TË FUNDIT
Bota në luftë, Kim Jong Un “luan” me raketa nga shkatërruesi i ri i Koresë së Veriut “Hapni dyert, Shqipërisë nuk i mungon truri”, juristja nga Italia shkund Samitin e Diasporës Hungaria ndryshon kurs, Magyar paralajmëron ekstradimin e Gruevskit Vrau fqinjin me çekiç, dënhet me burgim të përjetëshëm Isuf Hasa Rritet nafta e benzina, Bordi i Transparencës njofton çmimet e reja Vjedh çantën me 40.000 paund nga marketi në Tiranë, arrestohet gruaja
Bota në luftë, Kim Jong Un “luan” me raketa nga shkatërruesi i ri i Koresë së Veriut “Hapni dyert, Shqipërisë nuk i mungon truri”, juristja nga Italia shkund Samitin e Diasporës Hungaria ndryshon kurs, Magyar paralajmëron ekstradimin e Gruevskit Vrau fqinjin me çekiç, dënhet me burgim të përjetëshëm Isuf Hasa Rritet nafta e benzina, Bordi i Transparencës njofton çmimet e reja Vjedh çantën me 40.000 paund nga marketi në Tiranë, arrestohet gruaja
23° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Sali Berisha Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Ermal Meta

Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale
KULTURË

Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale

Kënga “Stella Stellina” trajton historinë simbolike të një vajze të vogël palestineze pa emër, duke u bërë zë i fëmijëve të pafajshëm të prekur nga lufta.

14:49 45 ditë më parë27.02.2026.

Autori
Të fundit
“Hapni dyert, Shqipërisë nuk i mungon truri”, juristja nga Italia shkund Samitin e Diasporës
Politikë

“Hapni dyert, Shqipërisë nuk i mungon truri”, juristja nga Italia shkund Samitin e Diasporës

Juristja Eva Baçi pati një mesazh të drejtpërdrejtë për politikën në Samitin e Diasporës, duke e cilësuar si jashtë realitetit.

14:20 13 min më parë14.04.2026.

Autori
Hungaria ndryshon kurs, Magyar paralajmëron ekstradimin e Gruevskit
RAJON

Péter Magyar në një konferencë të gjatë për shtyp pas fitores së tij tha se Hungaria nuk duhet të jetë një strehë për njerëzit e akuzuar ose të dënuar për krime. Ai foli konkretisht dhe për Nikola Gruevskin, duke paralajmëruar ekstradimin e tj në Maqedoninë e Veriut.

14:06 27 min më parë14.04.2026.

Autori
Vrau fqinjin me çekiç, dënhet me burgim të përjetëshëm Isuf Hasa
Kronikë

Isuf Hasa, autori i vrasjes me çekiç të fqinjit është dënuar me burgim të përjetshëm nga Gjykata e Apelit. Ai është shpallur fajtor për vrasjen e Xhemal Metës, krim që sipas hetimeve ka ndodhur gjatë një vjedhjeje.

13:52 41 min më parë14.04.2026.

Autori
Rritet nafta e benzina, Bordi i Transparencës njofton çmimet e reja
Aktualitet

Çmimi i naftës është rritur sërish, duke shkuar në 215, sipas vendimin më të fundit të Bordit të Transparencës. Ky vendim hyn në fuqi nga ora 15.00 e datës së sotme.

13:40 53 min më parë14.04.2026.

Autori
Vjedh çantën me 40.000 paund nga marketi në Tiranë, arrestohet gruaja
Kronikë

Vjedh çantën me 40.000 paund nga marketi në Tiranë, arrestohet gruaja

Policia e kryeqytetit po ashtu ka zbardhur një tjetër vjedhje të rëndë, ku një 28-vjeçar ka grabitur 3.000.000 lekë, duke shitur për llogari të tij, pajisje të firmës që e kishte punësuar si shofer.

13:26 1 h më parë14.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Trump propozon ish-komandantin e NATO-s si ambasador të SHBA-ve në Shqipëri
Aktualitet

Trump propozon ish-komandantin e NATO-s si ambasador të SHBA-ve në Shqipëri

Një emër i ri pritet të marrë drejtimin e ambasadës amerikane në Tiranë, pasi Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, ka propozuar Eric Wendt për këtë post diplomatik.

22:15 16 h më parë13.04.2026.

Autori
Elbasani triumfon me 10 lojtarë, “shkatërron” Partizanin me tre gola në pjesën e dytë
Futboll

Elbasani triumfon me 10 lojtarë, “shkatërron” Partizanin me tre gola në pjesën e dytë

Një ndeshje që dukej se do të ishte e komplikuar për Elbasanin mori një kthesë të papritur, me vendasit që triumfuan bindshëm 3-0 ndaj Partizanit, edhe pse luajtën për një kohë të gjatë me një lojtar më pak.

22:27 16 h më parë13.04.2026.

Autori
Izraeli dhe Libani mbajnë sot negociatat historike në Uashington
Lindja e Mesme

Izraeli dhe Libani mbajnë sot negociatat historike në Uashington

Autoritetet libaneze duan së pari të ndërmjetësojnë një armëpushim në luftën e vazhdueshme të Izraelit me Hezbollahun.

07:11 7 h më parë14.04.2026.

Autori
BE e paqartë për bllokadën e Trump, Kallas: Nuk paguajmë për një rrugë që ka qenë e hapur
Lindja e Mesme

BE e paqartë për bllokadën e Trump, Kallas: Nuk paguajmë për një rrugë që ka qenë e hapur

Kallas theksoi se BE-ja nuk mbështet asnjë pagesë apo bllokim në një rrugë që në të kaluarën ka qenë e hapur për këdo.

07:30 7 h më parë14.04.2026.

Autori
Skandali në Greqi, policia përdori “mercenarë” për të sulmuar emigrantët e paligjshëm
RAJON

Skandali në Greqi, policia përdori “mercenarë” për të sulmuar emigrantët e paligjshëm

Sipas tyre, emigrantët e rekrutuar janë përdorur për të kryer kthime të detyruara përtej kufirit pa procedura ligjore, të cilat konsiderohen të paligjshme sipas të drejtës ndërkombëtare.

07:43 6 h më parë14.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Shkatërrohet grupi i “Dakut” në Itali, 28 masa arresti, pjesa më e madhe për shqiptarë
Kronikë

Shkatërrohet grupi i “Dakut” në Itali, 28 masa arresti, pjesa më e madhe për shqiptarë

Në qendër të këtij rrjeti dyshohet të jetë një person me nofkën “Daku”, i cili konsiderohet si një nga organizatorët kryesorë të aktivitetit kriminal.

14:47 12 min më parë14.04.2026.

Autori
Politikë

Juristja Eva Baçi pati një mesazh të drejtpërdrejtë për politikën në Samitin e Diasporës, duke e cilësuar si jashtë realitetit.

14:20 14 min më parë14.04.2026.

Autori
Kronikë

Isuf Hasa, autori i vrasjes me çekiç të fqinjit është dënuar me burgim të përjetshëm nga Gjykata e Apelit. Ai është shpallur fajtor për vrasjen e Xhemal Metës, krim që sipas hetimeve ka ndodhur gjatë një vjedhjeje.

13:52 42 min më parë14.04.2026.

Autori
Aktualitet

Çmimi i naftës është rritur sërish, duke shkuar në 215, sipas vendimin më të fundit të Bordit të Transparencës. Ky vendim hyn në fuqi nga ora 15.00 e datës së sotme.

13:40 54 min më parë14.04.2026.

Autori
BOTË
Bota në luftë, Kim Jong Un “luan” me raketa nga shkatërruesi i ri i Koresë së Veriut
Nëpër botë

Bota në luftë, Kim Jong Un “luan” me raketa nga shkatërruesi i ri i Koresë së Veriut

Kim vëzhgoi lëshimin e dy raketave strategjike lundruese dhe tre raketave anti-anije nga shkatërruesi i tij i klasit 5,000 tonësh, Choe Hyon.

14:34 1 min më parë14.04.2026.

Autori
Probleme për kryeministrin spanjoll, bashkëshortja e tij përballet me akuza të rënda
Europa

Probleme për kryeministrin spanjoll, bashkëshortja e tij përballet me akuza të rënda

Sipas gjyqtarit Juan Carlos Peinado, ka dyshime se Gomez ka përdorur afërsinë e saj me kryeministrin për të ndikuar tek autoritetet dhe zyrtarët publikë.

13:14 1 h më parë14.04.2026.

Autori
Lufta te dera, Starmer krijon komitet e Reagimit ndaj Lindjes së Mesme
Nëpër botë

Lufta te dera, Starmer krijon komitet e Reagimit ndaj Lindjes së Mesme

Keir Starmer ka krijuar një komitet të ri kabineti për t'u marrë me pasojat e luftës në Lindjen e Mesme, në një sinjal se qeveria pret që konflikti të ketë një ndikim të qëndrueshëm në ekonominë britanike.

12:32 2 h më parë14.04.2026.

Autori
Video e pabesueshme, 68 palestinezë tentojnë të hyjnë në Izrael... brenda një kamioni plehrash!
Lindja e Mesme

Video e pabesueshme, 68 palestinezë tentojnë të hyjnë në Izrael... brenda një kamioni plehrash!

Siç mund të shihet në videon e publikuar në X të operacionit nga policia izraelite dhe IDF, 68 palestinezët ishin “paketuar” në një kamion që përdoret për grumbullimin e mbeturinave të qytetit dhe u zbuluan sipas Ynet, në pikën e kalimit kufitar Shomron.

12:22 2 h më parë14.04.2026.

Autori
RAJON
“E di kush është kumbari i miqësisë Serbi-Hungari”, thumba mes Peter Magyar dhe Vuçiç për ndikimin rus
RAJON

“E di kush është kumbari i miqësisë Serbi-Hungari”, thumba mes Peter Magyar dhe Vuçiç për ndikimin rus

Në fjalimin e parë ku trajtoi marrëdhëniet e fqinjësisë, Magyar hodhi aludime për miqësinë e Orban me liderët e Serbisë dhe Sllovakisë, Aleksandër Vuçiç dhe Robert Fico, duke aluduar se kumbari “i vëllazërisë” është Vladimir Putin.

15:03 28 min më parë14.04.2026.

Autori
RAJON

Péter Magyar në një konferencë të gjatë për shtyp pas fitores së tij tha se Hungaria nuk duhet të jetë një strehë për njerëzit e akuzuar ose të dënuar për krime. Ai foli konkretisht dhe për Nikola Gruevskin, duke paralajmëruar ekstradimin e tj në Maqedoninë e Veriut.

14:06 28 min më parë14.04.2026.

Autori
Sulm me armë në një shkollë në Turqi, 16 të plagosur, vetëvritet agresori
RAJON

Sulm me armë në një shkollë në Turqi, 16 të plagosur, vetëvritet agresori

Një dëshmitar deklaroi se sulmuesi, i përshkruar si 18-19 vjeç, fillimisht hapi zjarr me një armë me tytë të gjatë në oborrin e shkollës përpara se të hynte në shkollë dhe të vazhdonte të qëllonte.

11:25 3 h më parë14.04.2026.

Autori
RAJON

Sipas tyre, emigrantët e rekrutuar janë përdorur për të kryer kthime të detyruara përtej kufirit pa procedura ligjore, të cilat konsiderohen të paligjshme sipas të drejtës ndërkombëtare.

07:43 6 h më parë14.04.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Një ndeshje që dukej se do të ishte e komplikuar për Elbasanin mori një kthesë të papritur, me vendasit që triumfuan bindshëm 3-0 ndaj Partizanit, edhe pse luajtën për një kohë të gjatë me një lojtar më pak.

22:27 16 h më parë13.04.2026.

Autori
“Penalltitë në Kavajë i gjuan kali”, gjendja katastrofike e stadiumit “Besa”
Futboll

“Penalltitë në Kavajë i gjuan kali”, gjendja katastrofike e stadiumit “Besa”

Deputeti Taulant Balla tregoi gjendjen e rrënuar të impiantit, më 9 maj 2025 FSHF prezantoi projektin fitues për ndërtimin e impiantit modern të kategorisë 4 të UEFA-s.

18:41 19 h më parë13.04.2026.

Autori
Dy të kuq, dy gola dhe asnjë fitues mes Bylisit dhe Dinamos
Futboll

Dy të kuq, dy gola dhe asnjë fitues mes Bylisit dhe Dinamos

Bylisi dhe Dinamo kanë ndarë pikët në një barazim 1-1 këtë të hënë. Bylisi e nisi më mirë takimin dhe kaloi në avantazh në minutën e 9-të, kur Kamara shfrytëzoi një rivënie anësore të Përndrecës dhe dërgoi topin në rrjetë.

18:01 20 h më parë13.04.2026.

Autori
Zhgënjim për tifozët shqiptarë, Polonia “sfidon” Italinë për një vend në Botërorin 2026
Futboll

Zhgënjim për tifozët shqiptarë, Polonia “sfidon” Italinë për një vend në Botërorin 2026

FIFA përgatit planin e emergjencës nëse situata në Lindjen e Mesme mbetet e tensionuar dhe Irani do ta ketë të pamundur që të marrë pjesë në event.

16:54 21 h më parë13.04.2026.

Autori
KULTURË
Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket
KULTURË

Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket

Kompozimi të kujton fort Mona Lisën e Leonardo da Vinçit, por vepra e Rafaelit dallohet për qartësi dhe qetësi më të madhe. Vështrimi i gruas së re është më pak misterioz dhe më i qëndrueshëm, duke krijuar një ndjenjë kontrolli dhe ekuilibri.

09:28 1 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 2 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 8 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 15 ditë më parë29.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Një muaj pas arrestimit, Britney Spears shtrohet vullnetarisht në një qendër rehabilitimi: Kam prekur fundin!
SHOWBIZ

Një muaj pas arrestimit, Britney Spears shtrohet vullnetarisht në një qendër rehabilitimi: Kam prekur fundin!

Këngëtarja 44-vjeçare kishte përfunduar në pranga afro një muaj më parë, me akuzën e drejtimit të automjetit në gjendje të dehur.

20:44 17 h më parë13.04.2026.

Autori
Janë 56 dhe 62 vjeç, por Lauren Sanchez do fëmijë me Jeff Bezos
SHOWBIZ

Janë 56 dhe 62 vjeç, por Lauren Sanchez do fëmijë me Jeff Bezos

Sanchez më pas sqaroi se nuk është shtatzënë me fëmijën e pronarit të Amazon.

10:18 1 ditë më parë13.04.2026.

Autori
“Dhurata e lamtumirës”, Ben Affleck i fal Jennifer Lopez vilën miliona dollarëshe
SHOWBIZ

“Dhurata e lamtumirës”, Ben Affleck i fal Jennifer Lopez vilën miliona dollarëshe

Sipas raportimeve, Affleck e ka transferuar pjesën e tij tek ish-bashkëshortja pa asnjë pagesë, si një lloj “dhurate lamtumire”.

21:24 2 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Stefano Gabbana jep dorëheqjen nga drejtimi i Dolce & Gabbana
SHOWBIZ

Stefano Gabbana jep dorëheqjen nga drejtimi i Dolce & Gabbana

"Stefano Gabbana ka dhënë dorëheqjen si kryetar i Dolce & Gabbana, i cili u mor përsipër nga Alfonso Dolce (vëllai i Domenico-s dhe CEO aktual, red.)", dhe po vlerëson të ardhmen e aksioneve të tij prej 40%, duke sjellë një fazë vendimtare për shtëpinë e modës.

17:41 3 ditë më parë10.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes