TË FUNDIT
Arratisja e Ndocit nga spitali, reagon drejtoria e Burgjeve Prokurori qëllon me armë ish-bashkëshorten gjyqtare në sallën e gjyqit në Stamboll Italia anulon ardhjen e 220 studentëve të mjekësisë në Tiranë Protestat në Iran, zyrtarët iranianë e pranojnë: 2 mijë të vrarë I akuzuar për vrasjen e 4 personave, Altin Ndoci arratiset nga spitali infektiv Përmbytjet, Prokuroria e Durrësit sekuestron dokumentet e hidrovorit në Porto Romano
Arratisja e Ndocit nga spitali, reagon drejtoria e Burgjeve Prokurori qëllon me armë ish-bashkëshorten gjyqtare në sallën e gjyqit në Stamboll Italia anulon ardhjen e 220 studentëve të mjekësisë në Tiranë Protestat në Iran, zyrtarët iranianë e pranojnë: 2 mijë të vrarë I akuzuar për vrasjen e 4 personave, Altin Ndoci arratiset nga spitali infektiv Përmbytjet, Prokuroria e Durrësit sekuestron dokumentet e hidrovorit në Porto Romano
7° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Moti i Keq Protesta në Iran Tensionet SHBA-Venezuelë Donald Trump
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Pensioni

“Mos kurseni për pension, nuk do të ketë më rëndësi”, ç’po paralajmëron Elon Musk?
LIFESTYLE

“Mos kurseni për pension, nuk do të ketë më rëndësi”, ç’po paralajmëron Elon Musk?

Elon Musk argumenton se bollëku teknologjik do ta bëjë të padobishme kursimin për pension, duke shkaktuar një reagim të ashpër në një epokë me kosto të lartë jetese dhe pasiguri financiare.

16:14 22 h më parë12.01.2026.

Autori
Të fundit
Arratisja e Ndocit nga spitali, reagon drejtoria e Burgjeve
Kronikë

Drejtoria e Burgjeve ka reaguar për arratisjen e të burgosurit Altin Ndoci nga spitali i Durrësit.

14:17 13 min më parë13.01.2026.

Autori
Prokurori qëllon me armë ish-bashkëshorten gjyqtare në sallën e gjyqit në Stamboll
RAJON

Prokurori qëllon me armë ish-bashkëshorten gjyqtare në sallën e gjyqit në Stamboll

Një seancë gjyqësore në Stamboll u shndërrua në skenë krimi, pasi një prokuror qëlloi ish-bashkëshorten e tij, gjyqtare në detyrë, duke rikujtuar një incident tragjik të ngjashëm me vrasjen e gjyqtarit Astrit Kalaja në Shqipëri.

14:15 15 min më parë13.01.2026.

Autori
Italia anulon ardhjen e 220 studentëve të mjekësisë në Tiranë
Sociale

Ishin pjesë e kuotave nga Universiteti i Romës. Kosto vjetore rreth 10 mijë euro për studimet, ministrja Bernini kërkoi “rishikim të menjëhershëm”.

13:58 32 min më parë13.01.2026.

Autori
Protestat në Iran, zyrtarët iranianë e pranojnë: 2 mijë të vrarë
Nëpër botë

Numri i të vdekurve nga shtypja e protestave antiqeveritare në Iran mund të ketë shkuar në dy mijë. Ka qenë një zyrtar iranian që për herë të parë ka pranuar vdekjet e protestuesve.

13:54 36 min më parë13.01.2026.

Autori
I akuzuar për vrasjen e 4 personave, Altin Ndoci arratiset nga spitali infektiv
Kronikë

Altin Ndoci, i akuzuar për vrasjen e 4 personave dhe i arrestuar nga SPAK, është arratisur nga spitali infektiv i Durrësit këtë të martë.

13:36 54 min më parë13.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Përshkallëzohet protesta e fermerëve grekë, bllokohen pikat kyçe rrugore
RAJON

Fermerët në Greqi po ashpërsojnë protestat, duke paralajmëruar bllokime të mëdha në kufij dhe akse kryesore rrugore, në shenjë pakënaqësie ndaj politikave qeveritare dhe mungesës së zgjidhjeve konkrete.

12:07 2 h më parë13.01.2026.

Autori
Sulmet ruse në Ukrainë, të paktën dy viktima në Kharkiv
Europa

Sulm në shkallë të gjerë me raketa balistike kundër kryeqytetit ukrainas dhe rajoneve të tjera të vendit.

12:15 2 h më parë13.01.2026.

Autori
“Rrezikohet pavarësia e pushtetit gjyqësor”, Shoqata e Gjyqtarëve ngre shqetësimin për ndryshimet ligjore
Aktualitet

“Rrezikohet pavarësia e pushtetit gjyqësor”, Shoqata e Gjyqtarëve ngre shqetësimin për ndryshimet ligjore

Shoqata Kombëtare e Gjyqtarëve të Republikës së Shqipërisë ka shprehur shqetësime serioze lidhur me një projektligj të ri, i cili parashikon ndryshime në statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve.

12:23 2 h më parë13.01.2026.

Autori
Moti i keq, disa zona të qarkut Elbasan mbeten pa energji elektrike
Aktualitet

Moti i keq, disa zona të qarkut Elbasan mbeten pa energji elektrike

Reshjet e dendura, temperaturat e ulëta dhe bllokimi i rrugëve kanë vështirësuar ndërhyrjen e ekipeve teknike, duke bërë që disa fshatra të mbeten ende pa energji.

12:45 1 h më parë13.01.2026.

Autori
Përmbytjet, Prokuroria e Durrësit sekuestron dokumentet e hidrovorit në Porto Romano
Aktualitet

Përmbytjet, Prokuroria e Durrësit sekuestron dokumentet e hidrovorit në Porto Romano

Akuza për parregullsi gjatë tenderit 19 milionë euro, dyshohet se hidrovori nuk ka qenë funksional në momentin e reshjeve, duke ndikuar në përkeqësimin e situatës.

13:32 58 min më parë13.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Drejtoria e Burgjeve ka reaguar për arratisjen e të burgosurit Altin Ndoci nga spitali i Durrësit.

14:17 13 min më parë13.01.2026.

Autori
Sociale

Ishin pjesë e kuotave nga Universiteti i Romës. Kosto vjetore rreth 10 mijë euro për studimet, ministrja Bernini kërkoi “rishikim të menjëhershëm”.

13:58 32 min më parë13.01.2026.

Autori
Kronikë

Altin Ndoci, i akuzuar për vrasjen e 4 personave dhe i arrestuar nga SPAK, është arratisur nga spitali infektiv i Durrësit këtë të martë.

13:36 54 min më parë13.01.2026.

Autori
Aktualitet

Akuza për parregullsi gjatë tenderit 19 milionë euro, dyshohet se hidrovori nuk ka qenë funksional në momentin e reshjeve, duke ndikuar në përkeqësimin e situatës.

13:32 58 min më parë13.01.2026.

Autori
BOTË
Arrestohen “magjistarët” e vjedhjeve, 100 goditje brenda vitit
Europa

Arrestohen “magjistarët” e vjedhjeve, 100 goditje brenda vitit

“Banda e 38-ës” akuzohet për vjedhje në banesa e biznese, mashtrime dhe riciklim të mallrave të vjedhura.

14:35 4 min më parë13.01.2026.

Autori
Nëpër botë

Numri i të vdekurve nga shtypja e protestave antiqeveritare në Iran mund të ketë shkuar në dy mijë. Ka qenë një zyrtar iranian që për herë të parë ka pranuar vdekjet e protestuesve.

13:54 36 min më parë13.01.2026.

Autori
Europa

Sulm në shkallë të gjerë me raketa balistike kundër kryeqytetit ukrainas dhe rajoneve të tjera të vendit.

12:15 2 h më parë13.01.2026.

Autori
Austria i shpall “luftë bërthamore” mushkonjave
Europa

Austria i shpall “luftë bërthamore” mushkonjave

Në qytetin e Gracit janë lëshuar rreth 800 mijë ekzemplarë meshkuj sterilë, si pjesë e një eksperimenti inovativ. Eksperimenti rezultoi mjaft i suksesshëm.

11:39 2 h më parë13.01.2026.

Autori
RAJON
RAJON

Një seancë gjyqësore në Stamboll u shndërrua në skenë krimi, pasi një prokuror qëlloi ish-bashkëshorten e tij, gjyqtare në detyrë, duke rikujtuar një incident tragjik të ngjashëm me vrasjen e gjyqtarit Astrit Kalaja në Shqipëri.

14:15 15 min më parë13.01.2026.

Autori
RAJON

Fermerët në Greqi po ashpërsojnë protestat, duke paralajmëruar bllokime të mëdha në kufij dhe akse kryesore rrugore, në shenjë pakënaqësie ndaj politikave qeveritare dhe mungesës së zgjidhjeve konkrete.

12:07 2 h më parë13.01.2026.

Autori
Plagosen 3 persona me armë në një lokal në Deçan
Kosovë

Plagosen 3 persona me armë në një lokal në Deçan

Të shtëna me armë zjarri kanë ndodhur brenda një lokali në Deçan, ku për pasojë 3 persona kanë mbetur të plagosur. Rrethanat e ngjarjes janë të paqarta.

09:37 4 h më parë13.01.2026.

Autori
“Nuk mbijetojmë dot vetëm”, Presidentja moldave: Do votoja pro ribashkimit me Rumaninë
RAJON

“Nuk mbijetojmë dot vetëm”, Presidentja moldave: Do votoja pro ribashkimit me Rumaninë

Presidentja moldave, Maia Sandu, ka thënë se do të votonte në favor të ribashkimit me Rumaninë nëse çështja do të shkonte në një referendum.

23:15 15 h më parë12.01.2026.

Autori
SPORT
Tronditet Parisi, 48 vjet pritje për një fitore në derbi
Futboll

Tronditet Parisi, 48 vjet pritje për një fitore në derbi

Skuadra që kërkon Kristjan Asllanin në merkato, eliminoi nga Kupa e Francës kampionët në fuqi të Paris Saint Germain.

09:47 4 h më parë13.01.2026.

Autori
Juventus “shkel” Cremonese-n, rikthehet në zonën Champions
Futboll

Juventus “shkel” Cremonese-n, rikthehet në zonën Champions

Bardhezinjtë fituan me rezultatin 5-0 në ndeshjen e javës së 20-të të Serie A, vetëm 4 pikë larg Interit kryesues.

09:13 5 h më parë13.01.2026.

Autori
Real Madrid ndan rrugët me Xabi Alonso, ish-shoku i tij i ekipit i zë vendin në stolin e “Los Blancos”
Futboll

Real Madrid ndan rrugët me Xabi Alonso, ish-shoku i tij i ekipit i zë vendin në stolin e “Los Blancos”

Xabi Alonso nuk do të jetë më trajneri i Realit të Madridit. “Los Blancos” kanë zyrtarisht ndarjen me trajnerin spanjoll me pëlqim të ndërsjellë.

18:56 19 h më parë12.01.2026.

Autori
Ardon Jashari fiton Këpucën e Artë me gjysmë sezoni
Kombëtarja

Ardon Jashari fiton Këpucën e Artë me gjysmë sezoni

Ardon Jashari ka “Këpucën e Artë” 2025 në kampionatin belg, pavarësisht se luajti me Club Brugge vetëm për gjysëm sezoni, pasi u transferua te Milan.

16:33 21 h më parë12.01.2026.

Autori
KULTURË
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 7 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 12 ditë më parë01.01.2026.

Autori
“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut
KULTURË

“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut

1.4 milionë euro do të investojë Ministria e Turizmit, Kulturës dhe Sportit për të rijetëzuar të paktën 7 salla kinemaje në disa qytete të vendit, në mënyrë që filmat të rikthehen pranë publikut shqiptar.

15:34 13 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 21 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Rita Ora ndan momente nga pushimet me bashkëshortin, flet përtej muzikës
SHOWBIZ

Rita Ora ndan momente nga pushimet me bashkëshortin, flet përtej muzikës

Rita Ora ka ndezur rrjetin me foto provokuese nga pushimet luksoze në një ishull idilik, ku shfaqet me bikini leopard, duke ekspozuar linjat trupore dhe momentet relaksuese mes detit, diellit dhe jetës personale.

15:25 23 h më parë12.01.2026.

Autori
Golden Globe, Chalamet fiton aktori më i mirë
SHOWBIZ

Golden Globe, Chalamet fiton aktori më i mirë

Yjet e Hollivudit janë mbledhur në edicionin e 83-të të çmimeve Golden Globe ku fituesi kryesor i mbrëmjes ishte Timothee Chalamet.

09:20 1 ditë më parë12.01.2026.

Autori
Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel
SHOWBIZ

Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel

Një operacion i gjerë policor kundër drogës në jetën e natës së Stambollit ka çuar në arrestimin e aktorit të njohur turk Can Yaman dhe disa personazheve të tjerë publikë, duke tronditur botën e showbiz-it turk.

17:40 2 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Donacioni më i madh në histori, Bill Gates i dhuron 8 miliardë dollarë fondacionit të ish-gruas
SHOWBIZ

Donacioni më i madh në histori, Bill Gates i dhuron 8 miliardë dollarë fondacionit të ish-gruas

Shifra ishte pjesë e akordit të divorcit në vitin 2021. Melinda kishte njoftuar më parë se do të përfitojë 12,5 miliardë dollarë për aktivitetin filantropik.

10:59 3 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes