TË FUNDIT
Putin: Rusia mund ta ndalë menjëherë furnizimin me gaz të Europës Katër ditët e para të luftës: Irani ka goditur më shumë vendet e Gjirit sesa Izraelin, ja arsyet Ushtria izraelite lehtëson masat për popullsinë, por shkollat mbeten të mbyllura Dinamo dhe Egnatia plotësojnë gjysmëfinalet e Kupës së Shqipërisë “Kush dëshiron të bëhet lider i Iranit përfundon i vdekur!” Trump: Lufta meriton notën 15 nga 10 Nuk ndalen sulmet, Izraeli njofton nisjen e një vale të re bombardimesh në Teheran
Putin: Rusia mund ta ndalë menjëherë furnizimin me gaz të Europës Katër ditët e para të luftës: Irani ka goditur më shumë vendet e Gjirit sesa Izraelin, ja arsyet Ushtria izraelite lehtëson masat për popullsinë, por shkollat mbeten të mbyllura Dinamo dhe Egnatia plotësojnë gjysmëfinalet e Kupës së Shqipërisë “Kush dëshiron të bëhet lider i Iranit përfundon i vdekur!” Trump: Lufta meriton notën 15 nga 10 Nuk ndalen sulmet, Izraeli njofton nisjen e një vale të re bombardimesh në Teheran
7° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Protesta kombëtare Aksi Librazhd-Pogradec Edi Rama Lufta në Ukrainë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Protesta kombëtare Aksi Librazhd-Pogradec Edi Rama Lufta në Ukrainë

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Vende pune

Norvegjia kërkon punëtorë, 20 euro ora për përpunim salmoni
LIFESTYLE

Norvegjia kërkon punëtorë, 20 euro ora për përpunim salmoni

Norvegjia hap dyert për punëtorë të rinj në industrinë e përpunimit të salmonit, duke ofruar paga konkurruese prej 20 euro në orë dhe mundësi punësimi edhe për persona pa përvojë të mëparshme.

19:50 3 h më parë04.03.2026.

Autori
Të fundit
Putin: Rusia mund ta ndalë menjëherë furnizimin me gaz të Europës
Europa

Presidenti rus Vladimir Putin ka deklaruar se Rusia mund të ndërpresë menjëherë furnizimin me gaz për tregun evropian, pa pritur hyrjen në fuqi të vendimit të Bashkimit Evropian më 25 prill, i cili ndalon importin e gazit rus.

22:51 9 min më parë04.03.2026.

Autori
Katër ditët e para të luftës: Irani ka goditur më shumë vendet e Gjirit sesa Izraelin, ja arsyet
Lindja e Mesme

Katër ditët e para të luftës: Irani ka goditur më shumë vendet e Gjirit sesa Izraelin, ja arsyet

Kundër vendeve të rajonit janë përdorur rreth 500 raketa dhe afro 2,000 dronë, shifra është 2,5 herë më e lartë për raketat dhe 20 herë më tepër për mjetet ajrore pa pilotë krahasuar me Izraelin.

22:36 24 min më parë04.03.2026.

Autori
Ushtria izraelite lehtëson masat për popullsinë, por shkollat mbeten të mbyllura
Lindja e Mesme

Ushtria izraelite lehtëson masat për popullsinë, por shkollat mbeten të mbyllura

Sipas Forcave Izraelite të Mbrojtjes të gjitha zonat e vendit do të kalojnë nga niveli “aktivitetit thelbësor” në një nivel “aktiviteti të kufizuar”.

22:18 42 min më parë04.03.2026.

Autori
Dinamo dhe Egnatia plotësojnë gjysmëfinalet e Kupës së Shqipërisë
Futboll

Blutë përsëritën fitoren 2-0 në derbin ndaj Tiranës, rrogozhinasve u mjaftoi barazimi pa gola përballë Teutës.

22:02 58 min më parë04.03.2026.

Autori
“Kush dëshiron të bëhet lider i Iranit përfundon i vdekur!” Trump: Lufta meriton notën 15 nga 10
Lindja e Mesme

“Kush dëshiron të bëhet lider i Iranit përfundon i vdekur!” Trump: Lufta meriton notën 15 nga 10

Presidenti amerikan Donald Trump e ka cilësuar si një sukses të madh fazën e parë të luftës kundër Iranit, duke i dhënë operacionit ushtarak një vlerësim maksimal.

21:46 1 h më parë04.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Mark Rutte viziton Shkupin
RAJON

Mark Rutte ka nisur vizitën zyrtare në Shkup, e para si Sekretar i Përgjithshëm i NATO-s. Ai u prit nga ministri i Mbrojtjes, Vllado Misajllovski dhe më pas nga presidentja e vendit. Gordana Siljanovska-Davkova.

14:56 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
FOTO LAJM- "Hëna e përgjakur" jep spektakël në qiell
LIFESTYLE

FOTO LAJM- "Hëna e përgjakur" jep spektakël në qiell

Një eklips total hënor, ose hënë e përgjakur, e bëri satelitin e Tokës të shkëlqejë të martën në Azi, Australi, Paqësor dhe Amerikë.

15:48 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
"Irani s’ka kapacitet të godasë Shqipërinë", reagon kampi 'Ashraf 3' në Manzë
Aktualitet

"Irani s’ka kapacitet të godasë Shqipërinë", reagon kampi 'Ashraf 3' në Manzë

Zëdhënësi i kampit të muxhahedinëve në Manzë, Shahriar Kia ka reaguar pas lajmeve se Irani mund të godasë Shqipërinë. Ai totë se nuk ka kapacitetin teknike për këtë.

15:16 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
“Do të mbrojmë çdo centimetër të aleatëve”, shefi i NATO-s i përgjigjet kërcënimit të Iranit nga Shkupi
RAJON

“Do të mbrojmë çdo centimetër të aleatëve”, shefi i NATO-s i përgjigjet kërcënimit të Iranit nga Shkupi

Rutte e vendosi theksin tek mbrojtja kolektive e garantuar nga Aleanca, duke thënë se NATO është e përkushtuar për të mbrojtur çdo centimetër të territorit aleat, ngado që të vijë sfida.

15:03 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
Bosi i kartelit, El Mencho, varroset me arkivol të artë, funerali ruhet nga ushtria e Meksikës
Nëpër botë

Bosi i kartelit, El Mencho, varroset me arkivol të artë, funerali ruhet nga ushtria e Meksikës

El Mencho u varros në një arkivol të artë, i rrethuar nga kurora të mëdha me lule, dhe kishte një prani të madhe ushtarake në zonë.

16:19 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Raketa balistike i ishte drejtuar Turqisë, reagon Tirana zyrtare: Sulmet e Iranit rrezikojnë destabilizimin e rajonit
Politikë

Raketa balistike i ishte drejtuar Turqisë, reagon Tirana zyrtare: Sulmet e Iranit rrezikojnë destabilizimin e rajonit

Përshkallëzimi i situatës në Lindjen e Mesme ka sjellë reagimin zyrtar të Shqipërisë, pasi një raketë balistike hyri në hapësirën ajrore të Turqisë.

20:59 2 h më parë04.03.2026.

Autori
Lufta në Lindjen e Mesme, thirrje urgjente për shqiptarët në Iran: Kontaktoni ambasadën në Ankara
Aktualitet

Lufta në Lindjen e Mesme, thirrje urgjente për shqiptarët në Iran: Kontaktoni ambasadën në Ankara

Mes përshkallëzimit të konfliktit në Lindjen e Mesme dhe pasigurisë në rritje në rajon, autoritetet shqiptare kanë dalë me një njoftim të rëndësishëm për qytetarët që ndodhen aktualisht në Iran.

19:30 3 h më parë04.03.2026.

Autori
Skandali i Sterilizimit: Burg për ish-zyrtarë dhe biznesmenë, zbardhet vendimi i GJKKO-së
Kronikë

Skandali i Sterilizimit: Burg për ish-zyrtarë dhe biznesmenë, zbardhet vendimi i GJKKO-së

6 vite burg për ish-zyrtarn Klodian Rrjepaj dhe biznesmenin Ilir Rrapaj, nga gjykimi i shkurtuar do të kryejnë dënim për 4 vite. Marsela Sejranaj u dënua përfundimisht me 2 vite e 4 muaj burg.

16:56 6 h më parë04.03.2026.

Autori
Një orë mbledhje me deputetët e Tiranës dhe zyrtarët e bashkisë, zbardhen porositë e Ramës
Politikë

Një orë mbledhje me deputetët e Tiranës dhe zyrtarët e bashkisë, zbardhen porositë e Ramës

Diskutimet u përqendruan te organizimi i brendshëm i strukturave dhe angazhimi i deputetëve në terren.

15:41 7 h më parë04.03.2026.

Autori
BOTË
Sinjale dorëzimi nga Teherani, inteligjenca iraniane i kërkon CIA-s negociata për t’i dhënë fund luftës
Lindja e Mesme

Sinjale dorëzimi nga Teherani, inteligjenca iraniane i kërkon CIA-s negociata për t’i dhënë fund luftës

Oferta për negociata është bërë përmes një agjencie inteligjence të një vendi të paidentifikuar, e cila ka vepruar si ndërmjetëse mes palëve.

23:11 10 min më parë04.03.2026.

Autori
Europa

Presidenti rus Vladimir Putin ka deklaruar se Rusia mund të ndërpresë menjëherë furnizimin me gaz për tregun evropian, pa pritur hyrjen në fuqi të vendimit të Bashkimit Evropian më 25 prill, i cili ndalon importin e gazit rus.

22:51 9 min më parë04.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Kundër vendeve të rajonit janë përdorur rreth 500 raketa dhe afro 2,000 dronë, shifra është 2,5 herë më e lartë për raketat dhe 20 herë më tepër për mjetet ajrore pa pilotë krahasuar me Izraelin.

22:36 24 min më parë04.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Sipas Forcave Izraelite të Mbrojtjes të gjitha zonat e vendit do të kalojnë nga niveli “aktivitetit thelbësor” në një nivel “aktiviteti të kufizuar”.

22:18 42 min më parë04.03.2026.

Autori
RAJON
Kurti propozon Konjufcën për President të Kosovës
Kosovë

Kurti propozon Konjufcën për President të Kosovës

Pas përfundimit të zgjedhjeve të 28 dhjetorit 2025 dhe konstituimit të Kuvendit e Qeverisë, Kosova ndodhet para procesit të zgjedhjes së Presidentit të ri.

17:40 5 h më parë04.03.2026.

Autori
RAJON

Rutte e vendosi theksin tek mbrojtja kolektive e garantuar nga Aleanca, duke thënë se NATO është e përkushtuar për të mbrojtur çdo centimetër të territorit aleat, ngado që të vijë sfida.

15:03 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
RAJON

Mark Rutte ka nisur vizitën zyrtare në Shkup, e para si Sekretar i Përgjithshëm i NATO-s. Ai u prit nga ministri i Mbrojtjes, Vllado Misajllovski dhe më pas nga presidentja e vendit. Gordana Siljanovska-Davkova.

14:56 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
Lufta e Iranit gjithnjë e më pranë Shqipërisë, Greqia nxjerr ‘Patriotët’ amerikanë
RAJON

Lufta e Iranit gjithnjë e më pranë Shqipërisë, Greqia nxjerr ‘Patriotët’ amerikanë

Greqia ka vendosur këtë të martë të transferojë një bateri të sistemit amerikan ‘Patriot’, në ishullin e Karpathos, i vendosur midis Rodosit dhe Kretës, thellë në Detin Mesdhe. Ky vendim u njoftua ndërsa Ministri i Mbrojtjes Nikos Dendias teksa po udhëtonte për në Qipro.

13:16 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Blutë përsëritën fitoren 2-0 në derbin ndaj Tiranës, rrogozhinasve u mjaftoi barazimi pa gola përballë Teutës.

22:02 58 min më parë04.03.2026.

Autori
Elbasani “pushton” Arenën e Demave dhe shkon në gjysmëfinale të Kupës
Futboll

Elbasani “pushton” Arenën e Demave dhe shkon në gjysmëfinale të Kupës

Një mbrëmje dramatike në “Arenën e Demave” dhuroi emocione, polemika dhe përmbysje. Partizani dhe Elbasani luftuan deri në minutën e fundit për një vend në gjysmëfinalen e Kupa e Shqipërisë, me miqtë që triumfuan 1-3 pas shtesave.

19:25 3 h më parë04.03.2026.

Autori
Kapet me 115 kg kokainë në Amsterdam djali i ish-trajnerit të Kombëtares
Futboll

Kapet me 115 kg kokainë në Amsterdam djali i ish-trajnerit të Kombëtares

Dushan Petkoviç është djali i të ndjerit Ilija Petkoviç, ish-futbollist i njohur i Jugosllavisë dhe trajner i përfaqësueses së Serbisë dhe Malit të Zi në Kupën e Botës të vitit 2006.

11:34 11 h më parë04.03.2026.

Autori
Fituan ndeshjen 8-0, klubi i famshëm brazilian vendos të shkarkojë trajnerin
Futboll

Fituan ndeshjen 8-0, klubi i famshëm brazilian vendos të shkarkojë trajnerin

Vendimi që befasoi tifozët dhe opinionin: Flamengo largon teknikun Filipe Luís. Me pesë trofe në dy sezone, është i dyti mes më të suksesshmëve në historinë e skuadrës.

19:31 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
KULTURË
Rizbulohet pas 65 vitesh piktura miliona dollarëshe e Rembrandtit
KULTURË

Rizbulohet pas 65 vitesh piktura miliona dollarëshe e Rembrandtit

Një pikturë e humbur prej kohësh nga Rembrandti është rizbuluar dhe vërtetuar nga ekspertët, pasi vendndodhja e saj nuk dihej për dekada.

15:31 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani
KULTURË

Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani

Mane Lumani, aktori i humorit dhe një nga parodistët e Vlorës, është ndarë nga jeta në moshë 79-vjeçare.

22:46 3 ditë më parë01.03.2026.

Autori
Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale
KULTURË

Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale

Kënga “Stella Stellina” trajton historinë simbolike të një vajze të vogël palestineze pa emër, duke u bërë zë i fëmijëve të pafajshëm të prekur nga lufta.

14:49 5 ditë më parë27.02.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti

Gjatë karrierës së tij, interpretoi në mbi 17 filma artistikë, duke lënë gjurmë në disa prej prodhimeve më të njohura të kinemasë shqiptare.

14:04 7 ditë më parë25.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Foto familjare e Elton John vendoset në Galerinë Kombëtare të Portreteve
SHOWBIZ

Foto familjare e Elton John vendoset në Galerinë Kombëtare të Portreteve

Një portret fotografik i Sir Elton John, David Furnish dhe dy djemve të tyre adoleshentë është zbuluar nga Galeria Kombëtare e Portreteve.

15:59 7 h më parë04.03.2026.

Autori
Këngëtares Soni Malaj i ndalohet hyrja në Zvicër, ja arsyeja e vendimit
SHOWBIZ

Këngëtares Soni Malaj i ndalohet hyrja në Zvicër, ja arsyeja e vendimit

Ka patur problem me autoritetet pas eventit në një klub në vitin 2024, Gjykata Federale Administrative konfirmoi vendimin që të mos shkelë në këtë vend për dy vite.

21:37 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
Fytyra e Jim Carrey ndez debate, çfarë ka ndodhur me aktorin?
SHOWBIZ

Fytyra e Jim Carrey ndez debate, çfarë ka ndodhur me aktorin?

Përfaqësuesi i Jim Carrey dëshiron që ju ta dini se ky ishte absolutisht aktori që u shfaq në një ndarje çmimesh në Francë javën e kaluar.

16:02 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
Paramount blen Warner Bros për 110 miliardë dollarë, krijohet gjiganti i ri i argëtimit
SHOWBIZ

Paramount blen Warner Bros për 110 miliardë dollarë, krijohet gjiganti i ri i argëtimit

Operacioni është miratuar njëzëri nga bordet drejtuese të të dyja kompanive dhe pritet të përfundojë në tremujorin e tretë të vitit 2026.

15:10 4 ditë më parë28.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes