TË FUNDIT
Meloni përfundon vizitën në Gjirin Persik: Një pjesë e sigurisë sonë po vendoset këtu Shkon në Poloni në vendin e të parëve, por bie në dashuri me guidën turistike Ekuador, gjendja e emergjencës shtyhet me dy muaj të tjerë "Të mbajmë larg nostalgjikët fashistë", këshilli italian ble vilën e Musolinit "Koha për shërbim të jashtëm modern", ministri Hoxha: Të krijojmë rezervë profesionistësh Zemër "binjake" për pacientët me probleme kardiake
Meloni përfundon vizitën në Gjirin Persik: Një pjesë e sigurisë sonë po vendoset këtu Shkon në Poloni në vendin e të parëve, por bie në dashuri me guidën turistike Ekuador, gjendja e emergjencës shtyhet me dy muaj të tjerë "Të mbajmë larg nostalgjikët fashistë", këshilli italian ble vilën e Musolinit "Koha për shërbim të jashtëm modern", ministri Hoxha: Të krijojmë rezervë profesionistësh Zemër "binjake" për pacientët me probleme kardiake
11° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Kuvendi i Shqipërisë Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Kufizimet e karburantit

Itali, hyjnë në fuqi kufizimet e karburantit për aviacionin. Çfarë do të ndodhë me fluturimet?
RAJON

Itali, hyjnë në fuqi kufizimet e karburantit për aviacionin. Çfarë do të ndodhë me fluturimet?

Kufizimet e para të karburantit për fluturimet janë zbatuar në aeroportet e Bolonjës, Milanos Linate, Trevisos dhe Venecias.

16:29 6 h më parë04.04.2026.

Autori
Të fundit
Meloni përfundon vizitën në Gjirin Persik: Një pjesë e sigurisë sonë po vendoset këtu
Nëpër botë

Meloni përfundon vizitën në Gjirin Persik: Një pjesë e sigurisë sonë po vendoset këtu

Misioni i Giorgia Melonit në vendet e Gjirit përfundoi në Emiratet e Bashkuara Arabe me një takim me Presidentin Mohammed bin Zayed Al Nahyan. Ndër çështjet në tryezë ishte liria e lundrimit në Ngushticën e Hormuzit.

22:29 3 min më parë04.04.2026.

Autori
Shkon në Poloni në vendin e të parëve, por bie në dashuri me guidën turistike
LIFESTYLE

Shkon në Poloni në vendin e të parëve, por bie në dashuri me guidën turistike

Udhëtimet e mëparshme të Hank Nuwer në Evropë nuk kishin shkuar tërësisht sipas planit. Një herë, në Bruksel, ai kishte qëndruar në një "lagje të tmerrshme" dhe më pas kishte tentuar të ngiste makinën, humbi dhe kishte vështirësi të lundronte në një labirint rrugicash periferike.

22:12 20 min më parë04.04.2026.

Autori
Ekuador, gjendja e emergjencës shtyhet me dy muaj të tjerë
Nëpër botë

Presidenti ekuadorian Daniel Noboa ka rinovuar gjendjen e jashtëzakonshme për 60 ditë në nëntë provinca dhe katër kantone të vendit, duke përmendur "trazirat e brendshme të rënda" të shkaktuara nga trafikimi i drogës dhe dhuna e krimit të organizuar.

21:53 39 min më parë04.04.2026.

Autori
"Të mbajmë larg nostalgjikët fashistë", këshilli italian ble vilën e Musolinit
Nëpër botë

Një këshill italian ka blerë një vilë ku Benito Musolini kaloi pushimet e verës, pjesërisht për të shmangur rënien e pronës në duart e "nostalgjikëve fashistë".

21:34 58 min më parë04.04.2026.

Autori
"Koha për shërbim të jashtëm modern", ministri Hoxha: Të krijojmë rezervë profesionistësh
Aktualitet

"Koha për shërbim të jashtëm modern", ministri Hoxha: Të krijojmë rezervë profesionistësh

Ministria e Jashtme po kërkon të ndërtojë një rezervë të struktruar profesionistësh në fushën e politikës së jashtme përmes një nisme ku i kërkon profesionistëve ti bashkohen MEPJ-së.

21:14 1 h më parë04.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Rekord në moshën 85-vjeçare: Mbi një milion kilometra me të njëjtën Porsche 911
LIFESTYLE

Rekord në moshën 85-vjeçare: Mbi një milion kilometra me të njëjtën Porsche 911

Sipas të dhënave më të fundit, kjo makinë nuk është aspak në “pension”, por vijon të drejtohet dhe të mirëmbahen me përkujdesje të vazhdueshme.

22:52 1 ditë më parë02.04.2026.

Autori
E rëndë në Gjirokastër, 17-vjeçari dyshohet se ka abuzuar seksualisht një 10-vjeçar
Kronikë

E rëndë në Gjirokastër, 17-vjeçari dyshohet se ka abuzuar seksualisht një 10-vjeçar

Një rast i rëndë është zbuluar në Gjirokastër, ku një 17-vjeçar është shpallur në kërkim nga policia, i dyshuar për përdhunimin e një të mituri.

22:38 1 ditë më parë02.04.2026.

Autori
Irani zotohet për sulme “shkatërruese” ndaj Amerikës pas kërcënimeve të Trumpit
Europa

Irani zotohet për sulme “shkatërruese” ndaj Amerikës pas kërcënimeve të Trumpit

Irani ka kërcënuar me sulme “shkatërruese” ndaj Shteteve të Bashkuara dhe Izraelit, në përgjigje të deklaratave të forta të presidentit amerikan Donald Trump dhe sulmeve të vazhdueshme ushtarake në rajon.

22:52 1 ditë më parë02.04.2026.

Autori
Mot i pazakontë në Itali, 3 metër borë bllokojnë turistët, zhduket makina në Molise
Europa

Mot i pazakontë në Itali, 3 metër borë bllokojnë turistët, zhduket makina në Molise

Moti i keq ka goditur pjesën qendrore dhe jugore të Italisë. Raportohen deri në 3 m borë në disa zona.

07:12 1 ditë më parë03.04.2026.

Autori
“Irani ka ende mijëra raketa”, Trump: SHBA nuk e ka nisur fushatën e shkatërrimit
Lindja e Mesme

“Irani ka ende mijëra raketa”, Trump: SHBA nuk e ka nisur fushatën e shkatërrimit

Sipas inteligjencës amerikane, Irani ende ka kapacitete të mëdha ushtarake, ndërsa tensionet janë përshkallëzuar pas kërcënimeve të Donald Trump për sulme ndaj nfrastrukturës.

07:30 1 ditë më parë03.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
"Vizat i hoqëm ne", Berisha dhe Rama përplasen online
Politikë

"Vizat i hoqëm ne", Berisha dhe Rama përplasen online

Gjatë një takimi me asamblenë e njësisë nr. 12 në Tiranë kryeministri Edi Rama tha se arritja më e madhe e tij është pasaporta e BE-së.

22:42 9 min më parë04.04.2026.

Autori
Aktualitet

Ministria e Jashtme po kërkon të ndërtojë një rezervë të struktruar profesionistësh në fushën e politikës së jashtme përmes një nisme ku i kërkon profesionistëve ti bashkohen MEPJ-së.

21:14 1 h më parë04.04.2026.

Autori
Korçë, gjenden të pajetë dy emigrantë
Kronikë

Korçë, gjenden të pajetë dy emigrantë

Dy persona të moshave 25 dhe 30 vjeç janë gjetur të pajetë. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Kamenicë të Korçës, ku janë gjetur trupat e dy të rinjve, të dyshuar emigrantë të paligjshëm.

17:38 4 h më parë04.04.2026.

Autori
Sot mesha e Pashkëve katolike, Arqipeshkvi Dodaj: Ndryshimi fillon nga zemra e njeriut
Sociale

Sot mesha e Pashkëve katolike, Arqipeshkvi Dodaj: Ndryshimi fillon nga zemra e njeriut

Në fjalën e tij, Imzot Dodaj kishte një apel edhe për politikën dhe institucionet, duke kërkuar ndershmëri dhe më shumë përgjegjësi në drejtimin e vendit.

14:18 8 h më parë04.04.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Misioni i Giorgia Melonit në vendet e Gjirit përfundoi në Emiratet e Bashkuara Arabe me një takim me Presidentin Mohammed bin Zayed Al Nahyan. Ndër çështjet në tryezë ishte liria e lundrimit në Ngushticën e Hormuzit.

22:29 3 min më parë04.04.2026.

Autori
Nëpër botë

Presidenti ekuadorian Daniel Noboa ka rinovuar gjendjen e jashtëzakonshme për 60 ditë në nëntë provinca dhe katër kantone të vendit, duke përmendur "trazirat e brendshme të rënda" të shkaktuara nga trafikimi i drogës dhe dhuna e krimit të organizuar.

21:53 39 min më parë04.04.2026.

Autori
Nëpër botë

Një këshill italian ka blerë një vilë ku Benito Musolini kaloi pushimet e verës, pjesërisht për të shmangur rënien e pronës në duart e "nostalgjikëve fashistë".

21:34 58 min më parë04.04.2026.

Autori
Lufta në Lindjen e Mesme, Izraeli: Sulmuam uzinat petrokimike iraniane
Lindja e Mesme

Lufta në Lindjen e Mesme, Izraeli: Sulmuam uzinat petrokimike iraniane

Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu konfirmoi se Izraeli sulmoi uzinat petrokimike të Iranit, pasi Teherani raportoi se sulmet dëmtuan shumë kompani petrokimike në Provincën Khuzestan të Iranit jugperëndimor të shtunën.

20:34 1 h më parë04.04.2026.

Autori
RAJON
Vjosa Osmani përfundon mandatin si Presidente, ia kalon detyrën Albulena Haxhiut
Kosovë

Vjosa Osmani përfundon mandatin si Presidente, ia kalon detyrën Albulena Haxhiut

Në zyrën e Presidencës së Kosovës u zhvillua ceremonia e dorëzimit të detyrës së kreut të shtetit Vjosa Osmani tek kryetarja e Kuvendit Albulena Haxhiu.

17:49 4 h më parë04.04.2026.

Autori
RAJON

Kufizimet e para të karburantit për fluturimet janë zbatuar në aeroportet e Bolonjës, Milanos Linate, Trevisos dhe Venecias.

16:29 6 h më parë04.04.2026.

Autori
Nafta rritet edhe në Kosovë, por çmimi është dukshëm më i lirë se në Shqipëri
Kosovë

Nafta rritet edhe në Kosovë, por çmimi është dukshëm më i lirë se në Shqipëri

Ndërsa prej vendimit të Bordit të Transparencës duhet të paguajmë 224 lekë për një litër naftë, në Kosovë çmimi i vendosur është ekuivalent me 176 lekë për litër.

12:46 9 h më parë04.04.2026.

Autori
Sot i përfundon mandati, presidentja Osmani ia dorëzon detyrën kryeparlamentares Haxhiu
Kosovë

Sot i përfundon mandati, presidentja Osmani ia dorëzon detyrën kryeparlamentares Haxhiu

Gjykata Kushtetuese vendosi se dekreti i Osmanit për shpërndarjen e Kuvendit nuk ka efekt juridik, ndërsa i dha Kuvendit një afat prej 34 ditësh për zgjedhjen e presidentit të ri.

10:30 12 h më parë04.04.2026.

Autori
SPORT
Gvozdenovic i Elbasanit shpallet trajneri më i mirë i muajit mars
Futboll

Gvozdenovic i Elbasanit shpallet trajneri më i mirë i muajit mars

Trajneri i AF Elbasanit, Ivan Gvozdenovic, është shpallur trajneri më i mirë i muajit mars në kampionatin “Abissnet Superiore”.

20:03 2 h më parë04.04.2026.

Autori
“Pirati” Muriqi fundos Realin, Barça mund të mbyllë sot garën për titull
Futboll

“Pirati” Muriqi fundos Realin, Barça mund të mbyllë sot garën për titull

Një rezultat mahnitës këtë pasdite në La Ligën spanjolle. Real Madridi u mund 2-1 në Mallorca, e cila, me golin e fitores të Muriqit në minutën e 91-të, i dha Barcelonës një asist të këndshëm dhe të papritur për të vulosur titullin e ligës tetë ndeshje para përfundimit të ndeshjes.

18:47 3 h më parë04.04.2026.

Autori
Erling Haaland shënon tre gola me City në Wembley
Futboll

Erling Haaland shënon tre gola me City në Wembley

Erling Haaland shënoi një tregolësh, ndërsa skuadra e rregullt e Wembley, Manchester City, siguroi një ndeshje të tetë radhazi në gjysmëfinalen e Kupës FA, duke mposhtur Liverpoolin 4-0 në stadiumin Etihad, duke siguruar tre fitore radhazi kundër Reds për herë të parë që nga viti 1947.

16:48 5 h më parë04.04.2026.

Autori
Gjithë Italia kundër lojtarëve të Kombëtares, kërkuan 300 mijë euro shpërblim para ndeshjes me Bosnjën
Futboll

Gjithë Italia kundër lojtarëve të Kombëtares, kërkuan 300 mijë euro shpërblim para ndeshjes me Bosnjën

Kjo shumë korrespondonte afërsisht me 10 mijë euro për secilin prej 28 lojtarëve të grumbulluar në skuadër, Gattuso sugjeroi që diskutimi të shtyhej deri pas ndeshjes.

16:16 6 h më parë04.04.2026.

Autori
KULTURË
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 6 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 14 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 20 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 21 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
“E para është shtëpia”, këngëtari italian bën 42 km në këmbë për t’i dhënë nënës albumin
SHOWBIZ

“E para është shtëpia”, këngëtari italian bën 42 km në këmbë për t’i dhënë nënës albumin

Ndryshe nga strategjitë moderne të marketingut të bazuara në rrjetet sociale dhe publikimet e shpejta, këngëtari zgjodhi të “ngadalësojë” dhe ta ndajë këtë rrugëtim në kohë reale me fansat.

07:44 1 ditë më parë03.04.2026.

Autori
Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane
SHOWBIZ

Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane

Në një intervistë me "Le Mile Magazine", balerina 23-vjeçare përshkruan marrëdhënien e saj me këngëtaren romane pa filtra. Nuredini foli për raportin, duke e përshkruar si një lidhje që “shkon përtej skenës”.

15:11 3 ditë më parë01.04.2026.

Autori
Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë
SHOWBIZ

Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë

Taylor Swift i ka befasuar fansat duke publikuar një videoklip të ri për këngën e saj Elizabeth Taylor, të mbledhur nga orë të tëra pamjesh të perëndeshës së ndjerë të ekranit.

22:30 4 ditë më parë31.03.2026.

Autori
Dua Lipa i futet aktrimit, do ta shohim në filmin 'Peaked'
SHOWBIZ

Dua Lipa i futet aktrimit, do ta shohim në filmin 'Peaked'

Ylli i pop-it, njëherësh fituese e çmimit Grammy, i bashkohet prodhuesve të rinjë të filmave, kompanisë A24, me regji nga Molly Gordon, e cila gjithashtu bashkë-shkroi skenarin me Ali Levitan.

22:18 5 ditë më parë30.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes