TË FUNDIT
“Nuk kam vendosur nëse do të sulmojmë”, Trump i pakënaqur me Iranin Lija e dhenve godet Maqedoninë e Veriut, regjistrohen 4 vatra Shenjë apokalipsi? Karkalecët pushtojnë Saharanë Protesta e opozitës, ambasada e SHBA përsërit thirrjen për qytetarët e saj Tiranës nuk i bën punë as Shehi, Vllaznia fiton klasiken Shpërthim i fuqishëm në Kazakistan, 7 të vdekur brenda një lokali
“Nuk kam vendosur nëse do të sulmojmë”, Trump i pakënaqur me Iranin Lija e dhenve godet Maqedoninë e Veriut, regjistrohen 4 vatra Shenjë apokalipsi? Karkalecët pushtojnë Saharanë Protesta e opozitës, ambasada e SHBA përsërit thirrjen për qytetarët e saj Tiranës nuk i bën punë as Shehi, Vllaznia fiton klasiken Shpërthim i fuqishëm në Kazakistan, 7 të vdekur brenda një lokali
6° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Aksi Librazhd-Pogradec Protesta kombëtare Edi Rama Belinda Balluku Donald Trump Lufta ne Ukrainë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Aksi Librazhd-Pogradec Protesta kombëtare Edi Rama Belinda Balluku Donald Trump Lufta ne Ukrainë

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Kansas

“Seksi caktohet që në lindje”, hyn në fuqi ligji në Kansas, hiqen patentat për transgjinorë
Amerika

“Seksi caktohet që në lindje”, hyn në fuqi ligji në Kansas, hiqen patentat për transgjinorë

Legjislacioni i ri është pjesë e një serie më të gjerë masash të miratuara vitet e fundit në Kansas që kufizojnë njohjen e të drejtave të personave transgjinorë.

20:22 2 h më parë27.02.2026.

Autori
Të fundit
“Nuk kam vendosur nëse do të sulmojmë”, Trump i pakënaqur me Iranin
Amerika

Presidenti Trump shprehu pakënaqësi për negociatat me Iranin në Gjenevë, por shtoi se ende nuk e ka vendosur nëse do të ketë një sulm ndaj Republikës Islamike.

22:19 6 min më parë27.02.2026.

Autori
Lija e dhenve godet Maqedoninë e Veriut, regjistrohen 4 vatra
RAJON

4 ferma në Maqedoninë e Veriut janë prekur nga lija e dhenve. Sipas autoriteteve, sëmundja nuk transmetohet te njerëzit, por mund të shkaktojë dëm ekonomik.

22:00 25 min më parë27.02.2026.

Autori
Shenjë apokalipsi? Karkalecët pushtojnë Saharanë
Nëpër botë

Sipas Organizata e Ushqimit dhe Bujqësisë e Kombeve të Bashkuara, karkalecët, veçanërisht ata të shkretëtirës, konsiderohen ndër dëmtuesit migratorë më shkatërrues në botë.

21:41 44 min më parë27.02.2026.

Autori
Protesta e opozitës, ambasada e SHBA përsërit thirrjen për qytetarët e saj
Politikë

Ambasada amerikane në Tiranës iu bën thirrje qytetarëve të saj që të shmangin zonën ku do të mbahet nesër protesta e radhës e opozitës.

21:27 58 min më parë27.02.2026.

Autori
Tiranës nuk i bën punë as Shehi, Vllaznia fiton klasiken
Futboll

Vllaznia ka fituar klasiken e futbollit shqiptar duke mundur Tiranën me rezultatin 3-1.

21:11 1 h më parë27.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
Liqeni i Shkodrës në pritje të statusit ndërkombëtar të UNESCO-s
Sociale

Liqeni i Shkodrës në pritje të statusit ndërkombëtar të UNESCO-s

Procesi nisi si një iniciativë e shoqërisë civile dhe u zhvillua në bashkëpunim ndërkufitar mes Shqipërisë dhe Malit të Zi, me mbështetjen e Bashkimit Europian.

13:09 9 h më parë27.02.2026.

Autori
Rama mbledh qeverinë "e vjetër", mungojnë Balluku, Spiropali dhe Vengu
Politikë

Rama mbledh qeverinë "e vjetër", mungojnë Balluku, Spiropali dhe Vengu

Në mbledhjen e sotme që konfirmoi ndryshimet e komunikuara nga Rama dje në mbledhjen e Grupit të PS morën pjesë vetëm ministrat e kabinetit të vjetër qeverisës, me mungesën e treshes Balluku, Spiropali, Vengu.

12:10 10 h më parë27.02.2026.

Autori
Gjyqi i dytë në Hagë - Thaçi: Jam i pafajshëm! Prokuroria: 5 të akuzuarit minuan Gjykatën Speciale
Kosovë

Gjyqi i dytë në Hagë - Thaçi: Jam i pafajshëm! Prokuroria: 5 të akuzuarit minuan Gjykatën Speciale

Gjyqi i dytë ndaj Thaçit në Hagë, ish-Presidenti: Jam plotësisht i pafajshëm”, Prokuroria: Të akuzuarit minuan Gjykatën Speciale

12:42 9 h më parë27.02.2026.

Autori
Champions League: Luhet “klasikja” e Europës Man. City-Real, PSG sfidon Chelsea
Futboll

Atalanta gjen në rrugën e saj Bayern Munchen, Barcelona do të provojë forcat përballë anglezëve të Newcastle. Ndeshjet e para të fazës së 1/8 do të luhen më 10 dhe 11 mars.

12:32 9 h më parë27.02.2026.

Autori
Skandali i tenderave, SPAK jep pretencën për pedagogët dhe punonjësit e Universitetit Bujqësor të Tiranës
Sociale

Skandali i tenderave, SPAK jep pretencën për pedagogët dhe punonjësit e Universitetit Bujqësor të Tiranës

Sipas aktakuzës, bëhet fjalë për nëntë procedura tenderimi të zhvilluara në mënyrë fiktive gjatë vitit 2022, me një vlerë totale rreth 90 milionë lekë të reja.

12:55 9 h më parë27.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Ambasada amerikane në Tiranës iu bën thirrje qytetarëve të saj që të shmangin zonën ku do të mbahet nesër protesta e radhës e opozitës.

21:27 58 min më parë27.02.2026.

Autori
4 ditë ndërprerje të energjisë, OST me njoftim për Elbasanin, Gramshin e Librazhdin
Aktualitet

4 ditë ndërprerje të energjisë, OST me njoftim për Elbasanin, Gramshin e Librazhdin

Për shkak të disa punimeve në rrjet, OST njofton ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona në Librazhd, Elbasan e Gramsh nga datat 2-5 mars.

19:31 2 h më parë27.02.2026.

Autori
Digjet ullishtja në Vlorë, zjarri mendohet të jetë i qëllimshëm
Kronikë

Digjet ullishtja në Vlorë, zjarri mendohet të jetë i qëllimshëm

Përfshihen nga flakët kodrat me ullinj në Risili të Vlorës duke shkaktuar dëme të mëdha.

19:15 3 h më parë27.02.2026.

Autori
Përfshihet nga flakët godina e muzeut nënujor në Sarandë
Kronikë

Përfshihet nga flakët godina e muzeut nënujor në Sarandë

Është përfshirë nga flakët godina që do të shërbejë si muze nënujor në qytetin e Sarandës.

18:59 3 h më parë27.02.2026.

Autori
BOTË
Pallati përrallor që do të blinte Epstein në Marok para arrestimit
Amerika

Pallati përrallor që do të blinte Epstein në Marok para arrestimit

Pallati, i ndërtuar nga 1,300 mjeshtër artizanë për tre vjet, përshkruhet si një kryevepër arkitekturore me gdhendje dhe mozaikë të rafinuar.

22:37 11 min më parë27.02.2026.

Autori
Amerika

Presidenti Trump shprehu pakënaqësi për negociatat me Iranin në Gjenevë, por shtoi se ende nuk e ka vendosur nëse do të ketë një sulm ndaj Republikës Islamike.

22:19 6 min më parë27.02.2026.

Autori
Nëpër botë

Sipas Organizata e Ushqimit dhe Bujqësisë e Kombeve të Bashkuara, karkalecët, veçanërisht ata të shkretëtirës, konsiderohen ndër dëmtuesit migratorë më shkatërrues në botë.

21:41 44 min më parë27.02.2026.

Autori
Shpërthim i fuqishëm në Kazakistan, 7 të vdekur brenda një lokali
Nëpër botë

Shpërthim i fuqishëm në Kazakistan, 7 të vdekur brenda një lokali

7 persona humbën jetën dhe 28 të tjerë mbetën të plagosur si pasojë e një shpërthimi në një lokal në Kazakistan.

20:54 1 h më parë27.02.2026.

Autori
RAJON
RAJON

4 ferma në Maqedoninë e Veriut janë prekur nga lija e dhenve. Sipas autoriteteve, sëmundja nuk transmetohet te njerëzit, por mund të shkaktojë dëm ekonomik.

22:00 25 min më parë27.02.2026.

Autori
“Retorikat nacionaliste të lihen pas”, Begaj në Kuvendin maqedonas: Të ndërtojmë një të ardhme të qetë
RAJON

“Retorikat nacionaliste të lihen pas”, Begaj në Kuvendin maqedonas: Të ndërtojmë një të ardhme të qetë

Gjatë vizitës në Maqedoninë e Veriut, Presidenti Begaj theksoi rëndësinë e marrëdhënieve të mira mes dy vendeve, rolin e shqiptarëve dhe zbatimin e plotë të Marrëveshjes së Ohrit për stabilitet dhe integrim.

20:03 2 h më parë27.02.2026.

Autori
“Këtë flamur ma ka dhënë Edi Rama”, deputeti shqiptar përplaset me kryeministri maqedonas
RAJON

“Këtë flamur ma ka dhënë Edi Rama”, deputeti shqiptar përplaset me kryeministri maqedonas

Debat mes kryeministri maqedonas dhe një deputeti shqiptar i cili mbante në xhaketën e tij një flamur kuqezi të cilin tha se ia kishte dhuruar Edi Rama.

18:01 4 h më parë27.02.2026.

Autori
Fshati që sakrifikoi veten për të shuar etjen e një qyteti të tërë
RAJON

Fshati që sakrifikoi veten për të shuar etjen e një qyteti të tërë

Fshati ndodhej në një lartësi prej afërsisht 150 metrash dhe u shpronësua me detyrim si pjesë e projektit të furnizimit me ujë të qytetit të Patras.

17:08 5 h më parë27.02.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Vllaznia ka fituar klasiken e futbollit shqiptar duke mundur Tiranën me rezultatin 3-1.

21:11 1 h më parë27.02.2026.

Autori
Futboll

Atalanta gjen në rrugën e saj Bayern Munchen, Barcelona do të provojë forcat përballë anglezëve të Newcastle. Ndeshjet e para të fazës së 1/8 do të luhen më 10 dhe 11 mars.

12:32 9 h më parë27.02.2026.

Autori
S’ka Dritë e as Shkëndijë, shuhet flaka europiane e klubeve shqiptare
Futboll

S’ka Dritë e as Shkëndijë, shuhet flaka europiane e klubeve shqiptare

Eshtë mbyllur në fazën “play-off” të Conference League, rrugëtimi i Shkëndijës së Tetovës dhe Dritës në futbollin europian.

21:47 1 ditë më parë26.02.2026.

Autori
Displina nuk fal asnjë, dënohen aktet e dhunës dhe incidentet në të gjitha kampionatet
Futboll

Displina nuk fal asnjë, dënohen aktet e dhunës dhe incidentet në të gjitha kampionatet

Komisioni i Disiplinës pranë FSHF ka dhënë dënimet në lidhje me incidentet në javën e fundit futbollistike.

19:48 1 ditë më parë26.02.2026.

Autori
KULTURË
Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale
KULTURË

Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale

Kënga “Stella Stellina” trajton historinë simbolike të një vajze të vogël palestineze pa emër, duke u bërë zë i fëmijëve të pafajshëm të prekur nga lufta.

14:49 7 h më parë27.02.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti

Gjatë karrierës së tij, interpretoi në mbi 17 filma artistikë, duke lënë gjurmë në disa prej prodhimeve më të njohura të kinemasë shqiptare.

14:04 2 ditë më parë25.02.2026.

Autori
“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut
KULTURË

“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut

Ka nisur prej datës 22 shkurt dhe do të vijojë deri më 22 mars 2026, në kuadër të 800-vjetorit të vdekjes së shenjtorit.

11:35 4 ditë më parë23.02.2026.

Autori
Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit
KULTURË

Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit

Filmi gjerman “Yellow Letters” është shpallur fitues i Ariut të Artë në edicionin e 76-të të Berlinales.

12:57 5 ditë më parë22.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
“Trump, një armik i vendit”, De Niro shpërthen në lot: Çfarë po i bën Amerikës?
SHOWBIZ

“Trump, një armik i vendit”, De Niro shpërthen në lot: Çfarë po i bën Amerikës?

Aktori i njohur amerikan, Robert De Niro akuzoi presidentin Trump se është një armik i popullit që do të lejë pasoja për SHBA dhe kur të largohet nga detyra.

16:36 1 ditë më parë26.02.2026.

Autori
Ndahet nga jeta ylli i Lizze McGuire, Robert Carradine
SHOWBIZ

Ndahet nga jeta ylli i Lizze McGuire, Robert Carradine

Robert Carradine, aktori amerikan i njohur më së miri për rolet në Revenge of the Nerds dhe Lizzie McGuire, ka vdekur në moshën 71 vjeç.

07:34 2 ditë më parë25.02.2026.

Autori
"One battle after another" dominon çmimet BAFTA
SHOWBIZ

"One battle after another" dominon çmimet BAFTA

"One battle after another", komedia kundërkulturore e Paul Thomas Anderson për një revolucionar të dështuar që përpiqet të mbrojë vajzën e tij nga një oficer ushtarak i pamëshirshëm, ka dominuar çmimet BAFTA, duke marrë gjashtë çmime.

11:48 4 ditë më parë23.02.2026.

Autori
Nga kapiten i anijes kozmike në “Star Trek”, në moshën 94-vjeçare bëhet yll i heavy metal
SHOWBIZ

Nga kapiten i anijes kozmike në “Star Trek”, në moshën 94-vjeçare bëhet yll i heavy metal

Në vitin 2021 fluturoi me “Blue Origin” dhe në moshën 90-vjeçare, u bë njeriu më i moshuar që ka udhëtuar ndonjëherë në hapësirë.

18:28 5 ditë më parë22.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes