TË FUNDIT
Familja e laureates iraniane të Nobelit kërkon transferimin në spitalin e Teheranit Helmi për minjtë në ushqimin për foshnje, arrestohet një 39-vjeçar Mbreti Charles nis projektin e Agjencisë Hapësinore në ditën e fundit në Bermuda Ndryshime në policinë e shtetit, zvendësohet shefi i komisariatit nr. 6 DASH reagon për Kosovën: Bllokimi i vazhdueshëm politik dëmton institucionet Në Kaliforni do të gjobiten edhe makinat pa shofer
Familja e laureates iraniane të Nobelit kërkon transferimin në spitalin e Teheranit Helmi për minjtë në ushqimin për foshnje, arrestohet një 39-vjeçar Mbreti Charles nis projektin e Agjencisë Hapësinore në ditën e fundit në Bermuda Ndryshime në policinë e shtetit, zvendësohet shefi i komisariatit nr. 6 DASH reagon për Kosovën: Bllokimi i vazhdueshëm politik dëmton institucionet Në Kaliforni do të gjobiten edhe makinat pa shofer
10° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Dosja Partizani Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

KLP

Prokuroria e Tiranës, KLP rikonfirmon Arens Çelën deri në vitin 2029
Aktualitet

Prokuroria e Tiranës, KLP rikonfirmon Arens Çelën deri në vitin 2029

Mandati i dytë me radhë, pas emërimit të përkohëshëm në vitin 2022. Altin Dumani lejohet të angazhohet si ekspert kryesor në një trajnim në Kosovë.

20:33 113 ditë më parë09.01.2026.

Autori
Zgjidhet sot drejtuesi i ri i SPAK, kandidatët prezantojnë platformat
Aktualitet

Zgjidhet sot drejtuesi i ri i SPAK, kandidatët prezantojnë platformat

Pasi zgjodhi kreun e BKH, KLP është mbledhur për të caktuar drejtuesin e ri të SPAK, pas përfundimit të mandatit të Altin Dumanit. Në garë janë 4 kandidatë, të cilët kanë nisur prezantimin e platformave. Në mbledhje janë të pranishëm dhe përfaqësues të trupës diplomatike.

15:30 142 ditë më parë11.12.2025.

Autori
“Nuk pranoj të zgjidhem me kushte”, Gokaj tregon katër shtyllat e programit për drejtimin e SPAK
Aktualitet

“Nuk pranoj të zgjidhem me kushte”, Gokaj tregon katër shtyllat e programit për drejtimin e SPAK

Elvin Gokaj është i treti në radhë nga kandidatët që synojnë të marrin drejtimin e SPAK, i cili paraqiti vizionin dhe prioritetet e tij para trupës së KLP-së, në mbledhjen që ka nisur prej orës 09:00 të mëngjesit të sotëm.

13:39 142 ditë më parë11.12.2025.

Autori
“S’ka guxuar asnjë zyrtar i lartë t’i bjerë telefonit tim”, Xholi: Nuk e kam problem të kërkoj burg përjetë
Aktualitet

“S’ka guxuar asnjë zyrtar i lartë t’i bjerë telefonit tim”, Xholi: Nuk e kam problem të kërkoj burg përjetë

Kandidati për kreun e SPAK, Adnan Xholi iu përgjigj një sërë pyetjesh të anëtarëve të KLP-së, mes të cilave edhe atë për tentativa ndikimi nga zyrtarë të lartë. Prokurori i posaçëm tha se gjatë karrierës së tij askush nuk ka guxuar ta telefonojë për t'i kërkuar devijim hetimesh.

11:40 142 ditë më parë11.12.2025.

Autori
T’i japim zgjidhje statusit të prokurorëve, Xholi: Nuk mund të hidhet eksperienca në rrugë
Aktualitet

T’i japim zgjidhje statusit të prokurorëve, Xholi: Nuk mund të hidhet eksperienca në rrugë

Gjatë prezantimit të platformës, kandidati Adnan Xholi premtoi dhe angazhimin e tij për zgjidhjen e statusit të prokurorit, të cilët sipas tij nuk mund të hidhen në rrugë pas përfundimit të mandatit 9 vjeçar.

10:09 142 ditë më parë11.12.2025.

Autori
Ndërkombëtarët zbarkojnë në KLP, Gonzato dhe VanHorn të ulur përballë kandidatëve për kreun e SPAK
Aktualitet

Ndërkombëtarët zbarkojnë në KLP, Gonzato dhe VanHorn të ulur përballë kandidatëve për kreun e SPAK

Mbledhja e KLP ku do të votohet pë kreun e ri të SPAK, po ndiqet nga afër nga përfaqësuesit e trupës diplomatike. Silvio Gonzato dhe Nancy VanHorn janë ulur përballë kandidatëve, të cilët po paraqesin platformat e tyre.

09:56 142 ditë më parë11.12.2025.

Autori
Zgjedhja e kreut të SPAK, Adnan Xholi prezanton platformën: Kam eksperiencën e duhur
Aktualitet

Zgjedhja e kreut të SPAK, Adnan Xholi prezanton platformën: Kam eksperiencën e duhur

Kandidati për kreun e ri të SPAK, Adnan Xholi prezantoi para KLP platformën e tij për drejtimin e strukturës. Xholi u shpreh se ka eksperiencën e duhur dhe premtoi luftë pa ndërprerje kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit.

09:23 142 ditë më parë11.12.2025.

Autori
SPAK mohon çdo hetim ndaj anëtarëve të Këshillit të Lartë të Prokurorisë
Aktualitet

SPAK mohon çdo hetim ndaj anëtarëve të Këshillit të Lartë të Prokurorisë

Prokuroria e Posaçme ka reaguar duke sqaruar se asnjë anëtar i Këshillit të Lartë të Prokurorisë nuk është objekt hetimi, vëzhgimi apo përgjimi nga kjo strukturë.

12:51 148 ditë më parë05.12.2025.

Autori
Një javë larg nga zgjedhja e kreut të SPAK, Ambasadori gjerman në KLP: Kursi i nisur me Dumanin të vazhdojë!
Aktualitet

Një javë larg nga zgjedhja e kreut të SPAK, Ambasadori gjerman në KLP: Kursi i nisur me Dumanin të vazhdojë!

Kur na ndajnë edhe 8 ditë nga zgjedhja e kreut të ri të SPAK, ambasadori gjerman Karl Bergner u ndal për një vizitë në ambientet e KLP-së, nga ku përçoi edhe një mesazh për korrektësi në procesin e përzgjedhjes së drejtuesit të ri të Prokurorisë së Posaçme.

19:58 150 ditë më parë03.12.2025.

Autori
Të fundit
Familja e laureates iraniane të Nobelit kërkon transferimin në spitalin e Teheranit
Nëpër botë

Familja e laureates iraniane të Nobelit kërkon transferimin në spitalin e Teheranit

Familja dhe fondacioni i laureates iraniane të Çmimit Nobel për Paqen, Narges Mohammadi, thonë se aktivistes së të drejtave të njeriut i është mohuar trajtimi i duhur dhe nuk është përmirësuar që kur është transferuar nga burgu në spital.

23:10 3 h më parë02.05.2026.

Autori
Helmi për minjtë në ushqimin për foshnje, arrestohet një 39-vjeçar
Nëpër botë

Një 39-vjeçar është arrestuar në Austri në lidhje me një rast në të cilin u gjet helm për minj në kavanoza ushqimi për foshnje, thotë policia.

22:47 4 h më parë02.05.2026.

Autori
Mbreti Charles nis projektin e Agjencisë Hapësinore në ditën e fundit në Bermuda
Nëpër botë

Mbreti Charles nis projektin e Agjencisë Hapësinore në ditën e fundit në Bermuda

Mbreti Charles ka vizituar një observator të ri të Agjencisë Hapësinore të Mbretërisë së Bashkuar dhe ka nisur një projekt për të gjurmuar mbeturinat hapësinore në ditën e fundit të vizitës së tij mbretërore në Bermuda.

22:30 4 h më parë02.05.2026.

Autori
Ndryshime në policinë e shtetit, zvendësohet shefi i komisariatit nr. 6
Aktualitet

Ndryshimet në strukturat drejtuese të policisë së shtetit vijojnë me të tjera lëvizje, duke sjellë emra të ndryshëm në kupolën e uniformave blu.

22:10 4 h më parë02.05.2026.

Autori
DASH reagon për Kosovën: Bllokimi i vazhdueshëm politik dëmton institucionet
Kosovë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës po ndjekin nga afër zhvillimet e fundit në Kosovë, ndërsa shprehin shqetësim për vazhdimin e bllokadës politike në vend.

21:48 5 h më parë02.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
“Planet e reja të sulmit amerikan në Iran”, mediat pohojnë: Trump u informua për 45 minuta
Lindja e Mesme

“Planet e reja të sulmit amerikan në Iran”, mediat pohojnë: Trump u informua për 45 minuta

Presidenti ka deklaruar se vetëm ai dhe një numër i vogël njerëzish e dinë gjendjen reale të bisedimeve me Iranin. Ai ka lënë të kuptohet se negociatat mund të jenë duke vazhduar, edhe pse publikisht duket sikur janë bllokuar.

12:31 1 ditë më parë01.05.2026.

Autori
U shpall “Trajneri i muajit”, Orges Shehi: Merita e lojtarëve të Tiranës
Futboll

U shpall “Trajneri i muajit”, Orges Shehi: Merita e lojtarëve të Tiranës

Gjatë prillit bardheblutë kanë arritur dy fitore të rëndësishme ndaj Egnatias dhe Partizanit, si edhe dy barazime përballë Flamurtarit dhe Dinamo City, pa pësuar asnjë humbje.

12:47 1 ditë më parë01.05.2026.

Autori
MEPJ: 10 pozicione të lira në misionin shqiptar në BE
Aktualitet

MEPJ: 10 pozicione të lira në misionin shqiptar në BE

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme bën të ditur se ka nisur aplikimet për 10 pozicione pune pranë misionit shqiptar në BE. Duket se e gjithë administrata shqiptare atje do të ndërrohet, duke nisur nga zv. shefi i misionit deri tek sekretarët.

13:19 1 ditë më parë01.05.2026.

Autori
Trump, 60 ditë luftë në Iran: Pse afati është i rëndësishëm dhe çfarë mund të ndodhë
Lindja e Mesme

Trump, 60 ditë luftë në Iran: Pse afati është i rëndësishëm dhe çfarë mund të ndodhë

Sot përfundon afati 60-ditor i parashikuar nga ligji amerikan, brenda të cilit presidenti duhet të njoftojë Kongresin për një operacion ushtarak dhe të marrë miratimin e tij për vazhdimin e luftës.

13:04 1 ditë më parë01.05.2026.

Autori
“Kurrë sjellje të papërshtatshme!” Drejtuesja shqiptare mohon akuzat për abuzim seksual, JPMorgan krah saj: Janë sajesa
Amerika

“Kurrë sjellje të papërshtatshme!” Drejtuesja shqiptare mohon akuzat për abuzim seksual, JPMorgan krah saj: Janë sajesa

Burime të brendshme citojnë se Rana dhe Hajdini nuk kishin marrëdhënie të drejtpërdrejtë pune dhe se drejtuesja nuk kishte ndikim në pagën apo bonuset e tij, duke ngritur pikëpyetje mbi bazën e pretendimeve.

13:34 1 ditë më parë01.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Ndryshimet në strukturat drejtuese të policisë së shtetit vijojnë me të tjera lëvizje, duke sjellë emra të ndryshëm në kupolën e uniformave blu.

22:10 4 h më parë02.05.2026.

Autori
Aksident i trefishtë në Shkodër, humb jetën pasagjeri
Kronikë

Aksident i trefishtë në Shkodër, humb jetën pasagjeri

Një aksident tragjik është shënuar pasditen e të shtunës në aksin rrugor Shkodër- Koplik. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Grizhë, ku një prej mjeteve është përplasur me një mjet tjetër, e pas tij edhe më një tjetër automjet.

18:16 8 h më parë02.05.2026.

Autori
Tentoi të vidhte një motor, arrestohet 20-vjeçari
Kronikë

Tentoi të vidhte një motor, arrestohet 20-vjeçari

Policia e Vlorës ka arrestuar në flagrancë një 20-vjeçar i cili dyshohet se tentoi të vidhte një motor në lagjen e Ujit të Ftohtë të qytetit bregdetar.

16:23 10 h më parë02.05.2026.

Autori
Vodhi varëse floriri me vlerë 12 mijë euro, arrestohet 17-vjeçari në Tiranë
Kronikë

Vodhi varëse floriri me vlerë 12 mijë euro, arrestohet 17-vjeçari në Tiranë

Nga hetimet paraprake rezulton se i riu ka hyrë në argjendari dhe ka vjedhur varëset e floririt, për t’u larguar më pas me vrap nga vendngjarja.

15:28 11 h më parë02.05.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Familja dhe fondacioni i laureates iraniane të Çmimit Nobel për Paqen, Narges Mohammadi, thonë se aktivistes së të drejtave të njeriut i është mohuar trajtimi i duhur dhe nuk është përmirësuar që kur është transferuar nga burgu në spital.

23:10 3 h më parë02.05.2026.

Autori
Nëpër botë

Një 39-vjeçar është arrestuar në Austri në lidhje me një rast në të cilin u gjet helm për minj në kavanoza ushqimi për foshnje, thotë policia.

22:47 4 h më parë02.05.2026.

Autori
Nëpër botë

Mbreti Charles ka vizituar një observator të ri të Agjencisë Hapësinore të Mbretërisë së Bashkuar dhe ka nisur një projekt për të gjurmuar mbeturinat hapësinore në ditën e fundit të vizitës së tij mbretërore në Bermuda.

22:30 4 h më parë02.05.2026.

Autori
Në Kaliforni do të gjobiten edhe makinat pa shofer
Nëpër botë

Në Kaliforni do të gjobiten edhe makinat pa shofer

Makinat pa shofer po bëhen gjithnjë e më të zakonshme në disa qytete të Kalifornisë, por kur automjetet autonome shkelin ligjet e trafikut, policia nuk ka qenë në gjendje t'i gjobisë ato, deri më tani.

21:24 5 h më parë02.05.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës po ndjekin nga afër zhvillimet e fundit në Kosovë, ndërsa shprehin shqetësim për vazhdimin e bllokadës politike në vend.

21:48 5 h më parë02.05.2026.

Autori
Tifozi shqiptar bie nga tribuna, dërgohet në spital
RAJON

Tifozi shqiptar bie nga tribuna, dërgohet në spital

Në përballjen mes KF Bashkimi dhe FK Vardarit në Gostivar është shënuar një incident i pakëndshëm. Në minutën e 20-të të lojës, një tifozë ra nga tribuna, teksa nuk ka informacione zyrtare mbi gjendjen e tij.

19:31 7 h më parë02.05.2026.

Autori
OSBE: Rasti i spiunazhit ndaj Gjukanoviç është çështje individuale, respektojmë vendimin e gjykatës
Kosovë

OSBE: Rasti i spiunazhit ndaj Gjukanoviç është çështje individuale, respektojmë vendimin e gjykatës

Gruaja nga Mitrovica e Veriut, ishte arrestuar në pikën kufitare të Jarinjës, në veri të Kosovës në shkurt të vitit 2025, dhe prej asaj kohe ndodhet në paraburgim.

17:44 1 ditë më parë01.05.2026.

Autori
“Rroga e 13-të, jo vetëm privilegj i sektorit publik”, Kurti: Nga korriku, paga minimale 500 euro
Kosovë

“Rroga e 13-të, jo vetëm privilegj i sektorit publik”, Kurti: Nga korriku, paga minimale 500 euro

Në mesazhin e tij për 1 Majin, kryeministri në detyrë i Kosovës u bëri thirrje kompanive private që të ndjekin shembullin e qeverisë për trajtimin e punëtorëve.

17:17 1 ditë më parë01.05.2026.

Autori
SPORT
Formula 1/ Lando Norris del i pari në GP Miami
Formula 1

Formula 1/ Lando Norris del i pari në GP Miami

Nga një minutë heshtje për humbjen e Alex Zanardi-t, Miami Sprint pa Lando Norris të merrte fitoren në fund të një gare nëntëmbëdhjetë xhirosh që edhe një herë filloi me një nisje të dobët në semafor, duke e penguar menjëherë Kimi Antonelli-n të sfidonte fitoren.

20:31 6 h më parë02.05.2026.

Autori
10 vite në UEFA, veteranët e Shqipërisë dhe Kosovës luajnë të dielën vllazëroren speciale
Futboll

10 vite në UEFA, veteranët e Shqipërisë dhe Kosovës luajnë të dielën vllazëroren speciale

Kombëtarja shqiptare e veteranëve do të zhvillojë një ndeshje miqësore ndaj përfaqësueses së veteranëve të Kosovës, në kuadër të aktiviteteve që organizohen për 10-vjetorin e pranimit të Kosovës në UEFA.

19:49 7 h më parë02.05.2026.

Autori
Dinamo mposht Egnatian me rezultatin 2-0
Futboll

Dinamo mposht Egnatian me rezultatin 2-0

Dinamo ka mposhtur Egnatian sot me një rezultat 2-0 në stadiumin "Air Albania" në Tiranë. Të dy golat e shpejtë të Malomos u shënuan brenda një harku kohor brenda 5 minutash në pjesën e parë, duke përmbyllur gjithçka.

18:32 8 h më parë02.05.2026.

Autori
Titull nga divani, apo të dielën në fushë: Ja skenarët kur Inter mund të shpallet kampion
Futboll

Titull nga divani, apo të dielën në fushë: Ja skenarët kur Inter mund të shpallet kampion

Zikaltërit e kanë gjithçka në dorën e vet. Nëse të dielën më 3 maj arrin të fitojnë kundër Parmës, atëherë titulli është i sigurt, pavarësisht rezultateve të rivalëve.

16:04 10 h më parë02.05.2026.

Autori
KULTURË
“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA
KULTURË

“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA

Në zemër të New York-ut, më 16 dhe 17 maj 2026, do të zhvillohet një nga ngjarjet më të mëdha që ka bashkuar ndonjëherë diasporën shqiptare në Amerikën e Veriut: “United FestivAlb”. Një festival që shkon përtej muzikës, me synimin për tu kthyer në një simbol të unitetit, kulturës dhe krenarisë.

15:47 11 h më parë02.05.2026.

Autori
Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura
KULTURË

Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura

Italia rifitoi zotërimin e kësaj pjese të rëndësishme të trashëgimisë së saj kulturore falë një sërë operacionesh të kryera nga TPC, të cilat përfunduan midis dhjetorit 2025 dhe prillit 2026.

09:08 2 ditë më parë30.04.2026.

Autori
U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India
KULTURË

U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India

Marka italiane luksoze Prada ka lançuar një linjë të kufizuar sandalesh të frymëzuara nga sandalet tradicionale Kolhapuri të Indisë, gati një vit pasi u përball me kritika për përvetësimin kulturor.

18:39 4 ditë më parë28.04.2026.

Autori
Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit
KULTURË

Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit

Edhe pse misteri kryesor është zgjidhur, mbeten pyetje mbi mënyrën se si kjo pjesë u shkëput.

21:59 9 ditë më parë23.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
E zbulon psikologu: Maradona vuante nga çrregullimi bipolar
SHOWBIZ

E zbulon psikologu: Maradona vuante nga çrregullimi bipolar

Diego Maradona vuante nga çrregullimi bipolar dhe çrregullimi narcisist i personalitetit.

18:03 1 ditë më parë01.05.2026.

Autori
Britney sërish telashe me drejtësinë, padi për drejtim mjeti në gjendje të dehur
SHOWBIZ

Britney sërish telashe me drejtësinë, padi për drejtim mjeti në gjendje të dehur

Prokurorët në Kaliforni kanë ngritur një padi penale kundër Britney Spears për arrestimin e saj muajin e kaluar për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit dhe drogës.

16:16 1 ditë më parë01.05.2026.

Autori
"Çmimi mund të përdorej si armë", aktorit i zhduket statuja Oscar në aeroport
SHOWBIZ

"Çmimi mund të përdorej si armë", aktorit i zhduket statuja Oscar në aeroport

Fituesi i çmimit Oscar, Pavel Talankin, u detyrua të kontrollonte statujën e tij të artë për dokumentarin e tij "Mr Nobody Against Putin" në një aeroport të Nju Jorkut dhe tani ajo është zhdukur.

11:23 1 ditë më parë01.05.2026.

Autori
Detaje të reja nga vrasja e adoleshentes nga reperi, D4vd bleu në internet armët e ftohta
SHOWBIZ

Detaje të reja nga vrasja e adoleshentes nga reperi, D4vd bleu në internet armët e ftohta

Prokurorët pretendojnë se këngëtari amerikan D4vd bleu në internet sharra elektrike, pasi sipas tyre ai e ka vrarë me thikë adoleshenten Celeste Rivas Hernandez.

10:06 2 ditë më parë30.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes