TË FUNDIT
Komisioni i Etikës i përjashtoi, deputetët e PD e padisin në Administrative Ish kreu i KPP në hetim për shkelje të barazisë në tendera, SPAK kërkon pushimin e çështjes Arsenal armësh të fshehura në dollap, goditët grupi kriminal në Tiranë "S'ka më tokë të xanun dhe merrni armët", Rama në Lushnje: S'ka bllokim negociatash Ishte i fshehur në pyll, arrestohet i kërkuari për vrasje në tentativë Ndryshon sërish çmimi i naftës, ulet me 1 lek për litërv
Komisioni i Etikës i përjashtoi, deputetët e PD e padisin në Administrative Ish kreu i KPP në hetim për shkelje të barazisë në tendera, SPAK kërkon pushimin e çështjes Arsenal armësh të fshehura në dollap, goditët grupi kriminal në Tiranë "S'ka më tokë të xanun dhe merrni armët", Rama në Lushnje: S'ka bllokim negociatash Ishte i fshehur në pyll, arrestohet i kërkuari për vrasje në tentativë Ndryshon sërish çmimi i naftës, ulet me 1 lek për litërv
19° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Sali Berisha Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Irlande

Kriza e naftës/ Qeveria irlandeze finalizon marrëveshjen për paketën e karburantit
Nëpër botë

Kriza e naftës/ Qeveria irlandeze finalizon marrëveshjen për paketën e karburantit

Qeveria irlandeze ka konfirmuar se një paketë mbështetjeje për karburantin po finalizohet pas një dite të asaj që ata e përshkruan si "angazhim konstruktiv" me përfaqësuesit e sektorëve të transportit dhe bujqësisë.

10:54 4 h më parë11.04.2026.

Autori
Të fundit
Komisioni i Etikës i përjashtoi, deputetët e PD e padisin në Administrative
Politikë

Deputetët e Partisë Demokratike kërkojnë shfuqizimin e Komisionit të Etikës së Kuvendit pasi ky i fundit i përjashtoi nga punimet e Kuvendit për dy muaj.

15:12 4 min më parë11.04.2026.

Autori
Ish kreu i KPP në hetim për shkelje të barazisë në tendera, SPAK kërkon pushimin e çështjes
Aktualitet

Ish kreu i KPP në hetim për shkelje të barazisë në tendera, SPAK kërkon pushimin e çështjes

SPAK ka kërkuar në GJKKO pushimin e çështjes ndaj Joniad Myzyrit, ish kreut të Komisionit të Prokurimeve Publike për shkelje të barazisë në tendera.

14:49 27 min më parë11.04.2026.

Autori
Arsenal armësh të fshehura në dollap, goditët grupi kriminal në Tiranë
Kronikë

Policia e Tiranës ka goditur një bazë armatimi që dyshohet se shërbente për të furnizuar grupet kriminale. Në pranga janë vënë nënë e bir, ndërsa është shpallur në kërkim 66-vjeçari që posedonte armët.

14:40 36 min më parë11.04.2026.

Autori
"S'ka më tokë të xanun dhe merrni armët", Rama në Lushnje: S'ka bllokim negociatash
Aktualitet

"S'ka më tokë të xanun dhe merrni armët", Rama në Lushnje: S'ka bllokim negociatash

Kryeministri Edi Rama është takuar këtë të shtunë me fermerë të Lushnjes ku theksoi sërish se nuk ka bllokim të negociatave me Bashkimin Europian.

14:30 46 min më parë11.04.2026.

Autori
Ishte i fshehur në pyll, arrestohet i kërkuari për vrasje në tentativë
Kronikë

Policia e Krujës ka gjetur të fshehur në pyll njqë 55-vjeçar të shpallur në kërkim për vrasje të mbetur në tentativë si dhe kultivim të bimëve narkotike.

14:10 1 h më parë11.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Zgjedhje vendimtare për Hungarinë, Orban përballet me Magyar
Nëpër botë

Hungaria po përgatitet për një votim historik. Të dielën mbi 8 milionë qytetarë do të thirren në kutitë e votimit për zgjedhjet që mund t'i japin fund sundimit 16- vjeçar të Viktor Orban dhe t'i hapin rrugën opozitës së udhëhequr nga Peter Magyar.

13:13 2 h më parë11.04.2026.

Autori
Mediat iraniane: SHBA ka shkrirë asetet tona në Katar. Shtetet e Bashkuara e mohojnë
Lindja e Mesme

Mediat iraniane: SHBA ka shkrirë asetet tona në Katar. Shtetet e Bashkuara e mohojnë

Mediat iraniane raportuan se Shtetet e Bashkuara kanë rënë dakord të shkrijnë asetet e ngrira iraniane të mbajtura në Katar dhe banka të tjera të huaja.

13:29 1 h më parë11.04.2026.

Autori
Ish kryebashkiaku i Nju Jorkut merr nënshtetësinë shqiptare
Aktualitet

Ish kryebashkiaku i Nju Jorkut merr nënshtetësinë shqiptare

Vetëm pak muaj pasi vizitoi Shqipërinë, ish kryebashkiaku i Nju Jorkut Eric Adams ka marrë nënshtetësinë shqiptare.

13:43 1 h më parë11.04.2026.

Autori
Kursen 97 mijë dollarë duke ngrenë çdo ditë bukë me vezë, synon të dalë në pension në moshën 40 vjeçe
LIFESTYLE

Kursen 97 mijë dollarë duke ngrenë çdo ditë bukë me vezë, synon të dalë në pension në moshën 40 vjeçe

Mëngjesi i kushton vetëm 65 cent, nuk shpenzon për sallone bukurie, blen rroba të përdorura dhe merr ushqimin e mbetur me vete në punë.

16:09 1 ditë më parë09.04.2026.

Autori
Kronikë

Policia e Krujës ka gjetur të fshehur në pyll njqë 55-vjeçar të shpallur në kërkim për vrasje të mbetur në tentativë si dhe kultivim të bimëve narkotike.

14:10 1 h më parë11.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Deputetët e Partisë Demokratike kërkojnë shfuqizimin e Komisionit të Etikës së Kuvendit pasi ky i fundit i përjashtoi nga punimet e Kuvendit për dy muaj.

15:12 4 min më parë11.04.2026.

Autori
Aktualitet

SPAK ka kërkuar në GJKKO pushimin e çështjes ndaj Joniad Myzyrit, ish kreut të Komisionit të Prokurimeve Publike për shkelje të barazisë në tendera.

14:49 27 min më parë11.04.2026.

Autori
Kronikë

Policia e Tiranës ka goditur një bazë armatimi që dyshohet se shërbente për të furnizuar grupet kriminale. Në pranga janë vënë nënë e bir, ndërsa është shpallur në kërkim 66-vjeçari që posedonte armët.

14:40 36 min më parë11.04.2026.

Autori
Aktualitet

Kryeministri Edi Rama është takuar këtë të shtunë me fermerë të Lushnjes ku theksoi sërish se nuk ka bllokim të negociatave me Bashkimin Europian.

14:30 46 min më parë11.04.2026.

Autori
BOTË
Misioni Artemis II ishte një triumf historik, tani vjen pjesa e vështirë
Nëpër botë

Misioni Artemis II ishte një triumf historik, tani vjen pjesa e vështirë

Misioni Artemis II i NASA-s dërgoi me sukses katër astronautë duke fluturuar rreth anës së largët të Hënës dhe i ka ulur ata shëndoshë e mirë në shtëpi. Fotot që astronautët kapën kanë kënaqur një brez të tërë të ri rreth mundësive të udhëtimit në hapësirë.

15:47 30 min më parë11.04.2026.

Autori
Horror në Francë, fëmija 9-vjeçar i mbyllur në furgon prej dy vitesh nga i ati
Nëpër botë

Horror në Francë, fëmija 9-vjeçar i mbyllur në furgon prej dy vitesh nga i ati

Një djalë 9-vjeçar u shpëtua këtë javë pasi jetonte i mbyllur në furgonin e shërbimeve të babait të tij në Francën lindore që nga viti 2024, sipas prokurorit lokal. Fëmija është shtruar në spital dhe babai i tij është ndaluar.

15:31 14 min më parë11.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Mediat iraniane raportuan se Shtetet e Bashkuara kanë rënë dakord të shkrijnë asetet e ngrira iraniane të mbajtura në Katar dhe banka të tjera të huaja.

13:29 1 h më parë11.04.2026.

Autori
Nëpër botë

Hungaria po përgatitet për një votim historik. Të dielën mbi 8 milionë qytetarë do të thirren në kutitë e votimit për zgjedhjet që mund t'i japin fund sundimit 16- vjeçar të Viktor Orban dhe t'i hapin rrugën opozitës së udhëhequr nga Peter Magyar.

13:13 2 h më parë11.04.2026.

Autori
RAJON
Të moshuarit vdisnin në ambulancë, arrestohet shoferi
RAJON

Të moshuarit vdisnin në ambulancë, arrestohet shoferi

Luca Spada, një 27-vjeçar nga Meldola, është arrestuar si pjesë e hetimit të Prokurorisë së Forlì-t, të udhëhequr nga Prokurori Enrico Cieri, për vdekjen e disa të moshuarve brenda pak muajsh, gjatë ose menjëherë pas transportimit me ambulancë.

12:21 2 h më parë11.04.2026.

Autori
Aksident në Fushë Kosovë, makina përplas këmbësorët
Kosovë

Aksident në Fushë Kosovë, makina përplas këmbësorët

Dy persona kanë mbetur të plagosur si pasojë e një aksidenti rrugor në Fushë Kosovë.

21:52 17 h më parë10.04.2026.

Autori
Shqiptarët dhe afrikanët përleshen në Trento, përdoren dhe armët e zjarrit
RAJON

Shqiptarët dhe afrikanët përleshen në Trento, përdoren dhe armët e zjarrit

Dy shqiptarë u përfshinë në një përleshje të dhunshme në Itali me dy persona nga Afrika e Veriut, ku u përdorën dhe armët e zjarrit.

20:33 18 h më parë10.04.2026.

Autori
Grevat paralizojnë Italinë, ndalen aeroportet dhe transporti urban
RAJON

Grevat paralizojnë Italinë, ndalen aeroportet dhe transporti urban

Greva e shërbimit të autobusëve dhe aeroplanëve mund të krijojë ndërprerje gjatë gjithë ditës së premte në Itali, duke ndikuar në fluturime, lëvizshmëri urbane dhe madje edhe në lidhjet midis qyteteve dhe aeroporteve.

09:48 1 ditë më parë10.04.2026.

Autori
SPORT
Italia nuk humb kohë, “azzurrët” emërojnë trajnerin e ri pas turpërimit botëror
Futboll

Italia nuk humb kohë, “azzurrët” emërojnë trajnerin e ri pas turpërimit botëror

Silvio Baldini do të qëndrojë përkohësisht në krye të stolit të përfaqësueses, për dy miqësoret e muajit qershor.

17:24 21 h më parë10.04.2026.

Autori
Sebastian Steudtner shkruan historinë, surf mbi dallgën sa një pallat 9-katësh
Shumësportësh

Sebastian Steudtner shkruan historinë, surf mbi dallgën sa një pallat 9-katësh

Me 26,2 metra lartësi, sportisti vendosi rekord botëror në Nazaré të Portugalisë, një nga destinacionet më spektakolare dhe më të rrezikshme në botë për këtë sport.

13:41 1 ditë më parë10.04.2026.

Autori
Besiktas kthen Kristjan Asllanin te Inter, por e ardhmja mbetet mister
Futboll

Besiktas kthen Kristjan Asllanin te Inter, por e ardhmja mbetet mister

Mesfushori kuqezi nuk e ka bindur Besiktas që ta blejë përfundimisht kartonin, zikaltërit duhet ti gjejnë një tjetër destinacion.

13:26 1 ditë më parë10.04.2026.

Autori
“Ronaldo po favorizohet”, skandal në Arabinë Saudite: Duan ti japin titullin Al-Nassr
Futboll

“Ronaldo po favorizohet”, skandal në Arabinë Saudite: Duan ti japin titullin Al-Nassr

Akuza nga lojtarët e Al-Ahli, pas barazimit të fundit, që u shoqërua nga vendime të diskutueshme të arbitrave.

11:55 1 ditë më parë10.04.2026.

Autori
KULTURË
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 44 min më parë11.04.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 5 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 12 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 21 ditë më parë21.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Stefano Gabbana jep dorëheqjen nga drejtimi i Dolce & Gabbana
SHOWBIZ

Stefano Gabbana jep dorëheqjen nga drejtimi i Dolce & Gabbana

"Stefano Gabbana ka dhënë dorëheqjen si kryetar i Dolce & Gabbana, i cili u mor përsipër nga Alfonso Dolce (vëllai i Domenico-s dhe CEO aktual, red.)", dhe po vlerëson të ardhmen e aksioneve të tij prej 40%, duke sjellë një fazë vendimtare për shtëpinë e modës.

17:41 21 h më parë10.04.2026.

Autori
Vdes në moshën 68-vjeçare pionieri i hip-hop-it, Afrika Bambaataa
SHOWBIZ

Vdes në moshën 68-vjeçare pionieri i hip-hop-it, Afrika Bambaataa

Afrika Bambaataa, një nga figurat themeluese të kulturës hip-hop, ka vdekur në moshën 68 vjeç, konfirmoi Hip Hop Alliance.

10:05 1 ditë më parë10.04.2026.

Autori
I mbijetoi një atentati dhe një aksidenti, shtrohet në spital “Perandori” i muzikës turke
SHOWBIZ

I mbijetoi një atentati dhe një aksidenti, shtrohet në spital “Perandori” i muzikës turke

Mjeku kryesor deklaroi se këngëtari është i vetëdijshëm dhe se funksionet e zemrës dhe mushkërive janë normale.

22:34 1 ditë më parë09.04.2026.

Autori
Mia Khalifa në lot pas sulmeve në Liban, akuzon SHBA dhe Izraelin si terroriste
SHOWBIZ

Mia Khalifa në lot pas sulmeve në Liban, akuzon SHBA dhe Izraelin si terroriste

33-vjeçarja libanezo-amerikane nuk lë pa kritikuar as Shtetet e Bashkuara, duke i cilësuar si fashiste dhe terroriste së bashku me Izraelin, për shkak të numrit të lartë të civilëve të vrarë në Liban gjatë sulmeve ajrore të 24 orëve të fundit.

18:22 1 ditë më parë09.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes