TË FUNDIT
Stuhia në Nju Jork, anulohen 5 mijë fluturime Bllokimi i Librazhd-Prrenjas, Rama në Korçë me helikopter: Ligësi e madhe t'i faturosh qeverisë rrëshqitjen gjeologjike Rindizen protestat në Iran, studentët shpërthejnë në universitete “Disa fshatra të Librazhdit 7 orë pa elektricitet”: Pas shembjeve në Dragostunjë, çmontohet shtylla e tensionit të lartë Lajm i bujshëm nga Spanja: Diego Simeone lë Atletico Madrid për Interin "One battle after another" dominon çmimet BAFTA
Stuhia në Nju Jork, anulohen 5 mijë fluturime Bllokimi i Librazhd-Prrenjas, Rama në Korçë me helikopter: Ligësi e madhe t'i faturosh qeverisë rrëshqitjen gjeologjike Rindizen protestat në Iran, studentët shpërthejnë në universitete “Disa fshatra të Librazhdit 7 orë pa elektricitet”: Pas shembjeve në Dragostunjë, çmontohet shtylla e tensionit të lartë Lajm i bujshëm nga Spanja: Diego Simeone lë Atletico Madrid për Interin "One battle after another" dominon çmimet BAFTA
13° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Edi Rama Bordi i Paqes Belinda Balluku Donald Trump Tensionet SHBA-Iran
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Edi Rama Bordi i Paqes Belinda Balluku Donald Trump Tensionet SHBA-Iran

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Bllokon

Rusia përpiqet ta bllokojë plotësisht, reagon WhatsApp
TEKNOLOGJI

Rusia përpiqet ta bllokojë plotësisht, reagon WhatsApp

Rusia është përpjekur të “bllokojë plotësisht” WhatsApp për t'i shtyrë përdoruesit drejt aplikacionit të saj të komunikimit të sponsorizuar nga shteti, Max, tha një zëdhënës i kompanisë në pronësi të Meta.

09:27 11 ditë më parë12.02.2026.

Autori
Të fundit
Stuhia në Nju Jork, anulohen 5 mijë fluturime
Nëpër botë

Një stuhi e madhe dëbore ka goditur verilindjen e SHBA-ve. Më shumë se 5,000 fluturime brenda, për në ose nga SHBA-ja janë anuluar për të hënën.

12:34 6 min më parë23.02.2026.

Autori
Bllokimi i Librazhd-Prrenjas, Rama në Korçë me helikopter: Ligësi e madhe t'i faturosh qeverisë rrëshqitjen gjeologjike
Aktualitet

Bllokimi i Librazhd-Prrenjas, Rama në Korçë me helikopter: Ligësi e madhe t'i faturosh qeverisë rrëshqitjen gjeologjike

Udhëtimi me helikopterin e Forcave të Armatosura për të shoqëruar grupin e investitorëve ndërkombëtarë në fushën e arsimit të lartë.

12:29 11 min më parë23.02.2026.

Autori
Rindizen protestat në Iran, studentët shpërthejnë në universitete
Nëpër botë

Protesta antiqeveritare shpërthyen në universitetet në Iran këtë fundjavë, vetëm disa javë pasi shtypja vdekjeprurëse e kryer nga autoritetet la mijëra të vdekur.

12:21 19 min më parë23.02.2026.

Autori
“Disa fshatra të Librazhdit 7 orë pa elektricitet”: Pas shembjeve në Dragostunjë, çmontohet shtylla e tensionit të lartë
Aktualitet

“Disa fshatra të Librazhdit 7 orë pa elektricitet”: Pas shembjeve në Dragostunjë, çmontohet shtylla e tensionit të lartë

Deri në orën 17:00 mbeten pa furnizim me energji elektrike zonat Babje, Buzgar, Drapata, Dragostunjë, Ferrë, Frarë, Hotolisht, Gurëkuqe, si dhe HEC-i Xhyrë.

12:16 24 min më parë23.02.2026.

Autori
Lajm i bujshëm nga Spanja: Diego Simeone lë Atletico Madrid për Interin
Futboll

Trajneri argjentinas ka marrëveshje paraprake me zikaltërit, në fund të sezonit largohet pas 15 viteve nga “colchoneros”.

12:01 39 min më parë23.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
“Nuk mbajmë një kufomë politike në pushtet”, Berisha – Ramës: Do sulmojmë selitë e PS në gjithë vendin
Politikë

“Nuk mbajmë një kufomë politike në pushtet”, Berisha – Ramës: Do sulmojmë selitë e PS në gjithë vendin

Një ditë pas protestës ku Partia Demokratike akuzoi policinë se hodhi gaz lotsjellës brenda selisë blu, lideri i opozitës Sali Berisha paralajmëroi mazhorancën dhe kryeministrin Edi Rama se si kundërpërgjigje “do të ketë sulme asgjësuese në selitë e PS në të gjithë vendin”.

12:48 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
Masakra për një kafe në Manëz, dorëzohet pas 4 muajsh në arrati Gëzim Allçi
Kronikë

Masakra për një kafe në Manëz, dorëzohet pas 4 muajsh në arrati Gëzim Allçi

31-vjeçari është paraqitur vetë në ambientet e Drejtorisë së Policisë Durrës pas katër muajsh në arrati.

13:15 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
Gazi lotsjellës 'pushtoi' Xhaminë e Namazgjasë, reagon ashpër Komuniteti Mysliman i Shqipërisë
Aktualitet

Gazi lotsjellës 'pushtoi' Xhaminë e Namazgjasë, reagon ashpër Komuniteti Mysliman i Shqipërisë

Lidhur me ngjarjet e mbrëmjes së djeshme ka reaguar ashpër Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, që e konsideron të pajustifikueshëm lëndimin e besimtarëve që po kryenin ritet fetare për shkak të gazit lotsjellës.

13:38 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
Paralizohet lëvizja drejt Juglindjes, pas rrëshqitjes së dheut çahet edhe ura në aksin Librazhd-Pogradec
Aktualitet

Paralizohet lëvizja drejt Juglindjes, pas rrëshqitjes së dheut çahet edhe ura në aksin Librazhd-Pogradec

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar ndalimin e plotë të qarkullimit në aksin Librazhd-Pogradec, pas problematikave me rrëshqitjen e dherave, në vendin e quajtur 'Arrat e Gurrës'.

13:47 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
I transplantuan zemrën e dëmtuar, ndërron jetë 2-vjeçari italian që preku botën mbarë
Europa

I transplantuan zemrën e dëmtuar, ndërron jetë 2-vjeçari italian që preku botën mbarë

Domenico i vogël, djali dyvjeçar nga Napoli, i cili preku botën mbarë, kur mediat italiane njoftuan se i ishte implantuar një zemër e dëmtuar, e cila ishte transportuar me një kuti pa kushtet e nevojshme termike, ka ndërruar jetë këtë të shtunë.

14:30 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Udhëtimi me helikopterin e Forcave të Armatosura për të shoqëruar grupin e investitorëve ndërkombëtarë në fushën e arsimit të lartë.

12:29 11 min më parë23.02.2026.

Autori
Aktualitet

Deri në orën 17:00 mbeten pa furnizim me energji elektrike zonat Babje, Buzgar, Drapata, Dragostunjë, Ferrë, Frarë, Hotolisht, Gurëkuqe, si dhe HEC-i Xhyrë.

12:16 24 min më parë23.02.2026.

Autori
Opozita kërkon mbledhje të hapur, Bardhi:Keni penguar për 2 muaj drejtësinë
Politikë

Opozita kërkon mbledhje të hapur, Bardhi:Keni penguar për 2 muaj drejtësinë

Opozita ka kërkuar që mbledhja e Këshillit të Mandateve për Belinda Balluku të bëhet me dyer të hapura. Gazment Bardhi tha se mbledhja mund të mbyllej vetëm kur prokurorët e SPAK ta shihnin të arsyeshme, kur të cenohej sekreti hetimor.

11:21 1 h më parë23.02.2026.

Autori
Arsenal armësh dhe kanabis, policia zbulon me dron vendndodhjen
Kronikë

Arsenal armësh dhe kanabis, policia zbulon me dron vendndodhjen

Dy persona janë arrestuar teksa policia e Shkodrës ka zbuluar me dron vendndodhjen ku ata mbanin një arsenal armësh dhe kanabis.

10:27 2 h më parë23.02.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Një stuhi e madhe dëbore ka goditur verilindjen e SHBA-ve. Më shumë se 5,000 fluturime brenda, për në ose nga SHBA-ja janë anuluar për të hënën.

12:34 6 min më parë23.02.2026.

Autori
Nëpër botë

Protesta antiqeveritare shpërthyen në universitetet në Iran këtë fundjavë, vetëm disa javë pasi shtypja vdekjeprurëse e kryer nga autoritetet la mijëra të vdekur.

12:21 19 min më parë23.02.2026.

Autori
Shfaqet Putin pas disa kohësh, merr pjesë në "Ditën e Mbrojtjes së Atdheut"
Nëpër botë

Shfaqet Putin pas disa kohësh, merr pjesë në "Ditën e Mbrojtjes së Atdheut"

Teksa bëhen katër vite nga nisja e sulmeve ndaj Ukrainës, presidenti rus Vladimir Putin shfaqet në ceremoninë e Ditës së Mbrojtjes së Atdheut.

10:54 1 h më parë23.02.2026.

Autori
Kush ishte El Mencho, njeriu më i kërkuar i Meksikës?
Nëpër botë

Kush ishte El Mencho, njeriu më i kërkuar i Meksikës?

Ka vetëm një numër të vogël emrash që kanë pasur një ndikim të qëndrueshëm në historinë e krimit të organizuar meksikan. Nemesio Oseguera Cervantes, më i njohur si "El Mencho", është një prej tyre.

09:06 3 h më parë23.02.2026.

Autori
RAJON
Në pritje të dalë para prokurorit, Artan Grubi dërgohet në burgun që akuzohet për kushte çnjerëzore
RAJON

Në pritje të dalë para prokurorit, Artan Grubi dërgohet në burgun që akuzohet për kushte çnjerëzore

Ish-zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut është transferuar në burgun e Shuto Orizares, pasi u ndalua mëngjesin e sotëm në pikën kufitare të Bllacës.

11:11 1 h më parë23.02.2026.

Autori
Zgjedhja e presidentit, Kurti pritet të takojë sot Lumir Abdixhikun
Kosovë

Zgjedhja e presidentit, Kurti pritet të takojë sot Lumir Abdixhikun

Në përputhje me afatet kushtetuese, kanë mbetur edhe dhjetë ditë për procesin e zgjedhjes së kreut të shtetit në Kosovë.

10:41 1 h më parë23.02.2026.

Autori
“Ishte shpallur në kërkim për korrupsion”, arrestohet ish-zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi
RAJON

“Ishte shpallur në kërkim për korrupsion”, arrestohet ish-zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi

Ish-numri dy i qeverisë është i përfshirë në një hetim që lidhet me dyshime për shpërdorim të detyrës, korrupsion dhe shkelje të procedurave të prokurimit publik.

09:44 2 h më parë23.02.2026.

Autori
"Më merrni në telefon", Trump mesazh Kosovës: Nëse nuk shkoni mirë me Serbinë...
Kosovë

"Më merrni në telefon", Trump mesazh Kosovës: Nëse nuk shkoni mirë me Serbinë...

Ka nisur në Uashington takimi i parë i Bordit të Paqes, ku presidenti amerikan Donald Trump ka dhënë një mesazh edhe për Kosovën.

16:25 3 ditë më parë19.02.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Trajneri argjentinas ka marrëveshje paraprake me zikaltërit, në fund të sezonit largohet pas 15 viteve nga “colchoneros”.

12:01 39 min më parë23.02.2026.

Autori
"Çmenduri" në derbin e Beogradit: Tifozët i vunë flakën stadiumit, ndeshja u ndërpre mbi 10 minuta
Futboll

"Çmenduri" në derbin e Beogradit: Tifozët i vunë flakën stadiumit, ndeshja u ndërpre mbi 10 minuta

Në fushë, Crvena Zvezda dominoi plotësisht, duke e fituar ndeshjen me rezultatin 3-0. Ata ruajnë kreun e renditjes dhe ngjiten në kuotën e 57 pikëve, duke u shkëputur me katër pikë nga Partizani.

09:59 2 h më parë23.02.2026.

Autori
Përfundon Olimpiada Dimërore 2026, ceremonia mbyllëse në amfiteatrin e Veronës
Shumësportësh

Përfundon Olimpiada Dimërore 2026, ceremonia mbyllëse në amfiteatrin e Veronës

Ndërkohë, më 6 mars në Itali do të nisin Lojërat Paralimpike, ku sportistët nga Rusia dhe Bjellorusia do të lejohen të garojnë nën flamujt e tyre kombëtarë.

23:04 13 h më parë22.02.2026.

Autori
Pas 46 viteve në fron, fitore historike për SHBA ndaj Kanadasë në finalen e hokejit
Shumësportësh

Pas 46 viteve në fron, fitore historike për SHBA ndaj Kanadasë në finalen e hokejit

Kjo ishte një natë që hyn në histori për hokejin amerikan, me një fitore që e rikthen skuadrën te medalja olimpike pas afro gjysmë shkulli pritje.

21:23 15 h më parë22.02.2026.

Autori
KULTURË
“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut
KULTURË

“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut

Ka nisur prej datës 22 shkurt dhe do të vijojë deri më 22 mars 2026, në kuadër të 800-vjetorit të vdekjes së shenjtorit.

11:35 1 h më parë23.02.2026.

Autori
Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit
KULTURË

Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit

Filmi gjerman “Yellow Letters” është shpallur fitues i Ariut të Artë në edicionin e 76-të të Berlinales.

12:57 23 h më parë22.02.2026.

Autori
‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh
KULTURË

‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh

Skica përshkruan këmbën e Sibilës libiane, e cila më vonë u pikturua në tavanin e Kapelës Sistine.

22:57 14 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti
KULTURË

Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti

Projekti ambicioz, i mbështetur nga Ministria e Kulturës do ta shndërrojë Memorialin e Gjergj Fishtës në Lezhë, në një qendër kreative me ndikim ndërkombëtar.

16:05 14 ditë më parë08.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
"One battle after another" dominon çmimet BAFTA
SHOWBIZ

"One battle after another" dominon çmimet BAFTA

"One battle after another", komedia kundërkulturore e Paul Thomas Anderson për një revolucionar të dështuar që përpiqet të mbrojë vajzën e tij nga një oficer ushtarak i pamëshirshëm, ka dominuar çmimet BAFTA, duke marrë gjashtë çmime.

11:48 52 min më parë23.02.2026.

Autori
Nga kapiten i anijes kozmike në “Star Trek”, në moshën 94-vjeçare bëhet yll i heavy metal
SHOWBIZ

Nga kapiten i anijes kozmike në “Star Trek”, në moshën 94-vjeçare bëhet yll i heavy metal

Në vitin 2021 fluturoi me “Blue Origin” dhe në moshën 90-vjeçare, u bë njeriu më i moshuar që ka udhëtuar ndonjëherë në hapësirë.

18:28 18 h më parë22.02.2026.

Autori
"Toy Story 5" rikthen Woody dhe Buzz
SHOWBIZ

"Toy Story 5" rikthen Woody dhe Buzz

Disney dhe Pixar kanë publikuar trajlerin e serisë së 5 të filmit ikonik për fëmijë "Toy Story 5".

20:32 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
Grekët gjejnë sozinë e Brad Pitt dhe e fusin në një film me legjendën e Hollivudit
SHOWBIZ

Grekët gjejnë sozinë e Brad Pitt dhe e fusin në një film me legjendën e Hollivudit

Aris Kontos do të luajë rolin e dublantit të aktorit të famshëm të Hollivudit.

12:13 3 ditë më parë20.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes