TË FUNDIT
‘Leonidha’, arma sekrete e SHBA-ve që "skuq" dronët me fibra optike Debate të ashpra në Kuvendin e Kosovës, opozita akuza qeverisë për sektorin e energjisë “Ushtrinë e kam gati”, Trump për Iranin: Do arrijmë një marrëveshje të madhe, ata s’kanë zgjidhje tjetër Bashkia e Tiranës gati bonusin e qirasë për familjet e pallatit të djegur Sherr masiv mes të rinjve në Vlorë, dy të plagosur me thikë U dënua me 1 vit burg, Edison Memolla i drejtohet Gjykatës së Lartë
‘Leonidha’, arma sekrete e SHBA-ve që "skuq" dronët me fibra optike Debate të ashpra në Kuvendin e Kosovës, opozita akuza qeverisë për sektorin e energjisë “Ushtrinë e kam gati”, Trump për Iranin: Do arrijmë një marrëveshje të madhe, ata s’kanë zgjidhje tjetër Bashkia e Tiranës gati bonusin e qirasë për familjet e pallatit të djegur Sherr masiv mes të rinjve në Vlorë, dy të plagosur me thikë U dënua me 1 vit burg, Edison Memolla i drejtohet Gjykatës së Lartë
16° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Kampionati Ballkanik

Briken Calja kampion absolut i Ballkanit, vendos rekord në shkëputje
Shumësportësh

Briken Calja kampion absolut i Ballkanit, vendos rekord në shkëputje

35-vjeçari fitoi tre medalje të arta në eventin e zhvilluar në Durrës. Me 335kg të ngritura në total dominoi plotësisht garën dhe konfirmoi se është kthyer në formën më të mirë.

15:33 139 ditë më parë03.12.2025.

Autori
Të fundit
‘Leonidha’, arma sekrete e SHBA-ve që "skuq" dronët me fibra optike
TEKNOLOGJI

‘Leonidha’, arma sekrete e SHBA-ve që "skuq" dronët me fibra optike

Sistemi ‘Leonidha’ mund të neutralizojë tufa dronësh brenda sekondash dhe është tani një nga armët më të fuqishme në arenalin e SHBA-ve.

17:51 3 min më parë21.04.2026.

Autori
Debate të ashpra në Kuvendin e Kosovës, opozita akuza qeverisë për sektorin e energjisë
Kosovë

Debate të ashpra në Kuvendin e Kosovës, opozita akuza qeverisë për sektorin e energjisë

E thirrur nga 42 deputetë, seanca u fokusua te rritja e çmimit të energjisë, mungesa e prodhimit vendas dhe ankesat e qytetarëve për faturim të padrejtë.

17:37 17 min më parë21.04.2026.

Autori
“Ushtrinë e kam gati”, Trump për Iranin: Do arrijmë një marrëveshje të madhe, ata s’kanë zgjidhje tjetër
Amerika

“Ushtrinë e kam gati”, Trump për Iranin: Do arrijmë një marrëveshje të madhe, ata s’kanë zgjidhje tjetër

Presidenti amerikan tha gjithashtu se nuk donte ta zgjaste armëpushimin, duke theksuar se koha për të arritur një marrëveshje është e kufizuar.

17:22 32 min më parë21.04.2026.

Autori
Bashkia e Tiranës gati bonusin e qirasë për familjet e pallatit të djegur
Aktualitet

Bonusi do të jepet nga Bashkia deri në sistemimin e familjeve në banesat e tyre, pas rikonstruksionit.

17:08 46 min më parë21.04.2026.

Autori
Sherr masiv mes të rinjve në Vlorë, dy të plagosur me thikë
Kronikë

Adoleshentët janë goditur me sende të forta në një hapësirë mes pallateve, në lagjen 'Lef Sallata'. Si pasojë konflikti ka përfunduar me plagosjen e dy personave, të cilët janë dërguar me urgjencë në spital për ndihmë mjekësore.

16:55 59 min më parë21.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Rama poston pamje nga vizita në Abu Dhabi, takimi me Sheikun e Emirateve
Aktualitet

Rama poston pamje nga vizita në Abu Dhabi, takimi me Sheikun e Emirateve

Kryeministri Edi Rama ka postuar në rrjetet sociale pamje nga vizita e tij në Abu Dhabi ku është takuar me Presidentin Sheikh Mohammed Bin Zayed.

09:02 8 h më parë21.04.2026.

Autori
200 turistë bllokohen në majë të kodrës, policia përleshje me armë me bandën
Nëpër botë

200 turistë bllokohen në majë të kodrës, policia përleshje me armë me bandën

Rreth 200 persona mbetën të bllokuar në majë të një vendi të njohur turistik në Rio de Janeiro gjatë një operacioni policor në favelën Vidigal të qytetit, sipas mediave lokale.

09:21 8 h më parë21.04.2026.

Autori
Starmer "jep llogari" në parlament: Më fshehën rezultatet e verifikimit të Mandelson
Europa

Starmer "jep llogari" në parlament: Më fshehën rezultatet e verifikimit të Mandelson

Sir Keir Starmer ka akuzuar zyrtarët në Ministrinë e Jashtme se qëllimisht dhe në mënyrë të përsëritur kanë fshehur faktin se Lord Mandelson fillimisht dështoi në verifikimin e sigurisë për rolin e ambasadorit të SHBA-së.

09:30 8 h më parë21.04.2026.

Autori
Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare
SHOWBIZ

Aktori dhe producenti amerikan Patrick Muldoon, i njohur për rolet e tij në telenovelën e famshme Days of Our Lives dhe filmin Starship Troopers, ka vdekur në moshën 57 vjeç.

13:27 4 h më parë21.04.2026.

Autori
“Në Shqipëri me presin me kallashnikov”, shqiptari prind i 4 fëmijëve kërkon të shmangë ekstradimin nga Britania
Kronikë

“Në Shqipëri me presin me kallashnikov”, shqiptari prind i 4 fëmijëve kërkon të shmangë ekstradimin nga Britania

Një shtetas shqiptar ka kërkuar azil në Mbretërinë e Bashkuar, duke pretenduar se jeta e tij është në rrezik nëse kthehet në Shqipëri, pasi sipas tij do të përballej me një atentat të sigurt nga një grup kriminal.

09:49 8 h më parë21.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
“Ferma” e kanabisit në Peqin, përjashtohen nga policia 7 efektivë
Kronikë

“Ferma” e kanabisit në Peqin, përjashtohen nga policia 7 efektivë

Policia e Shtetit ka përjashtuar nga radhët e saj 7 efektivë nga drejtoria e Peqinit në lidhje me një shtëpi bari që u gjet disa kohë më parë.

18:27 32 min më parë21.04.2026.

Autori
Goditje e rëndë trafikut të drogës, kapen 3 shqiptarë me 150 kg kokainë
Kronikë

Goditje e rëndë trafikut të drogës, kapen 3 shqiptarë me 150 kg kokainë

Policia italiane ka vënë në pranga 3 shtetas shqiptarë në Mantova të cilëve iu gjetën 150 kg kokainë dhe para të thata.

18:04 9 min më parë21.04.2026.

Autori
Aktualitet

Bonusi do të jepet nga Bashkia deri në sistemimin e familjeve në banesat e tyre, pas rikonstruksionit.

17:08 46 min më parë21.04.2026.

Autori
Kronikë

Adoleshentët janë goditur me sende të forta në një hapësirë mes pallateve, në lagjen 'Lef Sallata'. Si pasojë konflikti ka përfunduar me plagosjen e dy personave, të cilët janë dërguar me urgjencë në spital për ndihmë mjekësore.

16:55 59 min më parë21.04.2026.

Autori
BOTË
Amerika

Presidenti amerikan tha gjithashtu se nuk donte ta zgjaste armëpushimin, duke theksuar se koha për të arritur një marrëveshje është e kufizuar.

17:22 32 min më parë21.04.2026.

Autori
Autostrada ku nuk kalon asnjë makinë prej 12-vjetësh
Europa

Autostrada ku nuk kalon asnjë makinë prej 12-vjetësh

Një segment prej rreth 18 kilometrash i autostradës A4 në Gjermani ka mbetur i mbyllur që nga viti 2014, duke u kthyer në një simbol të diskutueshëm të investimeve infrastrukturore që duket se kanë humbur funksionin e tyre.

16:06 1 h më parë21.04.2026.

Autori
Lufta te “dera”, Finlanda thërret rezervistët
Europa

Lufta te “dera”, Finlanda thërret rezervistët

Finlanda ka vendosur të aktivizojë pjesërisht rezervistët e saj të ushtrisë, pas rritjes së tensioneve në rajon dhe incidenteve me dronë që kanë shkelur hapësirën ajrore të vendit.

15:47 2 h më parë21.04.2026.

Autori
Zbulohet një rrjet i madh tunelesh nëntokësore në një mal në Turqi
Nëpër botë

Zbulohet një rrjet i madh tunelesh nëntokësore në një mal në Turqi

Një zbulim i ri në Turqi ka ringjallur debatet mbi ekzistencën e Arkës së Noes, pasi studiues amerikanë pretendojnë se kanë identifikuar struktura që përputhen me përshkrimet biblike.

15:25 2 h më parë21.04.2026.

Autori
RAJON
Ngërçi për presidentin, Kurti akuzon opozitën: Ofertat tona ishin bujare
Kosovë

Ngërçi për presidentin, Kurti akuzon opozitën: Ofertat tona ishin bujare

Kurti bëri të ditur se në tryezën e negociatave i ka ofruar Abdixhikut poste të rëndësishme në qeveri, përfshirë zëvendëskryeministrin dhe Ministrinë e Jashtme

18:43 48 min më parë21.04.2026.

Autori
Kosovë

E thirrur nga 42 deputetë, seanca u fokusua te rritja e çmimit të energjisë, mungesa e prodhimit vendas dhe ankesat e qytetarëve për faturim të padrejtë.

17:37 17 min më parë21.04.2026.

Autori
Kolegu i punës vret tre persona në Mal të Zi, mes viktimave dy vëllezër shqiptarë
RAJON

Kolegu i punës vret tre persona në Mal të Zi, mes viktimave dy vëllezër shqiptarë

Autoritetet kanë shpallur në kërkim një tjetër shtetas nga Rozhaja, Vehid Murić, i dyshuar si autor i krimit. Hetimet paraprake tregojnë se ai dyshohet të ketë vrarë tre kolegë pune gjatë natës, brenda një apartamenti me qira, ku të gjithë punonin në një kantier ndërtimi.

16:15 1 h më parë21.04.2026.

Autori
Vrasja e Liridona Ademajt, dënim maksimal për Murselin dhe Plavën
Kosovë

Vrasja e Liridona Ademajt, dënim maksimal për Murselin dhe Plavën

Burgim të përjetshëm ka dhënë Gjykata e Prishtinës për Naim Murselin, porositësin e vrasjes së Liridona Ademit, bashkëshortes së tij.

13:56 3 h më parë21.04.2026.

Autori
SPORT
Përkrah Rabiot dhe Barella, një shqiptar në “Formacionin më të Mirë” të javës në Serie A
Futboll

Përkrah Rabiot dhe Barella, një shqiptar në “Formacionin më të Mirë” të javës në Serie A

Me 91% të pasimeve të sakta në 79 prekje të topit, dy goditje drejt portës, 15 dueleve dhe dy driblimeve të sakta, ai i la pas të gjithë lojtarët e tjerë në duelin Lecce-Fiorentina.

15:12 2 h më parë21.04.2026.

Autori
Europiani i Peshëngritjes, Enkileda Carja shpallet “Ylli në ngritje i Europës 2025”
Shumësportësh

Europiani i Peshëngritjes, Enkileda Carja shpallet “Ylli në ngritje i Europës 2025”

Ky çmim konsiderohet një nga vlerësimet më domethënëse për sportistët e rinj dhe konfirmon talentin, përkushtimin dhe potencialin e saj për të ardhmen.

10:01 7 h më parë21.04.2026.

Autori
Skandal prostitucioni në Serie A, nën hetim edhe futbollistë të njohur
Futboll

Skandal prostitucioni në Serie A, nën hetim edhe futbollistë të njohur

Prokuroria thotë se vajzat e përfshira ishin shumë të reja, disa prej tyre sapo kishin mbushur 18 vjeç. Ato rekrutoheshin për të marrë pjesë në evente dhe për të ofruar shërbime ndaj klientëve që paguanin shuma të mëdha.

23:01 18 h më parë20.04.2026.

Autori
E pabesueshme në Serie A, sulmuesi përleshet me tifozin pas humbjes ndaj Milanit
Futboll

E pabesueshme në Serie A, sulmuesi përleshet me tifozin pas humbjes ndaj Milanit

Sulmuesi i Hellas Verona, Gift Orban është përfshirë në një incident të rëndë teksa po largohej nga stadiumi Bentegodi.

13:08 1 ditë më parë20.04.2026.

Autori
KULTURË
'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'
KULTURË

'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'

Anëtarët e një prej grupeve më me ndikim të Sudanit, Aswat Almadina, janë të shpërndarë në të gjithë botën, duke shpresuar se muzika e tyre do të jetë një frymëzim për paqen në një komb të shkatërruar nga lufta.

22:57 1 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar
KULTURË

Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja publikoi në rrjetet sociale pamje nga ndërhyrjet e realizuara në fasadën e Muzeut Historik Kombëtar dhe rezultatin përfundimtar. Muzeu Historik Kombëtar u mbyll për publikun më 15 mars 2024 dhe pritet të qëndrojë i mbyllur për katër vite.

10:02 3 ditë më parë18.04.2026.

Autori
Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket
KULTURË

Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket

Kompozimi të kujton fort Mona Lisën e Leonardo da Vinçit, por vepra e Rafaelit dallohet për qartësi dhe qetësi më të madhe. Vështrimi i gruas së re është më pak misterioz dhe më i qëndrueshëm, duke krijuar një ndjenjë kontrolli dhe ekuilibri.

09:28 8 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 10 ditë më parë11.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Aktori dhe producenti amerikan Patrick Muldoon, i njohur për rolet e tij në telenovelën e famshme Days of Our Lives dhe filmin Starship Troopers, ka vdekur në moshën 57 vjeç.

13:27 4 h më parë21.04.2026.

Autori
Shuhet legjenda e “The Osmonds”
SHOWBIZ

Shuhet legjenda e “The Osmonds”

Bota e muzikës është në zi pas ndarjes nga jeta të Alan Osmond, një prej figurave kyçe të grupit të famshëm “The Osmonds”, i cili ka ndërruar jetë në moshën 76-vjeçare.

11:30 6 h më parë21.04.2026.

Autori
“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën
SHOWBIZ

“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën

Aktualisht 43 vjeçe, ajo po përgatitet për një vit të ngjeshur artistik, pasi pritet të marrë pjesë në 5 projekte filmike.

20:59 20 h më parë20.04.2026.

Autori
Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale
SHOWBIZ

Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale

Filmi “As Deep as the Grave” sjell në ekran aktorin e njohur amerikan Val Kilmer, i cili ndërroi jetë në vitin 2025, në moshën 65-vjeçare.

12:02 2 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes