TË FUNDIT
Papa Leo: Lufta në Lindjen e Mesme, skandal për njerëzimin Lot, emocione dhe shpresë, Tirana mposht Vorën dhe rikthehet në garë për mbijetesë Pëllumbi “bekon” kryetarin e bashkisë në mes të fjalimit Shpërthim i fuqishëm në Stamboll, shemben 2 ndërtesa Rritja e çmimit të naftës, Maqedonia e Veriut ul TVSH-në për karburantet “Sot dita për kryengritjen më të madhe paqësore”, Berisha, mesazh para protestës kombëtare
Papa Leo: Lufta në Lindjen e Mesme, skandal për njerëzimin Lot, emocione dhe shpresë, Tirana mposht Vorën dhe rikthehet në garë për mbijetesë Pëllumbi “bekon” kryetarin e bashkisë në mes të fjalimit Shpërthim i fuqishëm në Stamboll, shemben 2 ndërtesa Rritja e çmimit të naftës, Maqedonia e Veriut ul TVSH-në për karburantet “Sot dita për kryengritjen më të madhe paqësore”, Berisha, mesazh para protestës kombëtare
12° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Demtohet pallati

Shpërthim i fuqishëm në Romë, shembet një pallat, dëmtohen dy të tjerë
Europa

Shpërthim i fuqishëm në Romë, shembet një pallat, dëmtohen dy të tjerë

Tre ndërtesa janë dëmtuar si pasojë e një rrjedhjeje gazi në Romë, duke shkaktuar disa të lënduar.

14:41 2 h më parë22.03.2026.

Autori
Të fundit
Papa Leo: Lufta në Lindjen e Mesme, skandal për njerëzimin
Lindja e Mesme

Papa Leo ka dënuar ashpër luftën në Lindjen e Mesme, duke e cilësuar vuajtjen dhe humbjet e jetëve njerëzore si “një skandal për gjithë familjen njerëzore”.

17:17 21 min më parë22.03.2026.

Autori
Lot, emocione dhe shpresë, Tirana mposht Vorën dhe rikthehet në garë për mbijetesë
Futboll

Lot, emocione dhe shpresë, Tirana mposht Vorën dhe rikthehet në garë për mbijetesë

Futbolli ndonjëherë shkon përtej rezultatit dhe bëhet histori emocionesh. Në “Selman Stërmasi”, Tirana jo vetëm fitoi një ndeshje të rëndësishme, por dha edhe një mesazh force dhe ringritjeje.

17:02 36 min më parë22.03.2026.

Autori
Pëllumbi “bekon” kryetarin e bashkisë në mes të fjalimit
Europa

Një moment i pazakontë dhe disi komik ka ndodhur gjatë një aktiviteti zyrtar në Madrid, ku kryetari i bashkisë, Joze Luis Martinez-Almeida, u bë protagonist i një situate të sikletshme në mes të fjalimit të tij.

16:38 1 h më parë22.03.2026.

Autori
Shpërthim i fuqishëm në Stamboll, shemben 2 ndërtesa
Europa

Një shpërthim i fuqishëm në Stamboll ka shkaktuar shembjen e dy ndërtesave në lagjen Ajvansaraj, duke lënë disa persona të bllokuar nën rrënoja.

16:26 1 h më parë22.03.2026.

Autori
Rritja e çmimit të naftës, Maqedonia e Veriut ul TVSH-në për karburantet
RAJON

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka ndërmarrë një masë të menjëhershme për të zbutur rritjen e çmimeve të karburanteve, duke ulur TVSH-në nga 18 në 10 për qind.

16:04 1 h më parë22.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
CIA dhe Mossad besojnë se lideri iranian Mojtaba Khamenei mund të jetë ende gjallë
Lindja e Mesme

CIA dhe Mossad besojnë se lideri iranian Mojtaba Khamenei mund të jetë ende gjallë

Zyrtarët iranianë kanë tentuar pa sukses të organizojnë takime të drejtpërdrejta me të për arsye sigurie, një fakt që për inteligjencën tregon se ai mund të jetë ende gjallë.

18:46 22 h më parë21.03.2026.

Autori
Çifti i bashkëshortëve po udhëtonte me motor, përfundojnë në spitalin e Pogradecit pasi i përplasi makina
Aktualitet

Çifti i bashkëshortëve po udhëtonte me motor, përfundojnë në spitalin e Pogradecit pasi i përplasi makina

Si pasojë e përplasjes, mbetën të dëmtuar drejtuesi i motorit E. Sh. dhe bashkëshortja e tij, e cila ishte pasagjere. Të dy janë dërguar menjëherë në spital për trajtim mjekësor, sepse pësuan lëndime në trup.

18:58 22 h më parë21.03.2026.

Autori
Tjetër kërkesë në GJKKO për zbutjen e masës së sigurisë, Ilir Meta vendos garanci pasurore
Kronikë

Tjetër kërkesë në GJKKO për zbutjen e masës së sigurisë, Ilir Meta vendos garanci pasurore

GJKKO do ta vlerësojë kërkesën e ish-presidentit këtë të martë, më 24 mars. Çështja do të merret në shqyrtim nga gjyqtari Paulin Çera.

19:16 22 h më parë21.03.2026.

Autori
Gjykata e Lartë rrëzon rekursin e vëllait të ‘Rrumit’ dhe Vlash Brahjas për tjetërsimin e pronave në Lalëz
Kronikë

Gjykata e Lartë rrëzon rekursin e vëllait të ‘Rrumit’ dhe Vlash Brahjas për tjetërsimin e pronave në Lalëz

Apeli i GJKKO në tetor 2025 kishte lënë në fuqi masën e sigurisë “arrest me burg” në mungesë për Aleksandër Lahon, i njohur si Rrumi i Shijakut, për vëllain e tij Vullnet Muça dhe për Vlash Brahjan.

19:38 22 h më parë21.03.2026.

Autori
Rama thërret të dielën drejtuesit politikë të PS pas ndryshimeve në Asamblenë Kombëtare
Politikë

Rama thërret të dielën drejtuesit politikë të PS pas ndryshimeve në Asamblenë Kombëtare

Në fokus të mbledhjes do të jetë analiza e procesit zgjedhor brenda strukturave të partisë, si edhe organizimi i mëtejshëm në nivel lokal pas riorganizimeve të fundit në gjashtë qarqet e vendit.

19:56 21 h më parë21.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
“Sot dita për kryengritjen më të madhe paqësore”, Berisha, mesazh para protestës kombëtare
Politikë

“Sot dita për kryengritjen më të madhe paqësore”, Berisha, mesazh para protestës kombëtare

Në një ditë me simbolikë historike për shqiptarët, Sali Berisha bën thirrje për mobilizim qytetar. 22 marsi, që shënon njëherësh festën e Sulltan Nevruzit dhe përvjetorin e fitores së demokracisë në vitin 1992, është zgjedhur nga opozita si moment për të intensifikuar aksionin kundër qeverisë.

15:50 1 h më parë22.03.2026.

Autori
Festa e Sulltan Nevruzit, Baba Mondi: Të reflektojmë mbi virtytet që na udhëheqin
Aktualitet

Festa e Sulltan Nevruzit, Baba Mondi: Të reflektojmë mbi virtytet që na udhëheqin

Kreu i Bektashinjve përkujtoi gjithashtu se ky vit shënon 35-vjetorin e rihapjes së Kryegjyshatës dhe rivendosjes së lirisë së besimit Bektashi në Shqipëri, duke e cilësuar këtë si një moment historik.

12:56 4 h më parë22.03.2026.

Autori
Polici bën heroin në Shkodër, hidhet në Bunë dhe shpëton një grua nga mbytja
Kronikë

Polici bën heroin në Shkodër, hidhet në Bunë dhe shpëton një grua nga mbytja

Një grua në Shkodër është hedhur në lumin Buna mëngjesin e së dielës, por fatmirësisht efektivët e policisë kanë ndërhyrë në kohë duke e shpëtuar nga mbytja.

12:38 5 h më parë22.03.2026.

Autori
Policia e Lushnjes gjen xhupin dhe pistoletën, por jo të riun që i kishte pasi ndodhej te berberi
Kronikë

Policia e Lushnjes gjen xhupin dhe pistoletën, por jo të riun që i kishte pasi ndodhej te berberi

Policia e Lushnjes është vënë në kërkim të një të riu, i cili akuzohet për armëmbajtje pa leje.

12:19 5 h më parë22.03.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Papa Leo ka dënuar ashpër luftën në Lindjen e Mesme, duke e cilësuar vuajtjen dhe humbjet e jetëve njerëzore si “një skandal për gjithë familjen njerëzore”.

17:17 21 min më parë22.03.2026.

Autori
Europa

Një moment i pazakontë dhe disi komik ka ndodhur gjatë një aktiviteti zyrtar në Madrid, ku kryetari i bashkisë, Joze Luis Martinez-Almeida, u bë protagonist i një situate të sikletshme në mes të fjalimit të tij.

16:38 1 h më parë22.03.2026.

Autori
Europa

Një shpërthim i fuqishëm në Stamboll ka shkaktuar shembjen e dy ndërtesave në lagjen Ajvansaraj, duke lënë disa persona të bllokuar nën rrënoja.

16:26 1 h më parë22.03.2026.

Autori
Shkencëtarët “dorëzohen”, zbulojnë “pika të kuqe” misterioze në hapësirë
Nëpër botë

Shkencëtarët “dorëzohen”, zbulojnë “pika të kuqe” misterioze në hapësirë

Një zbulim i ri nga teleskopi hapësinor James Webb ka ngritur pikëpyetje të mëdha mes shkencëtarëve, pasi janë identifikuar objekte të pazakonta në hapësirë të njohura si “Pikat e Vogla të Kuqe”.

15:38 2 h më parë22.03.2026.

Autori
RAJON
RAJON

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka ndërmarrë një masë të menjëhershme për të zbutur rritjen e çmimeve të karburanteve, duke ulur TVSH-në nga 18 në 10 për qind.

16:04 1 h më parë22.03.2026.

Autori
Macron uron Kurtin: Zbatoni detyrimet në kuadër të dialogut me Serbinë
Kosovë

Macron uron Kurtin: Zbatoni detyrimet në kuadër të dialogut me Serbinë

Macron nxit qeverinë e re në Kosovë që të përmbushë angazhimet e saj në kuadër të dialogut për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë.

14:10 3 h më parë22.03.2026.

Autori
Katër tërmete në 30 minuta, tronditen Janina dhe Filati
RAJON

Katër tërmete në 30 minuta, tronditen Janina dhe Filati

Sipas Institutit Gjeodinamik të Observatorit Kombëtar të Athinës, katër tërmete tronditën Epirin të premten në mëngjes, me dridhje të regjistruara në zonat pranë Janinës dhe Thesprotisë.

11:35 2 ditë më parë20.03.2026.

Autori
Media italiane: Mafia shqiptare, ngritja e heshtur në Europë
RAJON

Media italiane: Mafia shqiptare, ngritja e heshtur në Europë

Media e Sardenjës në një artikull flet për mafian shqiptare, historinë e saj të ngritjes pas rënies së komunizimit dhe fuqizimit në Europë, si dhe në këtë rajon.

12:30 4 ditë më parë18.03.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Futbolli ndonjëherë shkon përtej rezultatit dhe bëhet histori emocionesh. Në “Selman Stërmasi”, Tirana jo vetëm fitoi një ndeshje të rëndësishme, por dha edhe një mesazh force dhe ringritjeje.

17:02 36 min më parë22.03.2026.

Autori
“Hirushja” Como, ëndrra Champions një hap më pranë
Futboll

“Hirushja” Como, ëndrra Champions një hap më pranë

Como ka mundur Pisën 5-0 për të forcuar pozitën e saj në vendin e katërt në renditje që vitin e ardhshëm të çon në Champions League.

15:00 2 h më parë22.03.2026.

Autori
Priti penallti në fund, gjigandi shqiptar i portës i mohoi fitoren Juventusit
Futboll

Priti penallti në fund, gjigandi shqiptar i portës i mohoi fitoren Juventusit

Bardhezinjtë u frenuan në barazim 1-1 në shtëpi nga Sassuolo, portieri Arijanet Muriç “hipnotizoi” Locatelli-n në momentin e ekzekutimit nga pika e bardhë në minutën e 87-të.

23:07 18 h më parë21.03.2026.

Autori
Flamurtari përjashton kapitenin Lorenc Trashi, tifozët vlonjatë e akuzojnë për shitje ndeshje
Futboll

Flamurtari përjashton kapitenin Lorenc Trashi, tifozët vlonjatë e akuzojnë për shitje ndeshje

Grupi i tifozëve “Flota Kuqezi” ngriti dyshime se shkaktoi penallti të qëllimshme. Nën presionin e opinionit, drejtuesit e klubit morën vendimin ekstrem për largimin e menjëhershëm të mbrojtësit.

22:02 19 h më parë21.03.2026.

Autori
KULTURË
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 1 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 7 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 8 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 8 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
La pas mbi 70 milionë dollarë, kush e përfiton pasurinë e Chuck Norris?
SHOWBIZ

La pas mbi 70 milionë dollarë, kush e përfiton pasurinë e Chuck Norris?

Aktori, simbol i kinemasë së aksionit dhe i kulturës pop, kishte ndërtuar një karrierë mbi pesë dekada, duke grumbulluar një pasuri të vlerësuar rreth 70 milionë dollarë.

09:43 7 h më parë22.03.2026.

Autori
Drejtonte mjetin në gjendje të dehur, publikohen pamjet e arrestimit të Justin Timberlake
SHOWBIZ

Drejtonte mjetin në gjendje të dehur, publikohen pamjet e arrestimit të Justin Timberlake

Ngjarja që ka ndodhur në qershor të vitit 2024 në Sag Harbor, pas një ndalimi rutinë nga policia në Long Island. Policia e ndaloi për kalim të kundraligjshëm të një tabele “Stop” dhe lëvizje të çrregullt në rrugë.

22:22 19 h më parë21.03.2026.

Autori
“Faktet rreth Chuck Norris”, si lindi miti i aktorit u kthye në fenomen global të internetit
SHOWBIZ

“Faktet rreth Chuck Norris”, si lindi miti i aktorit u kthye në fenomen global të internetit

Me largimin e tij nga jeta, mbyllet jo vetëm një kapitull i rëndësishëm i kinemasë së aksionit, por edhe një epokë e kulturës së internetit ku ai u shndërrua në legjendë.

22:46 1 ditë më parë20.03.2026.

Autori
Shuhet në moshën 86-vjeçare Chuck Norris
SHOWBIZ

Shuhet në moshën 86-vjeçare Chuck Norris

Chuck Norris ndërroi jetë të enjten në mëngjes. Lajmi për vdekjen e aktorit erdhi një ditë pasi TMZ raportoi se Chuck Norris u dërgua me urgjencë në një spital në Hawaii për shkak të një urgjence mjekësore.

15:15 2 ditë më parë20.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes