TË FUNDIT
Princi Andrew mund të hiqet nga linja mbretërore e trashëgimisë? Akuzat se u hodh gaz lotsjellës në xhami, reagon kryeministri Rama: Kur mortja e shtyn qenërinë tek dera e xhamisë Bardhi: Persona pa mjete identifikimi kanë rrethuar selinë e PD, mbi 40 të shoqëruar “E mbushën xhaminë me gaz lotsjellës”, Berisha: Zoti i vraftë! Tirana, 120 minuta nën pushtetin e molotovëve dhe gazit lotsjellës Reagon Partia Demokratike: Policia përdori plumba gome, sulmuan selinë e PD
Princi Andrew mund të hiqet nga linja mbretërore e trashëgimisë? Akuzat se u hodh gaz lotsjellës në xhami, reagon kryeministri Rama: Kur mortja e shtyn qenërinë tek dera e xhamisë Bardhi: Persona pa mjete identifikimi kanë rrethuar selinë e PD, mbi 40 të shoqëruar “E mbushën xhaminë me gaz lotsjellës”, Berisha: Zoti i vraftë! Tirana, 120 minuta nën pushtetin e molotovëve dhe gazit lotsjellës Reagon Partia Demokratike: Policia përdori plumba gome, sulmuan selinë e PD
3° Tiranë, Mjegull

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Edi Rama Bordi i Paqes Belinda Balluku Donald Trump Tensionet SHBA-Iran
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Edi Rama Bordi i Paqes Belinda Balluku Donald Trump Tensionet SHBA-Iran

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Modelja

“Më shpërtheu implanti i gjoksit”, ylli televiziv zbulon arsyet e shpërfytyrimit
SHOWBIZ

“Më shpërtheu implanti i gjoksit”, ylli televiziv zbulon arsyet e shpërfytyrimit

Sipas raportimit të InTouch Weekly, ajo iu nënshtrua një operacioni në fillim të këtij muaji për heqjen e implanteve të gjoksit. Implantet ishin vendosur në vitin 2007, por mjekët zbuluan se implanti i majtë kishte një rrjedhje, ndërsa ai i djathtë ishte plotësisht i çarë.

09:02 22 h më parë20.02.2026.

Autori
Të fundit
Princi Andrew mund të hiqet nga linja mbretërore e trashëgimisë?
Nëpër botë

Qeveria po shqyrton futjen e legjislacionit për të hequr Andrew Mountbatten-Windsor nga linja mbretërore e trashëgimisë, sipas BBC.

22:55 8 h më parë20.02.2026.

Autori
Akuzat se u hodh gaz lotsjellës në xhami, reagon kryeministri Rama: Kur mortja e shtyn qenërinë tek dera e xhamisë
Politikë

Akuzat se u hodh gaz lotsjellës në xhami, reagon kryeministri Rama: Kur mortja e shtyn qenërinë tek dera e xhamisë

Një ndër akuzat më të rëndë të bërë pas protestës së 20 shkurtit nga Partia Demokratike dhe kreu i saj, Sali Berisha, ishte se policia hodhi gaz lotsjellës pranë xhamisë së Namazgjasë, aty ku shumë besimtarë ndodheshin brenda.

22:36 9 h më parë20.02.2026.

Autori
Bardhi: Persona pa mjete identifikimi kanë rrethuar selinë e PD, mbi 40 të shoqëruar
Politikë

Bardhi: Persona pa mjete identifikimi kanë rrethuar selinë e PD, mbi 40 të shoqëruar

Tensionet pas protestës së opozitës po shoqërohen me përplasje verbale mes përfaqësuesve të Partisë Demokratike dhe forcave të rendit.

22:16 9 h më parë20.02.2026.

Autori
“E mbushën xhaminë me gaz lotsjellës”, Berisha: Zoti i vraftë!
Politikë

Fjala e kreut të Partisë Demokratike nga selia blu duket se përmbylli dhe protestën e sotme të opozitës, pas episodeve me molotov nga ana e protestuesve dhe gazit lotsjellës nga ana e policisë. Berisha tha se policia ka qëlluar me plumba gome duke akuzuar qeverinë se sot u prishi iftarin besimtarëve

21:50 9 h më parë20.02.2026.

Autori
Tirana, 120 minuta nën pushtetin e molotovëve dhe gazit lotsjellës
Politikë

Protesta kombëtare e opozitës në Tiranë u shoqërua me tensione të forta, përplasje me policinë dhe incidente që zgjatën për më shumë se 120 minuta në disa pika kyçe të kryeqytetit.

21:48 9 h më parë20.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
Tragjedia në liqenin Tahoe, gjendet pajetë 8 skiatorë që u goditën nga orteku
Amerika

Tragjedia në liqenin Tahoe, gjendet pajetë 8 skiatorë që u goditën nga orteku

Gjenden trupat e pajetë të 8 skiatorëve që u goditën nga një ortek një ditë më parë në Sierra Avalanche, teksa kërkimet vijojnë dhe për një person të nëntë.

07:51 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Monoksidi i karbonit shkakton 37 viktima në një minierë në Nigeri
Nëpër botë

Monoksidi i karbonit shkakton 37 viktima në një minierë në Nigeri

Një tragjedi është regjistruar në Nigeri, ku 37 minatorë humbën jetën si pasojë e një gazi toksik që ishte grumbulluar në dhomat e galerisë.

08:04 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Mbi 80 kg kokainë nga Ekuadori, dy shqiptarë kapen në flagrancë në Spanjë
Kronikë

Mbi 80 kg kokainë nga Ekuadori, dy shqiptarë kapen në flagrancë në Spanjë

Dy shqiptarë u arrestuan në portin e Vigos teksa po përpiqeshin të nxirrnin një sasi të madhe më kokainë, në një kontejner të ardhur nga Ekuadori.

08:19 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Studimi shqetësues: Algoritmi i X mund të ndikojë në bindjet politike të përdoruesve
Amerika

Studimi shqetësues: Algoritmi i X mund të ndikojë në bindjet politike të përdoruesve

Një studim i Nature sugjeron se algoritmi i X, përmes skedës “Për ty”, mund të ndikojë në qëndrimet politike të përdoruesve në SHBA, duke i orientuar disa prej tyre drejt pikëpamjeve më konservatore.

08:34 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Gucci, Dior dhe Hugo Boss, zbulohen mijëra veshje false në Durrës
Kronikë

Gucci, Dior dhe Hugo Boss, zbulohen mijëra veshje false në Durrës

Autoritetet doganore në Durrës kanë sekuestruar mijëra veshje false që do të mbushnin tregjet e vendit.

08:49 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Një ndër akuzat më të rëndë të bërë pas protestës së 20 shkurtit nga Partia Demokratike dhe kreu i saj, Sali Berisha, ishte se policia hodhi gaz lotsjellës pranë xhamisë së Namazgjasë, aty ku shumë besimtarë ndodheshin brenda.

22:36 9 h më parë20.02.2026.

Autori
Politikë

Tensionet pas protestës së opozitës po shoqërohen me përplasje verbale mes përfaqësuesve të Partisë Demokratike dhe forcave të rendit.

22:16 9 h më parë20.02.2026.

Autori
Politikë

Fjala e kreut të Partisë Demokratike nga selia blu duket se përmbylli dhe protestën e sotme të opozitës, pas episodeve me molotov nga ana e protestuesve dhe gazit lotsjellës nga ana e policisë. Berisha tha se policia ka qëlluar me plumba gome duke akuzuar qeverinë se sot u prishi iftarin besimtarëve

21:50 9 h më parë20.02.2026.

Autori
Politikë

Protesta kombëtare e opozitës në Tiranë u shoqërua me tensione të forta, përplasje me policinë dhe incidente që zgjatën për më shumë se 120 minuta në disa pika kyçe të kryeqytetit.

21:48 9 h më parë20.02.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Qeveria po shqyrton futjen e legjislacionit për të hequr Andrew Mountbatten-Windsor nga linja mbretërore e trashëgimisë, sipas BBC.

22:55 8 h më parë20.02.2026.

Autori
Taksë e re 10 % mbi importet globale, Trump: Zhgënyes vendimi i Gjykatës Speciale
Nëpër botë

Taksë e re 10 % mbi importet globale, Trump: Zhgënyes vendimi i Gjykatës Speciale

Donald Trump e quan vendimin e Gjykatës Supreme të SHBA-së për të hequr tarifat e tij gjithëpërfshirëse "thellësisht zhgënjyese", ndërsa njofton një taksë të re prej 10% mbi importet globale.

20:28 11 h më parë20.02.2026.

Autori
NASA: Në mars do të dërgojmë njerëz në Hënë
Nëpër botë

NASA: Në mars do të dërgojmë njerëz në Hënë

Nasa synon 6 marsin për të nisur një ekuipazh rreth Hënës për herë të parë në më shumë se 50 vjet, në atë që do të ishte udhëtimi më i largët i njerëzimit në hapësirë.

18:00 13 h më parë20.02.2026.

Autori
Po “luanin” me armë, vritet ushtari francez
Europa

Po “luanin” me armë, vritet ushtari francez

Një ushtar francez ka humbur jetën pasi u qëllua në kokë gjatë një “loje” me kolegët e tij në një festë ku ishte konsumuar alkool. Ngjarja ndodhi në ambientet e Percy Military Teaching Hospital, në Clamart, në perëndim të Parisit.

16:49 14 h më parë20.02.2026.

Autori
RAJON
"Më merrni në telefon", Trump mesazh Kosovës: Nëse nuk shkoni mirë me Serbinë...
Kosovë

"Më merrni në telefon", Trump mesazh Kosovës: Nëse nuk shkoni mirë me Serbinë...

Ka nisur në Uashington takimi i parë i Bordit të Paqes, ku presidenti amerikan Donald Trump ka dhënë një mesazh edhe për Kosovën.

16:25 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Muaji i Ramazanit, Prishtina ndryshon orarin mësimor për nxënësit
Kosovë

Muaji i Ramazanit, Prishtina ndryshon orarin mësimor për nxënësit

Drejtoria arsimore në Prishtinë ka vendosur të ndryshojë orarin mësimor me rastin e muajit të Ramazanit, për t’i ardhur në ndihmë nxënësve dhe mësuesve që agjërojnë.

13:38 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
SHBA kërkon riorganizim nga NATO: Të zvogëlohet prania e KFOR-it në Kosovë
Kosovë

SHBA kërkon riorganizim nga NATO: Të zvogëlohet prania e KFOR-it në Kosovë

Administrata e Donald Trump po shtyn NATO të zvogëlojë misionet paqeruajtëse në disa vende, përfshirë dhe KFOR në Kosovë, duke ngritur shqetësime për pasojat që një tërheqje e mundshme mund të ketë në stabilitetin e rajonit.

13:16 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
“UÇK kishte qëllim lirinë”, Rexhep Selimi: Nëse lufta nuk do ndalej në ’99, ende do isha ushtar i atdheut tim
Kosovë

“UÇK kishte qëllim lirinë”, Rexhep Selimi: Nëse lufta nuk do ndalej në ’99, ende do isha ushtar i atdheut tim

Selimi theksoi se historia e Kosovës nuk mund të rishkruhet në një sallë gjyqi dhe se, sipas tij, rezistenca e UÇK-së sipas tij ishte e pashmangshme përballë represionit të Serbisë asokohe.

15:30 2 ditë më parë18.02.2026.

Autori
SPORT
Rey Manaj përfshihet në aksident në Turqi
Futboll

Rey Manaj përfshihet në aksident në Turqi

Sulmuesi shqiptar Rey Manaj, i cili luan për Sivasspor, sipas mediave turke është përfshirë në një aksident trafiku, teksa kthehej nga qendra stërvitore e klubit turk për në shtëpinë e tij.

11:08 20 h më parë20.02.2026.

Autori
Alarm të Kombëtarja, trajneri i Burnley e konfirmon: Broja është i dëmtuar!
Futboll

Alarm të Kombëtarja, trajneri i Burnley e konfirmon: Broja është i dëmtuar!

Sulmuesi kuqezi, Armando Broja ka pësuar një dëmtim dhe kjo është arsyeja pse nuk luan prej thuajse dy javës me Burnley-n.

09:43 21 h më parë20.02.2026.

Autori
Skandal në Francë, tifozeria e Lille shfaq flamurin provokues për Kosovën
Futboll

Skandal në Francë, tifozeria e Lille shfaq flamurin provokues për Kosovën

Një grup tifozësh të zjarrtë të skuadrës franceze shpalosën një flamur ku Kosova paraqitej si pjesë e Serbisë, të shoqëruar me pankartën me mbishkrimin: “Nuk ka dorëzim”.

08:19 23 h më parë20.02.2026.

Autori
Drita dorëzohet në shtesë ndaj Celje, Shkëndija bie përballë Samsunspor
Futboll

Drita dorëzohet në shtesë ndaj Celje, Shkëndija bie përballë Samsunspor

Ndeshjet e kthimit në fazën “play-off” të Conference League për dy skuadrat e vetme që përfaqësojnë shqiptarët do të luhen më 26 shkurt.

23:14 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
KULTURË
‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh
KULTURË

‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh

Skica përshkruan këmbën e Sibilës libiane, e cila më vonë u pikturua në tavanin e Kapelës Sistine.

22:57 12 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti
KULTURË

Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti

Projekti ambicioz, i mbështetur nga Ministria e Kulturës do ta shndërrojë Memorialin e Gjergj Fishtës në Lezhë, në një qendër kreative me ndikim ndërkombëtar.

16:05 12 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra
KULTURË

Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra

Dy milionë libra, të vendosur në një ndërtesë të gjerë, falas për këdo që mund të marrë hua dhe të lexojë.

15:20 13 ditë më parë07.02.2026.

Autori
Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri
KULTURË

Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri

Një këngëtare e njohur në Nigeri humbi jetën si pasojë e pickimit nga gjarpri. 26-vjeçarja Ifunanya Nwangene u bë e njohur në vitin 2021 pasi mori pjesë dhe fitoi The Voice of Nigeria.

13:11 18 ditë më parë02.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Grekët gjejnë sozinë e Brad Pitt dhe e fusin në një film me legjendën e Hollivudit
SHOWBIZ

Grekët gjejnë sozinë e Brad Pitt dhe e fusin në një film me legjendën e Hollivudit

Aris Kontos do të luajë rolin e dublantit të aktorit të famshëm të Hollivudit.

12:13 19 h më parë20.02.2026.

Autori
SHOWBIZ

Sipas raportimit të InTouch Weekly, ajo iu nënshtrua një operacioni në fillim të këtij muaji për heqjen e implanteve të gjoksit. Implantet ishin vendosur në vitin 2007, por mjekët zbuluan se implanti i majtë kishte një rrjedhje, ndërsa ai i djathtë ishte plotësisht i çarë.

09:02 22 h më parë20.02.2026.

Autori
Mes tragjedisë dhe çmimit top sekret, vila e Gene Hackman shitet brenda 8 ditëve
SHOWBIZ

Mes tragjedisë dhe çmimit top sekret, vila e Gene Hackman shitet brenda 8 ditëve

Trupat e çiftit u gjetën më 26 shkurt 2025 në rezidencën e tyre në Santa Fe, në shtetin e New Mexico, brenda një lagjeje ekskluzive rezidenciale me siguri të lartë.

20:07 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Vinicius vuan, e dashura e tij bëhet “Mbretëresha” e re e Rios
SHOWBIZ

Vinicius vuan, e dashura e tij bëhet “Mbretëresha” e re e Rios

E dashura e yllit të Real Madrid veshi një kostum të kuq sensacional, të zbukuruar me një zemër dhe perla, duke mishëruar rolin e Mbretëreshës së Daulleve.

14:34 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes