TË FUNDIT
Haradinaj akuzon Kurtin: Po e çon Kosovën drejt zgjedhjeve të reja Vjedhje dhe dhunë ekstreme, policia në Spanjë arreston katër shqiptarë Zbulohen dy varre masive në Kongo me të paktën 171 trupa Sherr me thika me një të ri grek, ndërron jetë 17-vjeçari shqiptar Afganët përleshen me thika në mes të Prishtinës, dy të plagosur Ndryshime në Policinë e Shtetit: Lëvizje në disa komisariate, ja emërimet e reja
Haradinaj akuzon Kurtin: Po e çon Kosovën drejt zgjedhjeve të reja Vjedhje dhe dhunë ekstreme, policia në Spanjë arreston katër shqiptarë Zbulohen dy varre masive në Kongo me të paktën 171 trupa Sherr me thika me një të ri grek, ndërron jetë 17-vjeçari shqiptar Afganët përleshen me thika në mes të Prishtinës, dy të plagosur Ndryshime në Policinë e Shtetit: Lëvizje në disa komisariate, ja emërimet e reja
15° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Aksi Librazhd-Pogradec Protesta kombëtare Edi Rama Belinda Balluku Donald Trump Lufta ne Ukrainë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Aksi Librazhd-Pogradec Protesta kombëtare Edi Rama Belinda Balluku Donald Trump Lufta ne Ukrainë

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Arrestim

E kishin kthyer banesën në ‘fole’ droge, arrestohen dy kushërinjtë në Tiranë
Kronikë

E kishin kthyer banesën në ‘fole’ droge, arrestohen dy kushërinjtë në Tiranë

Dy kushërinj kanë rënë në prangat e Policisë së Tiranës, pasi u zbulua se kishin kthyer banesën e tyre në një laborator për përpunimin dhe prodhimin e lëndës narkotike ekstazi.

08:54 21 ditë më parë06.02.2026.

Autori
Mashtronte një person se do i rregullonte shtëpinë, i merr paratë
Kronikë

Mashtronte një person se do i rregullonte shtëpinë, i merr paratë

Një 39-vjeçar është arrestuar për mashtrim, pasi i kishte marë një shumë parash një personi me pretendimin se do i kryente punime në shtëpi.

10:44 22 ditë më parë05.02.2026.

Autori
Vlorë/ Vodhi para në markete, në pranga 33-vjeçari
Kronikë

Vlorë/ Vodhi para në markete, në pranga 33-vjeçari

Një 33-vjeçar është identifikuar nga policia e Vlorës si autor i vjedhjes së parave dhe stekave të cigareve në dy markete.

09:11 24 ditë më parë03.02.2026.

Autori
U merrte emigrantëve të paligjshëm nga 2500 euro për në Itali, në pranga maqedonasi
Kronikë

U merrte emigrantëve të paligjshëm nga 2500 euro për në Itali, në pranga maqedonasi

Policia e Tiranës ka finalizuar një operacion të koduar "Relay" duke vënë në pranga një shtetas maqedonas që po transportonte emigrantë të paligjshëm për në Itali.

12:45 24 ditë më parë02.02.2026.

Autori
Ishte në kërkim për shtëpitë e barit, në pranga 46-vjeçari
Kronikë

Ishte në kërkim për shtëpitë e barit, në pranga 46-vjeçari

Policia e Shkodrës ka vënë në pranga një 46-vjeçar i shpallur në kërkim për një nga shtëpitë e barit të zbuluara nga operacioni "Neonët". Ndaj tij është caktuar masa e sigurisë arrest me burg.

10:05 25 ditë më parë02.02.2026.

Autori
Shtireshin si agjentë imobiliarë, u vidhnin para njerëzve me premtimin se do t’iu blinin apartamente
Aktualitet

Shtireshin si agjentë imobiliarë, u vidhnin para njerëzve me premtimin se do t’iu blinin apartamente

Operacioni i koduar “Agjentët e rremë”, arrestohen në Tiranë çifti i bashkëjetuesve 39 dhe 34 vjeç.

14:57 26 ditë më parë31.01.2026.

Autori
30-vjeçarja thyen arrestin e shtëpisë, i gjenden armë në makinë
Kronikë

30-vjeçarja thyen arrestin e shtëpisë, i gjenden armë në makinë

Në timon pa leje drejtimi, kishte thyer masën e arrestit dhe ndërkohë iu gjetën dhe armë në mjetin që drejtonte. Bëhet fjalë për një 30-vjeçare në kryeqytet e cila është arrestuar nga policia.

12:49 28 ditë më parë29.01.2026.

Autori
Makina ra në liqen në Vaun e Dejës, arrestohet në spital shoferi
Kronikë

Makina ra në liqen në Vaun e Dejës, arrestohet në spital shoferi

Policia e Shkodrës ka arrestuar në spital drejtuesin e mjetit që ra ditën e djeshme në liqenin e Spatharës në Vaun e Dejës.

10:38 29 ditë më parë29.01.2026.

Autori
Me bllok shënimesh me vete, procedohen brazilianet që ushtronin prostitucion në Durrës
Kronikë

Me bllok shënimesh me vete, procedohen brazilianet që ushtronin prostitucion në Durrës

Policia e Durrësit ka proceduar penalisht dy shtetase braziliane për ushtrim prostitucioni. Sipas policisë gjatë arrestimit janë proceduar dhe dy shtetas shqiptarë, ndërsa janë sekuestruar blloqe shënimesh, pasaportat e tyre dhe tetë celularë.

08:39 29 ditë më parë29.01.2026.

Autori
Fshihej prej kohësh në Tiranë, arrestohet pasi kërkohej në Maqedoninë e Veriut për tre vrasje
Kronikë

Fshihej prej kohësh në Tiranë, arrestohet pasi kërkohej në Maqedoninë e Veriut për tre vrasje

Ishte shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpol Shkupi prej vitit 2007, kanë nisur procedurat e ekstradimit në shtetin fqinj.

09:49 31 ditë më parë27.01.2026.

Autori
Ngacmoi seksualisht vajzën e mitur të partneres, arrestohet 38-vjeçari
Kronikë

Ngacmoi seksualisht vajzën e mitur të partneres, arrestohet 38-vjeçari

Një 38-vjeçar në Gjirokastër është vënë në pranga pasi dyshohet se ka ngacmuar seksualisht vajzën 12-vjeçare të partneres së tij.

12:45 31 ditë më parë26.01.2026.

Autori
Lëvizte i armatosur me pistoletë, arrestohet 31-vjeçari
Kronikë

Lëvizte i armatosur me pistoletë, arrestohet 31-vjeçari

Një 31-vjeçar është vënë në pranga nga policia e Tiranës pasi lëvizte i armatosur. Forcat "Shqiponja" kanë vënë në pranga dhe drejtuesin e mjetit me të cilin lëvizte i riu.

11:15 32 ditë më parë26.01.2026.

Autori
I dogji makinën ish-vjehrrës dhe kreu 11 vjedhje, në pranga 30-vjeçari
Kronikë

I dogji makinën ish-vjehrrës dhe kreu 11 vjedhje, në pranga 30-vjeçari

Policia e Lezhës ka vënë në pranga një 30-vjeçar i dyshuar për 11 vjedhje, shtatë prej të cilave në kërcënimin e armës, dhe gjithashtu dyshohet se i ka djegur makinë ish vjehrrës së tij.

09:45 32 ditë më parë26.01.2026.

Autori
Policia e Shkodrës gjen një tjetër "shtëpi bari", në pranga 35 vjeçari
Kronikë

Policia e Shkodrës gjen një tjetër "shtëpi bari", në pranga 35 vjeçari

Policia e Shkodrës vijon operacionin e koduar "Neonët", teksa ka zbuluar një tjetër shtëpi bari në Boriç të Madh, duke vënë në pranga një 35 vjeçar. Numri i të arrestuarve të operacionit ka shkuar gjithsej në 13, ndërsa sërish janë ndaluar 4 punonjës të OSHEE për shpërdorim detyre.

09:15 32 ditë më parë26.01.2026.

Autori
Me 60 kg kanabis në makinë, arrestohet 52-vjeçari nga Kruja
Kronikë

Me 60 kg kanabis në makinë, arrestohet 52-vjeçari nga Kruja

Një 52-vjeçar është vënë në pranga nga policia e Tiranës, pasi u kap teksa transportonte me automjet rreth 60 kg kanabis, gati për shitje.

08:59 43 ditë më parë15.01.2026.

Autori
  • 1
  • 2
  • 3
Të fundit
Haradinaj akuzon Kurtin: Po e çon Kosovën drejt zgjedhjeve të reja
Kosovë

Mandati i presidentes aktuale përfundon më 4 prill 2026, ndërsa afati i fundit për votimin e presidentit të ri është data 4 mars 2026.

11:53 12 min më parë27.02.2026.

Autori
Vjedhje dhe dhunë ekstreme, policia në Spanjë arreston katër shqiptarë
Kronikë

Bashkëpunimi me autoritetet spanjolle vazhdon, me qëllim kapjen e dy pjesëtarëve të tjerë të këtij grupi, të shpallur në kërkim ndërkombëtar.

11:38 27 min më parë27.02.2026.

Autori
Zbulohen dy varre masive në Kongo me të paktën 171 trupa
Nëpër botë

Autoritetet kanë nisur hetimet për të identifikuar viktimat dhe rrethanat e ngjarjes, ndërsa situata e sigurisë në rajon mbetet e tensionuar.

11:19 46 min më parë27.02.2026.

Autori
Sherr me thika me një të ri grek, ndërron jetë 17-vjeçari shqiptar
Kronikë

Mediat helene raportojnë se viktima është identifikuar si Aleks Vangjeli.

11:11 54 min më parë27.02.2026.

Autori
Afganët përleshen me thika në mes të Prishtinës, dy të plagosur
Kosovë

Mosmarrëveshja nisi si konflikt verbal dhe më pas degjeneroi në përleshje fizike, gjatë së cilës u përdor edhe arma e ftohtë.

11:00 1 h më parë27.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
Modi viziton Izraelin, test për Indinë në Lindjen e Mesme
Lindja e Mesme

Modi viziton Izraelin, test për Indinë në Lindjen e Mesme

Kryeministri indian Narendra Modi ka mbërritur në Izrael për një vizitë dy-ditore, e para e tij që nga fillimi i luftës në Gaza.

13:28 1 ditë më parë25.02.2026.

Autori
Kontroll i befasishëm në burgun e Domokos, ja çfarë u gjet në qelinë e Alket Rizait
Aktualitet

Kontroll i befasishëm në burgun e Domokos, ja çfarë u gjet në qelinë e Alket Rizait

Mediat greke raportojnë se kontroll i befasishëm është kryer në burgun e Domokos nga oficerët e Drejtorisë së Luftimit të Krimit të Organizuar.

13:41 1 ditë më parë25.02.2026.

Autori
Shtëpia e "Mona Lisa" ka një tjetër drejtues
Nëpër botë

Shtëpia e "Mona Lisa" ka një tjetër drejtues

Historiani i artit Christophe Leribault, një drejtor veteran muzeu, po merr përsipër detyrën e Luvrit, duke marrë dhe sfidën e nxjerrjes së muzeut më të madh në botë nga kriza pas grabitjes në tetor të bizhuterive të kurorës franceze.

13:52 1 ditë më parë25.02.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti
KULTURË

Gjatë karrierës së tij, interpretoi në mbi 17 filma artistikë, duke lënë gjurmë në disa prej prodhimeve më të njohura të kinemasë shqiptare.

14:04 1 ditë më parë25.02.2026.

Autori
Detaje nga atentati i vitit 2021, i afërmi i biznesmenit të vrarë Çajup Selimi dëshmon në GJKKO
Kronikë

Detaje nga atentati i vitit 2021, i afërmi i biznesmenit të vrarë Çajup Selimi dëshmon në GJKKO

Leonard Selimi deklaroi se nuk kishte dëgjuar të shtëna armësh dhe se kishte gjetur një plumb brenda banesës, pranë krevatit.

14:31 1 ditë më parë25.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Bashkëpunimi me autoritetet spanjolle vazhdon, me qëllim kapjen e dy pjesëtarëve të tjerë të këtij grupi, të shpallur në kërkim ndërkombëtar.

11:38 27 min më parë27.02.2026.

Autori
Kronikë

Mediat helene raportojnë se viktima është identifikuar si Aleks Vangjeli.

11:11 54 min më parë27.02.2026.

Autori
Ndryshime në Policinë e Shtetit: Lëvizje në disa komisariate, ja emërimet e reja
Aktualitet

Ndryshime në Policinë e Shtetit: Lëvizje në disa komisariate, ja emërimet e reja

Ristrukturimet e realizuara brenda policisë prekin komisariatet e Krujës, Pogradecit, Bulqizës dhe Kamzës.

10:42 1 h më parë27.02.2026.

Autori
Shembja e urës në aksin Librazhd-Prrenjas, riparimi mund të zgjasë deri në një vit
Aktualitet

Shembja e urës në aksin Librazhd-Prrenjas, riparimi mund të zgjasë deri në një vit

Janë në shqyrtim dy alternativa kryesore: ndërtimi i një viadukti të ri, që do të kërkonte rishikim të plotë të projektit, ose heqja e plotë e masës së shembur dhe ndërtimi i një traseje të re.

10:24 1 h më parë27.02.2026.

Autori
BOTË
Vdekja e ish-bankierit ukrainas, i biri arrestohet pasi organizoi pengmarrjen e të atit
Europa

Vdekja e ish-bankierit ukrainas, i biri arrestohet pasi organizoi pengmarrjen e të atit

U ndalua në Spanjë pas urdhër arrestit të Italisë, 34-vjeçari synonte ta detyronte babain të transferonte 250 mijë euro në kriptovaluta.

12:10 4 min më parë27.02.2026.

Autori
Nëpër botë

Autoritetet kanë nisur hetimet për të identifikuar viktimat dhe rrethanat e ngjarjes, ndërsa situata e sigurisë në rajon mbetet e tensionuar.

11:19 46 min më parë27.02.2026.

Autori
Nuk kishte ndodhur kurrë, Melania Trump bëhet Zonja e Parë që drejton Këshillin e Sigurimit të OKB-së
Amerika

Nuk kishte ndodhur kurrë, Melania Trump bëhet Zonja e Parë që drejton Këshillin e Sigurimit të OKB-së

Seanca pritet të përqendrohet te arsimi dhe roli i tij në promovimin e tolerancës dhe paqes globale.

10:06 1 h më parë27.02.2026.

Autori
22-vjeçarja koreane kthehet në vrasëse seriale duke përdorur këshillat e ChatGPT
Nëpër botë

22-vjeçarja koreane kthehet në vrasëse seriale duke përdorur këshillat e ChatGPT

Hetuesit pretendojnë se i ka kryer krimet pas kërkimeve në internet dhe sugjerimeve të Inteligjencës Artificiale, rreth dozave vdekjeprurëse të pilulave të gjumit.

09:11 2 h më parë27.02.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Mandati i presidentes aktuale përfundon më 4 prill 2026, ndërsa afati i fundit për votimin e presidentit të ri është data 4 mars 2026.

11:53 12 min më parë27.02.2026.

Autori
Kosovë

Mosmarrëveshja nisi si konflikt verbal dhe më pas degjeneroi në përleshje fizike, gjatë së cilës u përdor edhe arma e ftohtë.

11:00 1 h më parë27.02.2026.

Autori
“Pengim i drejtësisë”, nis sot në Hagë gjyqi për akuzat ndaj Hashim Thaçit
Kosovë

“Pengim i drejtësisë”, nis sot në Hagë gjyqi për akuzat ndaj Hashim Thaçit

Akuzohet se ka shpërndarë informacione konfidenciale lidhur me dëshmitarët e Prokurorisë në çështjen për krime lufte “Thaçi dhe të tjerët” dhe se ka udhëzuar bashkëpunëtorët të ndikojnë te dëshmitarët.

09:29 2 h më parë27.02.2026.

Autori
Presidentja Osmani pret përfaqësuesen e SHBA, Prattipati, zbardhen diskutimet
Kosovë

Presidentja Osmani pret përfaqësuesen e SHBA, Prattipati, zbardhen diskutimet

Presidentja Osmani takoi të ngarkuarën me punë të SHBA në Kosovë, me të cilën bisedoi rreth vizitës së saj të fundit në Uashington.

20:38 15 h më parë26.02.2026.

Autori
SPORT
S’ka Dritë e as Shkëndijë, shuhet flaka europiane e klubeve shqiptare
Futboll

S’ka Dritë e as Shkëndijë, shuhet flaka europiane e klubeve shqiptare

Eshtë mbyllur në fazën “play-off” të Conference League, rrugëtimi i Shkëndijës së Tetovës dhe Dritës në futbollin europian.

21:47 14 h më parë26.02.2026.

Autori
Displina nuk fal asnjë, dënohen aktet e dhunës dhe incidentet në të gjitha kampionatet
Futboll

Displina nuk fal asnjë, dënohen aktet e dhunës dhe incidentet në të gjitha kampionatet

Komisioni i Disiplinës pranë FSHF ka dhënë dënimet në lidhje me incidentet në javën e fundit futbollistike.

19:48 16 h më parë26.02.2026.

Autori
Ronaldo rikthehet në futbollin spanjoll pas 9 vitesh... në kategorinë e dytë
Futboll

Ronaldo rikthehet në futbollin spanjoll pas 9 vitesh... në kategorinë e dytë

Ndërsa është në moshën 41-vjeçare dhe ende vazhdon të luajë në nivelet më të larta të futbollit, Cristiano Ronaldo tashmë po mendon seriozisht për të ardhmen, teksa ka blerë 25% të aksioneve të klubit spanjoll UD Almería, që aktualisht garon në kategorinë e dytë të futbollit.

12:59 23 h më parë26.02.2026.

Autori
Fituesit e medaljes së artë në Olimpiadë, gosti në Shtëpinë e Bardhë me... McDonald’s
Shumësportësh

Fituesit e medaljes së artë në Olimpiadë, gosti në Shtëpinë e Bardhë me... McDonald’s

Presidenti Trump zgjodhi të festojë suksesin e skuadrës olimpike të hokejit me double-cheeseburger, një prej ushqimeve tradicionale më të njohura në nivel botëror.

12:26 23 h më parë26.02.2026.

Autori
KULTURË
KULTURË

Gjatë karrierës së tij, interpretoi në mbi 17 filma artistikë, duke lënë gjurmë në disa prej prodhimeve më të njohura të kinemasë shqiptare.

14:04 1 ditë më parë25.02.2026.

Autori
“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut
KULTURË

“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut

Ka nisur prej datës 22 shkurt dhe do të vijojë deri më 22 mars 2026, në kuadër të 800-vjetorit të vdekjes së shenjtorit.

11:35 4 ditë më parë23.02.2026.

Autori
Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit
KULTURË

Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit

Filmi gjerman “Yellow Letters” është shpallur fitues i Ariut të Artë në edicionin e 76-të të Berlinales.

12:57 4 ditë më parë22.02.2026.

Autori
‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh
KULTURË

‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh

Skica përshkruan këmbën e Sibilës libiane, e cila më vonë u pikturua në tavanin e Kapelës Sistine.

22:57 18 ditë më parë08.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
“Trump, një armik i vendit”, De Niro shpërthen në lot: Çfarë po i bën Amerikës?
SHOWBIZ

“Trump, një armik i vendit”, De Niro shpërthen në lot: Çfarë po i bën Amerikës?

Aktori i njohur amerikan, Robert De Niro akuzoi presidentin Trump se është një armik i popullit që do të lejë pasoja për SHBA dhe kur të largohet nga detyra.

16:36 19 h më parë26.02.2026.

Autori
Ndahet nga jeta ylli i Lizze McGuire, Robert Carradine
SHOWBIZ

Ndahet nga jeta ylli i Lizze McGuire, Robert Carradine

Robert Carradine, aktori amerikan i njohur më së miri për rolet në Revenge of the Nerds dhe Lizzie McGuire, ka vdekur në moshën 71 vjeç.

07:34 2 ditë më parë25.02.2026.

Autori
"One battle after another" dominon çmimet BAFTA
SHOWBIZ

"One battle after another" dominon çmimet BAFTA

"One battle after another", komedia kundërkulturore e Paul Thomas Anderson për një revolucionar të dështuar që përpiqet të mbrojë vajzën e tij nga një oficer ushtarak i pamëshirshëm, ka dominuar çmimet BAFTA, duke marrë gjashtë çmime.

11:48 4 ditë më parë23.02.2026.

Autori
Nga kapiten i anijes kozmike në “Star Trek”, në moshën 94-vjeçare bëhet yll i heavy metal
SHOWBIZ

Nga kapiten i anijes kozmike në “Star Trek”, në moshën 94-vjeçare bëhet yll i heavy metal

Në vitin 2021 fluturoi me “Blue Origin” dhe në moshën 90-vjeçare, u bë njeriu më i moshuar që ka udhëtuar ndonjëherë në hapësirë.

18:28 4 ditë më parë22.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes