TË FUNDIT
“1001 të zeza”, Ahmetaj reagon ndaj Ramës për deklaratën në grupin e PS: Ka shkelur parimin e prezumimit të pafajësisë “Kundërpërgjigje e dhimbshme”, Irani: Do godasim bankat dhe qendrat ekonomike të lidhura me SHBA dhe Izraelin Alarm për raketa nga Irani ndërpret transmetimin e Champions League në Katar Intensifikohen sulmet, Izraeli godet objektiva të Hezbollahut në Bejrut dhe Tirin Yamal shpëton Barcelonën, Bayern i jep leksion Atalantës dhe hipotekon çerekfinalet Anija e tretë e mallrave goditet në Ngushticën e Hormuzit
“1001 të zeza”, Ahmetaj reagon ndaj Ramës për deklaratën në grupin e PS: Ka shkelur parimin e prezumimit të pafajësisë “Kundërpërgjigje e dhimbshme”, Irani: Do godasim bankat dhe qendrat ekonomike të lidhura me SHBA dhe Izraelin Alarm për raketa nga Irani ndërpret transmetimin e Champions League në Katar Intensifikohen sulmet, Izraeli godet objektiva të Hezbollahut në Bejrut dhe Tirin Yamal shpëton Barcelonën, Bayern i jep leksion Atalantës dhe hipotekon çerekfinalet Anija e tretë e mallrave goditet në Ngushticën e Hormuzit
13° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku Lufta në Lindjen e Mesme Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha Lufta në Ukrainë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Belinda Balluku Lufta në Lindjen e Mesme Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha Lufta në Ukrainë

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

OpenAI

Kolosët e teknologjisë në gjyq, Elon Musk pretendon 134 miliardë dollarë dëmshpërblim
TEKNOLOGJI

Kolosët e teknologjisë në gjyq, Elon Musk pretendon 134 miliardë dollarë dëmshpërblim

Ka akuzuar se e kanë mashtruar dhe se “OpenAI” ka braktisur misionin e vetë fillestar jo-fitimprurës. Vitin e kaluar, ofroi 97,4 miliardë dollarë për ta blerë.

15:40 51 ditë më parë18.01.2026.

Autori
Të fundit
“1001 të zeza”, Ahmetaj reagon ndaj Ramës për deklaratën në grupin e PS: Ka shkelur parimin e prezumimit të pafajësisë
Politikë

“1001 të zeza”, Ahmetaj reagon ndaj Ramës për deklaratën në grupin e PS: Ka shkelur parimin e prezumimit të pafajësisë

Ish zv. kryeministri Arben Ahmetaj ka reaguar ndaj deklaratës së kryeministrit Edi Rama në mbledhjen e grupit të PS, se dosja e tij kishte “1001 të zeza”, duke thënë se deklarata bëhet në një kohë kur çështja ende nuk ka filluar.

10:02 2 min më parë11.03.2026.

Autori
“Kundërpërgjigje e dhimbshme”, Irani: Do godasim bankat dhe qendrat ekonomike të lidhura me SHBA dhe Izraelin
Lindja e Mesme

“Kundërpërgjigje e dhimbshme”, Irani: Do godasim bankat dhe qendrat ekonomike të lidhura me SHBA dhe Izraelin

Irani ka paralajmëruar se do të shënjestrojë banka dhe institucione financiare të lidhura me Shtetet e Bashkuara dhe Izraelin në Lindjen e Mesme, pas pretendimeve se një bankë iraniane është goditur nga këto dy vende.

09:58 6 min më parë11.03.2026.

Autori
Alarm për raketa nga Irani ndërpret transmetimin e Champions League në Katar
Lindja e Mesme

Disa prej personave të pranishëm në studio morën një alarm në pajisjet e tyre, që paralajmëronte për mbërritjen e mundshme të raketave nga Irani.

09:47 17 min më parë11.03.2026.

Autori
Intensifikohen sulmet, Izraeli godet objektiva të Hezbollahut në Bejrut dhe Tirin
Lindja e Mesme

Intensifikohen sulmet, Izraeli godet objektiva të Hezbollahut në Bejrut dhe Tirin

Në një deklaratë në Telegram, Forcat Mbrojtëse të Izraelit (IDF) thonë se kanë goditur një numër objektivash të Hezbollahut në periferinë Dahieh të Bejrutit të mërkurën në mëngjes.

09:32 32 min më parë11.03.2026.

Autori
Yamal shpëton Barcelonën, Bayern i jep leksion Atalantës dhe hipotekon çerekfinalet
Futboll

Yamal shpëton Barcelonën, Bayern i jep leksion Atalantës dhe hipotekon çerekfinalet

Katalanasit barazuan 1-1 në fushën e Newcastle, bavarezët triumfuan 6-1 në Bergamo. Edhe Atletico siguroi vendin në çerekfinale pas fitores 5-2 ndaj Tottenham.

09:18 46 min më parë11.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Bombat pranë shtëpisë së kryebashkiakut Mamdani, FBI po e heton ngjarjen si akt terrorist
Amerika

Bombat pranë shtëpisë së kryebashkiakut Mamdani, FBI po e heton ngjarjen si akt terrorist

FBI po heton për terrorizëm një tentativë për sulm me pajisje shpërthyese artizanale pranë rezidencës së kreut të Bashkisë së Nju Jorkut, Mamdani, ku dy të rinj u arrestuan.

16:35 1 ditë më parë09.03.2026.

Autori
Ana e padukshme e luftës, europianët ia mbathin nga Dubai dhe braktisin kafshët, ose i çojnë për eutanazi
Lindja e Mesme

Ana e padukshme e luftës, europianët ia mbathin nga Dubai dhe braktisin kafshët, ose i çojnë për eutanazi

Strehëzat e kafshëve në Dubai janë nën presion financiar dhe nuk mund të strehojnë më kafshë shtëpiake. Disa veterinarë madje detyrohen të eutanizojnë kafshët pasi pronarët nuk duan të përballojnë kostot e zhvendosjes.

16:50 1 ditë më parë09.03.2026.

Autori
Panik në Beverly Hills, plumba drejt shtëpisë së Rihannës
SHOWBIZ

Sipas policisë, një grua rreth të 30-ave ndaloi me makinë përpara banesës së këngëtares dhe qëlloi shtatë herë drejt pronës para se të largohej me shpejtësi.

17:03 1 ditë më parë09.03.2026.

Autori
Tensionet në Lindjen e Mesme, bombarduesit bërthamorë amerikanë mbërrijnë në Britani
Amerika

Tensionet në Lindjen e Mesme, bombarduesit bërthamorë amerikanë mbërrijnë në Britani

Disa B-52 janë pjesë e Komandës Strategjike të Shteteve të Bashkuara, që do të thotë se mund të mbajnë armë bërthamore.

17:18 1 ditë më parë09.03.2026.

Autori
Fshihej në 'majë të malit', kapet 37-vjeçari i dënuar nga GJKKO
Kronikë

Fshihej në 'majë të malit', kapet 37-vjeçari i dënuar nga GJKKO

37-vjeçari ishte dënuar nga Gjykata e Posaçme me 9 vjet e 4 muaj burgim për veprat penale “Trafikimi i lëndëve narkotike” dhe “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”

17:30 1 ditë më parë09.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Ish zv. kryeministri Arben Ahmetaj ka reaguar ndaj deklaratës së kryeministrit Edi Rama në mbledhjen e grupit të PS, se dosja e tij kishte “1001 të zeza”, duke thënë se deklarata bëhet në një kohë kur çështja ende nuk ka filluar.

10:02 3 min më parë11.03.2026.

Autori
Sherr mes tre personave, plagosen me thikë famijarët e tyre pranë komisariatit
Kronikë

Sherr mes tre personave, plagosen me thikë famijarët e tyre pranë komisariatit

Tre persona në Bulqizë janë konfliktuar me njëri tjetrin, dhe më pas janë shoqëruar për në komsiariatin e Bulqizës për të sqaruar rrethanat.

07:32 2 h më parë11.03.2026.

Autori
Parashikimi i motit/ E mërkurë me diell, rriten temperaturat
Aktualitet

Parashikimi i motit/ E mërkurë me diell, rriten temperaturat

Sipas Institutit të Gjeoshkencave nuk priten reshje në të gjithë vendin këtë të mërkurë.

07:02 3 h më parë11.03.2026.

Autori
Aksident me vdekje në Berat, motori del nga rruga e përfundon në kanal
Kronikë

Aksident me vdekje në Berat, motori del nga rruga e përfundon në kanal

Një 40 vjeçar ka humbur jetën si pasojë e një aksidenti rrugor në Berat, ku mjeti që ai drejtonte doli nga rruga.

21:47 12 h më parë10.03.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Irani ka paralajmëruar se do të shënjestrojë banka dhe institucione financiare të lidhura me Shtetet e Bashkuara dhe Izraelin në Lindjen e Mesme, pas pretendimeve se një bankë iraniane është goditur nga këto dy vende.

09:58 7 min më parë11.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Disa prej personave të pranishëm në studio morën një alarm në pajisjet e tyre, që paralajmëronte për mbërritjen e mundshme të raketave nga Irani.

09:47 18 min më parë11.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Në një deklaratë në Telegram, Forcat Mbrojtëse të Izraelit (IDF) thonë se kanë goditur një numër objektivash të Hezbollahut në periferinë Dahieh të Bejrutit të mërkurën në mëngjes.

09:32 33 min më parë11.03.2026.

Autori
Anija e tretë e mallrave goditet në Ngushticën e Hormuzit
Lindja e Mesme

Anija e tretë e mallrave goditet në Ngushticën e Hormuzit

Një anije e tretë mallrash është goditur nga një "predhë e panjohur", ka raportuar Operacionet e Tregtisë Detare të Mbretërisë së Bashkuar (UKMTO).

09:02 1 h më parë11.03.2026.

Autori
RAJON
140 objekte të dëmtuar nga tërmeti, Janina në gjendje të jashtëzakonshme
RAJON

140 objekte të dëmtuar nga tërmeti, Janina në gjendje të jashtëzakonshme

Janina ka shpallur emergjencën për tre muaj pas tërmetit të fuqishëm që dëmtoi më shumë se 140 objekte.

18:29 15 h më parë10.03.2026.

Autori
Kriza politike në Kosovë shtyn vizitën e Komisioneres së BE-së për Zgjerim, Marta Kos
Kosovë

Kriza politike në Kosovë shtyn vizitën e Komisioneres së BE-së për Zgjerim, Marta Kos

Komisionerja për Zgjerim në BE, Marta Kos ka anuluar vizitën në Prishtinë, për shkak të zhvillimeve të fundit politike në vend.

17:27 16 h më parë10.03.2026.

Autori
Tërmet i fortë godet Italinë, nuk raportohen dëme
RAJON

Tërmet i fortë godet Italinë, nuk raportohen dëme

Italia është goditur nga një tërmet me magnitudë 5.9 të shkallës Rihter, njoftoi Qendra Sizmologjike Evropiane-Mesdhetare (EMSC).

10:05 1 ditë më parë10.03.2026.

Autori
Kroacia rikthen shërbimin e detyrueshëm ushtarak për burrat dhe gratë
RAJON

Kroacia rikthen shërbimin e detyrueshëm ushtarak për burrat dhe gratë

Çdo vit pritet të trajnohen rreth 4 mijë rekrutë, të cilët do të marrin një pagesë mujore prej 2.200 eurosh gjatë periudhës së stërvitjes.

22:36 1 ditë më parë09.03.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Katalanasit barazuan 1-1 në fushën e Newcastle, bavarezët triumfuan 6-1 në Bergamo. Edhe Atletico siguroi vendin në çerekfinale pas fitores 5-2 ndaj Tottenham.

09:18 47 min më parë11.03.2026.

Autori
Turqit "kockë e fortë", Gallatasaray mund Liverpool në aktin e parë
Futboll

Turqit "kockë e fortë", Gallatasaray mund Liverpool në aktin e parë

Liverpool është mundur minimalisht 1-0 në transfertën e vështirë përballë Galatasaray në raundin e 1/16 të Champions League.

20:52 13 h më parë10.03.2026.

Autori
500 milionë kërkesa për bileta, Infantino: Botërori do të jetë i jashtëzakonshëm
Futboll

500 milionë kërkesa për bileta, Infantino: Botërori do të jetë i jashtëzakonshëm

Kreu i FIFA-s, Gianni Infantino ka bërë me dije se vetëm gjatë katër javëve të fundit janë bërë mbi 500 milionë kërkesa për bileta.

20:12 13 h më parë10.03.2026.

Autori
Caktohen gjysmëfinalet e Kupës së Shqipërisë
Futboll

Caktohen gjysmëfinalet e Kupës së Shqipërisë

Janë përcaktuar me short dy ndeshjet gjysmëfinale të vlefshme për Kupën e Shqipërisë në Futboll.

17:58 16 h më parë10.03.2026.

Autori
KULTURË
Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro
KULTURË

Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro

Blerja e veprës u bë pas më shumë se një viti negociatash. Vepra Maffeo Barberini e Caravaggio-s do t'i caktohet Galerive Kombëtare të Artit të Lashtë në Romë.

23:15 10 h më parë10.03.2026.

Autori
Zbulohet një vendbanim i ri arkeologjik në zonën e Lushnjës
KULTURË

Zbulohet një vendbanim i ri arkeologjik në zonën e Lushnjës

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja bën me dije se arkeologët kanë zbuluar gjurmët e një vendbanimi të rëndësishëm, i cili daton nga periudha romake deri në antikitetin e vonë.

15:24 1 ditë më parë09.03.2026.

Autori
Rizbulohet pas 65 vitesh piktura miliona dollarëshe e Rembrandtit
KULTURË

Rizbulohet pas 65 vitesh piktura miliona dollarëshe e Rembrandtit

Një pikturë e humbur prej kohësh nga Rembrandti është rizbuluar dhe vërtetuar nga ekspertët, pasi vendndodhja e saj nuk dihej për dekada.

15:31 7 ditë më parë03.03.2026.

Autori
Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani
KULTURË

Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani

Mane Lumani, aktori i humorit dhe një nga parodistët e Vlorës, është ndarë nga jeta në moshë 79-vjeçare.

22:46 9 ditë më parë01.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Sipas policisë, një grua rreth të 30-ave ndaloi me makinë përpara banesës së këngëtares dhe qëlloi shtatë herë drejt pronës para se të largohej me shpejtësi.

17:03 1 ditë më parë09.03.2026.

Autori
Arrestohet Britney Spears, dyshohet se ngiste makinën e dehur
SHOWBIZ

Arrestohet Britney Spears, dyshohet se ngiste makinën e dehur

Britney Spears është arrestuar në Kaliforni nën dyshimin për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit dhe drogës.

14:43 4 ditë më parë06.03.2026.

Autori
Publikohet filmi, Cillian Murphy përshëndet fansat për Peaky Blinders
SHOWBIZ

Publikohet filmi, Cillian Murphy përshëndet fansat për Peaky Blinders

Cillian Murphy ka thënë se është "jashtëzakonisht përulëse" të shohësh pasionin për Peaky Blinders, ndërsa ai ripërsërit rolin e tij të si Tommy Shelby në një film artistik.

09:48 5 ditë më parë06.03.2026.

Autori
Harry Style flet për herë të parë për humbjen e shokut të tij Liam Payne
SHOWBIZ

Harry Style flet për herë të parë për humbjen e shokut të tij Liam Payne

Harry Styles ka folur për herë të parë rreth vdekjes së mikut të tij të ngushtë dhe shokut të grupit One Direction, Liam Payne, duke pranuar se kjo e bëri të rivlerësonte jetën e tij.

14:01 5 ditë më parë05.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes