht është goditur me grusht dhe më pas me gotë në kokë. Në anën tjetër, Sami Lushtaku e mohoi versionin e Vetëvendosjes dhe pretendoi se ai u provokua.

14:45 2 h më parë14.05.2026.

Autori
"S.A.I.N.T"/  46 kg kokainë në Portin e Pireut, vinte nga Ekuadori
RAJON

"S.A.I.N.T"/ 46 kg kokainë në Portin e Pireut, vinte nga Ekuadori

Policia greke ka gjetur një sasi prej 46 kg kokainë në portin e Pireut me një vlerë prej 17 milionë euro.

14:30 2 h më parë14.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Pamjet tregojnë disa xhirime që po zhvilloheshin në rrethin e mesit të fushës, si edhe trajnerin duke ecur mes trofeve të fituar gjatë periudhës së tij te klubi anglez.

16:52 20 min më parë14.05.2026.

Autori
Vapë në Kupën e Botës? FIFA rrezikon sigurinë e lojtarëve
Futboll

Vapë në Kupën e Botës? FIFA rrezikon sigurinë e lojtarëve

Një grup shkencëtarësh kanë paralajmëruar FIFA-n se masat e saj aktuale të sigurisë nga nxehtësia për Kupën e Botës 2026 janë "të pamjaftueshme" dhe mund t'i vënë lojtarët në rrezik serioz për dëmtime.

15:49 1 h më parë14.05.2026.

Autori
Zyrtare për U-21, miqësorja me Slloveninë luhet më 5 qershor
Futboll

Zyrtare për U-21, miqësorja me Slloveninë luhet më 5 qershor

Kombëtarja shqiptare U-21 ka zyrtarizuar një tjetër ndeshje miqësore në kuadër të përgatitjeve për Kampionatin Europian U-21, ku Shqipëria është e kualifikuar automatikisht si një nga vendet organizatore.

14:39 2 h më parë14.05.2026.

Autori
Futboll

Gjatë ceremonisë, të pranishmit valëvitnin flamuj dhe brohorisnin kore e slogane, disa mbanin pankarta dhe imazhe të ish-udhëheqësit suprem Ali Khamenei, i vrarë gjatë sulmeve izraelito-amerikane kundër Iranit.

13:59 3 h më parë14.05.2026.

Autori
KULTURË
Filmi "Adolesence" bën histori në çmimet BAFTA
KULTURË

Filmi "Adolesence" bën histori në çmimet BAFTA

Drama e Netflix-it, Adolescence, ishte fituesi i madh në Çmimet Bafta Television të dielën, me The Celebrity Traitors dhe Last One Laughing që morën gjithashtu një pjesë të lavdisë.

22:17 2 ditë më parë11.05.2026.

Autori
Tedi Papavrami dekorohet me 'Urdhrin Suprem të Shqiponjës', Rama: Je ylli i botës që ndriçon edhe për vendin
KULTURË

Tedi Papavrami dekorohet me 'Urdhrin Suprem të Shqiponjës', Rama: Je ylli i botës që ndriçon edhe për vendin

Rama e cilësoi Papavramin si një figurë të rrallë artistike dhe njerëzore, duke vënë në dukje jo vetëm talentin e tij si muzikant, por edhe integritetin dhe dimensionin e tij intelektual e shoqëror.

19:21 2 ditë më parë11.05.2026.

Autori
“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme
KULTURË

“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme

Në një atmosferë festive, ku muzika amerikane dhe shqiptare u bashkuan në të njëjtën skenë, Tirana u kthye mbrëmjen e së enjtes në një simbol të miqësisë së fortë mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

15:39 6 ditë më parë08.05.2026.

Autori
“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA
KULTURË

“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA

Në zemër të New York-ut, më 16 dhe 17 maj 2026, do të zhvillohet një nga ngjarjet më të mëdha që ka bashkuar ndonjëherë diasporën shqiptare në Amerikën e Veriut: “United FestivAlb”. Një festival që shkon përtej muzikës, me synimin për tu kthyer në një simbol të unitetit, kulturës dhe krenarisë.

15:47 12 ditë më parë02.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Madonna, Shakira dhe grupi i djemve të K-pop BTS do të jenë kryesuese të shfaqjes së pjesës së parë në stilin e Super Bowl në finalen e Kupës së Botës këtë verë.

16:17 55 min më parë14.05.2026.

Autori
SHOWBIZ

Një persn që hyri me forcë në një makinë dhe vodhi hard disqe që përmbanin muzikë të papublikuar nga Beyoncé është dënuar me dy vjet burg.

15:42 1 ditë më parë13.05.2026.

Autori
Ndahet nga jeta aktori i “Star Wars”
SHOWBIZ

Ndahet nga jeta aktori i “Star Wars”

Aktori britanik Michael Pennington, i njohur për rolin e tij në filmin “Star Wars” ka ndërruar jetë në moshën 82-vjeçare.

12:01 3 ditë më parë11.05.2026.

Autori
"Po përdor imazhin tim", Dua Lipa padit Samsung për 15 milionë dollarë
SHOWBIZ

"Po përdor imazhin tim", Dua Lipa padit Samsung për 15 milionë dollarë

Ylli i muzikës pop Dua Lipa ka ngritur një padi prej 15 milionë dollarësh kundër Samsung, duke pretenduar se kompania ka përdorur imazhin e saj në paketimin e televizorëve të saj pa leje.

10:48 3 ditë më parë11.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes