TË FUNDIT
Princi Andrew mund të hiqet nga linja mbretërore e trashëgimisë? Akuzat se u hodh gaz lotsjellës në xhami, reagon kryeministri Rama: Kur mortja e shtyn qenërinë tek dera e xhamisë Bardhi: Persona pa mjete identifikimi kanë rrethuar selinë e PD, mbi 40 të shoqëruar “E mbushën xhaminë me gaz lotsjellës”, Berisha: Zoti i vraftë! Tirana, 120 minuta nën pushtetin e molotovëve dhe gazit lotsjellës Reagon Partia Demokratike: Policia përdori plumba gome, sulmuan selinë e PD
Princi Andrew mund të hiqet nga linja mbretërore e trashëgimisë? Akuzat se u hodh gaz lotsjellës në xhami, reagon kryeministri Rama: Kur mortja e shtyn qenërinë tek dera e xhamisë Bardhi: Persona pa mjete identifikimi kanë rrethuar selinë e PD, mbi 40 të shoqëruar “E mbushën xhaminë me gaz lotsjellës”, Berisha: Zoti i vraftë! Tirana, 120 minuta nën pushtetin e molotovëve dhe gazit lotsjellës Reagon Partia Demokratike: Policia përdori plumba gome, sulmuan selinë e PD
4° Tiranë, Mjegull

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Edi Rama Bordi i Paqes Belinda Balluku Donald Trump Tensionet SHBA-Iran
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Edi Rama Bordi i Paqes Belinda Balluku Donald Trump Tensionet SHBA-Iran

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Vetëplagosje

Qëllon veten me armë, ndërron jetë 27-vjeçari
Kronikë

Qëllon veten me armë, ndërron jetë 27-vjeçari

Një 27-vjeçar ka humbur jetën mbrëmjen e kësaj të premteje. Sipas informacionit paraprak, i riu ësht vetëplagosur me armë zjarri. Ai nuk i ka mbijetuar plagës, e për pasojë ka humbur jetën.

20:50 6 h më parë20.02.2026.

Autori
“Doja të vrisja veten, kam gabuar në jetë”, dëshmia rrëqethëse e 18-vjeçares që u vetëplagos
Kronikë

“Doja të vrisja veten, kam gabuar në jetë”, dëshmia rrëqethëse e 18-vjeçares që u vetëplagos

Kishte tentuar edhe më parë të dëmtonte veten, pronarët e hotelit, njëkohësisht familjarët e të dashurit të saj tentuan të fshihnin ngjarjen nga frika e e reja mund të humbiste jetën.

11:01 6 ditë më parë14.02.2026.

Autori
Të fundit
Princi Andrew mund të hiqet nga linja mbretërore e trashëgimisë?
Nëpër botë

Qeveria po shqyrton futjen e legjislacionit për të hequr Andrew Mountbatten-Windsor nga linja mbretërore e trashëgimisë, sipas BBC.

22:55 4 h më parë20.02.2026.

Autori
Akuzat se u hodh gaz lotsjellës në xhami, reagon kryeministri Rama: Kur mortja e shtyn qenërinë tek dera e xhamisë
Politikë

Akuzat se u hodh gaz lotsjellës në xhami, reagon kryeministri Rama: Kur mortja e shtyn qenërinë tek dera e xhamisë

Një ndër akuzat më të rëndë të bërë pas protestës së 20 shkurtit nga Partia Demokratike dhe kreu i saj, Sali Berisha, ishte se policia hodhi gaz lotsjellës pranë xhamisë së Namazgjasë, aty ku shumë besimtarë ndodheshin brenda.

22:36 5 h më parë20.02.2026.

Autori
Bardhi: Persona pa mjete identifikimi kanë rrethuar selinë e PD, mbi 40 të shoqëruar
Politikë

Bardhi: Persona pa mjete identifikimi kanë rrethuar selinë e PD, mbi 40 të shoqëruar

Tensionet pas protestës së opozitës po shoqërohen me përplasje verbale mes përfaqësuesve të Partisë Demokratike dhe forcave të rendit.

22:16 5 h më parë20.02.2026.

Autori
“E mbushën xhaminë me gaz lotsjellës”, Berisha: Zoti i vraftë!
Politikë

Fjala e kreut të Partisë Demokratike nga selia blu duket se përmbylli dhe protestën e sotme të opozitës, pas episodeve me molotov nga ana e protestuesve dhe gazit lotsjellës nga ana e policisë. Berisha tha se policia ka qëlluar me plumba gome duke akuzuar qeverinë se sot u prishi iftarin besimtarëve

21:50 5 h më parë20.02.2026.

Autori
Tirana, 120 minuta nën pushtetin e molotovëve dhe gazit lotsjellës
Politikë

Protesta kombëtare e opozitës në Tiranë u shoqërua me tensione të forta, përplasje me policinë dhe incidente që zgjatën për më shumë se 120 minuta në disa pika kyçe të kryeqytetit.

21:48 5 h më parë20.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
“As Zoti nuk të mbron”, Koreja e Veriut mburret me raketahedhësin e ri me kapacitet bërthamor
Nëpër botë

“As Zoti nuk të mbron”, Koreja e Veriut mburret me raketahedhësin e ri me kapacitet bërthamor

Koreja e Veriut ka prezantuar një armë të re për lëshimin e raketave me kapacitet bërthamor.

07:10 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Dy viktima nga djegia e një banese në Itali
Europa

Dy viktima nga djegia e një banese në Itali

Dy persona humbën jetën si pasojë e një zjarri që përfshiu gjatë natës banesën e tyre në Verona.

07:22 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Italiania kryeson listën e legjendave, merr medaljen e 14 olimpike
Shumësportësh

Italiania kryeson listën e legjendave, merr medaljen e 14 olimpike

Patinatorja italiane Arianna Fontana merr kryesimin e listës së legjendave të sportit duke marrë medaljen e 14 olimpike.

07:37 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Tragjedia në liqenin Tahoe, gjendet pajetë 8 skiatorë që u goditën nga orteku
Amerika

Tragjedia në liqenin Tahoe, gjendet pajetë 8 skiatorë që u goditën nga orteku

Gjenden trupat e pajetë të 8 skiatorëve që u goditën nga një ortek një ditë më parë në Sierra Avalanche, teksa kërkimet vijojnë dhe për një person të nëntë.

07:51 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Monoksidi i karbonit shkakton 37 viktima në një minierë në Nigeri
Nëpër botë

Monoksidi i karbonit shkakton 37 viktima në një minierë në Nigeri

Një tragjedi është regjistruar në Nigeri, ku 37 minatorë humbën jetën si pasojë e një gazi toksik që ishte grumbulluar në dhomat e galerisë.

08:04 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Një ndër akuzat më të rëndë të bërë pas protestës së 20 shkurtit nga Partia Demokratike dhe kreu i saj, Sali Berisha, ishte se policia hodhi gaz lotsjellës pranë xhamisë së Namazgjasë, aty ku shumë besimtarë ndodheshin brenda.

22:36 5 h më parë20.02.2026.

Autori
Politikë

Tensionet pas protestës së opozitës po shoqërohen me përplasje verbale mes përfaqësuesve të Partisë Demokratike dhe forcave të rendit.

22:16 5 h më parë20.02.2026.

Autori
Politikë

Fjala e kreut të Partisë Demokratike nga selia blu duket se përmbylli dhe protestën e sotme të opozitës, pas episodeve me molotov nga ana e protestuesve dhe gazit lotsjellës nga ana e policisë. Berisha tha se policia ka qëlluar me plumba gome duke akuzuar qeverinë se sot u prishi iftarin besimtarëve

21:50 5 h më parë20.02.2026.

Autori
Politikë

Protesta kombëtare e opozitës në Tiranë u shoqërua me tensione të forta, përplasje me policinë dhe incidente që zgjatën për më shumë se 120 minuta në disa pika kyçe të kryeqytetit.

21:48 5 h më parë20.02.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Qeveria po shqyrton futjen e legjislacionit për të hequr Andrew Mountbatten-Windsor nga linja mbretërore e trashëgimisë, sipas BBC.

22:55 4 h më parë20.02.2026.

Autori
Taksë e re 10 % mbi importet globale, Trump: Zhgënyes vendimi i Gjykatës Speciale
Nëpër botë

Taksë e re 10 % mbi importet globale, Trump: Zhgënyes vendimi i Gjykatës Speciale

Donald Trump e quan vendimin e Gjykatës Supreme të SHBA-së për të hequr tarifat e tij gjithëpërfshirëse "thellësisht zhgënjyese", ndërsa njofton një taksë të re prej 10% mbi importet globale.

20:28 7 h më parë20.02.2026.

Autori
NASA: Në mars do të dërgojmë njerëz në Hënë
Nëpër botë

NASA: Në mars do të dërgojmë njerëz në Hënë

Nasa synon 6 marsin për të nisur një ekuipazh rreth Hënës për herë të parë në më shumë se 50 vjet, në atë që do të ishte udhëtimi më i largët i njerëzimit në hapësirë.

18:00 9 h më parë20.02.2026.

Autori
Po “luanin” me armë, vritet ushtari francez
Europa

Po “luanin” me armë, vritet ushtari francez

Një ushtar francez ka humbur jetën pasi u qëllua në kokë gjatë një “loje” me kolegët e tij në një festë ku ishte konsumuar alkool. Ngjarja ndodhi në ambientet e Percy Military Teaching Hospital, në Clamart, në perëndim të Parisit.

16:49 10 h më parë20.02.2026.

Autori
RAJON
"Më merrni në telefon", Trump mesazh Kosovës: Nëse nuk shkoni mirë me Serbinë...
Kosovë

"Më merrni në telefon", Trump mesazh Kosovës: Nëse nuk shkoni mirë me Serbinë...

Ka nisur në Uashington takimi i parë i Bordit të Paqes, ku presidenti amerikan Donald Trump ka dhënë një mesazh edhe për Kosovën.

16:25 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Muaji i Ramazanit, Prishtina ndryshon orarin mësimor për nxënësit
Kosovë

Muaji i Ramazanit, Prishtina ndryshon orarin mësimor për nxënësit

Drejtoria arsimore në Prishtinë ka vendosur të ndryshojë orarin mësimor me rastin e muajit të Ramazanit, për t’i ardhur në ndihmë nxënësve dhe mësuesve që agjërojnë.

13:38 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
SHBA kërkon riorganizim nga NATO: Të zvogëlohet prania e KFOR-it në Kosovë
Kosovë

SHBA kërkon riorganizim nga NATO: Të zvogëlohet prania e KFOR-it në Kosovë

Administrata e Donald Trump po shtyn NATO të zvogëlojë misionet paqeruajtëse në disa vende, përfshirë dhe KFOR në Kosovë, duke ngritur shqetësime për pasojat që një tërheqje e mundshme mund të ketë në stabilitetin e rajonit.

13:16 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
“UÇK kishte qëllim lirinë”, Rexhep Selimi: Nëse lufta nuk do ndalej në ’99, ende do isha ushtar i atdheut tim
Kosovë

“UÇK kishte qëllim lirinë”, Rexhep Selimi: Nëse lufta nuk do ndalej në ’99, ende do isha ushtar i atdheut tim

Selimi theksoi se historia e Kosovës nuk mund të rishkruhet në një sallë gjyqi dhe se, sipas tij, rezistenca e UÇK-së sipas tij ishte e pashmangshme përballë represionit të Serbisë asokohe.

15:30 2 ditë më parë18.02.2026.

Autori
SPORT
Rey Manaj përfshihet në aksident në Turqi
Futboll

Rey Manaj përfshihet në aksident në Turqi

Sulmuesi shqiptar Rey Manaj, i cili luan për Sivasspor, sipas mediave turke është përfshirë në një aksident trafiku, teksa kthehej nga qendra stërvitore e klubit turk për në shtëpinë e tij.

11:08 16 h më parë20.02.2026.

Autori
Alarm të Kombëtarja, trajneri i Burnley e konfirmon: Broja është i dëmtuar!
Futboll

Alarm të Kombëtarja, trajneri i Burnley e konfirmon: Broja është i dëmtuar!

Sulmuesi kuqezi, Armando Broja ka pësuar një dëmtim dhe kjo është arsyeja pse nuk luan prej thuajse dy javës me Burnley-n.

09:43 18 h më parë20.02.2026.

Autori
Skandal në Francë, tifozeria e Lille shfaq flamurin provokues për Kosovën
Futboll

Skandal në Francë, tifozeria e Lille shfaq flamurin provokues për Kosovën

Një grup tifozësh të zjarrtë të skuadrës franceze shpalosën një flamur ku Kosova paraqitej si pjesë e Serbisë, të shoqëruar me pankartën me mbishkrimin: “Nuk ka dorëzim”.

08:19 19 h më parë20.02.2026.

Autori
Drita dorëzohet në shtesë ndaj Celje, Shkëndija bie përballë Samsunspor
Futboll

Drita dorëzohet në shtesë ndaj Celje, Shkëndija bie përballë Samsunspor

Ndeshjet e kthimit në fazën “play-off” të Conference League për dy skuadrat e vetme që përfaqësojnë shqiptarët do të luhen më 26 shkurt.

23:14 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
KULTURË
‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh
KULTURË

‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh

Skica përshkruan këmbën e Sibilës libiane, e cila më vonë u pikturua në tavanin e Kapelës Sistine.

22:57 12 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti
KULTURË

Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti

Projekti ambicioz, i mbështetur nga Ministria e Kulturës do ta shndërrojë Memorialin e Gjergj Fishtës në Lezhë, në një qendër kreative me ndikim ndërkombëtar.

16:05 12 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra
KULTURË

Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra

Dy milionë libra, të vendosur në një ndërtesë të gjerë, falas për këdo që mund të marrë hua dhe të lexojë.

15:20 13 ditë më parë07.02.2026.

Autori
Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri
KULTURË

Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri

Një këngëtare e njohur në Nigeri humbi jetën si pasojë e pickimit nga gjarpri. 26-vjeçarja Ifunanya Nwangene u bë e njohur në vitin 2021 pasi mori pjesë dhe fitoi The Voice of Nigeria.

13:11 18 ditë më parë02.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Grekët gjejnë sozinë e Brad Pitt dhe e fusin në një film me legjendën e Hollivudit
SHOWBIZ

Grekët gjejnë sozinë e Brad Pitt dhe e fusin në një film me legjendën e Hollivudit

Aris Kontos do të luajë rolin e dublantit të aktorit të famshëm të Hollivudit.

12:13 15 h më parë20.02.2026.

Autori
“Më shpërtheu implanti i gjoksit”, ylli televiziv zbulon arsyet e shpërfytyrimit
SHOWBIZ

“Më shpërtheu implanti i gjoksit”, ylli televiziv zbulon arsyet e shpërfytyrimit

Sipas raportimit të InTouch Weekly, ajo iu nënshtrua një operacioni në fillim të këtij muaji për heqjen e implanteve të gjoksit. Implantet ishin vendosur në vitin 2007, por mjekët zbuluan se implanti i majtë kishte një rrjedhje, ndërsa ai i djathtë ishte plotësisht i çarë.

09:02 18 h më parë20.02.2026.

Autori
Mes tragjedisë dhe çmimit top sekret, vila e Gene Hackman shitet brenda 8 ditëve
SHOWBIZ

Mes tragjedisë dhe çmimit top sekret, vila e Gene Hackman shitet brenda 8 ditëve

Trupat e çiftit u gjetën më 26 shkurt 2025 në rezidencën e tyre në Santa Fe, në shtetin e New Mexico, brenda një lagjeje ekskluzive rezidenciale me siguri të lartë.

20:07 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Vinicius vuan, e dashura e tij bëhet “Mbretëresha” e re e Rios
SHOWBIZ

Vinicius vuan, e dashura e tij bëhet “Mbretëresha” e re e Rios

E dashura e yllit të Real Madrid veshi një kostum të kuq sensacional, të zbukuruar me një zemër dhe perla, duke mishëruar rolin e Mbretëreshës së Daulleve.

14:34 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes