TË FUNDIT
Shumë pak para finaleve, Egnatia ndan rrugën me Tetovën Çudit shqiptari, rrëmben bashkëshorten dhe kërkon lekë nga vjehrri për ta liruar Sherr me thika në lavazh, plagoset i riu në Fier Mbushi Shkodrën me kanabis, arrestohet në Spanjë pas 3 vitesh Zona të Greqisë mbulohen nga bora, temperaturat shkojnë minus “Drekonte me Gjokën dhe Bistrin në burg”, Berisha për Salianjin: Misioni i tij dështoi
Shumë pak para finaleve, Egnatia ndan rrugën me Tetovën Çudit shqiptari, rrëmben bashkëshorten dhe kërkon lekë nga vjehrri për ta liruar Sherr me thika në lavazh, plagoset i riu në Fier Mbushi Shkodrën me kanabis, arrestohet në Spanjë pas 3 vitesh Zona të Greqisë mbulohen nga bora, temperaturat shkojnë minus “Drekonte me Gjokën dhe Bistrin në burg”, Berisha për Salianjin: Misioni i tij dështoi
19° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Dosja Partizani Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Shperthim tritoli

Shpërthim në zonën e “Porcelanit”, i vendoset tritol një dyqani
Kronikë

Shpërthim në zonën e “Porcelanit”, i vendoset tritol një dyqani

Shpërthim eksplozivi në një biznes në zonën e Porcelanit, nuk raportohen të lënduar.

09:40 3 h më parë03.05.2026.

Autori
Të fundit
Shumë pak para finaleve, Egnatia ndan rrugën me Tetovën
Futboll

Egnatia ndan rrugët me Edlir Tetovën pak para nisjes së fazës “Final Four” e cila përcakton dhe fituesin e këtij viti.

13:22 14 min më parë03.05.2026.

Autori
Çudit shqiptari, rrëmben bashkëshorten dhe kërkon lekë nga vjehrri për ta liruar
Kronikë

Çudit shqiptari, rrëmben bashkëshorten dhe kërkon lekë nga vjehrri për ta liruar

Hetimet tregojnë se burri e ka detyruar bashkëshorten t’u dërgojë mesazh prindërve të saj, duke kërkuar 15.000 euro si kusht për lirimin e saj

13:07 29 min më parë03.05.2026.

Autori
Sherr me thika në lavazh, plagoset i riu në Fier
Kronikë

Sherr me thika në lavazh, plagoset i riu në Fier

Dy të rinj janë përfshirë në një sherr me thika në Fier, ku një prej tyre ka mbetur i plagosur dhe është dërguar në spital.

12:51 45 min më parë03.05.2026.

Autori
Mbushi Shkodrën me kanabis, arrestohet në Spanjë pas 3 vitesh
Kronikë

Mbushi Shkodrën me kanabis, arrestohet në Spanjë pas 3 vitesh

Një shtetas i shpallur në kërkim për kultivimin e mbi 10 mijë rrënjëve kanabis është ekstraduar drejt Shqipërisë nga Interpol Madridi.

12:34 1 h më parë03.05.2026.

Autori
Zona të Greqisë mbulohen nga bora, temperaturat shkojnë minus
RAJON

Autoritetet janë detyruar të ndërpresin qarkullimin e automjeteve në disa segmente, sidomos pranë zonave më të larta.

12:19 1 h më parë03.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Kapet i kërkuari në Fier, i dënuar me 2 vjet e 8 muaj për kultivim kanabisi
Kronikë

Kapet i kërkuari në Fier, i dënuar me 2 vjet e 8 muaj për kultivim kanabisi

Një shtetas i dënuar me burg për kultivim narkotikësh është arrestuar së fundmi nga policia e Fierit.

10:38 2 h më parë03.05.2026.

Autori
Konflikt me armë në Prizren, një i plagosur
Kosovë

Një person është qëlluar me armë zjarri në Prizren pas një konflikti me një person tjetër për motive ende të paqarta.

10:53 2 h më parë03.05.2026.

Autori
Ukraina sulmon dy anijet ruse me naftë, Zelensky: Ishin pjesë e flotës hije
Europa

Sipas Zelenskyt, kjo flotë përdoret për të shmangur sanksionet ndërkombëtare dhe për të vazhduar eksportin e naftës.

11:07 2 h më parë03.05.2026.

Autori
Finlanda në alarm, droni shkel hapësirën ajrore
Europa

Finlanda ka një kufi të gjatë prej rreth 1.340 kilometrash me Rusinë, çka e bën këtë zonë veçanërisht të ndjeshme për çështje sigurie.

11:25 2 h më parë03.05.2026.

Autori
Rama në Berlin: Jam artisti më i mirë mes kryeministrave, dhe kryeministri më i mirë mes artistëve
Politikë

Rama në Berlin: Jam artisti më i mirë mes kryeministrave, dhe kryeministri më i mirë mes artistëve

Kryeministri Edi Rama është shfaqur ndryshe në Berlin, si artist, ku ka prezantuar dhe 13 vizatime të tij në ambientet e Ambasadës italiane. Aktiviteti është në kuadër të një ngjarjeje të lidhur me ekspozitën e tij personale “Chrysalizing”, e cila po zhvillohet në Société Gallery.

13:49 1 ditë më parë01.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Humbi jetën në një aksident në Librazhd, zbulohet kush ishte miliarderi kinez
Kronikë

Humbi jetën në një aksident në Librazhd, zbulohet kush ishte miliarderi kinez

Mediat kanë zbuluar detaje rreth aksidentit të disa ditëve më parë pranë Librazhdit ku humbi jetën një shtetas kinez. Bëhet fjalë për Li Jianhong, një biznesmen i njohur në Kinë.

14:08 31 min më parë03.05.2026.

Autori
“Sali ‘kolltuku’ i damkosur”, Salianji nxjerr vendimin e Britanisë: Non grata për korrupsion
Politikë

“Sali ‘kolltuku’ i damkosur”, Salianji nxjerr vendimin e Britanisë: Non grata për korrupsion

Salianji përmend vendimin e gjykatës britanike e cila sipas tij thekson se Berisha ka shfrytëzuar lidhjet e tij me krimin e organizuar për influencë politike.

13:53 16 min më parë03.05.2026.

Autori
Vodhën 9 banesa në pak ditë, bien në grackë “skifterët” në Tiranë
Kronikë

Vodhën 9 banesa në pak ditë, bien në grackë “skifterët” në Tiranë

Policia e Tiranës ka vënë në pranga dy hajdutë, të cilët brenda pak ditëve kishin vjedhur 9 banesa në zona të ndryshme të kryeqytetit.

13:38 1 min më parë03.05.2026.

Autori
Kronikë

Hetimet tregojnë se burri e ka detyruar bashkëshorten t’u dërgojë mesazh prindërve të saj, duke kërkuar 15.000 euro si kusht për lirimin e saj

13:07 29 min më parë03.05.2026.

Autori
BOTË
Europa

Finlanda ka një kufi të gjatë prej rreth 1.340 kilometrash me Rusinë, çka e bën këtë zonë veçanërisht të ndjeshme për çështje sigurie.

11:25 2 h më parë03.05.2026.

Autori
Europa

Sipas Zelenskyt, kjo flotë përdoret për të shmangur sanksionet ndërkombëtare dhe për të vazhduar eksportin e naftës.

11:07 2 h më parë03.05.2026.

Autori
“Mos paguani”, SHBA kërcënon kompanitë e anijeve që mund t’i “nënshtrohen” Iranit
Lindja e Mesme

“Mos paguani”, SHBA kërcënon kompanitë e anijeve që mund t’i “nënshtrohen” Iranit

Sipas një njoftimi nga Zyra për Kontrollin e Aseteve të Huaja, kompanitë amerikane e kanë të ndaluar të bëjnë pagesa ndaj institucioneve iraniane.

09:11 4 h më parë03.05.2026.

Autori
Piratët në veprim, rrëmbejnë cisternën me naftë pranë Jemenit
Nëpër botë

Piratët në veprim, rrëmbejnë cisternën me naftë pranë Jemenit

Vetëm në dy javët e fundit janë regjistruar katër raste të suksesshme rrëmbimesh anijesh.

08:54 4 h më parë03.05.2026.

Autori
RAJON
RAJON

Autoritetet janë detyruar të ndërpresin qarkullimin e automjeteve në disa segmente, sidomos pranë zonave më të larta.

12:19 1 h më parë03.05.2026.

Autori
Kosovë

Një person është qëlluar me armë zjarri në Prizren pas një konflikti me një person tjetër për motive ende të paqarta.

10:53 2 h më parë03.05.2026.

Autori
DASH reagon për Kosovën: Bllokimi i vazhdueshëm politik dëmton institucionet
Kosovë

DASH reagon për Kosovën: Bllokimi i vazhdueshëm politik dëmton institucionet

Shtetet e Bashkuara të Amerikës po ndjekin nga afër zhvillimet e fundit në Kosovë, ndërsa shprehin shqetësim për vazhdimin e bllokadës politike në vend.

21:48 15 h më parë02.05.2026.

Autori
Tifozi shqiptar bie nga tribuna, dërgohet në spital
RAJON

Tifozi shqiptar bie nga tribuna, dërgohet në spital

Në përballjen mes KF Bashkimi dhe FK Vardarit në Gostivar është shënuar një incident i pakëndshëm. Në minutën e 20-të të lojës, një tifozë ra nga tribuna, teksa nuk ka informacione zyrtare mbi gjendjen e tij.

19:31 18 h më parë02.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Egnatia ndan rrugët me Edlir Tetovën pak para nisjes së fazës “Final Four” e cila përcakton dhe fituesin e këtij viti.

13:22 14 min më parë03.05.2026.

Autori
Formula 1/ Lando Norris del i pari në GP Miami
Formula 1

Formula 1/ Lando Norris del i pari në GP Miami

Nga një minutë heshtje për humbjen e Alex Zanardi-t, Miami Sprint pa Lando Norris të merrte fitoren në fund të një gare nëntëmbëdhjetë xhirosh që edhe një herë filloi me një nisje të dobët në semafor, duke e penguar menjëherë Kimi Antonelli-n të sfidonte fitoren.

20:31 17 h më parë02.05.2026.

Autori
10 vite në UEFA, veteranët e Shqipërisë dhe Kosovës luajnë të dielën vllazëroren speciale
Futboll

10 vite në UEFA, veteranët e Shqipërisë dhe Kosovës luajnë të dielën vllazëroren speciale

Kombëtarja shqiptare e veteranëve do të zhvillojë një ndeshje miqësore ndaj përfaqësueses së veteranëve të Kosovës, në kuadër të aktiviteteve që organizohen për 10-vjetorin e pranimit të Kosovës në UEFA.

19:49 17 h më parë02.05.2026.

Autori
Dinamo mposht Egnatian me rezultatin 2-0
Futboll

Dinamo mposht Egnatian me rezultatin 2-0

Dinamo ka mposhtur Egnatian sot me një rezultat 2-0 në stadiumin "Air Albania" në Tiranë. Të dy golat e shpejtë të Malomos u shënuan brenda një harku kohor brenda 5 minutash në pjesën e parë, duke përmbyllur gjithçka.

18:32 19 h më parë02.05.2026.

Autori
KULTURË
“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA
KULTURË

“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA

Në zemër të New York-ut, më 16 dhe 17 maj 2026, do të zhvillohet një nga ngjarjet më të mëdha që ka bashkuar ndonjëherë diasporën shqiptare në Amerikën e Veriut: “United FestivAlb”. Një festival që shkon përtej muzikës, me synimin për tu kthyer në një simbol të unitetit, kulturës dhe krenarisë.

15:47 21 h më parë02.05.2026.

Autori
Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura
KULTURË

Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura

Italia rifitoi zotërimin e kësaj pjese të rëndësishme të trashëgimisë së saj kulturore falë një sërë operacionesh të kryera nga TPC, të cilat përfunduan midis dhjetorit 2025 dhe prillit 2026.

09:08 3 ditë më parë30.04.2026.

Autori
U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India
KULTURË

U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India

Marka italiane luksoze Prada ka lançuar një linjë të kufizuar sandalesh të frymëzuara nga sandalet tradicionale Kolhapuri të Indisë, gati një vit pasi u përball me kritika për përvetësimin kulturor.

18:39 4 ditë më parë28.04.2026.

Autori
Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit
KULTURË

Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit

Edhe pse misteri kryesor është zgjidhur, mbeten pyetje mbi mënyrën se si kjo pjesë u shkëput.

21:59 9 ditë më parë23.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
E zbulon psikologu: Maradona vuante nga çrregullimi bipolar
SHOWBIZ

E zbulon psikologu: Maradona vuante nga çrregullimi bipolar

Diego Maradona vuante nga çrregullimi bipolar dhe çrregullimi narcisist i personalitetit.

18:03 1 ditë më parë01.05.2026.

Autori
Britney sërish telashe me drejtësinë, padi për drejtim mjeti në gjendje të dehur
SHOWBIZ

Britney sërish telashe me drejtësinë, padi për drejtim mjeti në gjendje të dehur

Prokurorët në Kaliforni kanë ngritur një padi penale kundër Britney Spears për arrestimin e saj muajin e kaluar për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit dhe drogës.

16:16 1 ditë më parë01.05.2026.

Autori
"Çmimi mund të përdorej si armë", aktorit i zhduket statuja Oscar në aeroport
SHOWBIZ

"Çmimi mund të përdorej si armë", aktorit i zhduket statuja Oscar në aeroport

Fituesi i çmimit Oscar, Pavel Talankin, u detyrua të kontrollonte statujën e tij të artë për dokumentarin e tij "Mr Nobody Against Putin" në një aeroport të Nju Jorkut dhe tani ajo është zhdukur.

11:23 2 ditë më parë01.05.2026.

Autori
Detaje të reja nga vrasja e adoleshentes nga reperi, D4vd bleu në internet armët e ftohta
SHOWBIZ

Detaje të reja nga vrasja e adoleshentes nga reperi, D4vd bleu në internet armët e ftohta

Prokurorët pretendojnë se këngëtari amerikan D4vd bleu në internet sharra elektrike, pasi sipas tyre ai e ka vrarë me thikë adoleshenten Celeste Rivas Hernandez.

10:06 3 ditë më parë30.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes