TË FUNDIT
Të shtohen kërkimet për marijuanën, Donald Trump nënshkruan urdhrin e ri Makina e shërbimit dëmton avionin e kryeministrit sllovak në Bruksel Mirlind Daku shënon golin më të bukur të jetës, bëhet baba i një vajze Po hetonin Izraelin, SHBA saksionon dy gjykatës të GJND “Gjenerali i ushtrisë së burgosur”, Arlind Qori protestë para parlamentit "Teatri i turpit të drejtësisë ndërkombëtare"- Kritikat ndaj Gjykatës së Hagës pasi takoi Thaçin, Grenell mbështet Ramën
Të shtohen kërkimet për marijuanën, Donald Trump nënshkruan urdhrin e ri Makina e shërbimit dëmton avionin e kryeministrit sllovak në Bruksel Mirlind Daku shënon golin më të bukur të jetës, bëhet baba i një vajze Po hetonin Izraelin, SHBA saksionon dy gjykatës të GJND “Gjenerali i ushtrisë së burgosur”, Arlind Qori protestë para parlamentit "Teatri i turpit të drejtësisë ndërkombëtare"- Kritikat ndaj Gjykatës së Hagës pasi takoi Thaçin, Grenell mbështet Ramën
6° Tiranë, Mjegull

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku SPAK Lufta ne Ukrainë Kuvendi i Shqipërisë AKSHI
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Dividenti i luftëtarit

Trump: Bonus 1776 dollarë për çdo ushtar amerikan për Krishtlindje
Amerika

Trump: Bonus 1776 dollarë për çdo ushtar amerikan për Krishtlindje

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, ka njoftuar se 1,776 dollarë do të shpërndahen për çdo ushtar në shërbim aktiv, duke prezantuar të ashtuquajturin “Dividenti i Luftëtarit” gjatë fjalimit të fundit kombëtar nga Shtëpia e Bardhë.

08:49 12 h më parë18.12.2025.

Autori
Të fundit
Të shtohen kërkimet për marijuanën, Donald Trump nënshkruan urdhrin e ri
Amerika

Presidenti Trump nënshkroi një urdhër të ri ekzekutiv i cili i hap rrugën shtimit të kërkimeve shkencore për marijuanën për qëllime mjekësore.

21:34 3 min më parë18.12.2025.

Autori
Makina e shërbimit dëmton avionin e kryeministrit sllovak në Bruksel
Europa

Një incident i çuditshëm ka ndodhur në aeroportin e Brukselit, ku një makinë shërbimi dëmtoi rëndë avionin e kryeministrit sllovak Fico. Autoritetet aeroportuale pritet të nisin një hetim për të zbardhur rrethanat e aksidentit.

21:11 26 min më parë18.12.2025.

Autori
Mirlind Daku shënon golin më të bukur të jetës, bëhet baba i një vajze
Futboll

Sulmuesi i Kombëtares Shqiptare, Mirlind Daku bëhet baba për herë të parë. Partnerja e tij sjell në jetë një vajzë.

20:42 55 min më parë18.12.2025.

Autori
Po hetonin Izraelin, SHBA saksionon dy gjykatës të GJND
Amerika

Po hetonin Izraelin, SHBA saksionon dy gjykatës të GJND

Shtetet e Bashkuara të Amerikës vendosën sot sanksione ndaj dy gjyqtarëve të GJND që po zhvillonin hetime ndaj Izraelit, për luftën në Gaza. Gjykata i cilësoi si të papranueshme këto sanksione.

20:16 1 h më parë18.12.2025.

Autori
“Gjenerali i ushtrisë së burgosur”, Arlind Qori protestë para parlamentit
Politikë

Lëvizja Bashkë ka protestuar mbrëmjen e së enjtes kundër kryeministrit Edi Rama dhe zv.kryeministres Balluku.

20:02 1 h më parë18.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
Rama shkon në Bruksel, takohet me Presidentin e Këshillit të Europës, zbardhet agjenda
Politikë

Rama shkon në Bruksel, takohet me Presidentin e Këshillit të Europës, zbardhet agjenda

Kryeministri Edi Rama ndodhet në Bruksel për të marrë pjesë në Samitin BE-Ballkani Perëndimor, ku liderët rajonalë dhe përfaqësuesit e lartë të Bashkimit Europian diskutojnë integrimin gradual, bashkëpunimin ekonomik dhe iniciativat strategjike për rajonin.

12:23 1 ditë më parë17.12.2025.

Autori
Centët e fundit amerikanë u shitën në ankand për 16.76 milionë dollarë!
LIFESTYLE

Centët e fundit amerikanë u shitën në ankand për 16.76 milionë dollarë!

Koleksionistët amerikanë hodhën miliona dollarë për monedhën e fundit cent të qarkullimit në SHBA, duke e kthyer atë në një relike historike. Një set i veçantë me tre centët e fundit të prodhuar u shit për 800,000 dollarë.

12:37 1 ditë më parë17.12.2025.

Autori
Ditëlindje në burg për Veliajn, kryebashkiaku: Vit absurd ky, por zbulova miqtë e ditëve të vështira
Aktualitet

Ditëlindje në burg për Veliajn, kryebashkiaku: Vit absurd ky, por zbulova miqtë e ditëve të vështira

Një ditëlindje e pazakontë kjo për Eion Veliajn, i cili ndodhet në paraburgimin e Durrësit. Ai ka reaguar në rrjetet sociale, aty ku falënderon ata që janë kujdesur gjatë këtyre muajve të vështirë për të.

13:06 1 ditë më parë17.12.2025.

Autori
Ngjarje e rëndë në Sarandë, i mituri plagoset me thikë brenda ambientit të shkollës
Kronikë

Ngjarje e rëndë në Sarandë, i mituri plagoset me thikë brenda ambientit të shkollës

Një konflikt mes adoleshentëve në një shkollë në Sarandë përfundoi me një të plagosur, pasi një 13-vjeçar goditi me thikë një 15-vjeçar, i cili ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

13:17 1 ditë më parë17.12.2025.

Autori
“Rama po përpiqet të bëjë grusht shteti!” Berisha: Seancën për Ballukun duan ta shtyjnë për vitin tjetër
Politikë

“Rama po përpiqet të bëjë grusht shteti!” Berisha: Seancën për Ballukun duan ta shtyjnë për vitin tjetër

Kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka akuzuar kryeministrin Edi Rama për përpjekje për të penguar drejtësinë dhe për të ushtruar kontroll politik mbi institucionet, pas reagimit të qeverisë ndaj kërkesës së SPAK për heqjen e imunitetit dhe arrestimin e Belinda Ballukut.

13:51 1 ditë më parë17.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Lëvizja Bashkë ka protestuar mbrëmjen e së enjtes kundër kryeministrit Edi Rama dhe zv.kryeministres Balluku.

20:02 1 h më parë18.12.2025.

Autori
"Teatri i turpit të drejtësisë ndërkombëtare"- Kritikat ndaj Gjykatës së Hagës pasi takoi Thaçin, Grenell mbështet Ramën
Aktualitet

"Teatri i turpit të drejtësisë ndërkombëtare"- Kritikat ndaj Gjykatës së Hagës pasi takoi Thaçin, Grenell mbështet Ramën

I dërguari i Presidentit Amerikan Donald Trump për Misione të Veçantë, Richard Grenell, ka komentuar vizitën e kryeministrit Rama në Hagë, aty ku u takua me Hashim Thaçin, duke mbështetur qëndrimet e tij.

19:36 2 h më parë18.12.2025.

Autori
Përplasja me Berishën, PD i jep goditjen e parë Salianjit
Politikë

Përplasja me Berishën, PD i jep goditjen e parë Salianjit

Partia Demokratike largon Ervin Salianjin nga detyra e drejtuesit politik në njësinë nr.6. Vendimi vjen pas përplasjeve të fundit me Sali Berishën.

18:59 2 h më parë18.12.2025.

Autori
“Të rrëzojmë Diktaturën e dytë”, Berisha nga Kavaja: Rama po pengon drejtësinë
Politikë

“Të rrëzojmë Diktaturën e dytë”, Berisha nga Kavaja: Rama po pengon drejtësinë

Sali Berisha kërkoi nga Kavaja që të gjithë qytetarët t’i bashkohen protestës së opozitës më 22 dhjetor. Kreu i demokratëve i bëri thirrje kryeministrit Rama që të mos pengojë drejtësinë për Ballukun.

18:48 2 h më parë18.12.2025.

Autori
BOTË
Tension në Balltik, rojet kufitare rus të armatosur hyjnë në Estoni
Europa

Tension në Balltik, rojet kufitare rus të armatosur hyjnë në Estoni

Një incident diplomatik është regjistruar në kufirin midis Estonisë dhe Rusisë. Talini zyrtar është ankuar se tre roje kufitare ruse hynë dhe qëndruan për rreth 20 minuta në territorin estonez dhe episodi është regjistruar në video.

22:30 52 min më parë18.12.2025.

Autori
Për herë të parë nga Lufta e Ftohtë, Polonia nis prodhimin e minave kundër personit
Europa

Për herë të parë nga Lufta e Ftohtë, Polonia nis prodhimin e minave kundër personit

Polonia do të vendosë mina kundër personit në kufirin e saj me Rusinë për herë të parë nga Lufta e Ftohtë. Lajmi u konfirmua nga zëvendësministri i Mbrojtjes, Pawel Zalewski.

22:17 39 min më parë18.12.2025.

Autori
Amerika

Presidenti Trump nënshkroi një urdhër të ri ekzekutiv i cili i hap rrugën shtimit të kërkimeve shkencore për marijuanën për qëllime mjekësore.

21:34 3 min më parë18.12.2025.

Autori
Europa

Një incident i çuditshëm ka ndodhur në aeroportin e Brukselit, ku një makinë shërbimi dëmtoi rëndë avionin e kryeministrit sllovak Fico. Autoritetet aeroportuale pritet të nisin një hetim për të zbardhur rrethanat e aksidentit.

21:11 26 min më parë18.12.2025.

Autori
RAJON
Të rinjtë serbë të tretët më të lumtur në botë, ja kush janë 10 vendet me më të kënaqurit
RAJON

Të rinjtë serbë të tretët më të lumtur në botë, ja kush janë 10 vendet me më të kënaqurit

Finlanda mbajti titullin e vendit më të lumtur në botë, por ky shtet nuk është i pari midis njerëzve nën moshën 30 vjeç. Në këtë grupmoshë, vendin e parë për njerëzit më të lumtur e fitoi Lituania, të dytin Islanda dhe të tretin çuditërisht Serbia, sipas të dhënave të mbledhura nga Gallup.

19:05 2 h më parë18.12.2025.

Autori
Blindohet Greqia, Dendias merr “timonin” e fregatës Kimon: Me katër Belharra, jemi flota më e fortë në histori
RAJON

Blindohet Greqia, Dendias merr “timonin” e fregatës Kimon: Me katër Belharra, jemi flota më e fortë në histori

Greqia ka marrë zyrtarisht fregatën e saj të parë të tipit FDI HN “Belharra”, e pagëzuar si F-601 “Kimon”, në një ceremoni të zhvilluar në kantieret detare të Naval Group në Lorient të Francës.

18:48 2 h më parë18.12.2025.

Autori
BE i heq masat Kosovës, Rama ndërhyn teksa Osmani po jepte lajmin
RAJON

BE i heq masat Kosovës, Rama ndërhyn teksa Osmani po jepte lajmin

Kosova ka siguruar heqjen e plotë të masave të vendosura nga Bashkimi Europian, një vendim që u konfirmua në përfundim të Samitit BE-Ballkani Perëndimor në Bruksel, duke hapur rrugën edhe për zhbllokimin e fondeve europiane.

08:59 12 h më parë18.12.2025.

Autori
Serbia dhe Kina thellojnë bashkëpunimin strategjik në teknologjitë hapësinore
RAJON

Serbia dhe Kina thellojnë bashkëpunimin strategjik në teknologjitë hapësinore

Beogradi dhe Pekini po thellojnë partneritetin strategjik përmes teknologjive hapësinore, me fokus në bujqësinë precize, sigurinë ushqimore dhe inovacionin digjital.

22:42 22 h më parë17.12.2025.

Autori
SPORT
Berat Gjimshiti e mbyll vitin i dëmtuar, sa do të mungojë kapiteni?
Futboll

Berat Gjimshiti e mbyll vitin i dëmtuar, sa do të mungojë kapiteni?

Berat Gjimshiti e mbyll vitin i dëmtuar. Mediat italiane konfirmojnë se kapiteni i Kombëtares do të mungojë të paktën në dy ndeshje të Seria A.

22:49 1 h më parë18.12.2025.

Autori
Futboll

Sulmuesi i Kombëtares Shqiptare, Mirlind Daku bëhet baba për herë të parë. Partnerja e tij sjell në jetë një vajzë.

20:42 55 min më parë18.12.2025.

Autori
Tronditet Ekuadori, ish-lojtari i përfaqësueses vritet në një atentat
Futboll

Tronditet Ekuadori, ish-lojtari i përfaqësueses vritet në një atentat

Futbollisti Mario Pineida u ekzekutua në Guayaquil nga vrasës me pagesë. Ngjarja është pjesë e një spiraleje dhune që po shkatërron Ekuadorin.

14:57 6 h më parë18.12.2025.

Autori
Historike për futbollin francez, PSG fiton Botërorin e Klubeve
Futboll

Historike për futbollin francez, PSG fiton Botërorin e Klubeve

Paris Saint Germain është shpallur kampion bote për klube pasi mundi në finale Flamengon, vetëm pas gjuajtjes së penalltive. Heroi i ndeshjes ishte portieri Safonov.

21:19 1 ditë më parë17.12.2025.

Autori
KULTURË
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 9 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 11 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 12 ditë më parë06.12.2025.

Autori
Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit
KULTURË

Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit

Tre vende evropiane kanë vendosur të bojkotojnë festivalin evropian të muzikës së lehtë Eurovision 2026. Vendimi vjen pasi Unioni Evropian i Transmetimeve nuk pranoi ultimatumin e tyre për përjashtimin e Izraelit.

19:55 14 ditë më parë04.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Komentoi dekolten e hapur të aktores, përdoruesit e “X” shpërthejnë ndaj pronarit Elon Musk
SHOWBIZ

Komentoi dekolten e hapur të aktores, përdoruesit e “X” shpërthejnë ndaj pronarit Elon Musk

Postimi i CEO-s së platformës "X", Elon Musk ku komentonte me ironi dekolten e hapur të aktores Sydney Sweeney shkaktoi pakënaqësi të fortë, me shumë përdorues që e përshkruan atë si të papërshtatshëm dhe joelegant.

23:05 1 h më parë18.12.2025.

Autori
Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale
SHOWBIZ

Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale

Një personazh i njohur i rrjeteve sociale në Shqipëri është plagosur mbrëmjen e së hënës në Durrës, pas një konflikti që dyshohet të ketë lidhje me aktivitetin e tij në platformën TikTok.

11:33 2 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen
SHOWBIZ

Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen

Donald Trump Jr., djali i madh i presidentit amerikan Donald Trump, është fejuar me Bettina Anderson pas një viti lidhjeje.

11:12 2 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë
SHOWBIZ

Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë

Hollywood-i është tronditur nga lajmi se regjisori legjendar Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij, Michele Reiner, janë gjetur të pajetë në banesën e tyre në Los Anxhelos, ndërsa autoritetet amerikane kanë nisur hetimet.

08:37 3 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes