TË FUNDIT
Kuvendi i Kosovës ratifikon anëtarësimin në Bordin e Paqes Fruti “trendy” që ka shumë përfitime, por edhe disa të meta Valsi i stolit, Guardiola drejt kombëtares 'Axure', një italian merr City-n SPAK kërkon rikthimin në burg të Lefter Kokës “Do përjashtojmë Spanjën nga NATO”, Aleanca dhe Pedro Sanchez reagojnë pas raportit amerikan Netanyahu zbulon se kreu ndërhyrje për kancerin e prostatës: Tani jam i shëndetshëm
Kuvendi i Kosovës ratifikon anëtarësimin në Bordin e Paqes Fruti “trendy” që ka shumë përfitime, por edhe disa të meta Valsi i stolit, Guardiola drejt kombëtares 'Axure', një italian merr City-n SPAK kërkon rikthimin në burg të Lefter Kokës “Do përjashtojmë Spanjën nga NATO”, Aleanca dhe Pedro Sanchez reagojnë pas raportit amerikan Netanyahu zbulon se kreu ndërhyrje për kancerin e prostatës: Tani jam i shëndetshëm
16° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Edi Rama Bordi i Transparencës Forumi Ekonomik i Delfit
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Edi Rama Bordi i Transparencës Forumi Ekonomik i Delfit

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Aksident ne lac

Aksident me 3 të plagosur në qendër të Laçit, përplasen dy makina
Kronikë

Aksident me 3 të plagosur në qendër të Laçit, përplasen dy makina

3 persona kanë mbetur të plagosur në një aksident rrugor në qendër të qytetit të Laçit.

18:42 2 ditë më parë22.04.2026.

Autori
Të fundit
Kuvendi i Kosovës ratifikon anëtarësimin në Bordin e Paqes
Kosovë

Kuvendi i Kosovës miratoi me shumicë votash marrëveshjen për anëtarësimin e vendit në Bordin e Paqes.

18:46 4 min më parë24.04.2026.

Autori
Fruti “trendy” që ka shumë përfitime, por edhe disa të meta
LIFESTYLE

Fruti “trendy” që ka shumë përfitime, por edhe disa të meta

Avokado është i pasur me yndyra të shëndetshme, ka veti anti-inflamatore, shije të këndshme dhe përdoret lehtësisht në shumë receta, nga sallatat deri te guacamole.

18:32 18 min më parë24.04.2026.

Autori
Valsi i stolit, Guardiola drejt kombëtares 'Axure', një italian merr City-n
Futboll

Guardiola ka edhe një vit kontratë me Manchester City-n, por në Spanjë po qarkullojnë lajme se 55-vjeçari po shqyrton një lëvizje që e çon në Itali, aty ku do t’i besohet drejtimi i ekipit kombëtar.

18:19 31 min më parë24.04.2026.

Autori
SPAK kërkon rikthimin në burg të Lefter Kokës
Kronikë

Sipas burimeve zyrtare, njoftimi për rekursin nuk ka mundur t’i dorëzohet drejtpërdrejt ish-ministrit.

18:03 47 min më parë24.04.2026.

Autori
“Do përjashtojmë Spanjën nga NATO”, Aleanca dhe Pedro Sanchez reagojnë pas raportit amerikan
Europa

“Do përjashtojmë Spanjën nga NATO”, Aleanca dhe Pedro Sanchez reagojnë pas raportit amerikan

Një zyrtar i NATO-s, duke folur për BBC-në, theksoi se traktati themelues i Aleancës "nuk parashikon asnjë procedurë për pezullimin ose përjashtimin e një anëtari".

17:49 1 h më parë24.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Shkakton konvulsione dhe mund të shtrohesh në reanimacion, droga e re që po shqetëson SHBA
Amerika

Shkakton konvulsione dhe mund të shtrohesh në reanimacion, droga e re që po shqetëson SHBA

“Kratom” përmban përbërës aktivë që veprojnë në tru në mënyrë të ngjashme me opioidët, duke ndikuar në sistemin nervor.

22:45 20 h më parë23.04.2026.

Autori
“Për detin shkojmë në Hagë”, Greqia rrëzon deklaratën e Ramës: Nuk ka marrëveshje për çështjen!
RAJON

“Për detin shkojmë në Hagë”, Greqia rrëzon deklaratën e Ramës: Nuk ka marrëveshje për çështjen!

Media greke Protothema duke cituar burime nga Ministria e Jashtme raporton se Athina distancohet qartë nga deklaratat e Ramës rreth konsultimeve të supozuara të avancuara mbi kufirin detar me Greqinë, duke mohuar narrativën rreth një marrëveshjeje mbi një kërkesë të përbashkët drejtuar Hagës.

18:51 23 h më parë23.04.2026.

Autori
Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?
KULTURË

Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?

Si rezultat, Evropa Lindore po kthehet nga një alternativë ekonomike në një nga destinacionet kryesore të turizmit evropian.

20:02 22 h më parë23.04.2026.

Autori
A ka një mundësi që Italia të jetë në Botëror? FIFA përgjigjet zyrtarisht
Futboll

A ka një mundësi që Italia të jetë në Botëror? FIFA përgjigjet zyrtarisht

Reagimet ndaj propozimit kanë qenë të ashpra. Ambasada iraniane e ka cilësuar atë si “falimentim moral”.

21:02 21 h më parë23.04.2026.

Autori
Probleme  për MrBeast, ish-punonjësja ngre padi për ngacmim seksual
LIFESTYLE

Probleme për MrBeast, ish-punonjësja ngre padi për ngacmim seksual

Gruaja pretendon se u ul në detyrë dhe u transferua në një pozicion pa rëndësi, ndërsa u pushua nga puna pak kohë pas kthimit nga leja e lindjes.

22:58 19 h më parë23.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aksident pranë Shëngjinit, plagoset rëndë një person
Aktualitet

Aksident pranë Shëngjinit, plagoset rëndë një person

Një makinë dhe një motor u përfshinë në një aksidenti mbrëmjen e së premtes në aksin Lezhë-Milot.

20:13 1 h më parë24.04.2026.

Autori
Do të marrë 60 rroga, Gledis Nano fiton betejën ligjore për shkarkimin e tij
Aktualitet

Do të marrë 60 rroga, Gledis Nano fiton betejën ligjore për shkarkimin e tij

Shteti shqiptar pritet të dëmshpërblejë Gledis Nano me rreth 100 mijë euro.

19:57 1 h më parë24.04.2026.

Autori
Pranga “skifterit” në Laç, e kërkon drejtësia spanjolle
Kronikë

Pranga “skifterit” në Laç, e kërkon drejtësia spanjolle

Pas verifikimeve rezultoi se Selala ishte në kërkim në Spanjë, pasi dyshohet se ishte pjesë e një grupi kriminal që merrej me vjedhje me dhunë dhe falsifikim dokumentesh.

19:42 51 min më parë24.04.2026.

Autori
Kronikë

Sipas burimeve zyrtare, njoftimi për rekursin nuk ka mundur t’i dorëzohet drejtpërdrejt ish-ministrit.

18:03 47 min më parë24.04.2026.

Autori
BOTË
Vatër shkatërrimtare zjarri në Japoni, mijëra të evakuuar
Nëpër botë

Vatër shkatërrimtare zjarri në Japoni, mijëra të evakuuar

Të paktën 3000 banorë janë evakuuar nga shtëpitë e tyre në Japoni, si pasojë e një vatre të madhe zjarri që ka përfshirë verilindjen e vendit.

19:14 23 min më parë24.04.2026.

Autori
Europa

Një zyrtar i NATO-s, duke folur për BBC-në, theksoi se traktati themelues i Aleancës "nuk parashikon asnjë procedurë për pezullimin ose përjashtimin e një anëtari".

17:49 1 h më parë24.04.2026.

Autori
Netanyahu zbulon se kreu ndërhyrje për kancerin e prostatës: Tani jam i shëndetshëm
Lindja e Mesme

Netanyahu zbulon se kreu ndërhyrje për kancerin e prostatës: Tani jam i shëndetshëm

Ai tha se e vonoi publikimin e gjendjes së tij mjekësore me rreth dy muaj, duke kërkuar të parandalonte përdorimin e informacionit për qëllime propagande nga Irani, pasi gjatë përleshjeve në mars, qarkulluan thashetheme në internet për lëndimin ose edhe vdekjen e tij.

17:34 1 h më parë24.04.2026.

Autori
Putin sfidon Europën, Kremlini: Presidenti mund të marrë pjesë në samitin e G20 në SHBA
Nëpër botë

Putin sfidon Europën, Kremlini: Presidenti mund të marrë pjesë në samitin e G20 në SHBA

Takimi i G20 është planifikuar të mbahet në Miami më 14 dhe 15 dhjetor, por me dyshim shihet fakti nëse Putin do të shkojë, pasi ai është përjashtuar pothuajse tërësisht nga ngjarjet dhe takimet diplomatike perëndimore që kur Rusia nisi pushtimin e Ukrainës në vitin 2022.

17:05 1 h më parë24.04.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Kuvendi i Kosovës miratoi me shumicë votash marrëveshjen për anëtarësimin e vendit në Bordin e Paqes.

18:46 4 min më parë24.04.2026.

Autori
Sulmi në Banjskë, dënohen me burg përjetë dy serbë, 30 vite një i tretë
Kosovë

Sulmi në Banjskë, dënohen me burg përjetë dy serbë, 30 vite një i tretë

Ata të tre janë pjesë e një grupi prej 42 personash të akuzuar për sulmin që ndodhi më 24 shtator 2023, kur një grup i armatosur serbësh, fillimisht bllokoi një urë në fshatin Banjskë në komunën e Zveçanit.

15:38 3 h më parë24.04.2026.

Autori
Kampioni i xhudos kapet me 1.15 milionë euro në bagazh
RAJON

Kampioni i xhudos kapet me 1.15 milionë euro në bagazh

Rreth orës 21:00, oficerët e policisë që po kryenin kontrolle të rastësishme në autostradën kombëtare, pranë Kiatos, ndaluan automjetin e tij dhe sapo hapën bagazhin nuk ju besuan syve nga ajo çka panë. Sipas mediave greke në bagazh gjendeshin 1 milionë e 150 mijë euro cash.

14:13 4 h më parë24.04.2026.

Autori
“Pa ritual fetar e pa prani zyrtare”, nipi zbulon amanetin e Rexhep Qoses: Nuk po vdes pa asnjë mëkat
Kosovë

“Pa ritual fetar e pa prani zyrtare”, nipi zbulon amanetin e Rexhep Qoses: Nuk po vdes pa asnjë mëkat

Rexhep Qosja kishte lënë një amanet që prej vitit 2016 që në varrimin e tij nuk donte asnjë ritual fetar apo prani shtetërore.

19:49 23 h më parë23.04.2026.

Autori
SPORT
Habit kreu i UEFA: Me futjen e VAR-it edhe unë nuk e kuptoj ndonjëherë kur është penallti
Futboll

Habit kreu i UEFA: Me futjen e VAR-it edhe unë nuk e kuptoj ndonjëherë kur është penallti

Kreu i futbollit europian kritikoi gjithashtu kohëzgjatjen e vendimeve të VAR-it në disa ndeshje.

20:31 1 h më parë24.04.2026.

Autori
Sherri me trajnerin Gaperini, Roma zyrtarizon largimin e legjendës Ranieri
Futboll

Sherri me trajnerin Gaperini, Roma zyrtarizon largimin e legjendës Ranieri

Tensionet mes tyre kishin nisur prej kohësh, por situata u rëndua veçanërisht pas merkatos së janarit, ku mosmarrëveshjet për menaxhimin e ekipit dhe çështje të tjera brenda klubit krijuan përplasje të vazhdueshme.

19:00 9 min më parë24.04.2026.

Autori
Futboll

Guardiola ka edhe një vit kontratë me Manchester City-n, por në Spanjë po qarkullojnë lajme se 55-vjeçari po shqyrton një lëvizje që e çon në Itali, aty ku do t’i besohet drejtimi i ekipit kombëtar.

18:19 31 min më parë24.04.2026.

Autori
Turqia rikthehet në kalendarin e Formula 1, çmimi i madh i Stambollit nga 2027
Formula 1

Turqia rikthehet në kalendarin e Formula 1, çmimi i madh i Stambollit nga 2027

Pista në anën aziatike të Stambollit është e aksesueshme për pilotët dhe tifozët, por për herë të fundit ka pritur një garë të Formula 1 në vitin 2021 si zëvendësim gjatë pandemisë COVID-19.

15:11 3 h më parë24.04.2026.

Autori
KULTURË
Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit
KULTURË

Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit

Edhe pse misteri kryesor është zgjidhur, mbeten pyetje mbi mënyrën se si kjo pjesë u shkëput.

21:59 20 h më parë23.04.2026.

Autori
KULTURË

Si rezultat, Evropa Lindore po kthehet nga një alternativë ekonomike në një nga destinacionet kryesore të turizmit evropian.

20:02 22 h më parë23.04.2026.

Autori
'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'
KULTURË

'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'

Anëtarët e një prej grupeve më me ndikim të Sudanit, Aswat Almadina, janë të shpërndarë në të gjithë botën, duke shpresuar se muzika e tyre do të jetë një frymëzim për paqen në një komb të shkatërruar nga lufta.

22:57 4 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar
KULTURË

Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja publikoi në rrjetet sociale pamje nga ndërhyrjet e realizuara në fasadën e Muzeut Historik Kombëtar dhe rezultatin përfundimtar. Muzeu Historik Kombëtar u mbyll për publikun më 15 mars 2024 dhe pritet të qëndrojë i mbyllur për katër vite.

10:02 6 ditë më parë18.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare
SHOWBIZ

Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare

Aktori dhe producenti amerikan Patrick Muldoon, i njohur për rolet e tij në telenovelën e famshme Days of Our Lives dhe filmin Starship Troopers, ka vdekur në moshën 57 vjeç.

13:27 3 ditë më parë21.04.2026.

Autori
Shuhet legjenda e “The Osmonds”
SHOWBIZ

Shuhet legjenda e “The Osmonds”

Bota e muzikës është në zi pas ndarjes nga jeta të Alan Osmond, një prej figurave kyçe të grupit të famshëm “The Osmonds”, i cili ka ndërruar jetë në moshën 76-vjeçare.

11:30 3 ditë më parë21.04.2026.

Autori
“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën
SHOWBIZ

“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën

Aktualisht 43 vjeçe, ajo po përgatitet për një vit të ngjeshur artistik, pasi pritet të marrë pjesë në 5 projekte filmike.

20:59 3 ditë më parë20.04.2026.

Autori
Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale
SHOWBIZ

Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale

Filmi “As Deep as the Grave” sjell në ekran aktorin e njohur amerikan Val Kilmer, i cili ndërroi jetë në vitin 2025, në moshën 65-vjeçare.

12:02 5 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes