TË FUNDIT
Pesë të vdekur në ambulancë brenda pak muajsh, nën hetim shoferi 27-vjeçar Trump i pakënaqur me Mbretërinë e Bashkuar, kërcënon të bllokojë tregtinë me Spanjën Lufta në Iran, Kombëtarja e femrave nuk këndon himnin në Kupën e Azisë “Ahmadinejad është gjallë”, mediat iraniane: Ndodhet në një vend të sigurt “Kemi shkatërruar pothuajse gjithçka që Irani kishte”, Trump: SHBA-në nuk e tërhoqi në konflikt Izraeli “Katari ka sulmuar Iranin në 24 orët e fundit”, mediat në Izrael: Edhe Arabia Saudite gati të përgjigjet
Pesë të vdekur në ambulancë brenda pak muajsh, nën hetim shoferi 27-vjeçar Trump i pakënaqur me Mbretërinë e Bashkuar, kërcënon të bllokojë tregtinë me Spanjën Lufta në Iran, Kombëtarja e femrave nuk këndon himnin në Kupën e Azisë “Ahmadinejad është gjallë”, mediat iraniane: Ndodhet në një vend të sigurt “Kemi shkatërruar pothuajse gjithçka që Irani kishte”, Trump: SHBA-në nuk e tërhoqi në konflikt Izraeli “Katari ka sulmuar Iranin në 24 orët e fundit”, mediat në Izrael: Edhe Arabia Saudite gati të përgjigjet
10° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Protesta kombëtare Aksi Librazhd-Pogradec Edi Rama Lufta në Ukrainë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Protesta kombëtare Aksi Librazhd-Pogradec Edi Rama Lufta në Ukrainë

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Fotolajm

FOTO LAJM- "Hëna e përgjakur" jep spektakël në qiell
LIFESTYLE

Një eklips total hënor, ose hënë e përgjakur, e bëri satelitin e Tokës të shkëlqejë të martën në Azi, Australi, Paqësor dhe Amerikë.

15:48 3 h më parë03.03.2026.

Autori
Të fundit
Pesë të vdekur në ambulancë brenda pak muajsh, nën hetim shoferi 27-vjeçar
Europa

Të gjithë pacientët ishin të moshuar me patologji të rënda, të cilët transportoheshin nga shtëpitë e kujdesit drejt spitaleve të zonës.

19:08 3 min më parë03.03.2026.

Autori
Trump i pakënaqur me Mbretërinë e Bashkuar, kërcënon të bllokojë tregtinë me Spanjën
Amerika

Trump i pakënaqur me Mbretërinë e Bashkuar, kërcënon të bllokojë tregtinë me Spanjën

Presidenti amerikan Donald Trump ka ashpërsuar tonet ndaj aleatëve evropianë, duke shprehur pakënaqësi për qëndrimin e Mbretërisë së Bashkuar dhe duke kërcënuar hapur Spanjën me bllokim të plotë të shkëmbimeve tregtare.

18:54 17 min më parë03.03.2026.

Autori
Lufta në Iran, Kombëtarja e femrave nuk këndon himnin në Kupën e Azisë
Lindja e Mesme

Trajnerja e përfaqësueses, Marziyeh Jafari si dhe lojtaret e saj, refuzuan të japing komente rreth luftës dhe për vdekjen e Ali Khamenei.

18:41 30 min më parë03.03.2026.

Autori
“Ahmadinejad është gjallë”, mediat iraniane: Ndodhet në një vend të sigurt
Lindja e Mesme

Gjatë së shtunës dhe të dielës, pas sulmeve të SHBA-së dhe Izraelit, disa media iraniane kishin raportuar se ish-presidenti kishte vdekur si pasojë e bombardimeve.

18:19 52 min më parë03.03.2026.

Autori
“Kemi shkatërruar pothuajse gjithçka që Irani kishte”, Trump: SHBA-në nuk e tërhoqi në konflikt Izraeli
Lindja e Mesme

“Kemi shkatërruar pothuajse gjithçka që Irani kishte”, Trump: SHBA-në nuk e tërhoqi në konflikt Izraeli

Presidenti amerikan Donald Trump deklaroi se sulmet e reja të ndërmarra nga SHBA-ja kanë pasur në shënjestër një tjetër grup drejtuesish iranianë, duke theksuar se goditja ka qenë “mjaft e konsiderueshme”.

18:10 1 h më parë03.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Mark Rutte viziton Shkupin
RAJON

Mark Rutte ka nisur vizitën zyrtare në Shkup, e para si Sekretar i Përgjithshëm i NATO-s. Ai u prit nga ministri i Mbrojtjes, Vllado Misajllovski dhe më pas nga presidentja e vendit. Gordana Siljanovska-Davkova.

14:56 4 h më parë03.03.2026.

Autori
LIFESTYLE

Një eklips total hënor, ose hënë e përgjakur, e bëri satelitin e Tokës të shkëlqejë të martën në Azi, Australi, Paqësor dhe Amerikë.

15:48 3 h më parë03.03.2026.

Autori
"Irani s’ka kapacitet të godasë Shqipërinë", reagon kampi 'Ashraf 3' në Manzë
Aktualitet

Zëdhënësi i kampit të muxhahedinëve në Manzë, Shahriar Kia ka reaguar pas lajmeve se Irani mund të godasë Shqipërinë. Ai totë se nuk ka kapacitetin teknike për këtë.

15:16 3 h më parë03.03.2026.

Autori
“Do të mbrojmë çdo centimetër të aleatëve”, shefi i NATO-s i përgjigjet kërcënimit të Iranit nga Shkupi
RAJON

“Do të mbrojmë çdo centimetër të aleatëve”, shefi i NATO-s i përgjigjet kërcënimit të Iranit nga Shkupi

Rutte e vendosi theksin tek mbrojtja kolektive e garantuar nga Aleanca, duke thënë se NATO është e përkushtuar për të mbrojtur çdo centimetër të territorit aleat, ngado që të vijë sfida.

15:03 4 h më parë03.03.2026.

Autori
Kandidon për sherif, por i akuzuar për vrasje: Bëra atë që do bënte çdo baba i mirë
Amerika

Kandidon për sherif, por i akuzuar për vrasje: Bëra atë që do bënte çdo baba i mirë

Aaron Spencer kandidon për sherif në Arkansas të SHBA, por megjithatë, 37-vjeçari është ndryshe nga kandidatët e tjerë. Ai akuzohet për vrasje.

19:58 1 ditë më parë01.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Zbardhet vendimi i Kushtetueses: Zgjatja e “arrestit shtëpiak” për Berishën, antikushtetues
Politikë

Zbardhet vendimi i Kushtetueses: Zgjatja e “arrestit shtëpiak” për Berishën, antikushtetues

Një vendim i Gjykatës Kushtetuese ka rikthyer në qendër të debatit çështjen e masave të sigurisë ndaj politikanëve të lartë, duke shpallur antikushtetuese zgjatjen e “arrestit shtëpiak” për kreun e Partisë Demokratike, Sali Berisha.

17:44 1 h më parë03.03.2026.

Autori
Makina përfundon në kanal në aksin Sarandë-Delvinë, dy të plagosur
Kronikë

Makina përfundon në kanal në aksin Sarandë-Delvinë, dy të plagosur

Një aksident ka përfunduar me dy persona të lënduar në jug të vendit. Aksidenti u regjistrua pak minuta më parë në rrugën nacionale Sarandë-Delvinë, në afërsi të fshatit Stjar, përballë Mavropullit.

16:26 2 h më parë03.03.2026.

Autori
Aktualitet

Zëdhënësi i kampit të muxhahedinëve në Manzë, Shahriar Kia ka reaguar pas lajmeve se Irani mund të godasë Shqipërinë. Ai totë se nuk ka kapacitetin teknike për këtë.

15:16 3 h më parë03.03.2026.

Autori
Hapja e aksit Librazhd-Pogradec, policia rrugore me njoftim të rëndësishëm
Aktualitet

Hapja e aksit Librazhd-Pogradec, policia rrugore me njoftim të rëndësishëm

Policia Rrugore e Elbasanit bën të ditur se po monitoron të gjithë aksin që është hapur në Elbasan- Prrenjas, me qëllim mbarëvajtjen e trafikut, pasi në rrugë ende punohet.

14:04 5 h më parë03.03.2026.

Autori
BOTË
Europa

Të gjithë pacientët ishin të moshuar me patologji të rënda, të cilët transportoheshin nga shtëpitë e kujdesit drejt spitaleve të zonës.

19:08 3 min më parë03.03.2026.

Autori
Amerika

Presidenti amerikan Donald Trump ka ashpërsuar tonet ndaj aleatëve evropianë, duke shprehur pakënaqësi për qëndrimin e Mbretërisë së Bashkuar dhe duke kërcënuar hapur Spanjën me bllokim të plotë të shkëmbimeve tregtare.

18:54 17 min më parë03.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Trajnerja e përfaqësueses, Marziyeh Jafari si dhe lojtaret e saj, refuzuan të japing komente rreth luftës dhe për vdekjen e Ali Khamenei.

18:41 30 min më parë03.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Gjatë së shtunës dhe të dielës, pas sulmeve të SHBA-së dhe Izraelit, disa media iraniane kishin raportuar se ish-presidenti kishte vdekur si pasojë e bombardimeve.

18:19 52 min më parë03.03.2026.

Autori
RAJON
RAJON

Rutte e vendosi theksin tek mbrojtja kolektive e garantuar nga Aleanca, duke thënë se NATO është e përkushtuar për të mbrojtur çdo centimetër të territorit aleat, ngado që të vijë sfida.

15:03 4 h më parë03.03.2026.

Autori
RAJON

Mark Rutte ka nisur vizitën zyrtare në Shkup, e para si Sekretar i Përgjithshëm i NATO-s. Ai u prit nga ministri i Mbrojtjes, Vllado Misajllovski dhe më pas nga presidentja e vendit. Gordana Siljanovska-Davkova.

14:56 4 h më parë03.03.2026.

Autori
Lufta e Iranit gjithnjë e më pranë Shqipërisë, Greqia nxjerr ‘Patriotët’ amerikanë
RAJON

Lufta e Iranit gjithnjë e më pranë Shqipërisë, Greqia nxjerr ‘Patriotët’ amerikanë

Greqia ka vendosur këtë të martë të transferojë një bateri të sistemit amerikan ‘Patriot’, në ishullin e Karpathos, i vendosur midis Rodosit dhe Kretës, thellë në Detin Mesdhe. Ky vendim u njoftua ndërsa Ministri i Mbrojtjes Nikos Dendias teksa po udhëtonte për në Qipro.

13:16 5 h më parë03.03.2026.

Autori
Peleshi në Prishtinë, takon Osmanin dhe Kurtin: Mbështetje për agjendën euroatlantike
Kosovë

Peleshi në Prishtinë, takon Osmanin dhe Kurtin: Mbështetje për agjendën euroatlantike

Peleshi përshëndeti edhe rezolutën në mbështetje të ish-drejtuesve të UÇK-së që po gjykohen në Hagë, duke theksuar rëndësinë e një procesi të drejtë dhe të paanshëm.

14:26 1 ditë më parë02.03.2026.

Autori
SPORT
“Vendi im ka nevojë për mua”, ish-sulmuesi i Interit lë futbollin për t'iu bashkuar ushtrisë në Iran
Futboll

“Vendi im ka nevojë për mua”, ish-sulmuesi i Interit lë futbollin për t'iu bashkuar ushtrisë në Iran

Sulmuesi thuhet se e informoi Olympiacos-in për vendimin e tij për t’iu bashkuar ushtrisë iraniane, duke thënë: "Vendi im ka nevojë për mua."

14:30 4 h më parë03.03.2026.

Autori
Irani sulmoi edhe në Arabinë Saudite, Cristiano Ronaldo ‘ia mbath’ për në Madrid me avionin privat?
Futboll

Irani sulmoi edhe në Arabinë Saudite, Cristiano Ronaldo ‘ia mbath’ për në Madrid me avionin privat?

Nga Arabia Saudite është larguar avioni privat luksoz prej 70 milionë eurosh i Cristiano Ronaldos, i cili sipas gjurmimit në Flightradar24 u nis dje në mes të natës, ndërsa bombat binin mbi ambasadën amerikane në Riad.

12:37 6 h më parë03.03.2026.

Autori
Getafe merr 3 pikë në Madrid, siluri i Satrianos largon Realin nga kreu
Futboll

Getafe merr 3 pikë në Madrid, siluri i Satrianos largon Realin nga kreu

Getafe ka marrë tre pikë në Santiago Bernabeu, duke mundur 0-1 Realin e Madridit dhe duke vështirësuar rrugën e këtij të fundit për një titull të mundshëm kampion.

08:14 10 h më parë03.03.2026.

Autori
Raketa e avionë luftarakë mbi kokë, Rio Ferdinand tmerrin në Dubai
Futboll

Raketa e avionë luftarakë mbi kokë, Rio Ferdinand tmerrin në Dubai

Legjenda e Manchester United, Rio Ferdinand, ka folur për situatën e frikshme që po përjeton në Dubai, mes sulmeve me raketa të Iranit në rajon.

20:41 22 h më parë02.03.2026.

Autori
KULTURË
Rizbulohet pas 65 vitesh piktura miliona dollarëshe e Rembrandtit
KULTURË

Rizbulohet pas 65 vitesh piktura miliona dollarëshe e Rembrandtit

Një pikturë e humbur prej kohësh nga Rembrandti është rizbuluar dhe vërtetuar nga ekspertët, pasi vendndodhja e saj nuk dihej për dekada.

15:31 3 h më parë03.03.2026.

Autori
Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani
KULTURË

Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani

Mane Lumani, aktori i humorit dhe një nga parodistët e Vlorës, është ndarë nga jeta në moshë 79-vjeçare.

22:46 1 ditë më parë01.03.2026.

Autori
Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale
KULTURË

Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale

Kënga “Stella Stellina” trajton historinë simbolike të një vajze të vogël palestineze pa emër, duke u bërë zë i fëmijëve të pafajshëm të prekur nga lufta.

14:49 4 ditë më parë27.02.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti

Gjatë karrierës së tij, interpretoi në mbi 17 filma artistikë, duke lënë gjurmë në disa prej prodhimeve më të njohura të kinemasë shqiptare.

14:04 6 ditë më parë25.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Fytyra e Jim Carrey ndez debate, çfarë ka ndodhur me aktorin?
SHOWBIZ

Fytyra e Jim Carrey ndez debate, çfarë ka ndodhur me aktorin?

Përfaqësuesi i Jim Carrey dëshiron që ju ta dini se ky ishte absolutisht aktori që u shfaq në një ndarje çmimesh në Francë javën e kaluar.

16:02 3 h më parë03.03.2026.

Autori
Paramount blen Warner Bros për 110 miliardë dollarë, krijohet gjiganti i ri i argëtimit
SHOWBIZ

Paramount blen Warner Bros për 110 miliardë dollarë, krijohet gjiganti i ri i argëtimit

Operacioni është miratuar njëzëri nga bordet drejtuese të të dyja kompanive dhe pritet të përfundojë në tremujorin e tretë të vitit 2026.

15:10 3 ditë më parë28.02.2026.

Autori
“Trump, një armik i vendit”, De Niro shpërthen në lot: Çfarë po i bën Amerikës?
SHOWBIZ

“Trump, një armik i vendit”, De Niro shpërthen në lot: Çfarë po i bën Amerikës?

Aktori i njohur amerikan, Robert De Niro akuzoi presidentin Trump se është një armik i popullit që do të lejë pasoja për SHBA dhe kur të largohet nga detyra.

16:36 5 ditë më parë26.02.2026.

Autori
Ndahet nga jeta ylli i Lizze McGuire, Robert Carradine
SHOWBIZ

Ndahet nga jeta ylli i Lizze McGuire, Robert Carradine

Robert Carradine, aktori amerikan i njohur më së miri për rolet në Revenge of the Nerds dhe Lizzie McGuire, ka vdekur në moshën 71 vjeç.

07:34 6 ditë më parë25.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes