TË FUNDIT
“1 mijë arsye për të protestuar”, Këlliçi: Rasti Balluku dhe AKSHI krye-skandal Netanyahu: Lufta me Hezbollahun nuk ka përfunduar, ky është hapi i radhës që do të ndërmarrim Merr leje mjekësore për shkak të ankthit, kompania vërteton përdorimin e drogës gjatë orarit të punës Sëmundja që plak adoleshentët, shkencëtarët identifikojnë gjenin përgjegjës Kosova miraton dërgimin e trupave në Gaza, FSK pjesë e misionit ndërkombëtar për paqen Lamtumirë kartës së kreditit, mënyrat e reja për të tërhequr para “cash” nga bankomatët
“1 mijë arsye për të protestuar”, Këlliçi: Rasti Balluku dhe AKSHI krye-skandal Netanyahu: Lufta me Hezbollahun nuk ka përfunduar, ky është hapi i radhës që do të ndërmarrim Merr leje mjekësore për shkak të ankthit, kompania vërteton përdorimin e drogës gjatë orarit të punës Sëmundja që plak adoleshentët, shkencëtarët identifikojnë gjenin përgjegjës Kosova miraton dërgimin e trupave në Gaza, FSK pjesë e misionit ndërkombëtar për paqen Lamtumirë kartës së kreditit, mënyrat e reja për të tërhequr para “cash” nga bankomatët
20° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Raketa LR-AShM

India zbulon raketën hipersonike, mund të godasë deri në 1500 kilometra
Nëpër botë

India zbulon raketën hipersonike, mund të godasë deri në 1500 kilometra

India ka prezantuar për herë të parë publikisht një raketë hipersonike, gjatë paradës ushtarake me rastin e Festës Kombëtare, të zhvilluar në Kartavya Path.

18:03 74 ditë më parë02.02.2026.

Autori
Të fundit
“1 mijë arsye për të protestuar”, Këlliçi: Rasti Balluku dhe AKSHI krye-skandal
Politikë

Pak para nisjes zyrtare të protestës së Partisë Demokratike, mbështetës të shumtë janë mbledhur pranë selisë blu.

19:24 12 min më parë17.04.2026.

Autori
Netanyahu: Lufta me Hezbollahun nuk ka përfunduar, ky është hapi i radhës që do të ndërmarrim
Lindja e Mesme

Netanyahu: Lufta me Hezbollahun nuk ka përfunduar, ky është hapi i radhës që do të ndërmarrim

Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu ka deklaruar se operacionet kundër Hezbollahut nuk kanë përfunduar ende, duke theksuar se objektivi final mbetet shpërbërja e plotë e këtij grupi militant në Liban.

19:14 22 min më parë17.04.2026.

Autori
Merr leje mjekësore për shkak të ankthit, kompania vërteton përdorimin e drogës gjatë orarit të punës
LIFESTYLE

Merr leje mjekësore për shkak të ankthit, kompania vërteton përdorimin e drogës gjatë orarit të punës

Gjykata e Lartë e Drejtësisë së Asturias ka lënë në fuqi vendimin për pushimin nga puna të një punonjësi, duke rrëzuar plotësisht ankimimin e tij dhe duke konfirmuar se largimi nga detyra ishte i justifikuar për shkak të shkeljeve serioze në vendin e punës.

18:41 55 min më parë17.04.2026.

Autori
Sëmundja që plak adoleshentët, shkencëtarët identifikojnë gjenin përgjegjës
LIFESTYLE

Sëmundja që plak adoleshentët, shkencëtarët identifikojnë gjenin përgjegjës

Shkencëtarët kanë identifikuar një sëmundje të re gjenetike që shkakton plakje të parakohshme tek adoleshentët, duke ngritur shqetësime për ndikimin e saj në zhvillimin fizik dhe funksionin e trurit.

18:21 1 h më parë17.04.2026.

Autori
Kosova miraton dërgimin e trupave në Gaza, FSK pjesë e misionit ndërkombëtar për paqen
Kosovë

Kosova miraton dërgimin e trupave në Gaza, FSK pjesë e misionit ndërkombëtar për paqen

Kosova ka hedhur një hap të rëndësishëm në angazhimin e saj ndërkombëtar për ruajtjen e paqes, duke vendosur të kontribuojë me trupa në një mision në Rripin e Gazës.

17:57 1 h më parë17.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Pak orë nga protesta, Berisha fton qytetarët: Keni 1001 arsye për t’iu bashkuar kryengritjes paqësore
Politikë

Pak orë nga protesta, Berisha fton qytetarët: Keni 1001 arsye për t’iu bashkuar kryengritjes paqësore

Sali Berisha ftoi edhe njëherë qytetarët që të bashkohen në protestën që opozita do të mbajë mbrëmjen e sotme në Tiranë.

13:01 6 h më parë17.04.2026.

Autori
Futbollisti i njohur do bëhet baba, pret fëmijën e parë me vajzën e trajnerit
Futboll

Arblaster ka deklaruar se është i dashuruar marrëzisht me vajzën e trajnerit të tij, Chris Wilder. Çifti i ri u takuan në fushë rreth një vit më parë dhe pa shumë vonesë, vendosën ta bënin publike lidhjen e tyre.

13:29 6 h më parë17.04.2026.

Autori
“Mos të flasin më armët”, Erdogan bën fajtor Netanjahun për luftën në Iran: Ai është kasapi i Gazës!
RAJON

“Mos të flasin më armët”, Erdogan bën fajtor Netanjahun për luftën në Iran: Ai është kasapi i Gazës!

Lideri turk bëri me dije se Ankaraja po ndërmerr veprimet dhe iniciativat e nevojshme diplomatike që synojnë uljen e tensionit, zgjatjen e armëpushimit dhe vazhdimin e bisedimeve mbi sulmet e Shteteve të Bashkuara dhe Izraelit ndaj Iranit.

20:00 1 ditë më parë15.04.2026.

Autori
“Siguria e Europës në rrezik”, Meloni pret Zelensky-n: Zhvillojmë dronë bashkë me Ukrainën
Europa

“Siguria e Europës në rrezik”, Meloni pret Zelensky-n: Zhvillojmë dronë bashkë me Ukrainën

Kryeministrja italiane Giorgia Meloni ka pritur në Romë presidentin ukrainas Volodymyr Zelensky, duke konfirmuar vazhdimin e mbështetjes së fortë të Italisë ndaj Kievit.

20:21 1 ditë më parë15.04.2026.

Autori
300 mln euro në vit do lëvizin nën det, megaprojekti nënujor që do të lidhë Italinë me Spanjën
TEKNOLOGJI

300 mln euro në vit do lëvizin nën det, megaprojekti nënujor që do të lidhë Italinë me Spanjën

Projektet janë kabllot ‘Apollo Link’ dhe ‘Iberia Link’, dy infrastruktura të projektuara për të transportuar sasi të mëdha të energjisë elektrike, veçanërisht asaj të rinovueshme, në të gjithë Mesdheun dhe për të përmirësuar lidhjen midis rrjeteve kombëtare.

21:05 1 ditë më parë15.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Pak para nisjes zyrtare të protestës së Partisë Demokratike, mbështetës të shumtë janë mbledhur pranë selisë blu.

19:24 12 min më parë17.04.2026.

Autori
Aksidenti tragjik në Rrugën e Kombit, shkon në 2 numri i viktimave, 5 të plagosur rëndë
Politikë

Aksidenti tragjik në Rrugën e Kombit, shkon në 2 numri i viktimave, 5 të plagosur rëndë

Një aksident tragjik në Rrugën e Kombit ka marrë një bilanc edhe më të rëndë, duke shtuar numrin e viktimave dhe duke lënë disa persona në gjendje të rëndë për jetën.

16:46 2 h më parë17.04.2026.

Autori
Aksident i trefishtë në Rrugën e Kombit, një viktimë dhe tre të plagosur rëndë
Kronikë

Aksident i trefishtë në Rrugën e Kombit, një viktimë dhe tre të plagosur rëndë

Një aksident i rëndë rrugor, me një viktimë dhe tre të plagosur është regjistruar në segmentin Milot–Rrëshen, në afërsi të Rubikut.

15:42 3 h më parë17.04.2026.

Autori
Tentoi ti grabiste banesën ku ushtronte prostitucion, 24-vjeçarja plagos me thikë adoleshentin
Kronikë

Tentoi ti grabiste banesën ku ushtronte prostitucion, 24-vjeçarja plagos me thikë adoleshentin

Policia bën me dije se adoleshenti është paraqitur në spital për ndihmë mjekësore pasi është plagosur me thikë nga një 24-vjeçare që ndodhej në ambientet e kësaj shtëpie.

14:56 4 h më parë17.04.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu ka deklaruar se operacionet kundër Hezbollahut nuk kanë përfunduar ende, duke theksuar se objektivi final mbetet shpërbërja e plotë e këtij grupi militant në Liban.

19:14 22 min më parë17.04.2026.

Autori
Droni zbulon fenomenin e fshehtë të detit që mund të marrë jetë njerëzish
Nëpër botë

Droni zbulon fenomenin e fshehtë të detit që mund të marrë jetë njerëzish

Një fenomen i rrezikshëm detar, që shpesh kalon i padukshëm për syrin e njeriut, është vërejtur në brigjet pranë Sidneit në Australi, duke ngritur shqetësime për sigurinë e pushuesve.

17:17 2 h më parë17.04.2026.

Autori
“Ngushtica e Hormuzit e hapur plotësisht”, Trump: Bllokada ndaj Iranit do të vazhdojë. Bie ndjeshëm çmimi i naftës
Lindja e Mesme

“Ngushtica e Hormuzit e hapur plotësisht”, Trump: Bllokada ndaj Iranit do të vazhdojë. Bie ndjeshëm çmimi i naftës

Ngushtica e Hormuzit, një nga arteriet më të rëndësishme për tregtinë globale të naftës, është rihapur për qarkullimin e anijeve tregtare, në një zhvillim që pritet të ndikojë drejtpërdrejt në stabilizimin e tregjeve energjetike.

17:00 2 h më parë17.04.2026.

Autori
“Metodë e lirë dhe efikase”, adoleshenti shpik mënyrën për pastrimin e ujit nga arseniku
Amerika

“Metodë e lirë dhe efikase”, adoleshenti shpik mënyrën për pastrimin e ujit nga arseniku

Një nga avantazhet më të mëdha të metodës së zhvilluar nga Vick J. Tan është kostoja shumë e ulët: çdo bustinë kushton rreth 7 cent dhe mund të përdoret disa herë.

16:34 3 h më parë17.04.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Kosova ka hedhur një hap të rëndësishëm në angazhimin e saj ndërkombëtar për ruajtjen e paqes, duke vendosur të kontribuojë me trupa në një mision në Rripin e Gazës.

17:57 1 h më parë17.04.2026.

Autori
Vranë Liridonën, kërkohet burg përjetë për Naim Murselin dhe 2 të akuzuarit e tjerë
Kosovë

Vranë Liridonën, kërkohet burg përjetë për Naim Murselin dhe 2 të akuzuarit e tjerë

Sipas prokurorisë, provat tregojnë se vrasja është planifikuar më herët dhe është kryer me qëllim përfitimi financiar.

11:47 7 h më parë17.04.2026.

Autori
Kthesë në hetime për vdekjen e 19-vjeçares shqiptare, 66-vjeçari: I dërgova 220 euro natën e fundit
RAJON

Kthesë në hetime për vdekjen e 19-vjeçares shqiptare, 66-vjeçari: I dërgova 220 euro natën e fundit

Sipas medias greke “Zougla”, një 66-vjeçar nga Preveza ka deklaruar para autoriteteve se kishte komunikuar me 19-vjeçaren shqiptare që ndërroi jetë në një hotel në Kefalonia, përmes aplikacionit WhatsApp dhe i kishte dërguar asaj 220 euro për ta ndihmuar të siguronte një vend ku të kalonte natën.

09:46 9 h më parë17.04.2026.

Autori
Tragjedia me 3 viktima në Malishevë, përjashtohet pista se zjarri u shkaktua nga gazi
Kosovë

Tragjedia me 3 viktima në Malishevë, përjashtohet pista se zjarri u shkaktua nga gazi

Sipas dëshmive në vendngjarje, nuk është dëgjuar asnjë shpërthim dhe banesa është gjetur e mbushur me tym të dendur.

08:51 10 h më parë17.04.2026.

Autori
SPORT
"Nuk ka vëllazërore me Kosovën", Duka zbulon të ardhmen e Silvinjos
Futboll

"Nuk ka vëllazërore me Kosovën", Duka zbulon të ardhmen e Silvinjos

Kreu i FSHF-së Armand Duka zbuloi se ka zhvilluar një bisedë të drejtpërdrejtë me Sylvinho-n pas ndeshjes miqësore ndaj Ukrainës, duke e pyetur për gatishmërinë e tij për të vijuar në krye të skuadrës. Sipas tij vendimi për pankinën kuqezi do të merret në qershor.

14:11 5 h më parë17.04.2026.

Autori
Futboll

Arblaster ka deklaruar se është i dashuruar marrëzisht me vajzën e trajnerit të tij, Chris Wilder. Çifti i ri u takuan në fushë rreth një vit më parë dhe pa shumë vonesë, vendosën ta bënin publike lidhjen e tyre.

13:29 6 h më parë17.04.2026.

Autori
Edlir Tetova mbyll ciklin me Egnatian, dorëhiqet duke premtuar titullin e tretë në Superligë
Futboll

Edlir Tetova mbyll ciklin me Egnatian, dorëhiqet duke premtuar titullin e tretë në Superligë

Tekniku theksoi se fokusi i tij mbetet te përfundimi i sezonit në mënyrën më të mirë të mundshme, duke synuar suksesin maksimal në garat e mbetura. “Në Final Four do të kërkoj maksimumin për të fituar titullin”, deklaroi ai, duke nënvizuar se fryma e ekipit mbetet ajo e mosdorëzimit.

12:17 7 h më parë17.04.2026.

Autori
Disiplina rrëzon Shkumbinin nga kategoria, ulet dënimi për teknikun Tetova
Futboll

Disiplina rrëzon Shkumbinin nga kategoria, ulet dënimi për teknikun Tetova

Komisioni i Disiplinës në FSHF në mbledhjen e fundit ka përjashtuar Shkumbinin nga kategoria, teksa ka ulur dënimin për teknikun e Egnatias, Tetova.

11:32 8 h më parë17.04.2026.

Autori
KULTURË
Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket
KULTURË

Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket

Kompozimi të kujton fort Mona Lisën e Leonardo da Vinçit, por vepra e Rafaelit dallohet për qartësi dhe qetësi më të madhe. Vështrimi i gruas së re është më pak misterioz dhe më i qëndrueshëm, duke krijuar një ndjenjë kontrolli dhe ekuilibri.

09:28 4 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 6 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 12 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 18 ditë më parë29.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Victoria Beckham thyen heshtjen për Brooklyn: Jemi sjellë si gjithë prindërit
SHOWBIZ

Victoria Beckham thyen heshtjen për Brooklyn: Jemi sjellë si gjithë prindërit

Victoria Beckham ka dhënë një intervistë në “Wall Street Journal” në lidhje me konfliktin me djalin e saj të madh Brooklyn.

10:15 9 h më parë17.04.2026.

Autori
I dyshuar për vrasjen e një adoleshenteje, arrestohet këngëtari i njohur
SHOWBIZ

I dyshuar për vrasjen e një adoleshenteje, arrestohet këngëtari i njohur

Trupi i dekompozuar i vajzës u gjet më 8 shtator 2025 në një makinë tip Tesla, e lidhur me adresën e këngëtarit.

07:52 11 h më parë17.04.2026.

Autori
Një muaj pas arrestimit, Britney Spears shtrohet vullnetarisht në një qendër rehabilitimi: Kam prekur fundin!
SHOWBIZ

Një muaj pas arrestimit, Britney Spears shtrohet vullnetarisht në një qendër rehabilitimi: Kam prekur fundin!

Këngëtarja 44-vjeçare kishte përfunduar në pranga afro një muaj më parë, me akuzën e drejtimit të automjetit në gjendje të dehur.

20:44 3 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Janë 56 dhe 62 vjeç, por Lauren Sanchez do fëmijë me Jeff Bezos
SHOWBIZ

Janë 56 dhe 62 vjeç, por Lauren Sanchez do fëmijë me Jeff Bezos

Sanchez më pas sqaroi se nuk është shtatzënë me fëmijën e pronarit të Amazon.

10:18 4 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes