TË FUNDIT
Rama për protestën e PD: Opozita me plehrat, kundër qytetarëve "Pritë" protestuesve pranë Drejtorisë së Policisë, përleshje fizike dhe gaz lotsjellës Përplasja e parë mes protestuesve dhe policisë, hidhet gaz lotsjellës, Bardhi: E pazakontë hapni rrugën Berisha tregon skenarët e protestës: Edi Rama, objekt i revoltës, le të largojë edhe 30 Lubi! Marshim opozitar në Tiranë, protestuesit në Drejtorinë e Policisë, rrugëve hidhet molotov “Po i vini flakën rajonit”, Erdogan dënon sulmin ndaj Iranit dhe ofrohet për pajtim me SHBA-të
Rama për protestën e PD: Opozita me plehrat, kundër qytetarëve "Pritë" protestuesve pranë Drejtorisë së Policisë, përleshje fizike dhe gaz lotsjellës Përplasja e parë mes protestuesve dhe policisë, hidhet gaz lotsjellës, Bardhi: E pazakontë hapni rrugën Berisha tregon skenarët e protestës: Edi Rama, objekt i revoltës, le të largojë edhe 30 Lubi! Marshim opozitar në Tiranë, protestuesit në Drejtorinë e Policisë, rrugëve hidhet molotov “Po i vini flakën rajonit”, Erdogan dënon sulmin ndaj Iranit dhe ofrohet për pajtim me SHBA-të
7° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Izrael-SHBA sulmojnë Iranin Protesta kombëtare Aksi Librazhd-Pogradec Edi Rama Lufta ne Ukrainë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Izrael-SHBA sulmojnë Iranin Protesta kombëtare Aksi Librazhd-Pogradec Edi Rama Lufta ne Ukrainë

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Ne kerkim i riu

U konfliktuan më herët, i riu përplas me makinë çiftin e bashkëshortëve në Fier
Kronikë

U konfliktuan më herët, i riu përplas me makinë çiftin e bashkëshortëve në Fier

Policia e Fierit është vënë në ndjekje të një të riu i cili dyshohet se qëllimisht përplasi me makinë një çift bashkëshortësh.

17:15 3 h më parë28.02.2026.

Autori
Të fundit
Rama për protestën e PD: Opozita me plehrat, kundër qytetarëve
Politikë

Kryeministri Edi Rama ka reaguar përmes një statusi në rrjetet sociale për protestën e radhës së opozitës në rrugët e kryeqytetit.

19:48 32 min më parë28.02.2026.

Autori
"Pritë" protestuesve pranë Drejtorisë së Policisë, përleshje fizike dhe gaz lotsjellës
Politikë

"Pritë" protestuesve pranë Drejtorisë së Policisë, përleshje fizike dhe gaz lotsjellës

Protestuesit u nisën nga Kryeministria për të shkuar në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë, si shenjë revolte kundër kreut të saj Ilir Proda, të cilin opozita e akuzon për lidhje me krimin e organizuar, por një kordon policor i ndali në mes të rrugës.

19:37 43 min më parë28.02.2026.

Autori
Përplasja e parë mes protestuesve dhe policisë, hidhet gaz lotsjellës, Bardhi: E pazakontë hapni rrugën
Politikë

Përplasja e parë mes protestuesve dhe policisë, hidhet gaz lotsjellës, Bardhi: E pazakontë hapni rrugën

Janë shënuar incidentet e para në protestën e opozitës, policia ka penguar marshimin drejt drejtorisë së policisë dhe ka hedhur gaz lotsjellës.

19:35 45 min më parë28.02.2026.

Autori
Berisha tregon skenarët e protestës: Edi Rama, objekt i revoltës, le të largojë edhe 30 Lubi!
Politikë

Berisha tregon skenarët e protestës: Edi Rama, objekt i revoltës, le të largojë edhe 30 Lubi!

Sali Berisha e cilësoi një marshim revoltë protestën e sotme të opozitës, duke insistuar se objektivi kryesor është largimi i Edi Ramës.

19:19 1 h më parë28.02.2026.

Autori
Marshim opozitar në Tiranë, protestuesit në Drejtorinë e Policisë, rrugëve hidhet molotov
Politikë

Marshim opozitar në Tiranë, protestuesit në Drejtorinë e Policisë, rrugëve hidhet molotov

Protestuesit së bashku me deputetët dhe kryetarin Sali Berisha u mblodhën në fillim para Kryeministrisë, për të nisur pas 30 minutash qëndrim aty, një marshim në disa institucione.

19:18 1 h më parë28.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
Liqeni i Shkodrës në pritje të statusit ndërkombëtar të UNESCO-s
Sociale

Liqeni i Shkodrës në pritje të statusit ndërkombëtar të UNESCO-s

Procesi nisi si një iniciativë e shoqërisë civile dhe u zhvillua në bashkëpunim ndërkufitar mes Shqipërisë dhe Malit të Zi, me mbështetjen e Bashkimit Europian.

13:09 1 ditë më parë27.02.2026.

Autori
Rama mbledh qeverinë "e vjetër", mungojnë Balluku, Spiropali dhe Vengu
Politikë

Rama mbledh qeverinë "e vjetër", mungojnë Balluku, Spiropali dhe Vengu

Në mbledhjen e sotme që konfirmoi ndryshimet e komunikuara nga Rama dje në mbledhjen e Grupit të PS morën pjesë vetëm ministrat e kabinetit të vjetër qeverisës, me mungesën e treshes Balluku, Spiropali, Vengu.

12:10 1 ditë më parë27.02.2026.

Autori
Gjyqi i dytë në Hagë - Thaçi: Jam i pafajshëm! Prokuroria: 5 të akuzuarit minuan Gjykatën Speciale
Kosovë

Gjyqi i dytë në Hagë - Thaçi: Jam i pafajshëm! Prokuroria: 5 të akuzuarit minuan Gjykatën Speciale

Gjyqi i dytë ndaj Thaçit në Hagë, ish-Presidenti: Jam plotësisht i pafajshëm”, Prokuroria: Të akuzuarit minuan Gjykatën Speciale

12:42 1 ditë më parë27.02.2026.

Autori
Champions League: Luhet “klasikja” e Europës Man. City-Real, PSG sfidon Chelsea
Futboll

Atalanta gjen në rrugën e saj Bayern Munchen, Barcelona do të provojë forcat përballë anglezëve të Newcastle. Ndeshjet e para të fazës së 1/8 do të luhen më 10 dhe 11 mars.

12:32 1 ditë më parë27.02.2026.

Autori
Skandali i tenderave, SPAK jep pretencën për pedagogët dhe punonjësit e Universitetit Bujqësor të Tiranës
Sociale

Skandali i tenderave, SPAK jep pretencën për pedagogët dhe punonjësit e Universitetit Bujqësor të Tiranës

Sipas aktakuzës, bëhet fjalë për nëntë procedura tenderimi të zhvilluara në mënyrë fiktive gjatë vitit 2022, me një vlerë totale rreth 90 milionë lekë të reja.

12:55 1 ditë më parë27.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Kryeministri Edi Rama ka reaguar përmes një statusi në rrjetet sociale për protestën e radhës së opozitës në rrugët e kryeqytetit.

19:48 33 min më parë28.02.2026.

Autori
Politikë

Protestuesit u nisën nga Kryeministria për të shkuar në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë, si shenjë revolte kundër kreut të saj Ilir Proda, të cilin opozita e akuzon për lidhje me krimin e organizuar, por një kordon policor i ndali në mes të rrugës.

19:37 44 min më parë28.02.2026.

Autori
Politikë

Janë shënuar incidentet e para në protestën e opozitës, policia ka penguar marshimin drejt drejtorisë së policisë dhe ka hedhur gaz lotsjellës.

19:35 46 min më parë28.02.2026.

Autori
Politikë

Sali Berisha e cilësoi një marshim revoltë protestën e sotme të opozitës, duke insistuar se objektivi kryesor është largimi i Edi Ramës.

19:19 1 h më parë28.02.2026.

Autori
BOTË
“Po i vini flakën rajonit”, Erdogan dënon sulmin ndaj Iranit dhe ofrohet për pajtim me SHBA-të
Lindja e Mesme

“Po i vini flakën rajonit”, Erdogan dënon sulmin ndaj Iranit dhe ofrohet për pajtim me SHBA-të

Presidenti turk tregoi se vendi i tij është gati të ndërmarrë një iniciativë diplomatike për të ulur SHBA-në, Iranin dhe Izraelin në tryezën e negociatave, në mënyrë që të ketë deeskalim.

19:07 1 h më parë28.02.2026.

Autori
Trump ndjek operacionin kundër Iranit nga Mar-A-Lago, telefonon Netanjahun, OKB mblidhet me urgjencë
Amerika

Trump ndjek operacionin kundër Iranit nga Mar-A-Lago, telefonon Netanjahun, OKB mblidhet me urgjencë

Shtëpia e Bardhë njofton se Donald Trump është duke ndjekur zhvillimet në Lindjen e Mesme nga rezidenca e tij në Mar-A-Lago dhe ka zhvilluar një telefonatë me kryeministrin izraelit Benjamin Netanyahu ndërsa sulmi ndaj Iranit ishte në zhvillim e sipër.

17:57 2 h më parë28.02.2026.

Autori
Zbrazet qielli në Lindjen e Mesme, lufta në Iran mbyll hapësirën ajrore
Lindja e Mesme

Zbrazet qielli në Lindjen e Mesme, lufta në Iran mbyll hapësirën ajrore

Linjat ajrore globale kanë anuluar dhe po ndryshojnë itinerarin e fluturimeve në të gjithë Lindjen e Mesme pasi SHBA-të dhe Izraeli nisën sulme ajrore ndaj Iranit.

16:50 3 h më parë28.02.2026.

Autori
Irani godet Dubain me raketa dhe dronë, shpërthime pranë Palm Jumeirah dhe Burj Khalifa-s
Lindja e Mesme

Irani godet Dubain me raketa dhe dronë, shpërthime pranë Palm Jumeirah dhe Burj Khalifa-s

Shpërthime të fuqishme janë raportuar pranë zonave turistike dhe hoteleve luksoze në Dubai, ndërsa autoritetet në Emiratet e Bashkuara Arabe thonë se një pjesë e sulmeve është neutralizuar.

16:43 3 h më parë28.02.2026.

Autori
RAJON
Lija e dhenve godet Maqedoninë e Veriut, regjistrohen 4 vatra
RAJON

Lija e dhenve godet Maqedoninë e Veriut, regjistrohen 4 vatra

4 ferma në Maqedoninë e Veriut janë prekur nga lija e dhenve. Sipas autoriteteve, sëmundja nuk transmetohet te njerëzit, por mund të shkaktojë dëm ekonomik.

22:00 22 h më parë27.02.2026.

Autori
“Retorikat nacionaliste të lihen pas”, Begaj në Kuvendin maqedonas: Të ndërtojmë një të ardhme të qetë
RAJON

“Retorikat nacionaliste të lihen pas”, Begaj në Kuvendin maqedonas: Të ndërtojmë një të ardhme të qetë

Gjatë vizitës në Maqedoninë e Veriut, Presidenti Begaj theksoi rëndësinë e marrëdhënieve të mira mes dy vendeve, rolin e shqiptarëve dhe zbatimin e plotë të Marrëveshjes së Ohrit për stabilitet dhe integrim.

20:03 1 ditë më parë27.02.2026.

Autori
“Këtë flamur ma ka dhënë Edi Rama”, deputeti shqiptar përplaset me kryeministri maqedonas
RAJON

“Këtë flamur ma ka dhënë Edi Rama”, deputeti shqiptar përplaset me kryeministri maqedonas

Debat mes kryeministri maqedonas dhe një deputeti shqiptar i cili mbante në xhaketën e tij një flamur kuqezi të cilin tha se ia kishte dhuruar Edi Rama.

18:01 1 ditë më parë27.02.2026.

Autori
Fshati që sakrifikoi veten për të shuar etjen e një qyteti të tërë
RAJON

Fshati që sakrifikoi veten për të shuar etjen e një qyteti të tërë

Fshati ndodhej në një lartësi prej afërsisht 150 metrash dhe u shpronësua me detyrim si pjesë e projektit të furnizimit me ujë të qytetit të Patras.

17:08 1 ditë më parë27.02.2026.

Autori
SPORT
Dje luajti titullar, sot Jasir Asani i bllokuar në Iran, do përshkojë mbi 2100 kilometra për t’u larguar
Futboll

Dje luajti titullar, sot Jasir Asani i bllokuar në Iran, do përshkojë mbi 2100 kilometra për t’u larguar

Në radhët e ekipit të njohur iranian Esteghlal, pjesë e të cilit është edhe lojtari i Kombëtares shqiptare, Jasir Asani, klubi ka marrë masa të menjëhershme për garantimin e sigurisë së futbollistëve të huaj.

18:40 1 h më parë28.02.2026.

Autori
Anis Mehmeti shënon sërish për Ipswich, realizon një gol spektakolar në Championship
Futboll

Anis Mehmeti shënon sërish për Ipswich, realizon një gol spektakolar në Championship

Anis Mehmeti gjen një tjetër gol me Ipswich dhe pret ftesën e Sylvinhos për Kombëtaren.

17:39 2 h më parë28.02.2026.

Autori
Tiranës nuk i bën punë as Shehi, Vllaznia fiton klasiken
Futboll

Tiranës nuk i bën punë as Shehi, Vllaznia fiton klasiken

Vllaznia ka fituar klasiken e futbollit shqiptar duke mundur Tiranën me rezultatin 3-1.

21:11 23 h më parë27.02.2026.

Autori
Futboll

Atalanta gjen në rrugën e saj Bayern Munchen, Barcelona do të provojë forcat përballë anglezëve të Newcastle. Ndeshjet e para të fazës së 1/8 do të luhen më 10 dhe 11 mars.

12:32 1 ditë më parë27.02.2026.

Autori
KULTURË
Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale
KULTURË

Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale

Kënga “Stella Stellina” trajton historinë simbolike të një vajze të vogël palestineze pa emër, duke u bërë zë i fëmijëve të pafajshëm të prekur nga lufta.

14:49 1 ditë më parë27.02.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti

Gjatë karrierës së tij, interpretoi në mbi 17 filma artistikë, duke lënë gjurmë në disa prej prodhimeve më të njohura të kinemasë shqiptare.

14:04 3 ditë më parë25.02.2026.

Autori
“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut
KULTURË

“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut

Ka nisur prej datës 22 shkurt dhe do të vijojë deri më 22 mars 2026, në kuadër të 800-vjetorit të vdekjes së shenjtorit.

11:35 5 ditë më parë23.02.2026.

Autori
Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit
KULTURË

Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit

Filmi gjerman “Yellow Letters” është shpallur fitues i Ariut të Artë në edicionin e 76-të të Berlinales.

12:57 6 ditë më parë22.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Paramount blen Warner Bros për 110 miliardë dollarë, krijohet gjiganti i ri i argëtimit
SHOWBIZ

Paramount blen Warner Bros për 110 miliardë dollarë, krijohet gjiganti i ri i argëtimit

Operacioni është miratuar njëzëri nga bordet drejtuese të të dyja kompanive dhe pritet të përfundojë në tremujorin e tretë të vitit 2026.

15:10 5 h më parë28.02.2026.

Autori
“Trump, një armik i vendit”, De Niro shpërthen në lot: Çfarë po i bën Amerikës?
SHOWBIZ

“Trump, një armik i vendit”, De Niro shpërthen në lot: Çfarë po i bën Amerikës?

Aktori i njohur amerikan, Robert De Niro akuzoi presidentin Trump se është një armik i popullit që do të lejë pasoja për SHBA dhe kur të largohet nga detyra.

16:36 2 ditë më parë26.02.2026.

Autori
Ndahet nga jeta ylli i Lizze McGuire, Robert Carradine
SHOWBIZ

Ndahet nga jeta ylli i Lizze McGuire, Robert Carradine

Robert Carradine, aktori amerikan i njohur më së miri për rolet në Revenge of the Nerds dhe Lizzie McGuire, ka vdekur në moshën 71 vjeç.

07:34 3 ditë më parë25.02.2026.

Autori
"One battle after another" dominon çmimet BAFTA
SHOWBIZ

"One battle after another" dominon çmimet BAFTA

"One battle after another", komedia kundërkulturore e Paul Thomas Anderson për një revolucionar të dështuar që përpiqet të mbrojë vajzën e tij nga një oficer ushtarak i pamëshirshëm, ka dominuar çmimet BAFTA, duke marrë gjashtë çmime.

11:48 5 ditë më parë23.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes