TË FUNDIT
Arrestohet në Meksikë një nga 10 personat më të rrezikshëm në Europë 13 vjet nga marrëveshja e parë Kosovë-Serbi në Bruksel Alarmi i New York Times: Irani ka humbur vetëm 30% të raketave balistike Napoli mundet nga Lazio, i “dorëzon” titullin Interit “Ndryshe nga të tjerët”, presidenti Trump: Izraeli është aleat i madh i SHBA-së Parashikimi i motit, e diel me diell dhe temperatura deri në 25°C
Arrestohet në Meksikë një nga 10 personat më të rrezikshëm në Europë 13 vjet nga marrëveshja e parë Kosovë-Serbi në Bruksel Alarmi i New York Times: Irani ka humbur vetëm 30% të raketave balistike Napoli mundet nga Lazio, i “dorëzon” titullin Interit “Ndryshe nga të tjerët”, presidenti Trump: Izraeli është aleat i madh i SHBA-së Parashikimi i motit, e diel me diell dhe temperatura deri në 25°C
17° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Revolucioni

"Darwin Day", festohet dita e Evolucionit
LIFESTYLE

"Darwin Day", festohet dita e Evolucionit

12 shkurti është Dita e Darvinit, kushtuar babait të teorisë së evolucionit, Charles Darvin, i cili lindi në këtë ditë në 1809.

11:47 65 ditë më parë12.02.2026.

Autori
Të fundit
Arrestohet në Meksikë një nga 10 personat më të rrezikshëm në Europë
Nëpër botë

Shtetasi hungarez János Balla, i njohur edhe me identitetin e rremë Dániel Takács, akuzohet se ka koordinuar një rrjet trafiku të kokainës dhe të ekstazisë në Hungari.

09:49 7 min më parë19.04.2026.

Autori
13 vjet nga marrëveshja e parë Kosovë-Serbi në Bruksel
Kosovë

Ndër pikat kryesore të kësaj marrëveshjeje lidhej me krijimin e Asociacionit/Komunitetit të Komunave me Shumicë Serbe, shpërbërja e strukturave paralele në veri si edhe integrimi i policisë dhe sistemit gjyqësor.

09:30 26 min më parë19.04.2026.

Autori
Alarmi i New York Times: Irani ka humbur vetëm 30% të raketave balistike
Lindja e Mesme

Teherani po përpiqet gjithashtu të nxjerrë rezervat e raketave që mund të kenë mbetur të varrosura nën rrënoja pas sulmeve amerikane dhe izraelite.

09:08 48 min më parë19.04.2026.

Autori
Napoli mundet nga Lazio, i “dorëzon” titullin Interit
Futboll

Në betejën për zonën Champions, Roma dhe Atalanta barazuan 1-1. Nga ky rezultat gëzon Juventusi, që ka shansin të “blindojë” vendin e tretë.

08:53 1 h më parë19.04.2026.

Autori
“Ndryshe nga të tjerët”, presidenti Trump: Izraeli është aleat i madh i SHBA-së
Lindja e Mesme

Në një deklaratë për gazetarët nga Zyra Ovale, shefi i Shtëpisë së Bardhë u shpreh se nuk do të lejojë Teheranin që të shantazhojë amerikanët rreth Ngushticës së Hormuzit.

08:34 1 h më parë19.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Pak orë nga protesta, Berisha fton qytetarët: Keni 1001 arsye për t’iu bashkuar kryengritjes paqësore
Politikë

Pak orë nga protesta, Berisha fton qytetarët: Keni 1001 arsye për t’iu bashkuar kryengritjes paqësore

Sali Berisha ftoi edhe njëherë qytetarët që të bashkohen në protestën që opozita do të mbajë mbrëmjen e sotme në Tiranë.

13:01 1 ditë më parë17.04.2026.

Autori
Futbollisti i njohur do bëhet baba, pret fëmijën e parë me vajzën e trajnerit
Futboll

Futbollisti i njohur do bëhet baba, pret fëmijën e parë me vajzën e trajnerit

Arblaster ka deklaruar se është i dashuruar marrëzisht me vajzën e trajnerit të tij, Chris Wilder. Çifti i ri u takuan në fushë rreth një vit më parë dhe pa shumë vonesë, vendosën ta bënin publike lidhjen e tyre.

13:29 1 ditë më parë17.04.2026.

Autori
Alarm në Londër, policia britanike ngrihet në këmbë pas kërcënimit ndaj ambasadës së Izraelit
Europa

Alarm në Londër, policia britanike ngrihet në këmbë pas kërcënimit ndaj ambasadës së Izraelit

Efektivë policie me veshje mbrojtëse kundër substancave të rrezikshme janë vendosur në një nga parqet më prestigjioze të Londrës, vetëm pak metra larg ambasadave dhe rezidencave mbretërore, ndërsa po inspektojnë një numër sendesh të lëshuara nga dronët.

13:16 1 ditë më parë17.04.2026.

Autori
Takohen Nufi e Maqedonci: Kosova dhe Shqipëria do të prodhojnë armë e municione së bashku
Aktualitet

Takohen Nufi e Maqedonci: Kosova dhe Shqipëria do të prodhojnë armë e municione së bashku

Kosova dhe Shqipëria po intensifikojnë përpjekjet për të thelluar bashkëpunimin në fushën e industrisë së mbrojtjes, duke përfshirë bashkëprodhimin dhe prokurimet e përbashkëta të pajisjeve ushtarake.

13:57 1 ditë më parë17.04.2026.

Autori
"Nuk ka vëllazërore me Kosovën", Duka zbulon të ardhmen e Silvinjos
Futboll

"Nuk ka vëllazërore me Kosovën", Duka zbulon të ardhmen e Silvinjos

Kreu i FSHF-së Armand Duka zbuloi se ka zhvilluar një bisedë të drejtpërdrejtë me Sylvinho-n pas ndeshjes miqësore ndaj Ukrainës, duke e pyetur për gatishmërinë e tij për të vijuar në krye të skuadrës. Sipas tij vendimi për pankinën kuqezi do të merret në qershor.

14:11 1 ditë më parë17.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Parashikimi i motit, e diel me diell dhe temperatura deri në 25°C
Sociale

Parashikimi i motit, e diel me diell dhe temperatura deri në 25°C

Moti parashikohet kryesisht i kthjellët, ndërsa në orët e mesditës dhe pasdites priten vranësira të pakta kalimtare. Temperaturat do të shënojnë rritje

08:12 1 h më parë19.04.2026.

Autori
Përplaset për vdekje një këmbësor në Milot-Rrëshen, shoferi largohet nga vendi i ngjarjes
Kronikë

Përplaset për vdekje një këmbësor në Milot-Rrëshen, shoferi largohet nga vendi i ngjarjes

Një aksident fatal ka ndodhur mbrëmjen e sotme në aksin Milot-Rrëshen, ku një këmbësor ka humbur jetën pasi është përplasur nga një automjet.

22:52 11 h më parë18.04.2026.

Autori
Berisha akuzon policinë për dhunë në protestë: U habit edhe një shtetas i huaj
Politikë

Berisha akuzon policinë për dhunë në protestë: U habit edhe një shtetas i huaj

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka reaguar në rrjetet sociale pas protestës së mbrëmjes së të premtes, duke denoncuar atë që ai e cilëson si dhunë të tepruar nga ana e policisë ndaj qytetarëve.

21:43 12 h më parë18.04.2026.

Autori
Aksident në Milot-Lezhë, dy të plagosur dhe trafik i rënduar
Kronikë

Aksident në Milot-Lezhë, dy të plagosur dhe trafik i rënduar

Një aksident ku janë përfshirë disa automjete ka ndodhur pasditen e së shtunës në aksin Milot-Lezhë.

19:04 14 h më parë18.04.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Shtetasi hungarez János Balla, i njohur edhe me identitetin e rremë Dániel Takács, akuzohet se ka koordinuar një rrjet trafiku të kokainës dhe të ekstazisë në Hungari.

09:49 7 min më parë19.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Teherani po përpiqet gjithashtu të nxjerrë rezervat e raketave që mund të kenë mbetur të varrosura nën rrënoja pas sulmeve amerikane dhe izraelite.

09:08 48 min më parë19.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Në një deklaratë për gazetarët nga Zyra Ovale, shefi i Shtëpisë së Bardhë u shpreh se nuk do të lejojë Teheranin që të shantazhojë amerikanët rreth Ngushticës së Hormuzit.

08:34 1 h më parë19.04.2026.

Autori
Irani nuk tërhiqet, e mbyll sërish Ngushticën e Hormuzit
Lindja e Mesme

Irani nuk tërhiqet, e mbyll sërish Ngushticën e Hormuzit

Tensionet mes SHBA-ve dhe Iranit vijojnë të ndikojnë drejtpërdrejt në tregjet globale, pasi Teherani ka njoftuar se Ngushtica e Hormuzit do të qëndrojë e mbyllur deri në heqjen e bllokadës amerikane ndaj porteve iraniane.

22:32 11 h më parë18.04.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Ndër pikat kryesore të kësaj marrëveshjeje lidhej me krijimin e Asociacionit/Komunitetit të Komunave me Shumicë Serbe, shpërbërja e strukturave paralele në veri si edhe integrimi i policisë dhe sistemit gjyqësor.

09:30 26 min më parë19.04.2026.

Autori
Kërcënohet me jetë Kryeprokurori i Prizrenit
Kosovë

Kërcënohet me jetë Kryeprokurori i Prizrenit

Në reagimin zyrtar, Prokuroria e Shtetit thekson se akte të tilla përbëjnë sulm të drejtpërdrejtë ndaj sistemit të drejtësisë në Kosovë dhe nuk do të tolerohen.

09:27 1 ditë më parë18.04.2026.

Autori
"Nuk e njoh vajzën”, 22-vjeçari shqiptar mohon përfshirjen në vdekjen e 19-vjeçares në Greqi
RAJON

"Nuk e njoh vajzën”, 22-vjeçari shqiptar mohon përfshirjen në vdekjen e 19-vjeçares në Greqi

I riu pranoi para hetuesve grekë se e njihte ish-peshëngritësin 26-vjeçar që shihet në pamjet e kamerave të sigurisë duke mbajtur në krah vajzën, teksa e nxjerr nga hoteli, por mohon se e njihte 23-vjeçarin që ndodhej në hotel, apo edhe vajzën fatkeqe.

08:32 1 ditë më parë18.04.2026.

Autori
Kosova miraton dërgimin e trupave në Gaza, FSK pjesë e misionit ndërkombëtar për paqen
Kosovë

Kosova miraton dërgimin e trupave në Gaza, FSK pjesë e misionit ndërkombëtar për paqen

Kosova ka hedhur një hap të rëndësishëm në angazhimin e saj ndërkombëtar për ruajtjen e paqes, duke vendosur të kontribuojë me trupa në një mision në Rripin e Gazës.

17:57 1 ditë më parë17.04.2026.

Autori
SPORT
Festa e titullit në Serie A, datat kur Interi mund të shpallet kampion
Futboll

Festa e titullit në Serie A, datat kur Interi mund të shpallet kampion

Sipas përllogaritjeve, zikaltërve u duhen vetëm 4 pikë për të siguruar matematikisht titullin e 21-të kampion në histori. Kurorëzimi ndoshta prej datës 26 prill.

10:10 13 min më parë19.04.2026.

Autori
Futboll

Në betejën për zonën Champions, Roma dhe Atalanta barazuan 1-1. Nga ky rezultat gëzon Juventusi, që ka shansin të “blindojë” vendin e tretë.

08:53 1 h më parë19.04.2026.

Autori
Elbasani fiton në “frymën e fundit” në Durrës, Vllaznia vetëm një pikë më shumë
Futboll

Elbasani fiton në “frymën e fundit” në Durrës, Vllaznia vetëm një pikë më shumë

Elbasani ka arritur një fitore dramatike në transfertë ndaj Teutës, duke triumfuar 1-2 në stadiumin “Niko Dovana”, falë një goli në minutat shtesë të ndeshjes.

21:02 12 h më parë18.04.2026.

Autori
Flamurtari befason Egnatian, Vllaznia dhe Vora ndajnë pikët
Futboll

Flamurtari befason Egnatian, Vllaznia dhe Vora ndajnë pikët

Flamurtari ka arritur një fitore të rëndësishme në transfertë ndaj Egnatias, duke triumfuar me rezultatin 0-2 në një sfidë të dominuar nga vlonjatët. Ndeshja u zhbllokua që në minutën e 11-të, kur një aksion nga e djathta i Ememe përfundoi me autogolin e Haime, duke i dhënë avantazhin miqve.

18:08 15 h më parë18.04.2026.

Autori
KULTURË
Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar
KULTURË

Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja publikoi në rrjetet sociale pamje nga ndërhyrjet e realizuara në fasadën e Muzeut Historik Kombëtar dhe rezultatin përfundimtar. Muzeu Historik Kombëtar u mbyll për publikun më 15 mars 2024 dhe pritet të qëndrojë i mbyllur për katër vite.

10:02 23 h më parë18.04.2026.

Autori
Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket
KULTURË

Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket

Kompozimi të kujton fort Mona Lisën e Leonardo da Vinçit, por vepra e Rafaelit dallohet për qartësi dhe qetësi më të madhe. Vështrimi i gruas së re është më pak misterioz dhe më i qëndrueshëm, duke krijuar një ndjenjë kontrolli dhe ekuilibri.

09:28 6 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 7 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 13 ditë më parë05.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
Dua Lipa “arratiset” në Afrikën e Jugut me Callum Turner
SHOWBIZ

Dua Lipa “arratiset” në Afrikën e Jugut me Callum Turner

Këngëtarja me origjinë shqiptare e famë botërore, Dua Lipa, ka ndarë momente të veçanta nga një udhëtim në Afrikën e Jugut, ku u shfaq pranë të fejuarit të saj, aktorit Callum Turner.

16:38 17 h më parë18.04.2026.

Autori
Humbi ndjenjat në pishinë, ndërron jetë aktorja e njohur franceze
SHOWBIZ

Humbi ndjenjat në pishinë, ndërron jetë aktorja e njohur franceze

Ngjarja ndodhi më 11 prill në një klub të njohur në zonën Blanche–Montmartre. Sipas raportimeve, aktorja kishte qenë duke notuar para se të humbiste ndjenjat dhe u gjet në fund të pishinës. Një tjetër notare i dha ndihmën e parë duke kryer CPR, ndërsa më pas ndërhynë shërbimet e urgjencës.

12:25 21 h më parë18.04.2026.

Autori
Victoria Beckham thyen heshtjen për Brooklyn: Jemi sjellë si gjithë prindërit
SHOWBIZ

Victoria Beckham thyen heshtjen për Brooklyn: Jemi sjellë si gjithë prindërit

Victoria Beckham ka dhënë një intervistë në “Wall Street Journal” në lidhje me konfliktin me djalin e saj të madh Brooklyn.

10:15 1 ditë më parë17.04.2026.

Autori
I dyshuar për vrasjen e një adoleshenteje, arrestohet këngëtari i njohur
SHOWBIZ

I dyshuar për vrasjen e një adoleshenteje, arrestohet këngëtari i njohur

Trupi i dekompozuar i vajzës u gjet më 8 shtator 2025 në një makinë tip Tesla, e lidhur me adresën e këngëtarit.

07:52 2 ditë më parë17.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes