TË FUNDIT
Zgjedhja e presidentit, Kurti pritet të takojë sot Lumir Abdixhikun Arsenal armësh dhe kanabis, policia zbulon me dron vendndodhjen Vijon shembja e rrugës, aksi Librazhd–Prrenjas mbyllet edhe për këmbësorët "Çmenduri" në derbin e Beogradit: Tifozët i vunë flakën stadiumit, ndeshja u ndërpre mbi 10 minuta “Ishte shpallur në kërkim për korrupsion”, arrestohet ish-zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi Sekuestrohen 57 kg kanabis në Vlorë, dy në pranga
Zgjedhja e presidentit, Kurti pritet të takojë sot Lumir Abdixhikun Arsenal armësh dhe kanabis, policia zbulon me dron vendndodhjen Vijon shembja e rrugës, aksi Librazhd–Prrenjas mbyllet edhe për këmbësorët "Çmenduri" në derbin e Beogradit: Tifozët i vunë flakën stadiumit, ndeshja u ndërpre mbi 10 minuta “Ishte shpallur në kërkim për korrupsion”, arrestohet ish-zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi Sekuestrohen 57 kg kanabis në Vlorë, dy në pranga
12° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Edi Rama Bordi i Paqes Belinda Balluku Donald Trump Tensionet SHBA-Iran
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Edi Rama Bordi i Paqes Belinda Balluku Donald Trump Tensionet SHBA-Iran

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Ryan Wedding

Arrestohet “Pablo Eskobar i ditëve moderne”, një nga 10 personat më të kërkuar nga FBI
Amerika

Arrestohet “Pablo Eskobar i ditëve moderne”, një nga 10 personat më të kërkuar nga FBI

Ryan Wedding, i cili ka përfaqësuar Kanadanë në të kaluarën në Lojërat Olimpike Dimërore në “snowboard”, i shpallur në listën e 10 personave më të kërkuar nga FBI, është arrestuar në Meksikë.

22:30 30 ditë më parë23.01.2026.

Autori
Të fundit
Zgjedhja e presidentit, Kurti pritet të takojë sot Lumir Abdixhikun
Kosovë

Në përputhje me afatet kushtetuese, kanë mbetur edhe dhjetë ditë për procesin e zgjedhjes së kreut të shtetit në Kosovë.

10:41 5 min më parë23.02.2026.

Autori
Arsenal armësh dhe kanabis, policia zbulon me dron vendndodhjen
Kronikë

Dy persona janë arrestuar teksa policia e Shkodrës ka zbuluar me dron vendndodhjen ku ata mbanin një arsenal armësh dhe kanabis.

10:27 19 min më parë23.02.2026.

Autori
Vijon shembja e rrugës, aksi Librazhd–Prrenjas mbyllet edhe për këmbësorët
Aktualitet

Pritej zgjidhja e situatës dhe hapja e segmentit, për arsye sigurie autoritetet e kanë bllokuar plotësisht. Është e pakalueshme si për mjetet, ashtu edhe për njerëzit.

10:14 32 min më parë23.02.2026.

Autori
"Çmenduri" në derbin e Beogradit: Tifozët i vunë flakën stadiumit, ndeshja u ndërpre mbi 10 minuta
Futboll

"Çmenduri" në derbin e Beogradit: Tifozët i vunë flakën stadiumit, ndeshja u ndërpre mbi 10 minuta

Në fushë, Crvena Zvezda dominoi plotësisht, duke e fituar ndeshjen me rezultatin 3-0. Ata ruajnë kreun e renditjes dhe ngjiten në kuotën e 57 pikëve, duke u shkëputur me katër pikë nga Partizani.

09:59 47 min më parë23.02.2026.

Autori
“Ishte shpallur në kërkim për korrupsion”, arrestohet ish-zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi
RAJON

“Ishte shpallur në kërkim për korrupsion”, arrestohet ish-zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi

Ish-numri dy i qeverisë është i përfshirë në një hetim që lidhet me dyshime për shpërdorim të detyrës, korrupsion dhe shkelje të procedurave të prokurimit publik.

09:44 1 h më parë23.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
Gjendet i vrarë me plumb në kokë 25-vjeçari shqiptar në Itali
Kronikë

Gjendet i vrarë me plumb në kokë 25-vjeçari shqiptar në Itali

Një shofer që po kalonte vuri re praninë e trupit të pajetë pranë një makine ‘Lancia Ypsilon’ me ngjyrë të zezë, që ka të ngjarë të jetë në pronësi të viktimës, të mbuluar me rërë.

10:58 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
Tubimi i PD, 18 protestues të arrestuar, policia zbulon 'armët' që i gjeti 'Grupit të Zjarrit'
Kronikë

Tubimi i PD, 18 protestues të arrestuar, policia zbulon 'armët' që i gjeti 'Grupit të Zjarrit'

Policia e Tiranës njofton se janë identifikuar 46 persona, që akuzohen si të implikuar në veprime të paligjshme, si hedhja e lëndëve piroteknike, molotovëve apo dhe sendeve të forta gjatë protestës së PD dhe 18 prej tyre, mes të cilëve tre të mitur, janë arrestuar.

11:20 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
Konflikt për pronat, 93-vjeçari në Gjirokastër zbraz kallashnikovin mbi kushëririn
Kronikë

Konflikt për pronat, 93-vjeçari në Gjirokastër zbraz kallashnikovin mbi kushëririn

Një sherr për pronën, që ka agravuar deri në përdorimin e kallashnikovit është raportuar këtë të shtunë në fshatin Mashkullorë në Gjirokastër.

11:47 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
“Riparoni tubat e ujësjellësit”, bamirësi anonim i dhuron qytetit 21 kg ar për një mision special
Nëpër botë

“Riparoni tubat e ujësjellësit”, bamirësi anonim i dhuron qytetit 21 kg ar për një mision special

21 kilogramë ar, me vlerë afërsisht 566 milionë jen, ju dorëzuan direkt bashkisë së qytetit të Osakës, me një qëllim specific, riparimin e tubave të vjetër të ujit.

12:06 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
Aksion si në filma, kapet kamionçina plot me kanabis në 'Unazën e Madhe'
Kronikë

Aksion si në filma, kapet kamionçina plot me kanabis në 'Unazën e Madhe'

Policia e kryeqytetit ka vënë në pranga 42-vjeçarin Vilson Shima, i cili po transportonte 10 kg kanabis me qëllim shitjen në zonën e "Kafesë së Rremës".

12:21 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Dy persona janë arrestuar teksa policia e Shkodrës ka zbuluar me dron vendndodhjen ku ata mbanin një arsenal armësh dhe kanabis.

10:27 19 min më parë23.02.2026.

Autori
Aktualitet

Pritej zgjidhja e situatës dhe hapja e segmentit, për arsye sigurie autoritetet e kanë bllokuar plotësisht. Është e pakalueshme si për mjetet, ashtu edhe për njerëzit.

10:14 32 min më parë23.02.2026.

Autori
Sekuestrohen 57 kg kanabis në Vlorë, dy në pranga
Kronikë

Sekuestrohen 57 kg kanabis në Vlorë, dy në pranga

Policia e Vlorës përmes operacionit "Brotherhood", ka zbuluar 57 kg kanabis dhe armë zjarri si dhe ka vënë në pranga dy persona.

09:31 1 h më parë23.02.2026.

Autori
Dhunonjnë të riun në një lokal në Burrel, në kërkim dy durrsakët
Kronikë

Dhunonjnë të riun në një lokal në Burrel, në kërkim dy durrsakët

Policia e Dibrës ka shpallur në kërkim dy të rinj nga Durrësi pasi gjatë një konflikti në një lokal në qytetin e Burrelit, kanë dhunuar me sende të forta një 34-vjeçar.

09:20 1 h më parë23.02.2026.

Autori
BOTË
Kush ishte El Mencho, njeriu më i kërkuar i Meksikës?
Nëpër botë

Kush ishte El Mencho, njeriu më i kërkuar i Meksikës?

Ka vetëm një numër të vogël emrash që kanë pasur një ndikim të qëndrueshëm në historinë e krimit të organizuar meksikan. Nemesio Oseguera Cervantes, më i njohur si "El Mencho", është një prej tyre.

09:06 1 h më parë23.02.2026.

Autori
Katër vjet luftë në Ukrainë, Rusia po i ndjen efektet
Nëpër botë

Katër vjet luftë në Ukrainë, Rusia po i ndjen efektet

Kremlini nisi pushtimin e tij të plotë të Ukrainës më 24 shkurt 2022. Jashtë Rusisë, kjo u pa gjerësisht si një përpjekje për ta detyruar Kievin të kthehet në orbitën e Moskës dhe për të përmbysur të gjithë arkitekturën e sigurisë pas Luftës së Ftohtë në Evropë.

08:51 1 h më parë23.02.2026.

Autori
Zelenski: Putin e ka nisur tashmë Luftën e tretë Botërore
Nëpër botë

Zelenski: Putin e ka nisur tashmë Luftën e tretë Botërore

Presidenti ukrainas Volodimir Zelenski thotë se presidenti rus, Vladimir Putin ka nisur tashmë Luftën e Tretë Botërore, dhe përgjigja e vetme ishte presioni ushtarak dhe ekonomik për tu tërhequr.

08:32 2 h më parë23.02.2026.

Autori
Nju Jorku pritet të goditet nga stuhia më e egër dimërore
Nëpër botë

Nju Jorku pritet të goditet nga stuhia më e egër dimërore

Një stuhi historike dimërore ka vënë 54 milionë njerëz nën paralajmërime për stuhi dëbore dhe ka shkaktuar kufizime udhëtimi në zona të shumta, duke përfshirë një ndalim udhëtimi në Nju Jork.

08:03 2 h më parë23.02.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Në përputhje me afatet kushtetuese, kanë mbetur edhe dhjetë ditë për procesin e zgjedhjes së kreut të shtetit në Kosovë.

10:41 5 min më parë23.02.2026.

Autori
RAJON

Ish-numri dy i qeverisë është i përfshirë në një hetim që lidhet me dyshime për shpërdorim të detyrës, korrupsion dhe shkelje të procedurave të prokurimit publik.

09:44 1 h më parë23.02.2026.

Autori
"Më merrni në telefon", Trump mesazh Kosovës: Nëse nuk shkoni mirë me Serbinë...
Kosovë

"Më merrni në telefon", Trump mesazh Kosovës: Nëse nuk shkoni mirë me Serbinë...

Ka nisur në Uashington takimi i parë i Bordit të Paqes, ku presidenti amerikan Donald Trump ka dhënë një mesazh edhe për Kosovën.

16:25 3 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Muaji i Ramazanit, Prishtina ndryshon orarin mësimor për nxënësit
Kosovë

Muaji i Ramazanit, Prishtina ndryshon orarin mësimor për nxënësit

Drejtoria arsimore në Prishtinë ka vendosur të ndryshojë orarin mësimor me rastin e muajit të Ramazanit, për t’i ardhur në ndihmë nxënësve dhe mësuesve që agjërojnë.

13:38 3 ditë më parë19.02.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Në fushë, Crvena Zvezda dominoi plotësisht, duke e fituar ndeshjen me rezultatin 3-0. Ata ruajnë kreun e renditjes dhe ngjiten në kuotën e 57 pikëve, duke u shkëputur me katër pikë nga Partizani.

09:59 47 min më parë23.02.2026.

Autori
Përfundon Olimpiada Dimërore 2026, ceremonia mbyllëse në amfiteatrin e Veronës
Shumësportësh

Përfundon Olimpiada Dimërore 2026, ceremonia mbyllëse në amfiteatrin e Veronës

Ndërkohë, më 6 mars në Itali do të nisin Lojërat Paralimpike, ku sportistët nga Rusia dhe Bjellorusia do të lejohen të garojnë nën flamujt e tyre kombëtarë.

23:04 11 h më parë22.02.2026.

Autori
Pas 46 viteve në fron, fitore historike për SHBA ndaj Kanadasë në finalen e hokejit
Shumësportësh

Pas 46 viteve në fron, fitore historike për SHBA ndaj Kanadasë në finalen e hokejit

Kjo ishte një natë që hyn në histori për hokejin amerikan, me një fitore që e rikthen skuadrën te medalja olimpike pas afro gjysmë shkulli pritje.

21:23 13 h më parë22.02.2026.

Autori
Arsenal i jep leksion futbolli Tottenham, Liverpool fiton në të 97-ën
Futboll

Arsenal i jep leksion futbolli Tottenham, Liverpool fiton në të 97-ën

Fitorja 4-1 në javën e 27-të të Premier League, bëri që ekipi i Mikel Artetës të rikthejë diferencën me 5 pikë ndaj Manchester City.

21:02 13 h më parë22.02.2026.

Autori
KULTURË
Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit
KULTURË

Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit

Filmi gjerman “Yellow Letters” është shpallur fitues i Ariut të Artë në edicionin e 76-të të Berlinales.

12:57 21 h më parë22.02.2026.

Autori
‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh
KULTURË

‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh

Skica përshkruan këmbën e Sibilës libiane, e cila më vonë u pikturua në tavanin e Kapelës Sistine.

22:57 14 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti
KULTURË

Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti

Projekti ambicioz, i mbështetur nga Ministria e Kulturës do ta shndërrojë Memorialin e Gjergj Fishtës në Lezhë, në një qendër kreative me ndikim ndërkombëtar.

16:05 14 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra
KULTURË

Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra

Dy milionë libra, të vendosur në një ndërtesë të gjerë, falas për këdo që mund të marrë hua dhe të lexojë.

15:20 15 ditë më parë07.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Nga kapiten i anijes kozmike në “Star Trek”, në moshën 94-vjeçare bëhet yll i heavy metal
SHOWBIZ

Nga kapiten i anijes kozmike në “Star Trek”, në moshën 94-vjeçare bëhet yll i heavy metal

Në vitin 2021 fluturoi me “Blue Origin” dhe në moshën 90-vjeçare, u bë njeriu më i moshuar që ka udhëtuar ndonjëherë në hapësirë.

18:28 16 h më parë22.02.2026.

Autori
"Toy Story 5" rikthen Woody dhe Buzz
SHOWBIZ

"Toy Story 5" rikthen Woody dhe Buzz

Disney dhe Pixar kanë publikuar trajlerin e serisë së 5 të filmit ikonik për fëmijë "Toy Story 5".

20:32 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
Grekët gjejnë sozinë e Brad Pitt dhe e fusin në një film me legjendën e Hollivudit
SHOWBIZ

Grekët gjejnë sozinë e Brad Pitt dhe e fusin në një film me legjendën e Hollivudit

Aris Kontos do të luajë rolin e dublantit të aktorit të famshëm të Hollivudit.

12:13 2 ditë më parë20.02.2026.

Autori
“Më shpërtheu implanti i gjoksit”, ylli televiziv zbulon arsyet e shpërfytyrimit
SHOWBIZ

“Më shpërtheu implanti i gjoksit”, ylli televiziv zbulon arsyet e shpërfytyrimit

Sipas raportimit të InTouch Weekly, ajo iu nënshtrua një operacioni në fillim të këtij muaji për heqjen e implanteve të gjoksit. Implantet ishin vendosur në vitin 2007, por mjekët zbuluan se implanti i majtë kishte një rrjedhje, ndërsa ai i djathtë ishte plotësisht i çarë.

09:02 3 ditë më parë20.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes