TË FUNDIT
“U shkel armëpushimi”, Izraeli bombardon Hezbollahun Shqetësim për Macron, Presidenti francez shfaqet si Rocky, me syrin e enjtur dhe të skuqur Mbi 400 milionë euro për Kosovën, KE pret heqjen e të gjitha masave Jetonte vetëm, zjarri djeg shtëpinë në Korçë, humb jetën e moshuara SHBA-të me dorë të hekurt, sekuestrojnë një tjetër çisternë nafte në Karaibe Zjarr në një spital në Milano, evakuohen pacientët
“U shkel armëpushimi”, Izraeli bombardon Hezbollahun Shqetësim për Macron, Presidenti francez shfaqet si Rocky, me syrin e enjtur dhe të skuqur Mbi 400 milionë euro për Kosovën, KE pret heqjen e të gjitha masave Jetonte vetëm, zjarri djeg shtëpinë në Korçë, humb jetën e moshuara SHBA-të me dorë të hekurt, sekuestrojnë një tjetër çisternë nafte në Karaibe Zjarr në një spital në Milano, evakuohen pacientët
11° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Altin Ndoci Moti i Keq Protesta në Iran Tensionet SHBA-Venezuelë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Enciklopedia online

Wikipedia i dorëzohet inteligjencës artificiale pas 25 vitesh
TEKNOLOGJI

Wikipedia i dorëzohet inteligjencës artificiale pas 25 vitesh

Wikipedia shënon 25-vjetorin e saj, dhe në këtë përvjetor është fokusuar tek Inteligjenca Artificiale. Sipas Associated Press, enciklopedia online po bën marrëveshje të reja biznesi me një mori kompanish të AI.

13:20 4 h më parë15.01.2026.

Autori
Të fundit
“U shkel armëpushimi”, Izraeli bombardon Hezbollahun
Lindja e Mesme

Ushtria izraelite kreu sulme ndaj objektivave të Hezbollahut në Liban, duke i justifikuar si përgjigje ndaj shkeljeve të armëpushimit.

17:17 9 min më parë15.01.2026.

Autori
Shqetësim për Macron, Presidenti francez shfaqet si Rocky, me syrin e enjtur dhe të skuqur
Europa

Shqetësim për Macron, Presidenti francez shfaqet si Rocky, me syrin e enjtur dhe të skuqur

Presidenti francez Emmanuel Macron u shfaq me një sy të enjtur dhe të skuqur gjatë fjalimit të tij drejtuar forcave të armatosura franceze për nisjen e vitit 2026, në bazën ushtarake në Istres.

17:09 17 min më parë15.01.2026.

Autori
Mbi 400 milionë euro për Kosovën, KE pret heqjen e të gjitha masave
Kosovë

Komisioni Evropian ka konfirmuar se në javët e ardhshme pritet heqja e plotë e masave ndaj Kosovës dhe lirimi i mbi 400 milionë eurove fonde.

16:58 28 min më parë15.01.2026.

Autori
Jetonte vetëm, zjarri djeg shtëpinë në Korçë, humb jetën e moshuara
Kronikë

Një e moshuar ka humbur jetën në lagjen nr.13 në Korçë, si pasojë e një zjarri që përfshiu banesën e saj.

16:43 43 min më parë15.01.2026.

Autori
SHBA-të me dorë të hekurt, sekuestrojnë një tjetër çisternë nafte në Karaibe
Amerika

Forcat amerikane kanë sekuestruar anijen e gjashtë cisternë të lidhur me Venezuelën dhe flotën hije që transporton naftë për llogari të Rusisë e Iranit, në ujërat e Karaibeve.

16:40 46 min më parë15.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Ambasada amerikane jep detaje mbi pezullimin e vizave, a ndikon në vizat aktuale të vlefshme?
Aktualitet

Ambasada amerikane jep detaje mbi pezullimin e vizave, a ndikon në vizat aktuale të vlefshme?

Ambasada amerikane në Tiranë ka dhënë detaje lidhur me vendimin e DASH për pezullimin e vizave me 75 vende të botës, përfshi dhe Shqipërinë dhe Kosovën. Sipas ambasadës, vendimi hyn në fuqi më 21 janar, duke bërë të ditura dhe detajet.

11:05 6 h më parë15.01.2026.

Autori
Heroi i panjohur, pastron rrugët me dëborë teksa bombat i fluturojnë mbi kokë
Europa

Heroi i panjohur, pastron rrugët me dëborë teksa bombat i fluturojnë mbi kokë

Simboli i rezistencës në Ukrainë, vazhdonte i pa shqetësuar detyrën e tij, pavarësisht rrezikut të madh nga sulmet ruse.

11:17 6 h më parë15.01.2026.

Autori
“Dyshohet për vetëvrasje”, gjendet i vdekur ish-zv.ministri rus
Europa

“Dyshohet për vetëvrasje”, gjendet i vdekur ish-zv.ministri rus

Ka publikuar në rrjetet sociale një mesazh lamtumire, raportohet se akuzonte bashkëshorten për gjestin ekstrem që kreu.

11:33 5 h më parë15.01.2026.

Autori
“Lamtumirë vit i vjetër”, tradita e veçantë e djegies së pemës së Krishtlindjes
LIFESTYLE

“Lamtumirë vit i vjetër”, tradita e veçantë e djegies së pemës së Krishtlindjes

Pas përfundimit të festave, besimtarët ndjekin ritualin e djegies së pemëve më 19 janar, kjo është edhe dita e Ujit të Bekuar.

11:55 5 h më parë15.01.2026.

Autori
“Nuk e shoqërojmë dot në seancë”, Burgjet njoftojnë zyrtarisht GJKKO për arratisjen e Ndocit
Kronikë

“Nuk e shoqërojmë dot në seancë”, Burgjet njoftojnë zyrtarisht GJKKO për arratisjen e Ndocit

Drejtoria e Burgjeve ka njoftuar zyrtarisht Gjykatën e Posaçme për arratisjen e Altin Ndocit nga spitali i Durrësit. Në seancën e sotme për dosjen e “Plumbit të Artë” shkresa e Burgjeve u lexua nga Gjykata.

11:58 5 h më parë15.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Ambasadori i Holandës shkon në SPAK: Rikonfirmojmë mbështetjen tonë
Aktualitet

Ambasadori i Holandës shkon në SPAK: Rikonfirmojmë mbështetjen tonë

Ambasadori i Holandës në Shqipëri zhvilloi një vizitë në SPAK ku u takua me drejtuesin e ri Braho të cilit i shprehu mbështetjen për luftën kundër korrupsionit.

17:36 9 min më parë15.01.2026.

Autori
Kronikë

Një e moshuar ka humbur jetën në lagjen nr.13 në Korçë, si pasojë e një zjarri që përfshiu banesën e saj.

16:43 43 min më parë15.01.2026.

Autori
Arratisja e bujshme, caktohet drejtori i ri i burgut të Durrësit
Kronikë

Arratisja e bujshme, caktohet drejtori i ri i burgut të Durrësit

Ministria e Drejtësisë ka caktuar drejtuesin e ri të burgut të Durrësit, pas arratisjes spektakolare të të paraburgosurit Altin Ndoci.

16:07 1 h më parë15.01.2026.

Autori
Një laptop mban peng “Sterilizimin”, Beqaj kërkon të lexojë dosjen, Burgjet: Nuk kemi infrastrukturë!
Kronikë

Një laptop mban peng “Sterilizimin”, Beqaj kërkon të lexojë dosjen, Burgjet: Nuk kemi infrastrukturë!

Mosplotësimi i kërkesës së ish-ministrit të Shëndetësisë Ilir Beqaj drejtuar Drejtorisë së Burgjeve për të pasur akses mbi fashikujt e dosjes që SPAK ka përpiluar për të përmes një pajisje elektronike në burgun e Durrësit, ka bërë që gjyqi për "Sterilizimin" të shtyhet sërish.

15:52 1 h më parë15.01.2026.

Autori
BOTË
“Sulmi ndaj Iranit u ndal në fund”, Bild: Avionët amerikanë ishin në ajër
Amerika

“Sulmi ndaj Iranit u ndal në fund”, Bild: Avionët amerikanë ishin në ajër

SHBA kishte planifikuar një ndërhyrje ushtarake kundër Iranit, por operacioni u ndal në minutën e fundit. Donald Trump vendosi të mos veprojë, ndërsa tensionet dhe përgatitjet ushtarake mbeten të larta në rajon.

17:53 26 min më parë15.01.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Ushtria izraelite kreu sulme ndaj objektivave të Hezbollahut në Liban, duke i justifikuar si përgjigje ndaj shkeljeve të armëpushimit.

17:17 9 min më parë15.01.2026.

Autori
Europa

Presidenti francez Emmanuel Macron u shfaq me një sy të enjtur dhe të skuqur gjatë fjalimit të tij drejtuar forcave të armatosura franceze për nisjen e vitit 2026, në bazën ushtarake në Istres.

17:09 17 min më parë15.01.2026.

Autori
Amerika

Forcat amerikane kanë sekuestruar anijen e gjashtë cisternë të lidhur me Venezuelën dhe flotën hije që transporton naftë për llogari të Rusisë e Iranit, në ujërat e Karaibeve.

16:40 46 min më parë15.01.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Komisioni Evropian ka konfirmuar se në javët e ardhshme pritet heqja e plotë e masave ndaj Kosovës dhe lirimi i mbi 400 milionë eurove fonde.

16:58 28 min më parë15.01.2026.

Autori
Regjistrohet viktima e parë nga gripi në Maqedoninë e Veriut
RAJON

Regjistrohet viktima e parë nga gripi në Maqedoninë e Veriut

Në Maqedoninë e Veriut është regjistruar viktima e parë nga gripi. Viktima ishte një e moshuar me sëmundje shoqëruese.

20:17 21 h më parë14.01.2026.

Autori
“Furtunë” në LDK, Hykmete Bajrami jep dorëheqjen dhe i kërkon largimin Abdixhikut
Kosovë

“Furtunë” në LDK, Hykmete Bajrami jep dorëheqjen dhe i kërkon largimin Abdixhikut

Deputetja e LDK ka njoftuar dorëheqjen nga detyra e nënkryetares së partisë dhe ka kërkuar nga Lumir Abdixhiku të veprojë njëjtë, duke i hapur rrugën zgjedhjeve për një kryetar të ri pas dështimit në procesin zgjedhor të 28 dhjetorit.

19:43 21 h më parë14.01.2026.

Autori
Komisioni Evropian miraton pagesën e parë për Serbinë nga Plani i Rritjes
RAJON

Komisioni Evropian miraton pagesën e parë për Serbinë nga Plani i Rritjes

Komisioni Evropian do t’i miratojë Serbisë pagesën e parë prej 61 milionë eurosh nga Plani i Rritjes për Ballkanin Perëndimor, pasi ka përmbushur vetëm tri nga shtatë reformat e kërkuara, duke bërë që shuma të jetë më e ulët se ajo e planifikuar fillimisht.

19:07 22 h më parë14.01.2026.

Autori
SPORT
“Shiteni Cristiano Ronaldon”, tifozët e Al Nassr humbin durimin me yllin portugez
Futboll

“Shiteni Cristiano Ronaldon”, tifozët e Al Nassr humbin durimin me yllin portugez

Zero trofe të fituar, stadiume të boshatisur, premtime të parealizuara dhe pagë mbi 200 milionë euro në sezon.

15:39 1 h më parë15.01.2026.

Autori
Albacete turpëron Realin, “mbretërorët” eliminohen nga Kupa
Futboll

Albacete turpëron Realin, “mbretërorët” eliminohen nga Kupa

Debutim zhgënjyes për trajnerin e ri, Arbeloa. Skuadra e Ligës së Dytë i mposhti me rezultatin 3-2 dhe i nxjerr nga gara për trofeun.

10:30 6 h më parë15.01.2026.

Autori
Senegal- Marok ndeshja finale e Kupës së Afrikës
Futboll

Senegal- Marok ndeshja finale e Kupës së Afrikës

Pas fitores së Senegalit që siguroi një vend në finale, u zgjodh edhe Maroku i cili mundi Nigerinë me rezultatin në penallti 4-2.

07:35 9 h më parë15.01.2026.

Autori
Barazimi i tretë radhazi, tjetër hap fals i Napolit
Futboll

Barazimi i tretë radhazi, tjetër hap fals i Napolit

Napoli ka marrë një tjetër barazim në Serie A përballë Parmës duke humbur mundësinë për të kaluar Milanin në ndeshjen e prapambetur.

21:48 19 h më parë14.01.2026.

Autori
KULTURË
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 10 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 14 ditë më parë01.01.2026.

Autori
“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut
KULTURË

“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut

1.4 milionë euro do të investojë Ministria e Turizmit, Kulturës dhe Sportit për të rijetëzuar të paktën 7 salla kinemaje në disa qytete të vendit, në mënyrë që filmat të rikthehen pranë publikut shqiptar.

15:34 16 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 23 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Sakrifica për një rol, Matt Damon humb 18 kg për t’u shndërruar në ‘Odisea’
SHOWBIZ

Sakrifica për një rol, Matt Damon humb 18 kg për t’u shndërruar në ‘Odisea’

Aktori i mirënjohur Matt Damon ka zbuluar në podcastin “New Heights” me Jason dhe Travis Kelce, se i është nënshtruar një diete tepër strikte, duke humbur 18 kilogramë, për të realizuar transformimin e nevojshëm fizik për personazhin e tij në filmin “Odisea” të Christopher Nolan.

15:55 1 ditë më parë14.01.2026.

Autori
Kush është ylli i kinemasë që rrëzoi nga “froni” Scarlett Johansson
SHOWBIZ

Kush është ylli i kinemasë që rrëzoi nga “froni” Scarlett Johansson

Zoe Saldana ka marrë fronin si aktorja me të ardhurat më të mëdha nga filmat, duke lënë pas Scarlett Johansson, falë suksesit të filmave Avatar, Guardians of the Galaxy dhe Star Trek.

15:04 1 ditë më parë14.01.2026.

Autori
Vlen 1 miliard dollarë, rikthehet në skenë super grupi i muzikës k-pop
SHOWBIZ

Vlen 1 miliard dollarë, rikthehet në skenë super grupi i muzikës k-pop

Turneu i koreano-jugorëve BTS, janë planifikuar 79 koncerte në të gjithë botën. Albumi i ri publikohet më 20 mars, do të jetë i pari pas gjashtë vjetëve.

12:11 1 ditë më parë14.01.2026.

Autori
Arrestohet aktori i famshëm, sulmoi një shofer
SHOWBIZ

Arrestohet aktori i famshëm, sulmoi një shofer

Aktori Kiefer Sutherland u arrestua me dyshimin për kërcënime kriminale, pasi policia e Los Angeles tha se ai sulmoi një shofer të taksie.

09:20 1 ditë më parë14.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes