TË FUNDIT
Protesta e PD, policia shoqëron 52 persona, 17 në pranga Zogu i detit shkon në spital për të kërkuar ndihmë, sinjalizon mjekët duke trokitur derën me sqep 72 tigra ngordhin nga virusi në një kopsht zoologjik në Tajlandë Ambasadori i SHBA: Izraeli ka të drejtë biblike të pushtuar të gjithë Lindjen e Mesme Rikthehet dielli, por me vranësira dhe reshje shiu lokale, ja si paraqitet moti të shtunën Një diamant i rrallë 228 karatësh gjendet në një minierë në Rusi
Protesta e PD, policia shoqëron 52 persona, 17 në pranga Zogu i detit shkon në spital për të kërkuar ndihmë, sinjalizon mjekët duke trokitur derën me sqep 72 tigra ngordhin nga virusi në një kopsht zoologjik në Tajlandë Ambasadori i SHBA: Izraeli ka të drejtë biblike të pushtuar të gjithë Lindjen e Mesme Rikthehet dielli, por me vranësira dhe reshje shiu lokale, ja si paraqitet moti të shtunën Një diamant i rrallë 228 karatësh gjendet në një minierë në Rusi
6° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Edi Rama Bordi i Paqes Belinda Balluku Donald Trump Tensionet SHBA-Iran
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Edi Rama Bordi i Paqes Belinda Balluku Donald Trump Tensionet SHBA-Iran

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Vasco da Gama AC

Nga burgu në fushë: Lojtari i dënuar me 22 vite pasi vrau të dashurën, luan në Kupën e Brazilit
Futboll

Nga burgu në fushë: Lojtari i dënuar me 22 vite pasi vrau të dashurën, luan në Kupën e Brazilit

Skuadra e Vasco da Gama AC është në qendër të kritikave, sepse përveç portierit Bruno Fernandes, pjesë e kontingjentit janë edhe katër futbollistë të cilët akuzohen për përdhunim në grup.

21:58 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Të fundit
Protesta e PD, policia shoqëron 52 persona, 17 në pranga
Kronikë

Policia e Tiranës ka shoqëruar 52 persona pas protestës së mbrëmshme të opozitës, nga të cilët 17 janë arrestuar dhe 35 janë proceduar në gjendje të lirë.

09:05 16 min më parë21.02.2026.

Autori
Zogu i detit shkon në spital për të kërkuar ndihmë, sinjalizon mjekët duke trokitur derën me sqep
LIFESTYLE

Zogu i detit shkon në spital për të kërkuar ndihmë, sinjalizon mjekët duke trokitur derën me sqep

Zogut të detit të plagosur i kishte ngecur në sqep një grep i trefishtë peshkimi dhe siç duket prej dhimbjeve u paraqit në spital.

08:43 38 min më parë21.02.2026.

Autori
72 tigra ngordhin nga virusi në një kopsht zoologjik në Tajlandë
Nëpër botë

Gjitarët mishngrënës i përkisnin kopshtit zoologjik privat 'Tiger Kingdom', ku turistët lejoheshin ti preknin dhe të fotografoheshin me kafshët.

08:32 49 min më parë21.02.2026.

Autori
Ambasadori i SHBA: Izraeli ka të drejtë biblike të pushtuar të gjithë Lindjen e Mesme
Lindja e Mesme

Ambasadori i SHBA: Izraeli ka të drejtë biblike të pushtuar të gjithë Lindjen e Mesme

“Do të ishte shumë mirë nëse Izraeli do ta merrte të gjithën”, pohoi ai në një intervistë me gazetarin amerikan Tucker Carlson, në të cilën ambasadori i SHBA-së mbrojti veprimet e Izraelit në Rripin e Gazës.

08:25 56 min më parë21.02.2026.

Autori
Rikthehet dielli, por me vranësira dhe reshje shiu lokale, ja si paraqitet moti të shtunën
Sociale

Rikthehet dielli, por me vranësira dhe reshje shiu lokale, ja si paraqitet moti të shtunën

Vranësirat do të shoqërohen me reshje shiu me intensitet kryesisht të ulët, më të përqendruara në jug dhe pjesërisht në zonat qendrore të vendit.

08:12 1 h më parë21.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
Kronikë

Policia e Tiranës ka shoqëruar 52 persona pas protestës së mbrëmshme të opozitës, nga të cilët 17 janë arrestuar dhe 35 janë proceduar në gjendje të lirë.

Autori
Vladimir Putin humb lodrën e tij të preferuar, mbyllet fabrika e "Rolls Royce-t" rus
Europa

Vladimir Putin humb lodrën e tij të preferuar, mbyllet fabrika e "Rolls Royce-t" rus

Shitjet e markës luksoze të makinave ‘Aurus’, me të cilat udhëton edhe vetë Vladimir Putin dhe cilësohen si krenaria e Moskës, po bien dhe prodhimi nuk do të rifillojë deri në prill 2026.

09:54 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Liderit të tempullit si mban stomaku, i vjell presidentit në xhaketë gjatë një ceremonie
Nëpër botë

Liderit të tempullit si mban stomaku, i vjell presidentit në xhaketë gjatë një ceremonie

Një incident i neveritshëm u regjistrua gjatë një ceremonie fetare, ku kreu i një tempulli i volli presidentit të Tajvanit.

09:39 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Një sulm kibernetik paralizon Gjermaninë, goditet rrjeti hekurudhor i Deutsche Bahn
Europa

Një sulm kibernetik paralizon Gjermaninë, goditet rrjeti hekurudhor i Deutsche Bahn

Operatori kombëtar hekurudhor i Gjermanisë thotë se u godit nga një sulm kibernetik në sistemet e tij që ndërpreu informacionin e biletave dhe orarit.

10:15 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Fëmijët rrëmbejnë babanë 102 vjeçar, ishte martuar së fundmi dhe pasurinë do ja jepte nuses
Nëpër botë

Fëmijët rrëmbejnë babanë 102 vjeçar, ishte martuar së fundmi dhe pasurinë do ja jepte nuses

Një incident i pazakontë është regjistruar jashtë një spitali në Tajvan, ku fëmijët kanë rrëmbyer babanë e tyre 102 vjeçar i cili ishte martuar së fundmi dhe pasurinë ia kishte lënë nuses së re.

10:26 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Autori
Sociale

Vranësirat do të shoqërohen me reshje shiu me intensitet kryesisht të ulët, më të përqendruara në jug dhe pjesërisht në zonat qendrore të vendit.

08:12 1 h më parë21.02.2026.

Autori
Akuzat se u hodh gaz lotsjellës në xhami, reagon kryeministri Rama: Kur mortja e shtyn qenërinë tek dera e xhamisë
Politikë

Akuzat se u hodh gaz lotsjellës në xhami, reagon kryeministri Rama: Kur mortja e shtyn qenërinë tek dera e xhamisë

Një ndër akuzat më të rëndë të bërë pas protestës së 20 shkurtit nga Partia Demokratike dhe kreu i saj, Sali Berisha, ishte se policia hodhi gaz lotsjellës pranë xhamisë së Namazgjasë, aty ku shumë besimtarë ndodheshin brenda.

22:36 10 h më parë20.02.2026.

Autori
Bardhi: Persona pa mjete identifikimi kanë rrethuar selinë e PD, mbi 40 të shoqëruar
Politikë

Bardhi: Persona pa mjete identifikimi kanë rrethuar selinë e PD, mbi 40 të shoqëruar

Tensionet pas protestës së opozitës po shoqërohen me përplasje verbale mes përfaqësuesve të Partisë Demokratike dhe forcave të rendit.

22:16 11 h më parë20.02.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Gjitarët mishngrënës i përkisnin kopshtit zoologjik privat 'Tiger Kingdom', ku turistët lejoheshin ti preknin dhe të fotografoheshin me kafshët.

08:32 49 min më parë21.02.2026.

Autori
Lindja e Mesme

“Do të ishte shumë mirë nëse Izraeli do ta merrte të gjithën”, pohoi ai në një intervistë me gazetarin amerikan Tucker Carlson, në të cilën ambasadori i SHBA-së mbrojti veprimet e Izraelit në Rripin e Gazës.

08:25 56 min më parë21.02.2026.

Autori
Princi Andrew mund të hiqet nga linja mbretërore e trashëgimisë?
Nëpër botë

Princi Andrew mund të hiqet nga linja mbretërore e trashëgimisë?

Qeveria po shqyrton futjen e legjislacionit për të hequr Andrew Mountbatten-Windsor nga linja mbretërore e trashëgimisë, sipas BBC.

22:55 10 h më parë20.02.2026.

Autori
Taksë e re 10 % mbi importet globale, Trump: Zhgënyes vendimi i Gjykatës Speciale
Nëpër botë

Taksë e re 10 % mbi importet globale, Trump: Zhgënyes vendimi i Gjykatës Speciale

Donald Trump e quan vendimin e Gjykatës Supreme të SHBA-së për të hequr tarifat e tij gjithëpërfshirëse "thellësisht zhgënjyese", ndërsa njofton një taksë të re prej 10% mbi importet globale.

20:28 12 h më parë20.02.2026.

Autori
RAJON
"Më merrni në telefon", Trump mesazh Kosovës: Nëse nuk shkoni mirë me Serbinë...
Kosovë

"Më merrni në telefon", Trump mesazh Kosovës: Nëse nuk shkoni mirë me Serbinë...

Ka nisur në Uashington takimi i parë i Bordit të Paqes, ku presidenti amerikan Donald Trump ka dhënë një mesazh edhe për Kosovën.

16:25 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Muaji i Ramazanit, Prishtina ndryshon orarin mësimor për nxënësit
Kosovë

Muaji i Ramazanit, Prishtina ndryshon orarin mësimor për nxënësit

Drejtoria arsimore në Prishtinë ka vendosur të ndryshojë orarin mësimor me rastin e muajit të Ramazanit, për t’i ardhur në ndihmë nxënësve dhe mësuesve që agjërojnë.

13:38 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
SHBA kërkon riorganizim nga NATO: Të zvogëlohet prania e KFOR-it në Kosovë
Kosovë

SHBA kërkon riorganizim nga NATO: Të zvogëlohet prania e KFOR-it në Kosovë

Administrata e Donald Trump po shtyn NATO të zvogëlojë misionet paqeruajtëse në disa vende, përfshirë dhe KFOR në Kosovë, duke ngritur shqetësime për pasojat që një tërheqje e mundshme mund të ketë në stabilitetin e rajonit.

13:16 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
“UÇK kishte qëllim lirinë”, Rexhep Selimi: Nëse lufta nuk do ndalej në ’99, ende do isha ushtar i atdheut tim
Kosovë

“UÇK kishte qëllim lirinë”, Rexhep Selimi: Nëse lufta nuk do ndalej në ’99, ende do isha ushtar i atdheut tim

Selimi theksoi se historia e Kosovës nuk mund të rishkruhet në një sallë gjyqi dhe se, sipas tij, rezistenca e UÇK-së sipas tij ishte e pashmangshme përballë represionit të Serbisë asokohe.

15:30 2 ditë më parë18.02.2026.

Autori
SPORT
Rey Manaj përfshihet në aksident në Turqi
Futboll

Rey Manaj përfshihet në aksident në Turqi

Sulmuesi shqiptar Rey Manaj, i cili luan për Sivasspor, sipas mediave turke është përfshirë në një aksident trafiku, teksa kthehej nga qendra stërvitore e klubit turk për në shtëpinë e tij.

11:08 22 h më parë20.02.2026.

Autori
Alarm të Kombëtarja, trajneri i Burnley e konfirmon: Broja është i dëmtuar!
Futboll

Alarm të Kombëtarja, trajneri i Burnley e konfirmon: Broja është i dëmtuar!

Sulmuesi kuqezi, Armando Broja ka pësuar një dëmtim dhe kjo është arsyeja pse nuk luan prej thuajse dy javës me Burnley-n.

09:43 23 h më parë20.02.2026.

Autori
Skandal në Francë, tifozeria e Lille shfaq flamurin provokues për Kosovën
Futboll

Skandal në Francë, tifozeria e Lille shfaq flamurin provokues për Kosovën

Një grup tifozësh të zjarrtë të skuadrës franceze shpalosën një flamur ku Kosova paraqitej si pjesë e Serbisë, të shoqëruar me pankartën me mbishkrimin: “Nuk ka dorëzim”.

08:19 1 ditë më parë20.02.2026.

Autori
Drita dorëzohet në shtesë ndaj Celje, Shkëndija bie përballë Samsunspor
Futboll

Drita dorëzohet në shtesë ndaj Celje, Shkëndija bie përballë Samsunspor

Ndeshjet e kthimit në fazën “play-off” të Conference League për dy skuadrat e vetme që përfaqësojnë shqiptarët do të luhen më 26 shkurt.

23:14 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
KULTURË
‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh
KULTURË

‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh

Skica përshkruan këmbën e Sibilës libiane, e cila më vonë u pikturua në tavanin e Kapelës Sistine.

22:57 12 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti
KULTURË

Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti

Projekti ambicioz, i mbështetur nga Ministria e Kulturës do ta shndërrojë Memorialin e Gjergj Fishtës në Lezhë, në një qendër kreative me ndikim ndërkombëtar.

16:05 12 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra
KULTURË

Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra

Dy milionë libra, të vendosur në një ndërtesë të gjerë, falas për këdo që mund të marrë hua dhe të lexojë.

15:20 13 ditë më parë07.02.2026.

Autori
Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri
KULTURË

Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri

Një këngëtare e njohur në Nigeri humbi jetën si pasojë e pickimit nga gjarpri. 26-vjeçarja Ifunanya Nwangene u bë e njohur në vitin 2021 pasi mori pjesë dhe fitoi The Voice of Nigeria.

13:11 18 ditë më parë02.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Grekët gjejnë sozinë e Brad Pitt dhe e fusin në një film me legjendën e Hollivudit
SHOWBIZ

Grekët gjejnë sozinë e Brad Pitt dhe e fusin në një film me legjendën e Hollivudit

Aris Kontos do të luajë rolin e dublantit të aktorit të famshëm të Hollivudit.

12:13 21 h më parë20.02.2026.

Autori
“Më shpërtheu implanti i gjoksit”, ylli televiziv zbulon arsyet e shpërfytyrimit
SHOWBIZ

“Më shpërtheu implanti i gjoksit”, ylli televiziv zbulon arsyet e shpërfytyrimit

Sipas raportimit të InTouch Weekly, ajo iu nënshtrua një operacioni në fillim të këtij muaji për heqjen e implanteve të gjoksit. Implantet ishin vendosur në vitin 2007, por mjekët zbuluan se implanti i majtë kishte një rrjedhje, ndërsa ai i djathtë ishte plotësisht i çarë.

09:02 1 ditë më parë20.02.2026.

Autori
Mes tragjedisë dhe çmimit top sekret, vila e Gene Hackman shitet brenda 8 ditëve
SHOWBIZ

Mes tragjedisë dhe çmimit top sekret, vila e Gene Hackman shitet brenda 8 ditëve

Trupat e çiftit u gjetën më 26 shkurt 2025 në rezidencën e tyre në Santa Fe, në shtetin e New Mexico, brenda një lagjeje ekskluzive rezidenciale me siguri të lartë.

20:07 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Vinicius vuan, e dashura e tij bëhet “Mbretëresha” e re e Rios
SHOWBIZ

Vinicius vuan, e dashura e tij bëhet “Mbretëresha” e re e Rios

E dashura e yllit të Real Madrid veshi një kostum të kuq sensacional, të zbukuruar me një zemër dhe perla, duke mishëruar rolin e Mbretëreshës së Daulleve.

14:34 1 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes