TË FUNDIT
Këshilli Bashkiak i Tiranës, kërkesë SPAK-ut: Veliaj të marrë pjesë fizikisht në konsultimin për buxhetin 2026 Spiropali takohet me ministrin grek të Mbrojtjes: Bashkëpunimi mes dy vendeve forcohet në siguri dhe mbrojtje Kapen sasi të mëdha fishekzjarrësh në Tiranë Trump urdhëron bllokadë totale për naftën venezueliane Roli i dy shqiptarëve që drejtonin bandën e drogës në Itali: Rekrutuan shoferë transporti për shpërndarje Disiplina ndëshkon Vllazninë dhe Tiranë, por më keq e pëson Iliria
Këshilli Bashkiak i Tiranës, kërkesë SPAK-ut: Veliaj të marrë pjesë fizikisht në konsultimin për buxhetin 2026 Spiropali takohet me ministrin grek të Mbrojtjes: Bashkëpunimi mes dy vendeve forcohet në siguri dhe mbrojtje Kapen sasi të mëdha fishekzjarrësh në Tiranë Trump urdhëron bllokadë totale për naftën venezueliane Roli i dy shqiptarëve që drejtonin bandën e drogës në Itali: Rekrutuan shoferë transporti për shpërndarje Disiplina ndëshkon Vllazninë dhe Tiranë, por më keq e pëson Iliria
13° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku SPAK Lufta ne Ukrainë Elisa Spiropali
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Bylis

Vllaznia harron si fitohet, Bylis i merr një pikë jetike në Shkodër
Futboll

Vllaznia harron si fitohet, Bylis i merr një pikë jetike në Shkodër

Vllaznia ka regjistruar një tjetër hap fals në kampionat, duke mos shkuar më shumë se barazimi 1-1 përballë Bylisit.

19:56 2 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Bylis dhe Teuta ndahen në paqe në “Adush Muça”
Futboll

Bylis dhe Teuta ndahen në paqe në “Adush Muça”

Eshtë mbyllur në barazim me rezultatin 1-1 ndeshja midis Bylisit dhe Tetutës në stadiumin "Adush Muça" të Mallakastrës.

16:39 9 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Të fundit
Këshilli Bashkiak i Tiranës, kërkesë SPAK-ut: Veliaj të marrë pjesë fizikisht në konsultimin për buxhetin 2026
Aktualitet

Këshilli Bashkiak i Tiranës, kërkesë SPAK-ut: Veliaj të marrë pjesë fizikisht në konsultimin për buxhetin 2026

Këshilli Bashkiak i Tiranës i ka kërkuar SPAK dhe Drejtorisë së Burgjeve të lejojnë kryebashkiakun Erion Veliaj të marrë pjesë fizikisht në mbledhjet për detajimin e projektbuxhetit të Bashkisë për vitin 2026.

10:21 9 min më parë17.12.2025.

Autori
Spiropali takohet me ministrin grek të Mbrojtjes: Bashkëpunimi mes dy vendeve forcohet në siguri dhe mbrojtje
Politikë

Spiropali takohet me ministrin grek të Mbrojtjes: Bashkëpunimi mes dy vendeve forcohet në siguri dhe mbrojtje

Bashkëpunimi në fushën e sigurisë dhe mbrojtjes mes Shqipërisë dhe Greqisë ishte në fokus të takimit në Athinë mes ministres Elisa Spiropali dhe ministrit grek të Mbrojtjes, Nikos Dendias, në kuadër të vizitës së saj zyrtare.

09:50 40 min më parë17.12.2025.

Autori
Kapen sasi të mëdha fishekzjarrësh në Tiranë
Kronikë

Policia e Tiranës ka goditur disa raste të tregtimit dhe posedimit të paligjshëm të lëndëve piroteknike, duke arrestuar dy persona, proceduar një tjetër dhe sekuestruar sasi të konsiderueshme materiale të rrezikshme.

09:39 51 min më parë17.12.2025.

Autori
Trump urdhëron bllokadë totale për naftën venezueliane
Amerika

Presidenti amerikan Donald Trump ka ndërmarrë një hap drastik kundër regjimit të Nicolas Maduro, duke urdhëruar bllokimin e plotë të të gjithë tankerëve të naftës të sanksionuar që hyjnë dhe dalin nga Venezuela.

09:17 1 h më parë17.12.2025.

Autori
Roli i dy shqiptarëve që drejtonin bandën e drogës në Itali: Rekrutuan shoferë transporti për shpërndarje
Kronikë

Roli i dy shqiptarëve që drejtonin bandën e drogës në Itali: Rekrutuan shoferë transporti për shpërndarje

Autoritetet italiane kanë zbuluar detaje të reja nga operacioni i fundit antidrogë, i cili çoi në çmontimin e një rrjeti të organizuar italo-shqiptar, duke nxjerrë në pah një strukturë kriminale të gjerë.

08:48 1 h më parë17.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
Shteti europian që bleu avionë F-16 për vetëm 1 euro
Europa

Shteti europian që bleu avionë F-16 për vetëm 1 euro

Holanda i ka shitur Rumanisë 18 F-16 për vetëm 1 euro, duke marrë përsipër vetëm shpenzimet logjistike prej 21 milionë eurosh për transportin.

11:40 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Një mesazh që vjen nga para 109 vjetësh
LIFESTYLE

Një mesazh që vjen nga para 109 vjetësh

Një familje australiane ka gjetur në plazhin e Wharton një shishe me letër të shkruar 109 vite më parë nga një ushtar australian që po udhëtonte për Luftën e Parë Botërore.

14:00 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Avionë në formacion si zogjtë shtegtarë! Metoda e re e fluturimit
TEKNOLOGJI

Avionë në formacion si zogjtë shtegtarë! Metoda e re e fluturimit

Airbus po teston një metodë të re fluturimi në formacion, të frymëzuar nga zogjtë, që mund të kursejë karburant në fluturimet e gjata dhe të ulë emetimet e CO2.

13:09 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
“Rama mori garanci për Ballukun, fshehu kontrollin e BKH-së”, Berisha: Të gjithë në protestë më 22 dhjetor
Politikë

“Rama mori garanci për Ballukun, fshehu kontrollin e BKH-së”, Berisha: Të gjithë në protestë më 22 dhjetor

Sali Berisha akuzoi kryeministrin Edi Rama dhe ministren Belinda Balluku për vjedhje dhe korrupsion, ndërsa ftoi qytetarët të marrin pjesë në protestën e 22 dhjetorit në Tiranë.

10:47 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Ngjarje e rëndë në Elbasan, vëllai godet me thikë vëllanë
Kronikë

Ngjarje e rëndë në Elbasan, vëllai godet me thikë vëllanë

Një 35-vjeçar nga fshati Labinot Fushë, Elbasan, është arrestuar në flagrancë pasi goditi me thikë vëllanë e tij, 46-vjeç, për motive të dobëta.

11:17 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Këshilli Bashkiak i Tiranës i ka kërkuar SPAK dhe Drejtorisë së Burgjeve të lejojnë kryebashkiakun Erion Veliaj të marrë pjesë fizikisht në mbledhjet për detajimin e projektbuxhetit të Bashkisë për vitin 2026.

10:21 9 min më parë17.12.2025.

Autori
Politikë

Bashkëpunimi në fushën e sigurisë dhe mbrojtjes mes Shqipërisë dhe Greqisë ishte në fokus të takimit në Athinë mes ministres Elisa Spiropali dhe ministrit grek të Mbrojtjes, Nikos Dendias, në kuadër të vizitës së saj zyrtare.

09:50 40 min më parë17.12.2025.

Autori
Kronikë

Policia e Tiranës ka goditur disa raste të tregtimit dhe posedimit të paligjshëm të lëndëve piroteknike, duke arrestuar dy persona, proceduar një tjetër dhe sekuestruar sasi të konsiderueshme materiale të rrezikshme.

09:39 51 min më parë17.12.2025.

Autori
Kronikë

Autoritetet italiane kanë zbuluar detaje të reja nga operacioni i fundit antidrogë, i cili çoi në çmontimin e një rrjeti të organizuar italo-shqiptar, duke nxjerrë në pah një strukturë kriminale të gjerë.

08:48 1 h më parë17.12.2025.

Autori
BOTË
Amerika

Presidenti amerikan Donald Trump ka ndërmarrë një hap drastik kundër regjimit të Nicolas Maduro, duke urdhëruar bllokimin e plotë të të gjithë tankerëve të naftës të sanksionuar që hyjnë dhe dalin nga Venezuela.

09:17 1 h më parë17.12.2025.

Autori
Trump ndëshkon 5 shtete të tjera: Asnjë qytetar i tyre në SHBA
Amerika

Trump ndëshkon 5 shtete të tjera: Asnjë qytetar i tyre në SHBA

Shtetet e Bashkuara kanë vendosur ndalime të plota hyrjeje për shtetas nga pesë vende të tjera, Burkina Faso, Mali, Nigeri, Sudani i Jugut dhe Siria, duke zgjeruar listën ekzistuese të vendeve të prekura nga masat kufizuese të udhëtimit.

08:30 2 h më parë17.12.2025.

Autori
SHBA fut kartelin kolumbian të kokainës në listën e terrorizmit
Amerika

SHBA fut kartelin kolumbian të kokainës në listën e terrorizmit

Administrata Trump ka futur në listën e organizatave terroriste dhe kartelin kolumbian të kokainës, Clan del Golfo. Vendimi vjen disa orë pasi presidenti e shpalli fentanilin si armë të shkatërrimit në masë.

22:32 11 h më parë16.12.2025.

Autori
Tërhiqet Brukseli, motorët me djegie “mbijetojnë” edhe pas 2035
Europa

Tërhiqet Brukseli, motorët me djegie “mbijetojnë” edhe pas 2035

Bashkimi Evropian ka ndryshuar qasjen e tij ndaj ndalimit të makinave me benzinë dhe naftë nga viti 2035, duke hequr dorë nga ideja e një ndalimi total dhe duke zgjedhur një model më fleksibël.

21:25 13 h më parë16.12.2025.

Autori
RAJON
5 ditë debat, parlamenti grek miraton buxhetin për vitin e ri
RAJON

5 ditë debat, parlamenti grek miraton buxhetin për vitin e ri

Pas 5 ditësh debat, parlamenti grek miratoi buxhetin për vitin 2026. Qeveria e kryeministrit Kyriakos Mitsotakis e cilëson këtë buxhet si një paketë stabiliteti ekonomik dhe mbështetjeje sociale.

22:51 11 h më parë16.12.2025.

Autori
Kosova vendos masa mbrojtëse për naftën
RAJON

Kosova vendos masa mbrojtëse për naftën

Qeveria e Kosovës ka vendosur marzhe tavan fitimi për naftën për transport. Vendimi është marrë me qëllim të mbrojtjes së konsumatorëve dhe garantimit të konkurrencës së drejtë në tregun vendor të naftës.

22:10 12 h më parë16.12.2025.

Autori
Humbëm 750 milionë euro, Vuçiç reagon pas tërheqjes së Kushner nga projekti në Beograd
RAJON

Humbëm 750 milionë euro, Vuçiç reagon pas tërheqjes së Kushner nga projekti në Beograd

“Serbia humbi 750 milionë euro investime”. Ky ishte reagimi i presidentit serb, Aleksandër Vuçiç pas biznesmenti amerikan Jared Kushner hoqi dorë nga plani për ndërtimin e hotelit në Beograd.

16:56 17 h më parë16.12.2025.

Autori
Nga cigaret kontrabandë në Shqipëri te anijet me kokainë, arrestohet "Eskobari grek"
RAJON

Nga cigaret kontrabandë në Shqipëri te anijet me kokainë, arrestohet "Eskobari grek"

Një anije në pronësi greke u zbulua duke transportuar një sasi të madhe kokaine nga Amerika Latine në Evropë, duke u bllokuar nga Marina Franceze në Oqeanin Atlantik. Policia helene sakaq ka arrestuar biznesmenin Aleksandros Angelopoulos, i cili quhet ndryshe edhe "Eskobari grek".

20:26 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
SPORT
Disiplina ndëshkon Vllazninë dhe Tiranë, por më keq e pëson Iliria
Futboll

Disiplina ndëshkon Vllazninë dhe Tiranë, por më keq e pëson Iliria

Me gjoba të lehta ja ka hedhur Vllaznia dhe Tirana nga Komisioni i Disiplinës këtë javë për shkak të sjelljes së tifozëve në ndeshjet e fundit. Më keq e ka pësuar Iliria, e cila është ndëshkuar me 5 ndeshje jashtë fushës së saj.

08:37 1 h më parë17.12.2025.

Autori
FIFA nxjerr në shitje bileta të lira për Kupën e Botës 2026 pas reagimeve të forta
Futboll

FIFA nxjerr në shitje bileta të lira për Kupën e Botës 2026 pas reagimeve të forta

FIFA ka njoftuar masa të reja për uljen e çmimeve të biletave për Kupën e Botës 2026, pas kritikave të shumta nga tifozët për koston e lartë të ndjekjes së turneut.

20:22 14 h më parë16.12.2025.

Autori
Mbappe fiton gjyqin me PSG, milionat që do marrë sulmuesi...
Futboll

Mbappe fiton gjyqin me PSG, milionat që do marrë sulmuesi...

Një gjykatë në Francë ka urdhëruar klubin e PSG që të paguajë 60 milionë euro sulmuesin Kylian Mbappe, si detyrime të praprambetura. Ylli i Francës kishte kërkuar nga ish ekipi i tij 263 milionë euro dëmshpërblim.

18:44 15 h më parë16.12.2025.

Autori
Thellohet skandali në futbollin turk, masa dhe për 224 futbollistë të tjerë
Futboll

Thellohet skandali në futbollin turk, masa dhe për 224 futbollistë të tjerë

Skandali i basteve të paligjshme ka goditur futbollin turk si një “bombë”, duke dëmtuar imazhin e kampionatit dhe besueshmërinë e garës. Komiteti Disiplinor i Federatës Turke të Futbollit ka marrë vendime të reja ndëshkuese për 224 lojtarë të tjerë.

18:08 16 h më parë16.12.2025.

Autori
KULTURË
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 7 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 10 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 10 ditë më parë06.12.2025.

Autori
Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit
KULTURË

Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit

Tre vende evropiane kanë vendosur të bojkotojnë festivalin evropian të muzikës së lehtë Eurovision 2026. Vendimi vjen pasi Unioni Evropian i Transmetimeve nuk pranoi ultimatumin e tyre për përjashtimin e Izraelit.

19:55 12 ditë më parë04.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale
SHOWBIZ

Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale

Një personazh i njohur i rrjeteve sociale në Shqipëri është plagosur mbrëmjen e së hënës në Durrës, pas një konflikti që dyshohet të ketë lidhje me aktivitetin e tij në platformën TikTok.

11:33 22 h më parë16.12.2025.

Autori
Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen
SHOWBIZ

Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen

Donald Trump Jr., djali i madh i presidentit amerikan Donald Trump, është fejuar me Bettina Anderson pas një viti lidhjeje.

11:12 23 h më parë16.12.2025.

Autori
Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë
SHOWBIZ

Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë

Hollywood-i është tronditur nga lajmi se regjisori legjendar Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij, Michele Reiner, janë gjetur të pajetë në banesën e tyre në Los Anxhelos, ndërsa autoritetet amerikane kanë nisur hetimet.

08:37 2 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj
SHOWBIZ

Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj

Pas përfundimit të turneut Eras, këngëtarja Taylor Swift u dha anëtarëve të grupit të saj një shpërblim marramendës prej 197 milionë dollarësh.

16:54 2 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes