TË FUNDIT
Mbushet me fruta aksi Levan-Tepelenë, aksidentohet kamioni me agrume Bayern “shkatërron” Heidenheim, 4 gola në transfertë Barcelona nuk ndalet, mposht Villareal dhe blindon kreun Plagoset me thikë taksisti në Durrës, në gjendje të rëndë në spital Zhdukja e verës së Ergys Agasit, Berisha: Edi Rama mori mallin e vet Shkrumbohet banesa në Lushnje, dyshohet për zjarrvënie të qëllimshme
Mbushet me fruta aksi Levan-Tepelenë, aksidentohet kamioni me agrume Bayern “shkatërron” Heidenheim, 4 gola në transfertë Barcelona nuk ndalet, mposht Villareal dhe blindon kreun Plagoset me thikë taksisti në Durrës, në gjendje të rëndë në spital Zhdukja e verës së Ergys Agasit, Berisha: Edi Rama mori mallin e vet Shkrumbohet banesa në Lushnje, dyshohet për zjarrvënie të qëllimshme
2° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku SPAK Lufta ne Ukrainë Keshilli i Mandateve Adriatik Lapaj
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Gazmet Bardhi

Nga “Palloshi” tek “Kapo”, Bardhi nxjerr dosjen AKSHI: Gjenocid ndaj buxhetit të shtetit
Politikë

Nga “Palloshi” tek “Kapo”, Bardhi nxjerr dosjen AKSHI: Gjenocid ndaj buxhetit të shtetit

Kreu i grupit të PD, Gazment Bardhi ka kërkuar sërish dorëheqjen e kryeministrit Edi Rama. Sipas numrit dy të demokratëve, dosja e AKSHI tregon edhe njëherë skemën e vjedhjes së kësaj qeverie.

19:53 3 h më parë21.12.2025.

Autori
Të fundit
Mbushet me fruta aksi Levan-Tepelenë, aksidentohet kamioni me agrume
Kronikë

Një kamion me fruta është përmbysur mbrëmjen e së dielës në aksin rrugor Levan-Tepelenë, duke shkaktuar probleme në qarkullimin e mjeteve për disa minuta.

22:24 1 h më parë21.12.2025.

Autori
Bayern “shkatërron” Heidenheim, 4 gola në transfertë
Futboll

Bayern ka fituar pastër 4-0 në transfertën përballë Heidenheim. Me këtë fitore bavarezët forcojnë pozitat në krye të renditjes, duke u shkëputur ndjeshëm nga të tjerët.

22:05 1 h më parë21.12.2025.

Autori
Barcelona nuk ndalet, mposht Villareal dhe blindon kreun
Futboll

Barcelona ka fituar 2-0 në transfertën e vështirë të Villareal, për të forcuar pozitën në krye të klasifikimit me 4 pikë diferencë.

21:43 2 h më parë21.12.2025.

Autori
Plagoset me thikë taksisti në Durrës, në gjendje të rëndë në spital
Kronikë

Sulmohet me thika një taksist nga Tirana në plazhin e Durrësit. I plagosuri ndodhet në spital në gjendje të rëndë.

21:29 2 h më parë21.12.2025.

Autori
Zhdukja e verës së Ergys Agasit, Berisha: Edi Rama mori mallin e vet
Kronikë

Sali Berisha ka akuzuar direkt Edi Ramën se fshihet pas zhdukjes së verës në pronën e Ergys Agasit. Sipas kreut të demokratëve kjo verë koleksionistësh dhe shumë e shtrenjtë i përkiste kryeministrit.

21:01 2 h më parë21.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
SHBA hakmeret për dy ushtarët e vrarë, godet masivisht ISIS në Siri
Amerika

SHBA hakmeret për dy ushtarët e vrarë, godet masivisht ISIS në Siri

Ushtria e Shteteve të Bashkuara ka kryer një sulm masiv në territorin e Sirisë kundër grupimve të Shtetit Islamik, si përgjigje ndaj një sulmi vdekjeprurës që ndodhi pak ditë marë ndaj forcave amerikane në vend.

08:50 1 ditë më parë20.12.2025.

Autori
Publikohet dosja “Epstein”, mijëra foto e dokumente, Bill Clinton shihet në pishinë me një grua
Amerika

Publikohet dosja “Epstein”, mijëra foto e dokumente, Bill Clinton shihet në pishinë me një grua

Departamenti i Drejtësisë në SHBA publikoi të premten mijëra dokumente nga dosja e Jeffrey Epstein, i dënuar për krime seksuale, për të cilin vijojnë hetimet për lidhjet e tij me individë të pasur dhe të fuqishëm.

09:19 1 ditë më parë20.12.2025.

Autori
Kanabis nga Kanadaja në kuti atletesh, arrestohet 23 -vjeçari në Tiranë
Kronikë

Kanabis nga Kanadaja në kuti atletesh, arrestohet 23 -vjeçari në Tiranë

Policia në Tiranë ka goditur një rast të shpërndarjes së kanabisit duke arrestuar një 23-vjeçar nga Dibra, në zonën e njohur si “5 Maji” në kryeqytet.

09:37 1 ditë më parë20.12.2025.

Autori
Kallashin në valixhe gati për shitje, bie në pranga 24-vjeçari në Tiranë
Kronikë

Kallashin në valixhe gati për shitje, bie në pranga 24-vjeçari në Tiranë

Një 24-vjeçar është arrestuar në flagrancë nga policia teksa transportonte në një valixhe udhëtimi një kallashnikov, me qëllim shitjen e armës.

10:02 1 ditë më parë20.12.2025.

Autori
Putin hakmerret për sulmin e Ukrainës ndaj cisternës në Mesdhe, goditet Odesa, 7 të vdekur
Europa

Putin hakmerret për sulmin e Ukrainës ndaj cisternës në Mesdhe, goditet Odesa, 7 të vdekur

Rusia është hakmarrë ndaj Ukrainës, pasi Kievi goditi një cisternë nafte të “flotës hije” të Moskës, në ujërat neutral të Mesdheut, midis Kretës dhe Libisë. Ashtu siç Vladimir Putin paralajmëroi pas sulmit të SBU-së, Rusia ka goditur Odesën me raketa balistike duke u marrë jetën shtatë personave.

10:25 1 ditë më parë20.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Një kamion me fruta është përmbysur mbrëmjen e së dielës në aksin rrugor Levan-Tepelenë, duke shkaktuar probleme në qarkullimin e mjeteve për disa minuta.

22:24 1 h më parë21.12.2025.

Autori
Kronikë

Sulmohet me thika një taksist nga Tirana në plazhin e Durrësit. I plagosuri ndodhet në spital në gjendje të rëndë.

21:29 2 h më parë21.12.2025.

Autori
Kronikë

Sali Berisha ka akuzuar direkt Edi Ramën se fshihet pas zhdukjes së verës në pronën e Ergys Agasit. Sipas kreut të demokratëve kjo verë koleksionistësh dhe shumë e shtrenjtë i përkiste kryeministrit.

21:01 2 h më parë21.12.2025.

Autori
Shkrumbohet banesa në Lushnje, dyshohet për zjarrvënie të qëllimshme
Kronikë

Shkrumbohet banesa në Lushnje, dyshohet për zjarrvënie të qëllimshme

Një shtëpi e pabanuar është shkrumbuar nga flakët në Kosovë e Vogël të Lushnjës. Zjarrfikësit dyshojnë se zjarrvënia ka qenë e qëllimshme.

20:42 3 h më parë21.12.2025.

Autori
BOTË
Izraeli miraton 19 vendbanime të reja në Bregun Perëndimor
Lindja e Mesme

Izraeli miraton 19 vendbanime të reja në Bregun Perëndimor

Qeveria izraelite vijon me planet e saj për të zgjeruar vendbanimet e reja në Bregun Perëndimor. Reagimet kundër këtij plani janë të mëdha me pretendimin se ve në rrezik armëpushimin dhe paqen.

19:42 4 h më parë21.12.2025.

Autori
Zjarr në nënstacion le San Franciskon pa drita, 130,000 banorë në terr
Amerika

Zjarr në nënstacion le San Franciskon pa drita, 130,000 banorë në terr

Një pjesë e madhe e qytetit të San Fraciskos ka mbetur në terr, pasi një zjarr në një nënstacion ka shkaktuar ndërprerjen e energjisë. Autoritetet kanë deklaruar se po punojnë për riparimin e defektit.

18:31 5 h më parë21.12.2025.

Autori
Tradita 400 vjeçare merr fund, Danimarka mbyll shërbimin postar
Europa

Tradita 400 vjeçare merr fund, Danimarka mbyll shërbimin postar

Danimarka do t’i japë fund më 30 dhjetor traditës 400 vjeçare të dërgimit të letrave përmes postës.

17:47 5 h më parë21.12.2025.

Autori
Masakër në Afrikën e Jugut, vriten 9 persona në lokalin e natës
Nëpër botë

Masakër në Afrikën e Jugut, vriten 9 persona në lokalin e natës

Një masakër e vërtetë ka ndodhur në një lokal nate në Afrikën e Jugut, ku persona të armatosur vranë 9 civilë. Motive e këtij krimi janë ende të paqarta për autoritetet.

16:55 6 h më parë21.12.2025.

Autori
RAJON
Mjegulla e dendur në Shkup anulon dhjetëra fluturime
RAJON

Mjegulla e dendur në Shkup anulon dhjetëra fluturime

Mjegulla e dendur ka shtyrë dhjetëra fluturime në aerportin e Shkupit. Pasagjerëve iu kërkohet që të mbajnë kontakt me kompaninë ajrore për çdo ndryshim të mundshëm në orarin e fluturimeve.

20:05 3 h më parë21.12.2025.

Autori
Kosova 1 miliard euro për mbrojtjen, Kurti: Nis prodhimi i municioneve dhe dronëve
Kosovë

Kosova 1 miliard euro për mbrojtjen, Kurti: Nis prodhimi i municioneve dhe dronëve

Sipas kryeministrit nuk do të lëshohet pe për Republikën e sigurt, teksa parashikohet të nisë edhe programi i rezervistëve vullnetarë.

15:31 8 h më parë21.12.2025.

Autori
Dëm buxhetit të Kosovës me shpronësimin e pronave, i dyshuar edhe ish-ministri Ismajli
Kosovë

Dëm buxhetit të Kosovës me shpronësimin e pronave, i dyshuar edhe ish-ministri Ismajli

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka kërkuar paraburgimin e shtatë personave, përfshirë ish-ministrin Fadil Ismajli, nën dyshimet për një skemë të organizuar korrupsioni që dyshohet se i ka shkaktuar dëm të konsiderueshëm buxhetit të shtetit përmes kompensimeve të paligjshme të pronave të

16:52 1 ditë më parë20.12.2025.

Autori
Paundët e fshehura në çorape nxjerrin zbuluar mërgimtarin në aeroportin “Adem Jashari”
Kosovë

Paundët e fshehura në çorape nxjerrin zbuluar mërgimtarin në aeroportin “Adem Jashari”

Zyrtarët policorë në aeroportin "Adem Jashari" të Prishtinës kanë zbuluar në trupin e një udhëtari, të fshehura në çorape, 8 mijë paund britanik, përveç një shume tjetër që ai mbante me vete.

20:50 2 ditë më parë19.12.2025.

Autori
SPORT
Futboll

Bayern ka fituar pastër 4-0 në transfertën përballë Heidenheim. Me këtë fitore bavarezët forcojnë pozitat në krye të renditjes, duke u shkëputur ndjeshëm nga të tjerët.

22:05 1 h më parë21.12.2025.

Autori
Futboll

Barcelona ka fituar 2-0 në transfertën e vështirë të Villareal, për të forcuar pozitën në krye të klasifikimit me 4 pikë diferencë.

21:43 2 h më parë21.12.2025.

Autori
Grushti i kampionit, Jake Paul vendos dy pllaka titani në nofull
Shumësportësh

Grushti i kampionit, Jake Paul vendos dy pllaka titani në nofull

I ka kushtuar shumë ndeshja e boksit me kampionin e botës Anthony Joshuar, youtuberit Jake Paul. 28 vjeçari ka vendosur 2 pllaka titani në nofullën e thyer nga grushti i fundit që e rrëzoi në tapet.

17:21 6 h më parë21.12.2025.

Autori
Kapiteni shqiptar i Atalantës në orbitën e tre klubeve të mëdha europiane
Kombëtarja

Kapiteni shqiptar i Atalantës në orbitën e tre klubeve të mëdha europiane

Gabriel Ramaj luan me Kombëtaren e 21-vjeçarëve kuqezi. Ka spikatur në “UEFA Youth League”, por ende nuk ka debutuar në Serie A.

16:10 7 h më parë21.12.2025.

Autori
KULTURË
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 12 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 14 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 15 ditë më parë06.12.2025.

Autori
Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit
KULTURË

Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit

Tre vende evropiane kanë vendosur të bojkotojnë festivalin evropian të muzikës së lehtë Eurovision 2026. Vendimi vjen pasi Unioni Evropian i Transmetimeve nuk pranoi ultimatumin e tyre për përjashtimin e Izraelit.

19:55 17 ditë më parë04.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Komentoi dekolten e hapur të aktores, përdoruesit e “X” shpërthejnë ndaj pronarit Elon Musk
SHOWBIZ

Komentoi dekolten e hapur të aktores, përdoruesit e “X” shpërthejnë ndaj pronarit Elon Musk

Postimi i CEO-s së platformës "X", Elon Musk ku komentonte me ironi dekolten e hapur të aktores Sydney Sweeney shkaktoi pakënaqësi të fortë, me shumë përdorues që e përshkruan atë si të papërshtatshëm dhe joelegant.

23:05 3 ditë më parë18.12.2025.

Autori
Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale
SHOWBIZ

Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale

Një personazh i njohur i rrjeteve sociale në Shqipëri është plagosur mbrëmjen e së hënës në Durrës, pas një konflikti që dyshohet të ketë lidhje me aktivitetin e tij në platformën TikTok.

11:33 5 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen
SHOWBIZ

Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen

Donald Trump Jr., djali i madh i presidentit amerikan Donald Trump, është fejuar me Bettina Anderson pas një viti lidhjeje.

11:12 5 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë
SHOWBIZ

Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë

Hollywood-i është tronditur nga lajmi se regjisori legjendar Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij, Michele Reiner, janë gjetur të pajetë në banesën e tyre në Los Anxhelos, ndërsa autoritetet amerikane kanë nisur hetimet.

08:37 6 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes