TË FUNDIT
Kanadezi nga anija turistike e prekur nga hantavirusi rezulton pozitiv Afër vendit të tragjedisë, një tjetër "bishë" në timon nuk i ndalon policisë Skuadra e Ronaldos humb finalen e Azisë, në garë për Ligën ProSaudite Alis dhuron spektakël në natën finale të Eurovision 2026 E kryer, Xabi Alonso trajner i ri i Chelsea Trump: Nëse Irani nuk arrin një marrëveshje, do ta presin kohë të këqija
Kanadezi nga anija turistike e prekur nga hantavirusi rezulton pozitiv Afër vendit të tragjedisë, një tjetër "bishë" në timon nuk i ndalon policisë Skuadra e Ronaldos humb finalen e Azisë, në garë për Ligën ProSaudite Alis dhuron spektakël në natën finale të Eurovision 2026 E kryer, Xabi Alonso trajner i ri i Chelsea Trump: Nëse Irani nuk arrin një marrëveshje, do ta presin kohë të këqija
12° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Kuvendi i Shqipërisë Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Hantavirusi
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Kuvendi i Shqipërisë Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Hantavirusi

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Harvey Weinstein

Një tjetër gjykim i pavlefshëm për Harvey Weinstein
Nëpër botë

Një tjetër gjykim i pavlefshëm për Harvey Weinstein

Një gjykatës ka shpallur një gjykim të pavlefshëm në çështjen e përdhunimit kundër Harvey Weinstein, pasi juria në Nju Jork tha se ishte në bllokim dhe e paaftë për të arritur një vendim.

22:29 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
"Burgu është një ferr", rrëfehet Harvey Weinstein
SHOWBIZ

"Burgu është një ferr", rrëfehet Harvey Weinstein

Manjati i filmave i dënuar Harvey Weinstein thotë se jeta në burg është "ferr" në një intervistë në të cilën ai vazhdimisht pretendonte se nuk ishte fajtor për asnjë krim.

11:58 66 ditë më parë11.03.2026.

Autori
Të fundit
Kanadezi nga anija turistike e prekur nga hantavirusi rezulton pozitiv
Nëpër botë

Një kanadez që lundroi në anijen turistike MV Hondius, e cila u godit nga një shpërthim hantavirusi në prill, ka rezultuar pozitiv për sëmundjen, thonë zyrtarët në provincën e Kolumbisë Britanike.

23:03 52 min më parë16.05.2026.

Autori
Afër vendit të tragjedisë, një tjetër "bishë" në timon nuk i ndalon policisë
Kronikë

Një 44-vjeçar i cili ngiste makinën me shpejtësi nuk i ka ndaluar efektivëve, duke përplasur automjetin e tyre. Ngjarja është shënuar në zonën e ish Kënetës në Durrës shumë afër vendit të tragjedisë ku humbën jetën dy fëmijë.

22:47 1 h më parë16.05.2026.

Autori
Skuadra e Ronaldos humb finalen e Azisë, në garë për Ligën ProSaudite
Futboll

Dështimi i radhës për Cristiano Ronaldo. Al Nassr humbi 1-0 finalen e AFC Champions League Tëo në Azi, që është ekuivalenti i Europa League në Europë. Japonezët e Gamba Osaka triumfuan me golin e Hummet në minutën e 30-të të ndeshjes.

22:21 1 h më parë16.05.2026.

Autori
Alis dhuron spektakël në natën finale të Eurovision 2026
Aktualitet

Një performancë emocionuese ajo e Alis në finalen e Eurovision. Kuptimi i këngës ka marrë mjaft vlerësime, për historinë e baladës prekëse të një nëne që qëndron në prag të derës duke pritur që fëmija të kthehet në shtëpi.

21:54 2 h më parë16.05.2026.

Autori
E kryer, Xabi Alonso trajner i ri i Chelsea
Futboll

Një marrëveshje është arritur që Xabi Alonso të bëhet trajneri i ri i Chelseat.

21:45 2 h më parë16.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Kuçedrat e Shqipërisë, "shtëpitë e barit" dhe Bitcoin, Berisha: Diella, superskandal
Politikë

Kuçedrat e Shqipërisë, "shtëpitë e barit" dhe Bitcoin, Berisha: Diella, superskandal

Kreu i PD-së Sali Berisha në tryezën e organizuar "Qeveria e Pasigurisë" tha se shtëpitë e barit dhe Bitcoin janë "kuçedrat" e Shqipërisë. Ndërsa Diellën e quajnë një superskandal.

19:53 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
Gonzato takon Olsian Çelajn: Lufta ndaj krimit nis nga sistemi i fortë i drejtësisë
Kronikë

Gonzato takon Olsian Çelajn: Lufta ndaj krimit nis nga sistemi i fortë i drejtësisë

Bashkëpunimi me Prokurorinë e Përgjithshme, si edhe me të gjitha institucionet e tjera të sistemit të drejtësisë në Shqipëri, mbetet i rëndësishëm për avancimin e prioriteteve të anëtarësimit në BE, thotë ambasadori i BE Gonzato.

20:11 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
Shpërthim i ri i Ebolës, vdesin 65 persona në lindje të RD të Kongos
Nëpër botë

Shpërthim i ri i Ebolës, vdesin 65 persona në lindje të RD të Kongos

Agjencia kryesore shëndetësore e Afrikës ka shpallur një shpërthim të Ebolës në provincën lindore Ituri të Republikës Demokratike të Kongos.

20:31 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
Tre herë më pak se 2023, bie ndjeshëm emigracioni i paligjshëm në BE
Aktualitet

Tre herë më pak se 2023, bie ndjeshëm emigracioni i paligjshëm në BE

Sipas të dhënave të Frontex, emigracioni i paligjshëm në BE ka rënie të ndjeshme, tre herë më pak se tri vite më parë. Të dhënat e fundit të kësaj agjencie për katër muajt e parë të 2026 vërejnë se ka një rënie prej 40 për qind, krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.

21:16 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
Komisioni i Disiplinës pezullon Ilir Dajën e Dinamos me 4 ndeshje
Futboll

Komisioni i Disiplinës pezullon Ilir Dajën e Dinamos me 4 ndeshje

Trajneri i Dinamos, Ilir Daja është dënuar nga komisioni i Disiplinës i FSHF-së me katër ndeshje pezullim, por është lënë pezull një pjesë e këtij dënimi.

21:58 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Një 44-vjeçar i cili ngiste makinën me shpejtësi nuk i ka ndaluar efektivëve, duke përplasur automjetin e tyre. Ngjarja është shënuar në zonën e ish Kënetës në Durrës shumë afër vendit të tragjedisë ku humbën jetën dy fëmijë.

22:47 1 h më parë16.05.2026.

Autori
Aktualitet

Një performancë emocionuese ajo e Alis në finalen e Eurovision. Kuptimi i këngës ka marrë mjaft vlerësime, për historinë e baladës prekëse të një nëne që qëndron në prag të derës duke pritur që fëmija të kthehet në shtëpi.

21:54 2 h më parë16.05.2026.

Autori
Apeli e riktheu në burg, por vendimi për Lefter Kokën nuk mund të ekzekutohet
Aktualitet

Apeli e riktheu në burg, por vendimi për Lefter Kokën nuk mund të ekzekutohet

Apeli i GJKKO vendosi që ish ministri i mjedisit Lefter Koka të rikthehet në burg, lidhur me aferën e iceneratorit të Tiranës. Por vendimi nuk mund të ekzekutohet pasi Koka ndodhet ashtë shtetit.

15:54 8 h më parë16.05.2026.

Autori
24 efektivë certifikohen në trajnimin antiterror në Shqipëri, Ambasada Amerikane: Identifikohen kërcënime të mundshme
Aktualitet

24 efektivë certifikohen në trajnimin antiterror në Shqipëri, Ambasada Amerikane: Identifikohen kërcënime të mundshme

Programi ATA, që prej vitit 2016, ka ofruar mbështetje të vazhdueshme për Policinë e Shtetit, duke përfshirë trajnime dhe pajisje nëpërmjet Zyrës Rajonale të Sigurisë pranë Ambasadës së SHBA-së.

14:51 9 h më parë16.05.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Një kanadez që lundroi në anijen turistike MV Hondius, e cila u godit nga një shpërthim hantavirusi në prill, ka rezultuar pozitiv për sëmundjen, thonë zyrtarët në provincën e Kolumbisë Britanike.

23:03 52 min më parë16.05.2026.

Autori
Trump: Nëse Irani nuk arrin një marrëveshje, do ta presin kohë të këqija
Lindja e Mesme

Trump: Nëse Irani nuk arrin një marrëveshje, do ta presin kohë të këqija

Donald Trump është rikthyer te kërcënimet ndaj Iranit. "Më mirë të gjejë një marrëveshje, përndryshe do ta presin kohë shumë të këqija", tha presidenti amerikan në një intervistë telefonike me stacionin televiziv francez BFMTV. "Ata kanë interes ta përfundojnë këtë", shtoi ai.

21:19 2 h më parë16.05.2026.

Autori
Pas deklaratës së Trump, Tajvani këmbëngul se është i pavarur
Nëpër botë

Pas deklaratës së Trump, Tajvani këmbëngul se është i pavarur

Tajvani ka këmbëngulur se është një komb sovran dhe i pavarur, pasi Presidenti i SHBA-së Donald Trump e paralajmëroi atë kundër shpalljes zyrtare të pavarësisë nga Kina.

20:24 3 h më parë16.05.2026.

Autori
Zvicra hap dosjet sekrete, kush ishte "Ëngjëlli i Vdekjes" i Aushvicit?
Nëpër botë

Zvicra hap dosjet sekrete, kush ishte "Ëngjëlli i Vdekjes" i Aushvicit?

Shërbimi Federal i Inteligjencës Zvicerane ka thënë se më në fund do të hapë dosjet e vulosura prej kohësh mbi kriminelin famëkeq nazist të luftës, Josef Mengele, por pa thënë se kur.

18:58 4 h më parë16.05.2026.

Autori
RAJON
E rëndë në Itali, makina me 100 km/h godet këmbësorët, dhjetë të plagosur
RAJON

E rëndë në Itali, makina me 100 km/h godet këmbësorët, dhjetë të plagosur

Një makinë që ecte me shpejtësi të madhe ka goditur dhjetëra këmbësorë në Modena, brenda zonës së trafikut të kufizuar të qendrës historike.

19:48 4 h më parë16.05.2026.

Autori
Çifti amerikan shkon në Como për tu martuar, por... i vjedhin fustanin nuses
RAJON

Çifti amerikan shkon në Como për tu martuar, por... i vjedhin fustanin nuses

Në Como, një çift turistësh amerikanë që kishin mbërritur në Itali nga Nju Xhersi për t'u martuar, iu grabit makina.

17:28 6 h më parë16.05.2026.

Autori
Arrestohet Shefi i Policisë së Beogradit, Veselin Miliç
RAJON

Arrestohet Shefi i Policisë së Beogradit, Veselin Miliç

Shefi i policisë së Beogradit, Veselin Miliç është arrestuar lidhur me rasti e zhdukjes së një personi, pasi dyshohet se ka kryer disa vepra penale me qëllim mbulimin e veprës penale të vrasjes së rëndë në tentativë.

22:15 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
Kurti pret Kos: Nuk ka siguri për Evropën pa Kosovën
Kosovë

Kurti pret Kos: Nuk ka siguri për Evropën pa Kosovën

Ajo nënvizoi se zgjerimi i BE-së tashmë lidhet edhe me sigurinë dhe stabilitetin e Evropës, duke shtuar se bashkëpunimi rajonal mbetet thelbësor.

13:24 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Dështimi i radhës për Cristiano Ronaldo. Al Nassr humbi 1-0 finalen e AFC Champions League Tëo në Azi, që është ekuivalenti i Europa League në Europë. Japonezët e Gamba Osaka triumfuan me golin e Hummet në minutën e 30-të të ndeshjes.

22:21 1 h më parë16.05.2026.

Autori
Futboll

Një marrëveshje është arritur që Xabi Alonso të bëhet trajneri i ri i Chelseat.

21:45 2 h më parë16.05.2026.

Autori
I tërhequr prej dy vitesh, Neuer rikthehet me Gjermaninë për Botërorin 2026?
Futboll

I tërhequr prej dy vitesh, Neuer rikthehet me Gjermaninë për Botërorin 2026?

Fituesi i Kupës së Botës 2014, Manuel Neuer, i cili u tërhoq nga kombëtarja pas Euro 2024, pati një sezon të mirë me kampionët e Bayernit.

20:43 3 h më parë16.05.2026.

Autori
Bayern vulos fitoren e Bundesligës, mposht Këlnin 5-1
Futboll

Bayern vulos fitoren e Bundesligës, mposht Këlnin 5-1

Bayern Munich theu rekordin e të gjitha kohërave për më shumë gola të shënuar në një sezon të vetëm në një ligë evropiane midis pesë të parëve falë një fitoreje 5-1 ndaj Këlnit, me bavarezët tani të pamposhtur në 23 ndeshje, pasi përfunduan me 122 gola gjatë gjithë sezonit.

20:02 3 h më parë16.05.2026.

Autori
KULTURË
Filmi "Adolesence" bën histori në çmimet BAFTA
KULTURË

Filmi "Adolesence" bën histori në çmimet BAFTA

Drama e Netflix-it, Adolescence, ishte fituesi i madh në Çmimet Bafta Television të dielën, me The Celebrity Traitors dhe Last One Laughing që morën gjithashtu një pjesë të lavdisë.

22:17 5 ditë më parë11.05.2026.

Autori
Tedi Papavrami dekorohet me 'Urdhrin Suprem të Shqiponjës', Rama: Je ylli i botës që ndriçon edhe për vendin
KULTURË

Tedi Papavrami dekorohet me 'Urdhrin Suprem të Shqiponjës', Rama: Je ylli i botës që ndriçon edhe për vendin

Rama e cilësoi Papavramin si një figurë të rrallë artistike dhe njerëzore, duke vënë në dukje jo vetëm talentin e tij si muzikant, por edhe integritetin dhe dimensionin e tij intelektual e shoqëror.

19:21 5 ditë më parë11.05.2026.

Autori
“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme
KULTURË

“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme

Në një atmosferë festive, ku muzika amerikane dhe shqiptare u bashkuan në të njëjtën skenë, Tirana u kthye mbrëmjen e së enjtes në një simbol të miqësisë së fortë mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

15:39 8 ditë më parë08.05.2026.

Autori
“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA
KULTURË

“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA

Në zemër të New York-ut, më 16 dhe 17 maj 2026, do të zhvillohet një nga ngjarjet më të mëdha që ka bashkuar ndonjëherë diasporën shqiptare në Amerikën e Veriut: “United FestivAlb”. Një festival që shkon përtej muzikës, me synimin për tu kthyer në një simbol të unitetit, kulturës dhe krenarisë.

15:47 14 ditë më parë02.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
“Nan” kualifikohet në finalen e Eurovision, shkëlqen Alis
SHOWBIZ

“Nan” kualifikohet në finalen e Eurovision, shkëlqen Alis

Finalja e madhe e Eurovisionit 2026 do të zhvillohet të shtunën në Vjenë, ku Shqipëria do të synojë një rezultat historik.

07:11 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
Vdekja e aktorit Matthew Perry, dënohet me 2 vite burg ndërmjetësi i drogës
SHOWBIZ

Vdekja e aktorit Matthew Perry, dënohet me 2 vite burg ndërmjetësi i drogës

Erik Fleming, ish-producent në Hollywood, shërbeu si ndërmjetës në sigurimin e ketaminës për aktorin, i cili ndërroi jetë në xhakuzin e shtëpisë së tij në Los Angeles, në tetor 2023.

22:38 2 ditë më parë14.05.2026.

Autori
Spektakli i Kupës së Botës, kush janë yjet që do të performojnë
SHOWBIZ

Spektakli i Kupës së Botës, kush janë yjet që do të performojnë

Madonna, Shakira dhe grupi i djemve të K-pop BTS do të jenë kryesuese të shfaqjes së pjesës së parë në stilin e Super Bowl në finalen e Kupës së Botës këtë verë.

16:17 2 ditë më parë14.05.2026.

Autori
I vodhi në makinë muzikën e papublikuar Beyonce-s, burg për 41-vjeçarin
SHOWBIZ

I vodhi në makinë muzikën e papublikuar Beyonce-s, burg për 41-vjeçarin

Një persn që hyri me forcë në një makinë dhe vodhi hard disqe që përmbanin muzikë të papublikuar nga Beyoncé është dënuar me dy vjet burg.

15:42 3 ditë më parë13.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes