TË FUNDIT
Dosja 'Balluku', dyshohet se përfitoi tenderin e një loti të Unazës së Tiranës, Arbër Abazi në SPAK Raketa hipersonike hyn në lojë, Amerika gati të përdorë 'Shqiponjën e zezë' kundër Iranit Khamenei: Vendi i vetëm për SHBA-në në Gjirin Persik është në fund të detit Miniserë kanabisi në pyll, arrestohet 27-vjeçari 104 vjetori i themelimit/ Mati feston me aktivitete kulturore, për herë të parë panairi i Librit Dosja “Partizani”, Balla përplaset me dhëndrin e Berishës në gjyq: Privatizimi të favorizoi, leje për 17 kulla në 6 muaj
Dosja 'Balluku', dyshohet se përfitoi tenderin e një loti të Unazës së Tiranës, Arbër Abazi në SPAK Raketa hipersonike hyn në lojë, Amerika gati të përdorë 'Shqiponjën e zezë' kundër Iranit Khamenei: Vendi i vetëm për SHBA-në në Gjirin Persik është në fund të detit Miniserë kanabisi në pyll, arrestohet 27-vjeçari 104 vjetori i themelimit/ Mati feston me aktivitete kulturore, për herë të parë panairi i Librit Dosja “Partizani”, Balla përplaset me dhëndrin e Berishës në gjyq: Privatizimi të favorizoi, leje për 17 kulla në 6 muaj
12° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Ilir Meta Lufta në Lindjen e Mesme Klodian Braho Atentati në Lezhë Çmimi i naftës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Ilir Meta Lufta në Lindjen e Mesme Klodian Braho Atentati në Lezhë Çmimi i naftës

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Trotuar

Rregullat e reja për hapësirat publike: Bizneset vetëm 30% të trotuareve, 80% e plazheve private
Aktualitet

Rregullat e reja për hapësirat publike: Bizneset vetëm 30% të trotuareve, 80% e plazheve private

Ky vendim vjen në vijim të operacionit për lirimin e hapësirave, të nisur në korrik të vitit 2025. Ndryshime ka edhe për hapësirat publike në zonat bregdetare.

17:44 28 ditë më parë01.04.2026.

Autori
Të fundit
Dosja 'Balluku', dyshohet se përfitoi tenderin e një loti të Unazës së Tiranës, Arbër Abazi në SPAK
Kronikë

Dosja 'Balluku', dyshohet se përfitoi tenderin e një loti të Unazës së Tiranës, Arbër Abazi në SPAK

Organi i akuzës po heton dyshimet se Balluku ka favorizuar kompaninë e Arbër Abazit, përmes një paracaktimi të procedurës fituese. Abazi, administrator i “Alko-Impex General Construction”, rezulton të ketë lidhje familjare me Ballukun, pasi bashkëjeton me vajzën e tezes së saj.

15:10 1 min më parë30.04.2026.

Autori
Raketa hipersonike hyn në lojë, Amerika gati të përdorë 'Shqiponjën e zezë' kundër Iranit
Lindja e Mesme

Raketa hipersonike hyn në lojë, Amerika gati të përdorë 'Shqiponjën e zezë' kundër Iranit

Bloomberg raporton se kërkesa për vendosjen e sistemit erdhi nga Komanda Qendrore e SHBA-ve, e cila dyshohet se pretendon se Teherani ka zhvendosur lëshuesit e raketave balistike jashtë rrezes së armëve ekzistuese amerikane, siç është raketa “Precision Strike”.

14:58 12 min më parë30.04.2026.

Autori
Khamenei: Vendi i vetëm për SHBA-në në Gjirin Persik është në fund të detit
Lindja e Mesme

Udhëheqësi Suprem i Iranit, Mojtaba Khamenei, deklaroi në një deklaratë se vendi i vetëm i mundshëm për amerikanët në Gjirin Persik "është në fund të ujërave të tij", raportoi televizioni shtetëror.

14:46 24 min më parë30.04.2026.

Autori
Miniserë kanabisi në pyll, arrestohet 27-vjeçari
Kronikë

Policia ka zbuluar një miniserë në mes të pyllit në fshatin Dardhëz të Mirditës, ku ishin mbjellë kanabis në faën fillestare të mbirjes. Policia zbuloi dhe poseduesin, një 27-vjeçar nga Shënkolli i Lezhës.

14:31 39 min më parë30.04.2026.

Autori
104 vjetori i themelimit/ Mati feston me aktivitete kulturore, për herë të parë panairi i Librit
Aktualitet

104 vjetori i themelimit/ Mati feston me aktivitete kulturore, për herë të parë panairi i Librit

Bashkia Mat do të shndërrojë qytetin e Burrelit në një qendër të gjallë aktivitetesh më 1 dhe 2 maj, në kuadër të 104-vjetorit të themelimit të tij si Qendër Administrative e Nënprefekturës Mat.

14:19 51 min më parë30.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Koncert në 2.850 metër lartësi, këngëtarja e famshme përdor oksigjen në skenë
SHOWBIZ

Momente ankthi për fansat gjatë një koncerti në Quito, këngëtarja e mirënjohur italiane, Laura Pausini u detyrua të ndërpresë përkohësisht performancën në skenë dhe të përdorë një maskë oksigjeni për shkak të lodhjes.

16:24 1 ditë më parë28.04.2026.

Autori
Dronë dhe gomone ushtarake izraelite rrethojnë flotiljen e dytë me ndihma drejt Gazës
Lindja e Mesme

Dronë dhe gomone ushtarake izraelite rrethojnë flotiljen e dytë me ndihma drejt Gazës

Aktivistët raportojnë gjithashtu ndërprerje të komunikimeve dhe humbje kontakti me disa prej anijeve.

07:08 8 h më parë30.04.2026.

Autori
Shtëpitë 1 euro në Alpet italiane shkaktojnë “boom” kërkesash, por jo gjithçka është aq e lehtë
LIFESTYLE

Shtëpitë 1 euro në Alpet italiane shkaktojnë “boom” kërkesash, por jo gjithçka është aq e lehtë

Një nismë për shitjen e banesave me çmimin simbolik prej 1 euro në veri të Italisë ka shkaktuar një interes të jashtëzakonshëm, duke sjellë një “bum” aplikimesh që ka tejkaluar çdo pritshmëri fillestare.

22:37 1 ditë më parë28.04.2026.

Autori
Kërcënime pafund, Trump mbron bllokadën, por një nga luftanijet largohet nga Lindja e Mesme
Lindja e Mesme

Kërcënime pafund, Trump mbron bllokadën, por një nga luftanijet largohet nga Lindja e Mesme

Megjithatë, largimi i “USS Gerald Ford” ka ngritur pyetje mbi një ulje të mundshme të tensioneve.

07:23 7 h më parë30.04.2026.

Autori
Trump takon komandantët e luftës, nafta arrin çmimin më të lartë prej vitit 2022
Lindja e Mesme

Trump takon komandantët e luftës, nafta arrin çmimin më të lartë prej vitit 2022

Një tjetër skenar parashikon ndërhyrje për të marrë nën kontroll pjesë të Ngushticës së Hormuzit.

07:37 7 h më parë30.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Organi i akuzës po heton dyshimet se Balluku ka favorizuar kompaninë e Arbër Abazit, përmes një paracaktimi të procedurës fituese. Abazi, administrator i “Alko-Impex General Construction”, rezulton të ketë lidhje familjare me Ballukun, pasi bashkëjeton me vajzën e tezes së saj.

15:10 1 min më parë30.04.2026.

Autori
Kronikë

Policia ka zbuluar një miniserë në mes të pyllit në fshatin Dardhëz të Mirditës, ku ishin mbjellë kanabis në faën fillestare të mbirjes. Policia zbuloi dhe poseduesin, një 27-vjeçar nga Shënkolli i Lezhës.

14:31 39 min më parë30.04.2026.

Autori
Aktualitet

Bashkia Mat do të shndërrojë qytetin e Burrelit në një qendër të gjallë aktivitetesh më 1 dhe 2 maj, në kuadër të 104-vjetorit të themelimit të tij si Qendër Administrative e Nënprefekturës Mat.

14:19 51 min më parë30.04.2026.

Autori
Dosja “Partizani”, Balla përplaset me dhëndrin e Berishës në gjyq: Privatizimi të favorizoi, leje për 17 kulla në 6 muaj
Kronikë

Dosja “Partizani”, Balla përplaset me dhëndrin e Berishës në gjyq: Privatizimi të favorizoi, leje për 17 kulla në 6 muaj

Taulant Balla në cilësinë e kallëzuesit është paraqitur si dëshmitar në gjyqin për dosjen "Partizani", për të cilën akuzohen ish-kryeministri Sali Berisha dhe dhëndri i tij Jamarbër Malltezi. Balla tha se kallëzimi nuk ishte vendim i Grupit të PS dhe zbuloi si siguroi dokumentet e dorëzuara në SPAK.

14:07 1 h më parë30.04.2026.

Autori
BOTË
Irani 'përçan' Perëndimin, Trump: Do tërheqim ushtarët nga Gjermania
Europa

Irani 'përçan' Perëndimin, Trump: Do tërheqim ushtarët nga Gjermania

SHBA-të po shqyrtojnë mundësinë e “zvogëlimit” të trupave në Gjermani, ndërsa armiqësia e Trump me Berlinin thellohet si pasojë e qëndrimeve të ndryshme për luftën me Iranin.

15:27 16 min më parë30.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Bloomberg raporton se kërkesa për vendosjen e sistemit erdhi nga Komanda Qendrore e SHBA-ve, e cila dyshohet se pretendon se Teherani ka zhvendosur lëshuesit e raketave balistike jashtë rrezes së armëve ekzistuese amerikane, siç është raketa “Precision Strike”.

14:58 12 min më parë30.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Udhëheqësi Suprem i Iranit, Mojtaba Khamenei, deklaroi në një deklaratë se vendi i vetëm i mundshëm për amerikanët në Gjirin Persik "është në fund të ujërave të tij", raportoi televizioni shtetëror.

14:46 24 min më parë30.04.2026.

Autori
Jo vetëm pa naftë, lufta në Iran prek edhe kuzhinën, rrezikon të na lërë pa ëmbëlsira
Nëpër botë

Jo vetëm pa naftë, lufta në Iran prek edhe kuzhinën, rrezikon të na lërë pa ëmbëlsira

Lufta kundër Iranit ka shkaktuar një rritje të ndjeshme të çmimit të stikave, ndërsa rrezikon të na lërë pa shafran, pasi sipas të dhënave të Bankës Botërore, Republika Islamike prodhon 90% të 300,000 kilogramëve shafran të prodhuara në mbarë botën.

10:46 4 h më parë30.04.2026.

Autori
RAJON
“Duhet stabilitet”, BE e zhgënjyer që politika në Kosovës nuk zgjodhi presidentin
Kosovë

“Duhet stabilitet”, BE e zhgënjyer që politika në Kosovës nuk zgjodhi presidentin

Një zëdhënës i BE-së theksoi se mungesa e një figure unifikuese ka çuar në një situatë të paprecedentë.

13:57 1 h më parë30.04.2026.

Autori
Tentuan të kalonin fshehurazi 120 mijë euro, kapen 4 rumunët në Kosovë
Kosovë

Tentuan të kalonin fshehurazi 120 mijë euro, kapen 4 rumunët në Kosovë

Në disa pjesë të ndryshme të automjetit janë zbuluar shuma parash të fshehura.

08:05 7 h më parë30.04.2026.

Autori
Zgjedhjet e parakohshme në Kosovë, Haxhiu fton partitë për konsultime mbi datën
Kosovë

Zgjedhjet e parakohshme në Kosovë, Haxhiu fton partitë për konsultime mbi datën

Takimi është planifikuar të mbahet këtë të enjte në orën 15:00, me qëllim harmonizimin e qëndrimeve rreth afatit për organizimin e zgjedhjeve. Si datë e mundshme për zgjedhje të parakohshme është sugjeruar 7 qershori.

22:43 16 h më parë29.04.2026.

Autori
Zgjedhjet e parakohshme në Kosovë, KQZ ka një datë
Kosovë

Zgjedhjet e parakohshme në Kosovë, KQZ ka një datë

Kosova pritet të shkojë sërish në zgjedhje të parakohshme pas përfundimit të afatit për zgjedhjen e presidentit një natë më parë, ndërsa Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka dalë me një propozim konkret për datën e mbajtjes së votimeve, duke kërkuar më shumë kohë për përgatitjen e procesit.

16:52 22 h më parë29.04.2026.

Autori
SPORT
Miqësoret para Botërorit, Shqipëria zyrtarizon ndeshjen e parë të qershorit
Kombëtarja

Miqësoret para Botërorit, Shqipëria zyrtarizon ndeshjen e parë të qershorit

Zyrtarizohet miqësorja e parë e muajit qershor, Shqipëria do të përballet me Izraelin në “Air Albania”

13:30 1 h më parë30.04.2026.

Autori
U ble 88 milionë paunde, ylli i Chelsea-t pezullohet 4 vite
Futboll

U ble 88 milionë paunde, ylli i Chelsea-t pezullohet 4 vite

Sulmuesi i Chelsea-t, Mykhailo Mudryk, është pezulluar 4 vite për shkelje të rregullave antidoping, ndërsa ka nisur menjëherë apelimin në CAS.

23:04 16 h më parë29.04.2026.

Autori
Finalja e Champions vendoset në sfidën e kthimit, Atletico e Arsenal ndahen në “paqe”
Futboll

Finalja e Champions vendoset në sfidën e kthimit, Atletico e Arsenal ndahen në “paqe”

Barazim 1-1 në ndeshjen e parë të luajtur në “Ëanda Metropolitano”. Julian Alvarez me penallti iu përgjigj avantazhit të anglezëve me 11-metërshin e Gyökeres.

22:59 16 h më parë29.04.2026.

Autori
FIFA miraton ligjin 'Vinicius', kush mbulon gojën ndëshkohet me karton të kuq
Futboll

FIFA miraton ligjin 'Vinicius', kush mbulon gojën ndëshkohet me karton të kuq

Sipas rregullit të ri çdo lojtar që mbulon gojën ndërsa flet me një kundërshtar në fushë do të ndëshkohet në të ardhmen me një karton të kuq të drejtpërdrejtë. Po ashtu të gjithë lojtarët që largohen nga fusha në shenjë proteste do të përjashtohen me karton të kuq.

14:10 1 ditë më parë29.04.2026.

Autori
KULTURË
Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura
KULTURË

Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura

Italia rifitoi zotërimin e kësaj pjese të rëndësishme të trashëgimisë së saj kulturore falë një sërë operacionesh të kryera nga TPC, të cilat përfunduan midis dhjetorit 2025 dhe prillit 2026.

09:08 6 h më parë30.04.2026.

Autori
U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India
KULTURË

U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India

Marka italiane luksoze Prada ka lançuar një linjë të kufizuar sandalesh të frymëzuara nga sandalet tradicionale Kolhapuri të Indisë, gati një vit pasi u përball me kritika për përvetësimin kulturor.

18:39 1 ditë më parë28.04.2026.

Autori
Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit
KULTURË

Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit

Edhe pse misteri kryesor është zgjidhur, mbeten pyetje mbi mënyrën se si kjo pjesë u shkëput.

21:59 6 ditë më parë23.04.2026.

Autori
Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?
KULTURË

Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?

Si rezultat, Evropa Lindore po kthehet nga një alternativë ekonomike në një nga destinacionet kryesore të turizmit evropian.

20:02 6 ditë më parë23.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
Detaje të reja nga vrasja e adoleshentes nga reperi, D4vd bleu në internet armët e ftohta
SHOWBIZ

Detaje të reja nga vrasja e adoleshentes nga reperi, D4vd bleu në internet armët e ftohta

Prokurorët pretendojnë se këngëtari amerikan D4vd bleu në internet sharra elektrike, pasi sipas tyre ai e ka vrarë me thikë adoleshenten Celeste Rivas Hernandez.

10:06 5 h më parë30.04.2026.

Autori
Dikur e quanin rosaku i familjes, ja si duket sot vajza “e panjohur” e Trump
SHOWBIZ

Dikur e quanin rosaku i familjes, ja si duket sot vajza “e panjohur” e Trump

Tiffany mbërriti e veshur me një fustan të bukur pa rripa ngjyrë krem, duke treguar trupin e saj pas lindjes. Ajo është fëmija i vetëm i Presidentit me gruan e dytë Marla Maples.

14:24 1 ditë më parë29.04.2026.

Autori
Kush do ta fitojë Eurovision 2026? Shkencëtarët zbulojnë formulën si triumfon
SHOWBIZ

Kush do ta fitojë Eurovision 2026? Shkencëtarët zbulojnë formulën si triumfon

Gjithashtu, rëndësi kanë edhe temat aktuale dhe tekste të larmishme që lidhen me realitetin e përditshëm.

08:33 1 ditë më parë29.04.2026.

Autori
SHOWBIZ

Momente ankthi për fansat gjatë një koncerti në Quito, këngëtarja e mirënjohur italiane, Laura Pausini u detyrua të ndërpresë përkohësisht performancën në skenë dhe të përdorë një maskë oksigjeni për shkak të lodhjes.

16:24 1 ditë më parë28.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes