TË FUNDIT
Dogjën makinën e policit në Vlorë, arrestohet zjarrvënësi, identifikohet porositësi Humbi ndjenjat në pishinë, ndërron jetë aktorja e njohur franceze Administrativja rrëzoi masat për 6 deputetë, Balla: Po kaloni gardhin, ndërhyrje në punët e Kuvendit “Më rrezikohet jeta”, Durim Bami transferohet nga ‘313’ në burgun e Fushë Krujës Vetëm 24 orë hapur, Irani mbyll përsëri Ngushticën e Hormuzit, shkak bllokada amerikane Burgu i Peqinit kalon “në sitë”, kontrolle blic nëpër qeli
Dogjën makinën e policit në Vlorë, arrestohet zjarrvënësi, identifikohet porositësi Humbi ndjenjat në pishinë, ndërron jetë aktorja e njohur franceze Administrativja rrëzoi masat për 6 deputetë, Balla: Po kaloni gardhin, ndërhyrje në punët e Kuvendit “Më rrezikohet jeta”, Durim Bami transferohet nga ‘313’ në burgun e Fushë Krujës Vetëm 24 orë hapur, Irani mbyll përsëri Ngushticën e Hormuzit, shkak bllokada amerikane Burgu i Peqinit kalon “në sitë”, kontrolle blic nëpër qeli
23° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Çmimi i naftës

Irani kërcënon të mbyllë ngushticën e dytë pas Hormuzit, nafta rrezikon të rritet më tej
Lindja e Mesme

Irani kërcënon të mbyllë ngushticën e dytë pas Hormuzit, nafta rrezikon të rritet më tej

Irani ka kërcënuar se mund të bllokojë një tjetër rrugë kyçe të transportit global të naftës, duke rritur shqetësimet për ekonominë botërore dhe sigurinë energjetike.

13:22 21 ditë më parë27.03.2026.

Autori
Ministrja Ibrahimaj: Bordi i Transparencës deri në rikthimin në normalitet, ja pse ndërhymë tani
Aktualitet

Ministrja Ibrahimaj: Bordi i Transparencës deri në rikthimin në normalitet, ja pse ndërhymë tani

Rritja e çmimeve të naftës dhe luhatjet në tregjet ndërkombëtare po reflektohen ndjeshëm edhe në vendin tonë. Ministrja e Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, bëri të ditur se situata po monitorohet në mënyrë të vazhdueshme, ndërsa janë vendosur edhe masa konkrete për kontrollin e çmimeve.

10:55 22 ditë më parë27.03.2026.

Autori
Nafta 203 lekë, Konfindustria: Të ndërtohet rafineri përpunimi në Shqipëri, të ulet barra fiskale
Aktualitet

Nafta 203 lekë, Konfindustria: Të ndërtohet rafineri përpunimi në Shqipëri, të ulet barra fiskale

Vendosja e një çmimi tavan për karburantet ka sjellë një reagim të menjëhershëm nga biznesi, i cili e konsideron këtë hap të vonuar, por të nevojshëm në kushtet e krizës aktuale.

09:45 22 ditë më parë27.03.2026.

Autori
Bordi i Transparencës merr vendimin, ja sa ulet çmimi i naftës
Aktualitet

Bordi i Transparencës merr vendimin, ja sa ulet çmimi i naftës

Bordi i Transparencës ka vendosur që çmimi i naftës të jetë 203 lekë për litër, dhe ky çmim do të qëndrojë deri në mbledhjen e ardhshme.

17:15 22 ditë më parë26.03.2026.

Autori
Gjermania miraton masat për të frenuar rritjen e çmimeve të karburanteve
Europa

Gjermania miraton masat për të frenuar rritjen e çmimeve të karburanteve

Ligjvënësit në Gjermania kanë miratuar një paketë fillestare masash që synojnë të kufizojnë rritjen e shpejtë të çmimeve të karburanteve, në një kohë kur tensionet e lidhura me luftën me Iranin po ndikojnë në tregjet globale të energjisë.

15:54 22 ditë më parë26.03.2026.

Autori
Ndryshojnë çmimet e karburanteve, Bordi i Transparencës merr sot vendimin
Politikë

Ndryshojnë çmimet e karburanteve, Bordi i Transparencës merr sot vendimin

Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor, Ervin Demo, bëri të ditur se Bordi i Transparencës do të mblidhet sot për të analizuar situatën dhe për të dalë me një vendim lidhur me çmimin e karburanteve.

10:43 23 ditë më parë26.03.2026.

Autori
Lufta në Iran nxit krizën e karburantit, Europa mund të “fik” motorët” brenda pak ditësh
Europa

Lufta në Iran nxit krizën e karburantit, Europa mund të “fik” motorët” brenda pak ditësh

Shefi i gjigantit të hidrokarbureve, Shell, thotë se Europa mund të përballet me mungesë karburanti brenda muajit prill, ndërsa Irani kufizon furnizimet dhe mban të mbyllur Ngushticën e Hormuzit.

16:10 23 ditë më parë25.03.2026.

Autori
Japonia gjen një “alternativë” për naftën, do të prodhojë energji nga dallgët e detit
Nëpër botë

Japonia gjen një “alternativë” për naftën, do të prodhojë energji nga dallgët e detit

Japonia po avancon në kërkimin e alternativave ndaj naftës, duke sjellë një qasje inovative për prodhimin e energjisë së pastër përmes dallgëve të detit.

15:38 23 ditë më parë25.03.2026.

Autori
Europa drejt krizës energjetike, rrezikohet mungesë karburanti prej muajit prill
Nëpër botë

Europa drejt krizës energjetike, rrezikohet mungesë karburanti prej muajit prill

Tregu botëror është i paqëndrueshëm: Pavarësisht rënies së çmimit, nafta Brent mbetet mbi 100 dollarë për fuçi.

09:17 24 ditë më parë25.03.2026.

Autori
"Luftë" për paqe në Lindjen e Mesme, nafta rikthehet mbi 100 dollarë për fuçi
Lindja e Mesme

"Luftë" për paqe në Lindjen e Mesme, nafta rikthehet mbi 100 dollarë për fuçi

Lufta në Lindjen e Mesme vijon të jetë e ndezur, ndërsa sinjalet për një zgjidhje diplomatike mbeten kontradiktore dhe tregjet globale reagojnë me rritje të fortë të çmimeve të energjisë.

13:52 24 ditë më parë24.03.2026.

Autori
Çmimi i naftës, Berisha: 410 mln euro naftë kontrabandë shkojnë te familja e Ramës
Politikë

Çmimi i naftës, Berisha: 410 mln euro naftë kontrabandë shkojnë te familja e Ramës

Për kreun demokrat Sali Berisha çmimi i rritur i naftës është për shkak të kryeministrit Edi Rama, duke përmendur taksat e larta, kontrabandën dhe rezervat private.

13:31 24 ditë më parë24.03.2026.

Autori
Dikush përfitoi! Tregtarët e naftës vendosën baste me deklaratat e Trump për luftën
Nëpër botë

Dikush përfitoi! Tregtarët e naftës vendosën baste me deklaratat e Trump për luftën

Tregtarët vënë bast me qindra miliona dollarë për kontrata nafte vetëm pak minuta para se Presidenti i SHBA-së Donald Trump të njoftonte të hënën se SHBA-të do të shtynin sulmet kundër infrastrukturës energjetike iraniane.

12:58 24 ditë më parë24.03.2026.

Autori
Rritja e çmimit të naftës, Shoqata e Transportit paralajmëron reduktim të shërbimit
Sociale

Rritja e çmimit të naftës, Shoqata e Transportit paralajmëron reduktim të shërbimit

Shoqata e Transportit Urban ka kërkuar mbështetje nga shteti për shkak të rritjes së çmimit të naftës. Në një dalje për mediat, përfaqësues të shoqatës thanë se kjo ka ndikuar në kostot e transportit, teksa ata nuk mund të rrisin çmimin e biletës.

11:34 25 ditë më parë24.03.2026.

Autori
Shpërthim i fuqishëm në rafinerinë e naftës në Texas, shqetësime për çmimet e karburantit
Amerika

Shpërthim i fuqishëm në rafinerinë e naftës në Texas, shqetësime për çmimet e karburantit

Analistët paralajmërojnë se çdo ndërprerje e zgjatur e aktivitetit në këtë rafineri mund të zvogëlojë furnizimin me karburant dhe të rrisë më tej çmimet për konsumatorët.

10:29 25 ditë më parë24.03.2026.

Autori
“Turizmi i karburantit” drejt Sllovenisë, qeveria vendos masa për të ndaluar fluksin
Europa

“Turizmi i karburantit” drejt Sllovenisë, qeveria vendos masa për të ndaluar fluksin

Sipas vendimit të qeverisë, drejtuesit privatë në Slloveni do të lejohen të furnizohen me maksimumi 50 litra karburant në ditë.

21:04 25 ditë më parë23.03.2026.

Autori
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • ...
  • 9
Të fundit
Dogjën makinën e policit në Vlorë, arrestohet zjarrvënësi, identifikohet porositësi
Kronikë

Dogjën makinën e policit në Vlorë, arrestohet zjarrvënësi, identifikohet porositësi

Blutë e Vlorës sqarojnë se në pranga ra 39-vjeçari Albano Merkaj, me precedentë të mëparshëm kriminalë. I arrestuari akuzohet për veprën penale “Shkatërrimi i pronës me zjarr”, kryer në bashkëpunim.

12:42 15 min më parë18.04.2026.

Autori
Humbi ndjenjat në pishinë, ndërron jetë aktorja e njohur franceze
SHOWBIZ

Ngjarja ndodhi më 11 prill në një klub të njohur në zonën Blanche–Montmartre. Sipas raportimeve, aktorja kishte qenë duke notuar para se të humbiste ndjenjat dhe u gjet në fund të pishinës. Një tjetër notare i dha ndihmën e parë duke kryer CPR, ndërsa më pas ndërhynë shërbimet e urgjencës.

12:25 32 min më parë18.04.2026.

Autori
Administrativja rrëzoi masat për 6 deputetë, Balla: Po kaloni gardhin, ndërhyrje në punët e Kuvendit
Politikë

Administrativja rrëzoi masat për 6 deputetë, Balla: Po kaloni gardhin, ndërhyrje në punët e Kuvendit

Në një videomesazh në rrjetet sociale, Balla theksoi se dhuna dhe bllokimi i punimeve parlamentare nuk mund të justifikohen, ndërsa mbrojti vendimet e marra nga Kuvendi si në përputhje me rregulloren dhe standardet demokratike.

12:05 52 min më parë18.04.2026.

Autori
“Më rrezikohet jeta”, Durim Bami transferohet nga ‘313’ në burgun e Fushë Krujës
Kronikë

“Më rrezikohet jeta”, Durim Bami transferohet nga ‘313’ në burgun e Fushë Krujës

Bami kishte paraqitur kërkesën menjëherë pas ekstradimit të tij nga Dubai, duke argumentuar se në paraburgimin 313 në Tiranë, si dhe në institucionet e tjera të vuajtjes së dënimit në Peqin dhe Reç, ndodheshin persona që përbënin rrezik për jetën e tij.

11:42 1 h më parë18.04.2026.

Autori
Vetëm 24 orë hapur, Irani mbyll përsëri Ngushticën e Hormuzit, shkak bllokada amerikane
Lindja e Mesme

Vetëm 24 orë hapur, Irani mbyll përsëri Ngushticën e Hormuzit, shkak bllokada amerikane

Komanda e përbashkët ushtarake e Korpusit të Gardës Revolucionare Islamike lëshoi një deklaratë duke pretenduar se kontrolli i Ngushticës së Hormuzit tani është "kthyer në statusin e tij të mëparshëm" dhe shkak për këtë sipas Teheranit është bërë bllokada amerikane ndaj porteve iraniane.

11:21 1 h më parë18.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Pak orë nga protesta, Berisha fton qytetarët: Keni 1001 arsye për t’iu bashkuar kryengritjes paqësore
Politikë

Pak orë nga protesta, Berisha fton qytetarët: Keni 1001 arsye për t’iu bashkuar kryengritjes paqësore

Sali Berisha ftoi edhe njëherë qytetarët që të bashkohen në protestën që opozita do të mbajë mbrëmjen e sotme në Tiranë.

13:01 23 h më parë17.04.2026.

Autori
Futbollisti i njohur do bëhet baba, pret fëmijën e parë me vajzën e trajnerit
Futboll

Arblaster ka deklaruar se është i dashuruar marrëzisht me vajzën e trajnerit të tij, Chris Wilder. Çifti i ri u takuan në fushë rreth një vit më parë dhe pa shumë vonesë, vendosën ta bënin publike lidhjen e tyre.

13:29 23 h më parë17.04.2026.

Autori
Alarm në Londër, policia britanike ngrihet në këmbë pas kërcënimit ndaj ambasadës së Izraelit
Europa

Alarm në Londër, policia britanike ngrihet në këmbë pas kërcënimit ndaj ambasadës së Izraelit

Efektivë policie me veshje mbrojtëse kundër substancave të rrezikshme janë vendosur në një nga parqet më prestigjioze të Londrës, vetëm pak metra larg ambasadave dhe rezidencave mbretërore, ndërsa po inspektojnë një numër sendesh të lëshuara nga dronët.

13:16 23 h më parë17.04.2026.

Autori
Takohen Nufi e Maqedonci: Kosova dhe Shqipëria do të prodhojnë armë e municione së bashku
Aktualitet

Takohen Nufi e Maqedonci: Kosova dhe Shqipëria do të prodhojnë armë e municione së bashku

Kosova dhe Shqipëria po intensifikojnë përpjekjet për të thelluar bashkëpunimin në fushën e industrisë së mbrojtjes, duke përfshirë bashkëprodhimin dhe prokurimet e përbashkëta të pajisjeve ushtarake.

13:57 23 h më parë17.04.2026.

Autori
"Nuk ka vëllazërore me Kosovën", Duka zbulon të ardhmen e Silvinjos
Futboll

Kreu i FSHF-së Armand Duka zbuloi se ka zhvilluar një bisedë të drejtpërdrejtë me Sylvinho-n pas ndeshjes miqësore ndaj Ukrainës, duke e pyetur për gatishmërinë e tij për të vijuar në krye të skuadrës. Sipas tij vendimi për pankinën kuqezi do të merret në qershor.

14:11 22 h më parë17.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Blutë e Vlorës sqarojnë se në pranga ra 39-vjeçari Albano Merkaj, me precedentë të mëparshëm kriminalë. I arrestuari akuzohet për veprën penale “Shkatërrimi i pronës me zjarr”, kryer në bashkëpunim.

12:42 15 min më parë18.04.2026.

Autori
Politikë

Në një videomesazh në rrjetet sociale, Balla theksoi se dhuna dhe bllokimi i punimeve parlamentare nuk mund të justifikohen, ndërsa mbrojti vendimet e marra nga Kuvendi si në përputhje me rregulloren dhe standardet demokratike.

12:05 52 min më parë18.04.2026.

Autori
Kronikë

Bami kishte paraqitur kërkesën menjëherë pas ekstradimit të tij nga Dubai, duke argumentuar se në paraburgimin 313 në Tiranë, si dhe në institucionet e tjera të vuajtjes së dënimit në Peqin dhe Reç, ndodheshin persona që përbënin rrezik për jetën e tij.

11:42 1 h më parë18.04.2026.

Autori
Burgu i Peqinit kalon “në sitë”, kontrolle blic nëpër qeli
Kronikë

Burgu i Peqinit kalon “në sitë”, kontrolle blic nëpër qeli

Forcat operacionale të Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve kanë ndërhyrë në ambientet e institucionit, duke ushtruar kontrolle të imtësishme në çdo qeli, sektor dhe hapësirë të brendshme.

11:02 1 h më parë18.04.2026.

Autori
BOTË
Zbulohet plani i BE për krizën e naftës: Punë e detyruar nga shtëpia dhe kupona energjie
Europa

Zbulohet plani i BE për krizën e naftës: Punë e detyruar nga shtëpia dhe kupona energjie

Plani i ri për të luftuar kostot e energjisë pritet të miratohet më 22 prill, por Komisioni i BE-së ka marrë tashmë refuzimin e parë për punën e detyruar nga distanca, prej Spanjës.

13:00 2 min më parë18.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Komanda e përbashkët ushtarake e Korpusit të Gardës Revolucionare Islamike lëshoi një deklaratë duke pretenduar se kontrolli i Ngushticës së Hormuzit tani është "kthyer në statusin e tij të mëparshëm" dhe shkak për këtë sipas Teheranit është bërë bllokada amerikane ndaj porteve iraniane.

11:21 1 h më parë18.04.2026.

Autori
“Zbuluam antigravitetin dhe nisën kërcënimet", shkencëtarët vdesin në rrethana të dyshimta në SHBA
Amerika

“Zbuluam antigravitetin dhe nisën kërcënimet", shkencëtarët vdesin në rrethana të dyshimta në SHBA

Vdekja e studiueses së vendosur në Huntsville, Alabama, në vitin 2022 tani është rishfaqur si rasti i 11-të në një listë të gjatë shkencëtarësh që kanë vdekur ose janë zhdukur në Shtetet e Bashkuara vitet e fundit.

09:45 3 h më parë18.04.2026.

Autori
Tronditet qyteti gjerman, shpërthimi në një nënkalim shkakton një viktimë dhe 4 të plagosur
Europa

Tronditet qyteti gjerman, shpërthimi në një nënkalim shkakton një viktimë dhe 4 të plagosur

Shërbimet e emergjencës gjetën pesë persona të plagosur rëndë në zonën e një nënkalimi për këmbësorë. Një person vdiq në vendngjarje nga plagët e marra. Katër personat e plagosur, përfshirë dy me lëndime kërcënuese për jetën, u dërguan në spitale.

09:00 3 h më parë18.04.2026.

Autori
RAJON
Kërcënohet me jetë Kryeprokurori i Prizrenit
Kosovë

Kërcënohet me jetë Kryeprokurori i Prizrenit

Në reagimin zyrtar, Prokuroria e Shtetit thekson se akte të tilla përbëjnë sulm të drejtpërdrejtë ndaj sistemit të drejtësisë në Kosovë dhe nuk do të tolerohen.

09:27 3 h më parë18.04.2026.

Autori
"Nuk e njoh vajzën”, 22-vjeçari shqiptar mohon përfshirjen në vdekjen e 19-vjeçares në Greqi
RAJON

"Nuk e njoh vajzën”, 22-vjeçari shqiptar mohon përfshirjen në vdekjen e 19-vjeçares në Greqi

I riu pranoi para hetuesve grekë se e njihte ish-peshëngritësin 26-vjeçar që shihet në pamjet e kamerave të sigurisë duke mbajtur në krah vajzën, teksa e nxjerr nga hoteli, por mohon se e njihte 23-vjeçarin që ndodhej në hotel, apo edhe vajzën fatkeqe.

08:32 4 h më parë18.04.2026.

Autori
Kosova miraton dërgimin e trupave në Gaza, FSK pjesë e misionit ndërkombëtar për paqen
Kosovë

Kosova miraton dërgimin e trupave në Gaza, FSK pjesë e misionit ndërkombëtar për paqen

Kosova ka hedhur një hap të rëndësishëm në angazhimin e saj ndërkombëtar për ruajtjen e paqes, duke vendosur të kontribuojë me trupa në një mision në Rripin e Gazës.

17:57 19 h më parë17.04.2026.

Autori
Vranë Liridonën, kërkohet burg përjetë për Naim Murselin dhe 2 të akuzuarit e tjerë
Kosovë

Vranë Liridonën, kërkohet burg përjetë për Naim Murselin dhe 2 të akuzuarit e tjerë

Sipas prokurorisë, provat tregojnë se vrasja është planifikuar më herët dhe është kryer me qëllim përfitimi financiar.

11:47 1 ditë më parë17.04.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Kreu i FSHF-së Armand Duka zbuloi se ka zhvilluar një bisedë të drejtpërdrejtë me Sylvinho-n pas ndeshjes miqësore ndaj Ukrainës, duke e pyetur për gatishmërinë e tij për të vijuar në krye të skuadrës. Sipas tij vendimi për pankinën kuqezi do të merret në qershor.

14:11 22 h më parë17.04.2026.

Autori
Futboll

Arblaster ka deklaruar se është i dashuruar marrëzisht me vajzën e trajnerit të tij, Chris Wilder. Çifti i ri u takuan në fushë rreth një vit më parë dhe pa shumë vonesë, vendosën ta bënin publike lidhjen e tyre.

13:29 23 h më parë17.04.2026.

Autori
Edlir Tetova mbyll ciklin me Egnatian, dorëhiqet duke premtuar titullin e tretë në Superligë
Futboll

Edlir Tetova mbyll ciklin me Egnatian, dorëhiqet duke premtuar titullin e tretë në Superligë

Tekniku theksoi se fokusi i tij mbetet te përfundimi i sezonit në mënyrën më të mirë të mundshme, duke synuar suksesin maksimal në garat e mbetura. “Në Final Four do të kërkoj maksimumin për të fituar titullin”, deklaroi ai, duke nënvizuar se fryma e ekipit mbetet ajo e mosdorëzimit.

12:17 1 ditë më parë17.04.2026.

Autori
Disiplina rrëzon Shkumbinin nga kategoria, ulet dënimi për teknikun Tetova
Futboll

Disiplina rrëzon Shkumbinin nga kategoria, ulet dënimi për teknikun Tetova

Komisioni i Disiplinës në FSHF në mbledhjen e fundit ka përjashtuar Shkumbinin nga kategoria, teksa ka ulur dënimin për teknikun e Egnatias, Tetova.

11:32 1 ditë më parë17.04.2026.

Autori
KULTURË
Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar
KULTURË

Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja publikoi në rrjetet sociale pamje nga ndërhyrjet e realizuara në fasadën e Muzeut Historik Kombëtar dhe rezultatin përfundimtar. Muzeu Historik Kombëtar u mbyll për publikun më 15 mars 2024 dhe pritet të qëndrojë i mbyllur për katër vite.

10:02 2 h më parë18.04.2026.

Autori
Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket
KULTURË

Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket

Kompozimi të kujton fort Mona Lisën e Leonardo da Vinçit, por vepra e Rafaelit dallohet për qartësi dhe qetësi më të madhe. Vështrimi i gruas së re është më pak misterioz dhe më i qëndrueshëm, duke krijuar një ndjenjë kontrolli dhe ekuilibri.

09:28 5 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 6 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 12 ditë më parë05.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Ngjarja ndodhi më 11 prill në një klub të njohur në zonën Blanche–Montmartre. Sipas raportimeve, aktorja kishte qenë duke notuar para se të humbiste ndjenjat dhe u gjet në fund të pishinës. Një tjetër notare i dha ndihmën e parë duke kryer CPR, ndërsa më pas ndërhynë shërbimet e urgjencës.

12:25 32 min më parë18.04.2026.

Autori
Victoria Beckham thyen heshtjen për Brooklyn: Jemi sjellë si gjithë prindërit
SHOWBIZ

Victoria Beckham thyen heshtjen për Brooklyn: Jemi sjellë si gjithë prindërit

Victoria Beckham ka dhënë një intervistë në “Wall Street Journal” në lidhje me konfliktin me djalin e saj të madh Brooklyn.

10:15 1 ditë më parë17.04.2026.

Autori
I dyshuar për vrasjen e një adoleshenteje, arrestohet këngëtari i njohur
SHOWBIZ

I dyshuar për vrasjen e një adoleshenteje, arrestohet këngëtari i njohur

Trupi i dekompozuar i vajzës u gjet më 8 shtator 2025 në një makinë tip Tesla, e lidhur me adresën e këngëtarit.

07:52 1 ditë më parë17.04.2026.

Autori
Një muaj pas arrestimit, Britney Spears shtrohet vullnetarisht në një qendër rehabilitimi: Kam prekur fundin!
SHOWBIZ

Një muaj pas arrestimit, Britney Spears shtrohet vullnetarisht në një qendër rehabilitimi: Kam prekur fundin!

Këngëtarja 44-vjeçare kishte përfunduar në pranga afro një muaj më parë, me akuzën e drejtimit të automjetit në gjendje të dehur.

20:44 4 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes