TË FUNDIT
Krim i rëndë në Itali, burri vret gruan e më pas vetëvritet Hodhi aksidentalisht në plehra 7,000 euro, ia gjen policia pas dy ditësh kërkime Lamtumirë “lejla”, Banka Evropiane “zhduk” prerjen 500 euro U shkurtoi flokët dy nxënëseve në klasë, pezullohet mësuesja e gjimnazit Shkatërrohet banda e drogës në Itali, 5 në pranga, mes tyre edhe drejtuesi shqiptar Lufta në Iran rrit edhe çmimin e ...prezervativëve
Krim i rëndë në Itali, burri vret gruan e më pas vetëvritet Hodhi aksidentalisht në plehra 7,000 euro, ia gjen policia pas dy ditësh kërkime Lamtumirë “lejla”, Banka Evropiane “zhduk” prerjen 500 euro U shkurtoi flokët dy nxënëseve në klasë, pezullohet mësuesja e gjimnazit Shkatërrohet banda e drogës në Itali, 5 në pranga, mes tyre edhe drejtuesi shqiptar Lufta në Iran rrit edhe çmimin e ...prezervativëve
11° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Çajup Selimi

Detaje nga atentati i vitit 2021, i afërmi i biznesmenit të vrarë Çajup Selimi dëshmon në GJKKO
Kronikë

Detaje nga atentati i vitit 2021, i afërmi i biznesmenit të vrarë Çajup Selimi dëshmon në GJKKO

Leonard Selimi deklaroi se nuk kishte dëgjuar të shtëna armësh dhe se kishte gjetur një plumb brenda banesës, pranë krevatit.

14:31 55 ditë më parë25.02.2026.

Autori
Të fundit
Krim i rëndë në Itali, burri vret gruan e më pas vetëvritet
Europa

Karabinierët theksojnë se hetimet janë ende në vijim dhe pritet verifikimi i plotë i rrethanave.

23:11 5 h më parë21.04.2026.

Autori
Hodhi aksidentalisht në plehra 7,000 euro, ia gjen policia pas dy ditësh kërkime
Europa

Hodhi aksidentalisht në plehra 7,000 euro, ia gjen policia pas dy ditësh kërkime

Protagonist i incidentit ishte një biznesmen nga Trieste, pronar i disa lokaleve në qytet. Pasi u paraqit ankesa, oficerët kontaktuan menjëherë shërbimin e mbledhjes së mbeturinave të qytetit.

22:58 5 h më parë21.04.2026.

Autori
Lamtumirë “lejla”, Banka Evropiane “zhduk” prerjen 500 euro
Europa

Arsyeja kryesore e këtij vendimi lidhet me faktin se bankënota 500 euro është përdorur shpesh në aktivitete të paligjshme, për shkak të lehtësisë së transportit të shumave të mëdha në një hapësirë të vogël.

22:44 5 h më parë21.04.2026.

Autori
U shkurtoi flokët dy nxënëseve në klasë, pezullohet mësuesja e gjimnazit
Europa

Rasti mund të ketë pasoja më të rënda për mësuesen, pasi në varësi të rezultateve të hetimit mund të hapen edhe procedura disiplinore apo penale.

22:27 5 h më parë21.04.2026.

Autori
Shkatërrohet banda e drogës në Itali, 5 në pranga, mes tyre edhe drejtuesi shqiptar
RAJON

Shkatërrohet banda e drogës në Itali, 5 në pranga, mes tyre edhe drejtuesi shqiptar

Grupi operonte me një skemë të mirëorganizuar, duke kryer shitje të përditshme droge, shpesh me shpërndarje në banesë përmes automjeteve të ndryshme. Përveç përdoruesve, rrjeti furnizonte edhe shpërndarës të vegjël lokalë në disa zona të qytetit, përfshirë Saione dhe Campo di Marte.

22:13 6 h më parë21.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Rama poston pamje nga vizita në Abu Dhabi, takimi me Sheikun e Emirateve
Aktualitet

Rama poston pamje nga vizita në Abu Dhabi, takimi me Sheikun e Emirateve

Kryeministri Edi Rama ka postuar në rrjetet sociale pamje nga vizita e tij në Abu Dhabi ku është takuar me Presidentin Sheikh Mohammed Bin Zayed.

09:02 19 h më parë21.04.2026.

Autori
200 turistë bllokohen në majë të kodrës, policia përleshje me armë me bandën
Nëpër botë

200 turistë bllokohen në majë të kodrës, policia përleshje me armë me bandën

Rreth 200 persona mbetën të bllokuar në majë të një vendi të njohur turistik në Rio de Janeiro gjatë një operacioni policor në favelën Vidigal të qytetit, sipas mediave lokale.

09:21 19 h më parë21.04.2026.

Autori
Starmer "jep llogari" në parlament: Më fshehën rezultatet e verifikimit të Mandelson
Europa

Starmer "jep llogari" në parlament: Më fshehën rezultatet e verifikimit të Mandelson

Sir Keir Starmer ka akuzuar zyrtarët në Ministrinë e Jashtme se qëllimisht dhe në mënyrë të përsëritur kanë fshehur faktin se Lord Mandelson fillimisht dështoi në verifikimin e sigurisë për rolin e ambasadorit të SHBA-së.

09:30 18 h më parë21.04.2026.

Autori
Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare
SHOWBIZ

Aktori dhe producenti amerikan Patrick Muldoon, i njohur për rolet e tij në telenovelën e famshme Days of Our Lives dhe filmin Starship Troopers, ka vdekur në moshën 57 vjeç.

13:27 14 h më parë21.04.2026.

Autori
“Në Shqipëri me presin me kallashnikov”, shqiptari prind i 4 fëmijëve kërkon të shmangë ekstradimin nga Britania
Kronikë

“Në Shqipëri me presin me kallashnikov”, shqiptari prind i 4 fëmijëve kërkon të shmangë ekstradimin nga Britania

Një shtetas shqiptar ka kërkuar azil në Mbretërinë e Bashkuar, duke pretenduar se jeta e tij është në rrezik nëse kthehet në Shqipëri, pasi sipas tij do të përballej me një atentat të sigurt nga një grup kriminal.

09:49 18 h më parë21.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Dosja e AKSHI-t, SPAK sekuestron 40 mln euro pasuri, mes tyre jaht dhe vila
Kronikë

Dosja e AKSHI-t, SPAK sekuestron 40 mln euro pasuri, mes tyre jaht dhe vila

Prokuroria e Posaçme ka sekuestruar 40 milionë euro pasuri në kuadër të hetimeve për dosjen e abuzimeve me tenderat e AKSHI-t. Pasuritë e bllokuara përfshijnë apartamente, vila, toka, pyje, automjete luksoze, një jaht, si dhe llogari bankare dhe aksione në kompani të ndryshme.

21:30 6 h më parë21.04.2026.

Autori
Përplasje me armë në Memaliaj, vritet 30-vjeçari, i plagosur rëndë vëllai i autorit
Kronikë

Përplasje me armë në Memaliaj, vritet 30-vjeçari, i plagosur rëndë vëllai i autorit

Një sherr midis disa personave mbrëmjen e sotme në qendër të qytetit të Memaliajt, agravoi në përdorimin e armëve, duke shkaktuar vdekjen e 30-vjeçarit, Endri Goxhaj. Si autor të ngjarjes, policia ka shpallur në kërkim 29-vjeçarin Donald Nela, ndërsa i plagosur rëndë është vëllai i tij, Dario Nela.

21:14 7 h më parë21.04.2026.

Autori
“Nuk dua të rri në kafaz”, Ilir Meta kërkesë GJKKO
Politikë

“Nuk dua të rri në kafaz”, Ilir Meta kërkesë GJKKO

Avokati Kujtim Cakrani deklaroi se kërkesa synon që ish-presidenti të ketë mundësi të qëndrojë pranë mbrojtjes ligjore gjatë gjithë procesit, duke siguruar komunikim të pandërprerë dhe një gjykim të drejtë.

20:21 8 h më parë21.04.2026.

Autori
Rikthehet i ftohti, reshje bore në disa zona veriore
Aktualitet

Rikthehet i ftohti, reshje bore në disa zona veriore

Rikthehen reshjet e borës në veri të vendit, ndonëse pranvera ndodhet në mesin e saj e madje fundjava riktheu dhe plazhistët në jug të Shqipërisë.

19:26 8 h më parë21.04.2026.

Autori
BOTË
Europa

Karabinierët theksojnë se hetimet janë ende në vijim dhe pritet verifikimi i plotë i rrethanave.

23:11 5 h më parë21.04.2026.

Autori
Europa

Protagonist i incidentit ishte një biznesmen nga Trieste, pronar i disa lokaleve në qytet. Pasi u paraqit ankesa, oficerët kontaktuan menjëherë shërbimin e mbledhjes së mbeturinave të qytetit.

22:58 5 h më parë21.04.2026.

Autori
Europa

Arsyeja kryesore e këtij vendimi lidhet me faktin se bankënota 500 euro është përdorur shpesh në aktivitete të paligjshme, për shkak të lehtësisë së transportit të shumave të mëdha në një hapësirë të vogël.

22:44 5 h më parë21.04.2026.

Autori
Europa

Rasti mund të ketë pasoja më të rënda për mësuesen, pasi në varësi të rezultateve të hetimit mund të hapen edhe procedura disiplinore apo penale.

22:27 5 h më parë21.04.2026.

Autori
RAJON
RAJON

Grupi operonte me një skemë të mirëorganizuar, duke kryer shitje të përditshme droge, shpesh me shpërndarje në banesë përmes automjeteve të ndryshme. Përveç përdoruesve, rrjeti furnizonte edhe shpërndarës të vegjël lokalë në disa zona të qytetit, përfshirë Saione dhe Campo di Marte.

22:13 6 h më parë21.04.2026.

Autori
Ambasadori amerikan në NATO takon Albulena Haxhiun:  Interesa të përbashkëta për sigurinë
Kosovë

Ambasadori amerikan në NATO takon Albulena Haxhiun: Interesa të përbashkëta për sigurinë

Ambasada amerikane në Prishtinë bëri të ditur se vizita e Whitaker shërben si mundësi për të diskutuar interesat e përbashkëta në fushën e sigurisë dhe për rolin e Kosovës në arkitekturën rajonale të sigurisë.

21:18 7 h më parë21.04.2026.

Autori
Ngërçi për presidentin, Kurti akuzon opozitën: Ofertat tona ishin bujare
Kosovë

Ngërçi për presidentin, Kurti akuzon opozitën: Ofertat tona ishin bujare

Kurti bëri të ditur se në tryezën e negociatave i ka ofruar Abdixhikut poste të rëndësishme në qeveri, përfshirë zëvendëskryeministrin dhe Ministrinë e Jashtme

18:43 9 h më parë21.04.2026.

Autori
Debate të ashpra në Kuvendin e Kosovës, opozita akuza qeverisë për sektorin e energjisë
Kosovë

Debate të ashpra në Kuvendin e Kosovës, opozita akuza qeverisë për sektorin e energjisë

E thirrur nga 42 deputetë, seanca u fokusua te rritja e çmimit të energjisë, mungesa e prodhimit vendas dhe ankesat e qytetarëve për faturim të padrejtë.

17:37 10 h më parë21.04.2026.

Autori
SPORT
Al Nassr drejt vendimit historik, Cristiano Ronaldo mund të luajë me djalin në ekipin e parë
Futboll

Al Nassr drejt vendimit historik, Cristiano Ronaldo mund të luajë me djalin në ekipin e parë

Al Nassr po mendon seriozisht promovimin e Cristiano Junior në ekipin e parë për sezonin e ardhshëm, duke hapur mundësinë historike për ta parë 12-vjeçarin në fushë së bashku me babain e tij në ligën e parë saudite.

20:35 7 h më parë21.04.2026.

Autori
70 futbollistë të përfshirë në skandalin në Milano, gjysmë milioni euro u paguan për festa me eskorta
Futboll

70 futbollistë të përfshirë në skandalin në Milano, gjysmë milioni euro u paguan për festa me eskorta

Asnjë nga futbollistët, thuhet në deklaratën e agjencisë, nuk është nën hetim pasi nuk kanë kryer ndonjë krim. Ata thuhet gjithashtu se përfshijnë lojtarë nga Interi, Milani, Juventusi, Sassuolo dhe Verona. Një pilot i Formula 1 ka qenë gjithashtu midis klientëve.

20:07 8 h më parë21.04.2026.

Autori
Përkrah Rabiot dhe Barella, një shqiptar në “Formacionin më të Mirë” të javës në Serie A
Futboll

Përkrah Rabiot dhe Barella, një shqiptar në “Formacionin më të Mirë” të javës në Serie A

Me 91% të pasimeve të sakta në 79 prekje të topit, dy goditje drejt portës, 15 dueleve dhe dy driblimeve të sakta, ai i la pas të gjithë lojtarët e tjerë në duelin Lecce-Fiorentina.

15:12 13 h më parë21.04.2026.

Autori
Europiani i Peshëngritjes, Enkileda Carja shpallet “Ylli në ngritje i Europës 2025”
Shumësportësh

Europiani i Peshëngritjes, Enkileda Carja shpallet “Ylli në ngritje i Europës 2025”

Ky çmim konsiderohet një nga vlerësimet më domethënëse për sportistët e rinj dhe konfirmon talentin, përkushtimin dhe potencialin e saj për të ardhmen.

10:01 18 h më parë21.04.2026.

Autori
KULTURË
'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'
KULTURË

'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'

Anëtarët e një prej grupeve më me ndikim të Sudanit, Aswat Almadina, janë të shpërndarë në të gjithë botën, duke shpresuar se muzika e tyre do të jetë një frymëzim për paqen në një komb të shkatërruar nga lufta.

22:57 2 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar
KULTURË

Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja publikoi në rrjetet sociale pamje nga ndërhyrjet e realizuara në fasadën e Muzeut Historik Kombëtar dhe rezultatin përfundimtar. Muzeu Historik Kombëtar u mbyll për publikun më 15 mars 2024 dhe pritet të qëndrojë i mbyllur për katër vite.

10:02 3 ditë më parë18.04.2026.

Autori
Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket
KULTURË

Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket

Kompozimi të kujton fort Mona Lisën e Leonardo da Vinçit, por vepra e Rafaelit dallohet për qartësi dhe qetësi më të madhe. Vështrimi i gruas së re është më pak misterioz dhe më i qëndrueshëm, duke krijuar një ndjenjë kontrolli dhe ekuilibri.

09:28 8 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 10 ditë më parë11.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Aktori dhe producenti amerikan Patrick Muldoon, i njohur për rolet e tij në telenovelën e famshme Days of Our Lives dhe filmin Starship Troopers, ka vdekur në moshën 57 vjeç.

13:27 14 h më parë21.04.2026.

Autori
Shuhet legjenda e “The Osmonds”
SHOWBIZ

Shuhet legjenda e “The Osmonds”

Bota e muzikës është në zi pas ndarjes nga jeta të Alan Osmond, një prej figurave kyçe të grupit të famshëm “The Osmonds”, i cili ka ndërruar jetë në moshën 76-vjeçare.

11:30 16 h më parë21.04.2026.

Autori
“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën
SHOWBIZ

“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën

Aktualisht 43 vjeçe, ajo po përgatitet për një vit të ngjeshur artistik, pasi pritet të marrë pjesë në 5 projekte filmike.

20:59 1 ditë më parë20.04.2026.

Autori
Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale
SHOWBIZ

Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale

Filmi “As Deep as the Grave” sjell në ekran aktorin e njohur amerikan Val Kilmer, i cili ndërroi jetë në vitin 2025, në moshën 65-vjeçare.

12:02 2 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes