TË FUNDIT
SPAK e pushoi çështjen, GJKKO kthen dosjen ndaj ish kreut të KPP-së, Jonaid Myzyraj Qendra tregtare spërkatet me substancë të dyshimtë, rreth 20 të plagosur në Tokio Nga Roma në Stamboll me tren luksi, biletat nga 20 mijë euro Hapet Skema Kombëtare e Bujqësisë 2026, fond 2.5 miliardë lekë për fermerët Dendias në Tiranë, zbardhet agjenda e ministrit grek të Mbrojtjes Bateri në bagazhe? Fluturimi për në Londër devijon në Romë
SPAK e pushoi çështjen, GJKKO kthen dosjen ndaj ish kreut të KPP-së, Jonaid Myzyraj Qendra tregtare spërkatet me substancë të dyshimtë, rreth 20 të plagosur në Tokio Nga Roma në Stamboll me tren luksi, biletat nga 20 mijë euro Hapet Skema Kombëtare e Bujqësisë 2026, fond 2.5 miliardë lekë për fermerët Dendias në Tiranë, zbardhet agjenda e ministrit grek të Mbrojtjes Bateri në bagazhe? Fluturimi për në Londër devijon në Romë
26° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Botërori 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Evakuohet pallati

Pallati përfshihet nga tymi i dendur, në panik banorët e kompleksit të banimit
Aktualitet

Pallati përfshihet nga tymi i dendur, në panik banorët e kompleksit të banimit

Banorët e një kompleksi banimi në zonën e Ali Demit në Tiranë kanë kaluar momente paniku teksa zjrari shpërtheu në pallatin e tyre.

08:55 2 h më parë25.05.2026.

Autori
Panik në Itali, përfshihet nga flakët qiellgërvishtësja, qindra të evakuuar
Europa

Panik në Itali, përfshihet nga flakët qiellgërvishtësja, qindra të evakuuar

Qindra persona janë evakuuar në orët e para të mëngjesit nga një ndërtesë në Ferrara e cila u përfshi nga flakët për motive ende të paqarta. Fatmirësisht nuk raportohet për të lënduar.

10:16 134 ditë më parë11.01.2026.

Autori
Të fundit
SPAK e pushoi çështjen, GJKKO kthen dosjen ndaj ish kreut të KPP-së, Jonaid Myzyraj
Aktualitet

SPAK e pushoi çështjen, GJKKO kthen dosjen ndaj ish kreut të KPP-së, Jonaid Myzyraj

GJKKO nuk e ka pranuar kërkesën e SPAK për pushim të çështjes ndaj ish kreut të Komisionit të Prokurimeve Publike, Jonaid Myzyraj.

11:47 4 min më parë25.05.2026.

Autori
Qendra tregtare spërkatet me substancë të dyshimtë, rreth 20 të plagosur në Tokio
Nëpër botë

Qendra tregtare spërkatet me substancë të dyshimtë, rreth 20 të plagosur në Tokio

Yusuke Koide, një zëdhënës i policisë së kryeqytetit japonez, i tha AFP-së se një burrë spërkati një substancë pranë një makine shitëse në katin përdhes të ndërtesës, ndërsa një zyrtar i zjarrfikësve shtoi se kishte raportime për aromë të rëndë dhe rreth 20 persona u plagosën.

11:35 16 min më parë25.05.2026.

Autori
Nga Roma në Stamboll me tren luksi, biletat nga 20 mijë euro
LIFESTYLE

Nga Roma në Stamboll me tren luksi, biletat nga 20 mijë euro

Udhëtimi i ri Romë-Stamboll me La Dolce Vita Orient Express do të debutojë më 22 tetor 2026 dhe biletat janë tashmë në shitje. Udhëtimi do të zgjasë pesë ditë dhe katër netë dhe është projektuar për ata që kërkojnë një përvojë luksoze në një nga trenat më të famshëm në botë.

11:22 29 min më parë25.05.2026.

Autori
Hapet Skema Kombëtare e Bujqësisë 2026, fond 2.5 miliardë lekë për fermerët
Ekonomi

Me një fond prej 2.5 miliardë lekësh, programi parashikon mbështetje direkte për blegtorinë, bletarinë, fermat organike dhe sipërfaqet e mbjella, si edhe grante për modernizimin e fermave dhe agrobizneseve.

11:12 39 min më parë25.05.2026.

Autori
Dendias në Tiranë, zbardhet agjenda e ministrit grek të Mbrojtjes
Aktualitet

Ministri grek i Mbrojtjes Niko Dendias nis vizitën zyrtare në Tiranë.

10:57 54 min më parë25.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Eksploziv kantierit të ndërtimit, policia nis hetimet
Kronikë

Eksploziv kantierit të ndërtimit, policia nis hetimet

Një sasi lënde plasëse ka shpërthyer në orët e para të mëngjesit në rrethimin e një kantieri ndërtimi. Sipas informacioneve të para, ngjarja ka ndodhur rreth orës 3.40 në bulevardin "Nënë Tereza" në Kamëz.

11:46 1 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Gazment Bardhi i përgjigjet Ramës: E vetmja pengesë drejt BE-së, kryeministri
Politikë

Gazment Bardhi i përgjigjet Ramës: E vetmja pengesë drejt BE-së, kryeministri

Pas deklaratës së kryeministrit Edi Rama për opozitën, duke i cilësuar si molotovarë që donin të digjnin Shqipërinë, ka reagua kreu i grupit parlamentar demokrat, Gazment Bardhi.

12:04 23 h më parë24.05.2026.

Autori
Fundi i botës? Rikthehet studimi i fizikanit për 13 nëntorin 2026
LIFESTYLE

Fundi i botës? Rikthehet studimi i fizikanit për 13 nëntorin 2026

Një studim i famshëm i vitit 1960, i botuar fillimisht në revistën Science, ka gjeneruar diskutime ditët e fundit. Ai hipotezon një datë të saktë për fundin e botës: të premten, 13 nëntor 2026. U llogarit nga fizikani austriak Heinz von Foerster.

12:32 23 h më parë24.05.2026.

Autori
Drogën të fshehur nën bluzë, çfarë u gjet në burgun e Fierit
Aktualitet

Drogën të fshehur nën bluzë, çfarë u gjet në burgun e Fierit

Drogë, alkool dhe celularë janë gjetur gjatë një kontrolli blic në burgun e Fierit. Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve bën të ditur se në trupin e njërit prej të burgosurve u konstatuan pesë qese të vogla të dyshuara me lëndë narkotike, të fshehura në pjesën e poshtme të një bluzeje.

12:52 22 h më parë24.05.2026.

Autori
Sulm masiv në Ukrainë, Rusia konfirmon përdorimin e raketave hipersonike Oreshnik
Nëpër botë

Sulm masiv në Ukrainë, Rusia konfirmon përdorimin e raketave hipersonike Oreshnik

Rusia ka nisur një valë sulmesh në shkallë të gjerë kundër Ukrainës, duke sulmuar me qindra dronë dhe dhjetëra raketa.

13:56 21 h më parë24.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

GJKKO nuk e ka pranuar kërkesën e SPAK për pushim të çështjes ndaj ish kreut të Komisionit të Prokurimeve Publike, Jonaid Myzyraj.

11:47 4 min më parë25.05.2026.

Autori
Ekonomi

Me një fond prej 2.5 miliardë lekësh, programi parashikon mbështetje direkte për blegtorinë, bletarinë, fermat organike dhe sipërfaqet e mbjella, si edhe grante për modernizimin e fermave dhe agrobizneseve.

11:12 39 min më parë25.05.2026.

Autori
Aktualitet

Ministri grek i Mbrojtjes Niko Dendias nis vizitën zyrtare në Tiranë.

10:57 54 min më parë25.05.2026.

Autori
"61 milionë euro të sekuestruara", Lamallari: Pasuritë e krimit po u kthehen qytetarëve
Aktualitet

"61 milionë euro të sekuestruara", Lamallari: Pasuritë e krimit po u kthehen qytetarëve

Pasuritë e krimit po u kthehen qytetarëve tha ministri i Brendshëm Besfort Lamallari në konferencën "Nga konfiskimi tek e mira publike". Ai tha se lufta ndaj krimit nuk mjafton vetëm me arrestime dhe dënime, por edhe heqjen e fuqisë financiare organizatave kriminale.

10:21 1 h më parë25.05.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Yusuke Koide, një zëdhënës i policisë së kryeqytetit japonez, i tha AFP-së se një burrë spërkati një substancë pranë një makine shitëse në katin përdhes të ndërtesës, ndërsa një zyrtar i zjarrfikësve shtoi se kishte raportime për aromë të rëndë dhe rreth 20 persona u plagosën.

11:35 16 min më parë25.05.2026.

Autori
Bateri në bagazhe? Fluturimi për në Londër devijon në Romë
Nëpër botë

Bateri në bagazhe? Fluturimi për në Londër devijon në Romë

Një fluturim i EasyJet me destinacion Mbretërinë e Bashkuar u devijua për në Romë pasi një bateri u gjet duke u karikuar në bagazhin e një pasagjeri.

10:41 1 h më parë25.05.2026.

Autori
Shpresa për një marrëveshje SHBA-Iran, bien çmimet e naftës
Lindja e Mesme

Shpresa për një marrëveshje SHBA-Iran, bien çmimet e naftës

Çmimet e naftës kanë rënë ndjeshëm dhe tregjet e aksioneve aziatike janë rritur me shpresat për një marrëveshje që mund t'i japë fund luftës SHBA-Izrael me Iranin.

09:10 2 h më parë25.05.2026.

Autori
Pakti i Stabilitetit, Lagarde: Devijimi i Italisë? Ne duhet t'u përmbahemi rregullave
Europa

Pakti i Stabilitetit, Lagarde: Devijimi i Italisë? Ne duhet t'u përmbahemi rregullave

Presidentja e Bankës Qendrore Evropiane, Christine Lagarde ka komentuar kërkesën e Italisë për tu tërhequr nga Pakti i Stabilitetit. "Ne duhet t'u përmbahemi rregullave për deficitin, borxhin dhe buxhetin, dhe të veprojmë brenda këtyre rregullave," tha ajo.

08:37 3 h më parë25.05.2026.

Autori
RAJON
Protestat e studentëve shqiptarë 'trembin' Mickoskin, premton zgjidhje për provimin në gjuhën shqipe
RAJON

Protestat e studentëve shqiptarë 'trembin' Mickoskin, premton zgjidhje për provimin në gjuhën shqipe

Mickoski tha se është i gatshëm të diskutohet përdorimi i gjuhëve në provimin e jurisprudencës, por insistoi që debati të zhvillohet “në prizmin e duhur”.

18:55 16 h më parë24.05.2026.

Autori
Protesta e dhunshme në Beograd, Daçiç bën bilancin: 17 policë u plagosën, 47 të arrestuar pas tubimit
RAJON

Protesta e dhunshme në Beograd, Daçiç bën bilancin: 17 policë u plagosën, 47 të arrestuar pas tubimit

Ivica Daçiç zbuloi se gjatë incidenteve në protestën e së shtunës, 17 oficerë policie u plagosën dhe 47 persona u ndaluan nga forcat e policisë për aktet e dhunës që dominuan mbrëmjen në kryeqytetin e Serbisë.

18:12 17 h më parë24.05.2026.

Autori
"Luftë civile" në opozitën turke, policia hyn me gaz lotsjellës e plumba gome në selinë e CHP-së
RAJON

"Luftë civile" në opozitën turke, policia hyn me gaz lotsjellës e plumba gome në selinë e CHP-së

Vendimi për të rikthyer në krye të partisë Kemal Kılıçdaroğlu nxiti incidente në selinë e Partisë Republikane Popullore në Ankara, ku u regjistruan përleshje midis mbështetësve të kryetarit të rikthyer dhe atyre të Özel.

17:53 17 h më parë24.05.2026.

Autori
26 vite nga themelimi Ramush Haradinaj ia kalon drejtimin e AAK-së, Ardian Gjinit
Kosovë

26 vite nga themelimi Ramush Haradinaj ia kalon drejtimin e AAK-së, Ardian Gjinit

Ramush Haradinaj mbajti fjalimin e fundit si kryetar i AAK-së, duke deklaruar se angazhimi i tij për Kosovën do të vazhdojë edhe pas largimit nga drejtimi i partisë.

16:19 19 h më parë24.05.2026.

Autori
SPORT
Messi do të mungojë në Kupën e Botës? Ylli argjentinas pëson dëmtim
Futboll

Messi do të mungojë në Kupën e Botës? Ylli argjentinas pëson dëmtim

Ylli argjentinas Lionel Messi pësoi një dëmtim para Kupës së Botës, duke kërkuar të zëvendësohej gjatë ndeshjes së Inter Miami në Major League Soçer të dielën.

09:24 2 h më parë25.05.2026.

Autori
Formula 1, Antonelli fiton Çmimin e Madh të Kanadasë
Formula 1

Formula 1, Antonelli fiton Çmimin e Madh të Kanadasë

Fitorja për Kimi Antonelli dhe tërheqja për shokun e skuadrës së Mercedes, George Russell e vendos atë 43 pikë përpara në krye të kampionatit të pilotëve. Ishte një luftë e madhe midis tij dhe Russell, por a do të kishte dalë në krye nëse britaniku do të kishte qëndruar në garë?

08:18 3 h më parë25.05.2026.

Autori
Përleshje mes ultrasve, shtyhet me 1 orë derbi i Torinos, plagoset tifozi i Juventus
Futboll

Përleshje mes ultrasve, shtyhet me 1 orë derbi i Torinos, plagoset tifozi i Juventus

45-vjeçari u lëndua në trazirat që shpërthyen këtë pasdite midis tifozëve të Juventusit dhe Torinos përpara derbit që mbyll sezonin e Seria A dhe u transferua fillimisht në Spitalin Mauriziano, pastaj në Qendrën e Traumës Ortopedike.

21:57 13 h më parë24.05.2026.

Autori
Elbasani nuk heq dorë nga titulli, “shkatërron” Dinamon me tre gola
Futboll

Elbasani nuk heq dorë nga titulli, “shkatërron” Dinamon me tre gola

Elbasani ngjitet në kuotën e 34 pikëve, po aq sa Egnatia, dhe gjithçka do të vendoset në javën e fundit. Verdheblutë duhet të fitojnë ndaj Vllaznisë dhe njëkohësisht të shpresojnë që Egnatia të ndalet nga Dinamo.

21:21 14 h më parë24.05.2026.

Autori
KULTURË
Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko

U nda nga jeta në moshën 84-vjeçare. Gjatë karrierës artistike ka interpretuar në mbi 30 filma shqiptarë dhe disa role teatrale, duke u bërë pjesë e rëndësishme e historisë së kinemasë vendase.

11:22 2 ditë më parë23.05.2026.

Autori
“Vajza me tullumbace”, piktura e “anonimit” shitet për 18 milionë dollarë
KULTURË

“Vajza me tullumbace”, piktura e “anonimit” shitet për 18 milionë dollarë

Figura e vajzës me tullumbace është një nga imazhet më të famshme të Banksy-t dhe është kthyer në një simbol global të artit të tij.

08:43 3 ditë më parë22.05.2026.

Autori
Piktura e Jackson Pollock shitet për një rekord prej 181 milionë dollarësh
KULTURË

Piktura e Jackson Pollock shitet për një rekord prej 181 milionë dollarësh

Një vepër arti e Jackson Pollock, e përshkruar si një nga "pikturat e para vërtet abstrakte" në histori, është shitur në ankand për 181 milionë dollarë në New York.

07:54 5 ditë më parë20.05.2026.

Autori
Bullgaria triumfon në Eurovision, Shqipëria renditet e 13-ta
KULTURË

Bullgaria triumfon në Eurovision, Shqipëria renditet e 13-ta

Një natë plot emocione, spektakël dhe rivalitet muzikor ka kurorëzuar Eurovisionin me fitoren e Bullgaria. Përfaqësuesja bullgare Dara arriti të triumfojë me këngën “Bangaranga”, duke bindur si juritë profesioniste ashtu edhe publikun europian.

08:02 8 ditë më parë17.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
Martohet Donald Trump Jr., festa në ishullin tropikal
SHOWBIZ

Martohet Donald Trump Jr., festa në ishullin tropikal

Donald Trump Jr. dhe personaliteti i shquar i Palm Beach, Bettina Anderson, festuan martesën e tyre të shtunën me një festë dasme në një ishull tropikal, disa ditë pasi çifti zyrtarisht u martua në Florida, sipas të dhënave publike dhe deklaratave nga familja Trump.

10:37 1 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë
SHOWBIZ

Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë

“Fjord” u konsiderua një nga veprat më të forta të festivalit për mënyrën se si trajton përplasjen mes traditës fetare dhe shoqërisë moderne europiane.

22:58 1 ditë më parë23.05.2026.

Autori
E paimagjinueshme, hidhet gaz lotsjellës në koncertin e Ricky Martin në Malin e Zi
SHOWBIZ

E paimagjinueshme, hidhet gaz lotsjellës në koncertin e Ricky Martin në Malin e Zi

Si masë paraprake, Ricky Martin dhe ekipi i tij janë larguar për pak çaste nga skena.

20:37 2 ditë më parë22.05.2026.

Autori
Kylie Minogue rrëfen betejën me kancerin: M'u rikthye në 2021
SHOWBIZ

Kylie Minogue rrëfen betejën me kancerin: M'u rikthye në 2021

Kylie Minogue ka zbuluar se iu diagnostikua për herë të dytë me kancer në vitin 2021, pasi kishte marrë trajtim të suksesshëm për kancerin e gjirit në vitin 2005.

13:16 4 ditë më parë20.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes