TË FUNDIT
Risia e Sylvinhos e feston grumbullimin në Kombëtare me gol Dinamo “frenon” Vllazninë, Teuta-Partizani mbyllet në barazim spektakolar Rama thërret të dielën drejtuesit politikë të PS pas ndryshimeve në Asamblenë Kombëtare Gjykata e Lartë rrëzon rekursin e vëllait të ‘Rrumit’ dhe Vlash Brahjas për tjetërsimin e pronave në Lalëz Tjetër kërkesë në GJKKO për zbutjen e masës së sigurisë, Ilir Meta vendos garanci pasurore Çifti i bashkëshortëve po udhëtonte me motor, përfundojnë në spitalin e Pogradecit pasi i përplasi makina
Risia e Sylvinhos e feston grumbullimin në Kombëtare me gol Dinamo “frenon” Vllazninë, Teuta-Partizani mbyllet në barazim spektakolar Rama thërret të dielën drejtuesit politikë të PS pas ndryshimeve në Asamblenë Kombëtare Gjykata e Lartë rrëzon rekursin e vëllait të ‘Rrumit’ dhe Vlash Brahjas për tjetërsimin e pronave në Lalëz Tjetër kërkesë në GJKKO për zbutjen e masës së sigurisë, Ilir Meta vendos garanci pasurore Çifti i bashkëshortëve po udhëtonte me motor, përfundojnë në spitalin e Pogradecit pasi i përplasi makina
9° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Plakje e parakoheshme

Njerëzit negativë të shkaktojnë plakje të parakohëshme, e konfirmon studimi
LIFESTYLE

Njerëzit negativë të shkaktojnë plakje të parakohëshme, e konfirmon studimi

Kolegët e punës dhe bashkëjetuesit rezultojnë më problematikë sesa miqtë, për shkak të ndarjes së përditshme të hapësirës dhe ndërveprimit të vazhdueshëm.

17:00 3 h më parë21.03.2026.

Autori
Të fundit
Risia e Sylvinhos e feston grumbullimin në Kombëtare me gol
Kombëtarja

Bujar Pllana realizoi rrjetën e parë në fitoren 2-1 që skuadra e tij regjistroi kundër Pogon Szczecin, do ti bashkohet menjëherë kuqezinjve për sfidën e 26 marsit.

20:46 6 min më parë21.03.2026.

Autori
Dinamo “frenon” Vllazninë, Teuta-Partizani mbyllet në barazim spektakolar
Futboll

Kuqeblutë mbeten në vendin e parë pavarësisht barazimit pa gola në “Loro Boriçi”. Sfida në Durrës përfundoi me rezultatin 2-2. Pretendime për penallti të paakorduara në të dyja ndeshjet.

20:27 25 min më parë21.03.2026.

Autori
Rama thërret të dielën drejtuesit politikë të PS pas ndryshimeve në Asamblenë Kombëtare
Politikë

Rama thërret të dielën drejtuesit politikë të PS pas ndryshimeve në Asamblenë Kombëtare

Në fokus të mbledhjes do të jetë analiza e procesit zgjedhor brenda strukturave të partisë, si edhe organizimi i mëtejshëm në nivel lokal pas riorganizimeve të fundit në gjashtë qarqet e vendit.

19:56 56 min më parë21.03.2026.

Autori
Gjykata e Lartë rrëzon rekursin e vëllait të ‘Rrumit’ dhe Vlash Brahjas për tjetërsimin e pronave në Lalëz
Kronikë

Gjykata e Lartë rrëzon rekursin e vëllait të ‘Rrumit’ dhe Vlash Brahjas për tjetërsimin e pronave në Lalëz

Apeli i GJKKO në tetor 2025 kishte lënë në fuqi masën e sigurisë “arrest me burg” në mungesë për Aleksandër Lahon, i njohur si Rrumi i Shijakut, për vëllain e tij Vullnet Muça dhe për Vlash Brahjan.

19:38 1 h më parë21.03.2026.

Autori
Tjetër kërkesë në GJKKO për zbutjen e masës së sigurisë, Ilir Meta vendos garanci pasurore
Kronikë

Tjetër kërkesë në GJKKO për zbutjen e masës së sigurisë, Ilir Meta vendos garanci pasurore

GJKKO do ta vlerësojë kërkesën e ish-presidentit këtë të martë, më 24 mars. Çështja do të merret në shqyrtim nga gjyqtari Paulin Çera.

19:16 1 h më parë21.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
CIA dhe Mossad besojnë se lideri iranian Mojtaba Khamenei mund të jetë ende gjallë
Lindja e Mesme

CIA dhe Mossad besojnë se lideri iranian Mojtaba Khamenei mund të jetë ende gjallë

Zyrtarët iranianë kanë tentuar pa sukses të organizojnë takime të drejtpërdrejta me të për arsye sigurie, një fakt që për inteligjencën tregon se ai mund të jetë ende gjallë.

18:46 2 h më parë21.03.2026.

Autori
Çifti i bashkëshortëve po udhëtonte me motor, përfundojnë në spitalin e Pogradecit pasi i përplasi makina
Aktualitet

Çifti i bashkëshortëve po udhëtonte me motor, përfundojnë në spitalin e Pogradecit pasi i përplasi makina

Si pasojë e përplasjes, mbetën të dëmtuar drejtuesi i motorit E. Sh. dhe bashkëshortja e tij, e cila ishte pasagjere. Të dy janë dërguar menjëherë në spital për trajtim mjekësor, sepse pësuan lëndime në trup.

18:58 1 h më parë21.03.2026.

Autori
Kronikë

GJKKO do ta vlerësojë kërkesën e ish-presidentit këtë të martë, më 24 mars. Çështja do të merret në shqyrtim nga gjyqtari Paulin Çera.

Autori
Kronikë

Apeli i GJKKO në tetor 2025 kishte lënë në fuqi masën e sigurisë “arrest me burg” në mungesë për Aleksandër Lahon, i njohur si Rrumi i Shijakut, për vëllain e tij Vullnet Muça dhe për Vlash Brahjan.

Autori
Politikë

Në fokus të mbledhjes do të jetë analiza e procesit zgjedhor brenda strukturave të partisë, si edhe organizimi i mëtejshëm në nivel lokal pas riorganizimeve të fundit në gjashtë qarqet e vendit.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Autori
Kronikë

Autori
Kronikë

Autori
Aktualitet

Si pasojë e përplasjes, mbetën të dëmtuar drejtuesi i motorit E. Sh. dhe bashkëshortja e tij, e cila ishte pasagjere. Të dy janë dërguar menjëherë në spital për trajtim mjekësor, sepse pësuan lëndime në trup.

18:58 1 h më parë21.03.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Zyrtarët iranianë kanë tentuar pa sukses të organizojnë takime të drejtpërdrejta me të për arsye sigurie, një fakt që për inteligjencën tregon se ai mund të jetë ende gjallë.

18:46 2 h më parë21.03.2026.

Autori
Ndodh në Bejrut, lokalet e natës hapen në shenjë mbështetjeje për viktimat
Lindja e Mesme

Ndodh në Bejrut, lokalet e natës hapen në shenjë mbështetjeje për viktimat

Në një qytet të goditur nga tensionet dhe bombardimet, shumë të rinj vazhdojnë të dalin në mbrëmje në kërkim të një ndjenje normaliteti dhe lehtësimi psikologjik.

18:05 2 h më parë21.03.2026.

Autori
“Duhet një strategji të qartë”, kërkesat e Kongresit Amerikan për Trump: Plan dalje nga konflikti në Iran
Lindja e Mesme

“Duhet një strategji të qartë”, kërkesat e Kongresit Amerikan për Trump: Plan dalje nga konflikti në Iran

Sipas rezolutës “Pushteti i Luftës”, në SHBA lejohet që presidenti të vendosë veton dhe të zhvillojë operacione ushtarake deri në 60 ditë pa miratimin e Kongresit.

17:21 3 h më parë21.03.2026.

Autori
Orteku në Alto Adige përfshin 25 persona: 2 viktima dhe 5 të plagosur
Europa

Orteku në Alto Adige përfshin 25 persona: 2 viktima dhe 5 të plagosur

Ngjarja ndodhi vetëm pak ditë pas përkujtimit të 10-vjetorit të një tjetër tragjedie në këtë rajon, ortekut në Monte Nevoso, ku humbën jetën gjashtë persona.

16:32 4 h më parë21.03.2026.

Autori
RAJON
Katër tërmete në 30 minuta, tronditen Janina dhe Filati
RAJON

Katër tërmete në 30 minuta, tronditen Janina dhe Filati

Sipas Institutit Gjeodinamik të Observatorit Kombëtar të Athinës, katër tërmete tronditën Epirin të premten në mëngjes, me dridhje të regjistruara në zonat pranë Janinës dhe Thesprotisë.

11:35 1 ditë më parë20.03.2026.

Autori
Media italiane: Mafia shqiptare, ngritja e heshtur në Europë
RAJON

Media italiane: Mafia shqiptare, ngritja e heshtur në Europë

Media e Sardenjës në një artikull flet për mafian shqiptare, historinë e saj të ngritjes pas rënies së komunizimit dhe fuqizimit në Europë, si dhe në këtë rajon.

12:30 3 ditë më parë18.03.2026.

Autori
“Ngec procesi i anëtarësimit të Serbisë në BE”, Parlamenti Europoian: Gjendja përkeqësohet
RAJON

“Ngec procesi i anëtarësimit të Serbisë në BE”, Parlamenti Europoian: Gjendja përkeqësohet

Ngecja lidhet me përparim të kufizuar në dialogun me Kosovën, mungesë përputhshmërie me politikën e përbashkët të jashtme të BE-së apo edhe retorikë kundër zyrtarëve europianë.

20:41 4 ditë më parë17.03.2026.

Autori
Nga F-35 te armët izraelite, Greqia drejt finalizimit të 'Mburojës së Akilit' me kosto 3 miliardë €
RAJON

Nga F-35 te armët izraelite, Greqia drejt finalizimit të 'Mburojës së Akilit' me kosto 3 miliardë €

"Kupola Helenike" do të krijojë një mburojë antiraketë, antibalistike dhe antidronë në vend, duke krijuar një mbrojtje ajrore moderne të aftë për t'u përballur me çdo kërcënim përmes kombinimit të sensorëve, sistemeve të raketave dhe një sistemi të unifikuar komande dhe kontrolli.

14:43 4 ditë më parë17.03.2026.

Autori
SPORT
Kombëtarja

Bujar Pllana realizoi rrjetën e parë në fitoren 2-1 që skuadra e tij regjistroi kundër Pogon Szczecin, do ti bashkohet menjëherë kuqezinjve për sfidën e 26 marsit.

20:46 6 min më parë21.03.2026.

Autori
Futboll

Kuqeblutë mbeten në vendin e parë pavarësisht barazimit pa gola në “Loro Boriçi”. Sfida në Durrës përfundoi me rezultatin 2-2. Pretendime për penallti të paakorduara në të dyja ndeshjet.

20:27 25 min më parë21.03.2026.

Autori
U maskua si prift për të ndjekur ndeshjen, trajneri i pezulluar jep udhëzime mbi një shkallë pranë fushës
Futboll

U maskua si prift për të ndjekur ndeshjen, trajneri i pezulluar jep udhëzime mbi një shkallë pranë fushës

Hyri në fushë dhe goditi një kundërshtar, situata u përkeqësua më tej kur u rikthye sërish në terrenin e lojës për të festuar golin e barazimit në fund të ndeshjes, ndërsa ofendoi lojtarët kundërshtarë.

17:47 3 h më parë21.03.2026.

Autori
Vendosi dy rekorde kombëtare, Franko Burraj mbyll Botërorin e Atletikës në salla të mbyllura
Shumësportësh

Vendosi dy rekorde kombëtare, Franko Burraj mbyll Botërorin e Atletikës në salla të mbyllura

Me paraqitjet e bëra në Torun të Polonisë, kampioni kuqezi shkruajti një tjetër faqe të rëndësishme të historisë së atletikës shqiptare.

16:50 4 h më parë21.03.2026.

Autori
KULTURË
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 12 h më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 6 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 7 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 7 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
“Faktet rreth Chuck Norris”, si lindi miti i aktorit u kthye në fenomen global të internetit
SHOWBIZ

“Faktet rreth Chuck Norris”, si lindi miti i aktorit u kthye në fenomen global të internetit

Me largimin e tij nga jeta, mbyllet jo vetëm një kapitull i rëndësishëm i kinemasë së aksionit, por edhe një epokë e kulturës së internetit ku ai u shndërrua në legjendë.

22:46 22 h më parë20.03.2026.

Autori
Shuhet në moshën 86-vjeçare Chuck Norris
SHOWBIZ

Shuhet në moshën 86-vjeçare Chuck Norris

Chuck Norris ndërroi jetë të enjten në mëngjes. Lajmi për vdekjen e aktorit erdhi një ditë pasi TMZ raportoi se Chuck Norris u dërgua me urgjencë në një spital në Hawaii për shkak të një urgjence mjekësore.

15:15 1 ditë më parë20.03.2026.

Autori
U arrestua për armëmbajtje pa leje, Gjesti lirohet nga paraburgimi
SHOWBIZ

U arrestua për armëmbajtje pa leje, Gjesti lirohet nga paraburgimi

Artisti i famshëm Gjesti është liruar nga paraburgimi në Prishtinë, pasi u arrestua për armëmbajtje pa leje.

15:16 2 ditë më parë19.03.2026.

Autori
Videoja “hot” u bë virale, arrestohet një tjetër influencere në Bali
SHOWBIZ

Videoja “hot” u bë virale, arrestohet një tjetër influencere në Bali

Sipas autoriteteve, materiali ishte shitur përmes platformave si OnlyFans, çka çoi në ndërhyrjen e policisë.

13:38 2 ditë më parë19.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes