TË FUNDIT
Shuhet një figurë historike e politikës italiane, ndërron jetë Umberto Bossi Eksodi i madh i miliarderëve nga Dubai, ja vendet ku po zhvendosen Aksident i rëndë në aksin Librazhd-Elbasan, makina del nga rruga dhe përmbyset Rusia kërkon të çajë bllokadën amerikane, tenton të dërgojë naftë në Kubë “Ia kalova mirë pas hekurave”, rrëfimi i pazakontë i Ronaldinho për jetën në burg: Më kërkuan të luaja futboll SU-30 rus hyn në hapësirën e NATO-s, avionët italianë ngrihen menjëherë në ajër
Shuhet një figurë historike e politikës italiane, ndërron jetë Umberto Bossi Eksodi i madh i miliarderëve nga Dubai, ja vendet ku po zhvendosen Aksident i rëndë në aksin Librazhd-Elbasan, makina del nga rruga dhe përmbyset Rusia kërkon të çajë bllokadën amerikane, tenton të dërgojë naftë në Kubë “Ia kalova mirë pas hekurave”, rrëfimi i pazakontë i Ronaldinho për jetën në burg: Më kërkuan të luaja futboll SU-30 rus hyn në hapësirën e NATO-s, avionët italianë ngrihen menjëherë në ajër
10° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Erblira Bici

Erblira Bici shpallet kampione e Europës, fiton edhe çmimin MVP të turneut
Shumësportësh

Çmimi si Lojtarja më e Mirë erdhi si vlerësim i performancës së saj të jashtëzakonshme gjatë të gjithë kompeticionit.

18:49 3 h më parë19.03.2026.

Autori
Të fundit
Shuhet një figurë historike e politikës italiane, ndërron jetë Umberto Bossi
Europa

Italia humbi një nga figurat më të njohura dhe më të debatueshme të skenës politike, pasi themeluesi i Lega Nord, Umberto Bossi, ka ndërruar jetë në moshën 84-vjeçare.

21:40 9 min më parë19.03.2026.

Autori
Eksodi i madh i miliarderëve nga Dubai, ja vendet ku po zhvendosen
Lindja e Mesme

Lufta mes SHBA-së dhe Izraelit kundër Iranit ka shkaktuar një valë të madhe pasigurie në Lindjen e Mesme, duke nxitur një eksod të dukshëm të banorëve më të pasur nga Dubai, një nga qendrat kryesore financiare dhe turistike të rajonit.

21:37 12 min më parë19.03.2026.

Autori
Aksident i rëndë në aksin Librazhd-Elbasan, makina del nga rruga dhe përmbyset
Kronikë

Një aksident rrugor me pasoja është regjistruar në aksin kombëtar Librazhd-Elbasan, pranë Tunelit të Murrashit, ku një automjet ka dalë nga rruga dhe është përmbysur.

21:13 36 min më parë19.03.2026.

Autori
Rusia kërkon të çajë bllokadën amerikane, tenton të dërgojë naftë në Kubë
Amerika

Dy cisterna ruse janë nisur drejt ishullit, në një përpjekje për të dërguar furnizime energjetike mes tensioneve me Shtetet e Bashkuara.

21:03 46 min më parë19.03.2026.

Autori
“Ia kalova mirë pas hekurave”, rrëfimi i pazakontë i Ronaldinho për jetën në burg: Më kërkuan të luaja futboll
Futboll

“Ia kalova mirë pas hekurave”, rrëfimi i pazakontë i Ronaldinho për jetën në burg: Më kërkuan të luaja futboll

Legjenda braziliane tregoi se të burgosurit kërkuan nga rojet që të organizonin ndeshje futbolli dhe madje i kërkuan atij të bënte disa truke me topin për t’i argëtuar.

20:51 58 min më parë19.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Dosja "Bajri" dërgohet për gjykim, kush janë katër të pandehurit
Kronikë

Dosja "Bajri" dërgohet për gjykim, kush janë katër të pandehurit

Dosja "Bajri" që lidhet me vrasjen e Fatbardh Liçit është dërguar për gjykim nga GJKKO, me të pandehur Safet Bajri, Asmer Bilali, Behar Bajri dhe Eria Ago.

15:01 6 h më parë19.03.2026.

Autori
U arrestua për armëmbajtje pa leje, Gjesti lirohet nga paraburgimi
SHOWBIZ

Artisti i famshëm Gjesti është liruar nga paraburgimi në Prishtinë, pasi u arrestua për armëmbajtje pa leje.

15:16 6 h më parë19.03.2026.

Autori
Pse miliarderë si Musk dhe Zuckerberg marrin kredi për të blerë vilat?
LIFESTYLE

Pse miliarderë si Musk dhe Zuckerberg marrin kredi për të blerë vilat?

Drejtori ekzekutiv i Tesla-s ka marrë disa kredi të mëdha hipotekare, përfshirë një kredi prej 61 milionë dollarësh nga Morgan Stanley, për pesë prona në Kaliforni.

15:42 6 h më parë19.03.2026.

Autori
“Pushteti në dorën e një njeriu”, Berisha çon në Bruksel 'përplasjen' me Ramën dhe situatën në Shqipëri
Politikë

“Pushteti në dorën e një njeriu”, Berisha çon në Bruksel 'përplasjen' me Ramën dhe situatën në Shqipëri

Lideri i opozitës ngriti gjithashtu shqetësimin për ndikimin e trafikut të drogës, duke theksuar se sipas tij ky fenomen përbën rrezik jo vetëm për Shqipërinë, por edhe për vende si Belgjika dhe rajoni më gjerë.

15:57 5 h më parë19.03.2026.

Autori
Zbulohet “ferma e tmerrit”: Kafshë të keqtrajtuara dhe kufoma në dekompozim
Europa

Zbulohet “ferma e tmerrit”: Kafshë të keqtrajtuara dhe kufoma në dekompozim

Pronarja është kallëzuar në prokurori. Forcat e rendit kanë gjetur lepuj, qen, zogj dhe gomarë të kequshqyer dhe pa ujë.

16:12 5 h më parë19.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Një aksident rrugor me pasoja është regjistruar në aksin kombëtar Librazhd-Elbasan, pranë Tunelit të Murrashit, ku një automjet ka dalë nga rruga dhe është përmbysur.

21:13 36 min më parë19.03.2026.

Autori
Begaj uron Fitër Bajramin: Gëzim, mbarësi dhe solidaritet për të gjithë besimtarët
Aktualitet

Begaj uron Fitër Bajramin: Gëzim, mbarësi dhe solidaritet për të gjithë besimtarët

Në prag të festës së Fitër Bajramit, Presidenti i Republikës, Bajram Begaj, ka përcjellë një mesazh urimi për të gjithë besimtarët myslimanë, duke theksuar rëndësinë e kësaj dite si simbol i paqes, solidaritetit dhe bashkimit.

19:52 1 h më parë19.03.2026.

Autori
Mijëra rrënjë kanabis në banesën në pronësi të tij, drejtori i burgut të Rrogozhinës dorëzohet në polici
Kronikë

Mijëra rrënjë kanabis në banesën në pronësi të tij, drejtori i burgut të Rrogozhinës dorëzohet në polici

Zbulimi i një sere të sofistikuar kanabisi në një magazinë në fshatin Kurtaj ka çuar në zhvillime të reja në hetim, duke përfshirë edhe dorëzimin në polici të drejtorit të IEVP Rrogozhinë, Bilal Hasa.

19:41 2 h më parë19.03.2026.

Autori
“Protestat paqësore mund të përshkallëzohen shpejt”, ambasada thirrje qytetarëve amerikanë: Mbani profil të ulët
Aktualitet

“Protestat paqësore mund të përshkallëzohen shpejt”, ambasada thirrje qytetarëve amerikanë: Mbani profil të ulët

Ndërsa Tirana përgatitet për protestën e radhës kombëtare të opozitës, Ambasada e Shteteve të Bashkuara ka dalë me një njoftim sigurie, duke u bërë thirrje qytetarëve amerikanë të tregojnë kujdes dhe të shmangin zonat ku pritet të zhvillohet tubimi.

19:30 2 h më parë19.03.2026.

Autori
BOTË
Europa

Italia humbi një nga figurat më të njohura dhe më të debatueshme të skenës politike, pasi themeluesi i Lega Nord, Umberto Bossi, ka ndërruar jetë në moshën 84-vjeçare.

21:40 9 min më parë19.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Lufta mes SHBA-së dhe Izraelit kundër Iranit ka shkaktuar një valë të madhe pasigurie në Lindjen e Mesme, duke nxitur një eksod të dukshëm të banorëve më të pasur nga Dubai, një nga qendrat kryesore financiare dhe turistike të rajonit.

21:37 12 min më parë19.03.2026.

Autori
Amerika

Dy cisterna ruse janë nisur drejt ishullit, në një përpjekje për të dërguar furnizime energjetike mes tensioneve me Shtetet e Bashkuara.

21:03 46 min më parë19.03.2026.

Autori
SU-30 rus hyn në hapësirën e NATO-s, avionët italianë ngrihen menjëherë në ajër
Europa

SU-30 rus hyn në hapësirën e NATO-s, avionët italianë ngrihen menjëherë në ajër

Avionët luftarakë të NATO-s janë ngritur menjëherë në ajër pasi një avion ushtarak rus ka hyrë në hapësirën ajrore të Estonisë, duke shkaktuar reagim të shpejtë nga aleanca.

20:41 1 h më parë19.03.2026.

Autori
RAJON
Media italiane: Mafia shqiptare, ngritja e heshtur në Europë
RAJON

Media italiane: Mafia shqiptare, ngritja e heshtur në Europë

Media e Sardenjës në një artikull flet për mafian shqiptare, historinë e saj të ngritjes pas rënies së komunizimit dhe fuqizimit në Europë, si dhe në këtë rajon.

12:30 1 ditë më parë18.03.2026.

Autori
“Ngec procesi i anëtarësimit të Serbisë në BE”, Parlamenti Europoian: Gjendja përkeqësohet
RAJON

“Ngec procesi i anëtarësimit të Serbisë në BE”, Parlamenti Europoian: Gjendja përkeqësohet

Ngecja lidhet me përparim të kufizuar në dialogun me Kosovën, mungesë përputhshmërie me politikën e përbashkët të jashtme të BE-së apo edhe retorikë kundër zyrtarëve europianë.

20:41 2 ditë më parë17.03.2026.

Autori
Nga F-35 te armët izraelite, Greqia drejt finalizimit të 'Mburojës së Akilit' me kosto 3 miliardë €
RAJON

Nga F-35 te armët izraelite, Greqia drejt finalizimit të 'Mburojës së Akilit' me kosto 3 miliardë €

"Kupola Helenike" do të krijojë një mburojë antiraketë, antibalistike dhe antidronë në vend, duke krijuar një mbrojtje ajrore moderne të aftë për t'u përballur me çdo kërcënim përmes kombinimit të sensorëve, sistemeve të raketave dhe një sistemi të unifikuar komande dhe kontrolli.

14:43 2 ditë më parë17.03.2026.

Autori
KE heq të gjitha masat financiare ndaj Kosovës
Kosovë

KE heq të gjitha masat financiare ndaj Kosovës

Masat ndëshkuese ishin vendosur pas tensioneve në veriun e Kosovës, ku pati përplasje mes protestuesve serbë dhe forcave të sigurisë, përfshirë misionin e KFOR.

13:24 2 ditë më parë17.03.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Legjenda braziliane tregoi se të burgosurit kërkuan nga rojet që të organizonin ndeshje futbolli dhe madje i kërkuan atij të bënte disa truke me topin për t’i argëtuar.

20:51 58 min më parë19.03.2026.

Autori
Plani i Igli Tares, mesfushë ëndrrash për Milanin e sezonit të ri
Futboll

Plani i Igli Tares, mesfushë ëndrrash për Milanin e sezonit të ri

Me kualifikimin në Champions, ndërhyrje do të ketë edhe në mbrojtje e në sulm. Nga reparti ofensiv I kuqezinjve pritet të largohet një prej emrave më të rëndësishëm.

20:06 1 h më parë19.03.2026.

Autori
Shumësportësh

Çmimi si Lojtarja më e Mirë erdhi si vlerësim i performancës së saj të jashtëzakonshme gjatë të gjithë kompeticionit.

18:49 3 h më parë19.03.2026.

Autori
Superkompjuteri i Opta parashikon fituesin e Ligës së Kampioneve
Futboll

Superkompjuteri i Opta parashikon fituesin e Ligës së Kampioneve

Parashikimet janë bazuar në formën aktuale të skuadrave, historikun dhe performancën e tyre, duke e bërë garën për trofeun më të hapur dhe interesante se kurrë.

14:00 7 h më parë19.03.2026.

Autori
KULTURË
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 4 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 5 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 5 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro
KULTURË

Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro

Blerja e veprës u bë pas më shumë se një viti negociatash. Vepra Maffeo Barberini e Caravaggio-s do t'i caktohet Galerive Kombëtare të Artit të Lashtë në Romë.

23:15 8 ditë më parë10.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Artisti i famshëm Gjesti është liruar nga paraburgimi në Prishtinë, pasi u arrestua për armëmbajtje pa leje.

15:16 6 h më parë19.03.2026.

Autori
Videoja “hot” u bë virale, arrestohet një tjetër influencere në Bali
SHOWBIZ

Videoja “hot” u bë virale, arrestohet një tjetër influencere në Bali

Sipas autoriteteve, materiali ishte shitur përmes platformave si OnlyFans, çka çoi në ndërhyrjen e policisë.

13:38 8 h më parë19.03.2026.

Autori
I theu hundën të dashurës, arrestohet sërish reperi italian Baby Gang
SHOWBIZ

I theu hundën të dashurës, arrestohet sërish reperi italian Baby Gang

Baby Gang po hetohet për herë të parë edhe për keqtrajtim dhe sulm të rëndë ndaj partneres së tij, një 22-vjeçare italiane.

14:03 2 ditë më parë17.03.2026.

Autori
Salla e Oscar-it si kosh mbeturinash, shpërthen rrjeti kundër VIP-ave
SHOWBIZ

Salla e Oscar-it si kosh mbeturinash, shpërthen rrjeti kundër VIP-ave

Imazhi, i cili tregon sallën e Teatrit Dolby të mbushur me objekte të hedhura, u përhap me shpejtësi në mediat sociale dhe mblodhi gati 4 milionë shikime. Fotografia tregon mbeturina, të tilla si shishe uji bosh dhe pako me ushqime, të shpërndara midis ulëseve të teatrit.

12:35 2 ditë më parë17.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes