TË FUNDIT
Pas 8 orësh bllokim, hapet rruga Librazh- Qafë Thanë Mosmarrëveshje me ministrin e jashtëm, çekët në protestë për presidentin Pavel “Melania”, një dokumentar në sytë e kritikëve të filmit E dhimbshme, ndërron jetë gazetarja Rezarta Reçi Kush janë taksapaguesit më të mëdhenj të Britanisë së Madhe? Mes tyre dhe Harry Styles Bllokimi i Elbasan- Qafë Thanë, autoritetet tregojnë alternativë tjetër rruge
Pas 8 orësh bllokim, hapet rruga Librazh- Qafë Thanë Mosmarrëveshje me ministrin e jashtëm, çekët në protestë për presidentin Pavel “Melania”, një dokumentar në sytë e kritikëve të filmit E dhimbshme, ndërron jetë gazetarja Rezarta Reçi Kush janë taksapaguesit më të mëdhenj të Britanisë së Madhe? Mes tyre dhe Harry Styles Bllokimi i Elbasan- Qafë Thanë, autoritetet tregojnë alternativë tjetër rruge
7° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Tensionet SHBA-Iran Donald Trump Bordi i Paqes Belinda Balluku Groenlanda
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Varrim

Jepet lamtumira Fitim Makashit, homazhe ndaj aktorit
KULTURË

Fitim Makashi u nda nga jeta në moshën 82-vjeçare, pas një sëmundjeje. Këtë të dielë ai u përcoll për në banesën e fundit nga të afërmit, miqtë e kolegët.

16:40 3 h më parë01.02.2026.

Autori
Të fundit
Pas 8 orësh bllokim, hapet rruga Librazh- Qafë Thanë
Kronikë

Pas tetë orësh bllokim është hapur një korsi e rrugës Librazhd- Qafë Thanë, në vendin e quajtur Dragostunjë.

19:55 27 min më parë01.02.2026.

Autori
Mosmarrëveshje me ministrin e jashtëm, çekët në protestë për presidentin Pavel
Europa

Dhjetëra mijëra çekë u mblodhën të dielën në kryeqytet dhe jo vetëm, për të mbështetur Presidentin Petr Pavel në mosmarrëveshjen e tij me ministrin e jashtëm të vendit.

19:40 42 min më parë01.02.2026.

Autori
“Melania”, një dokumentar në sytë e kritikëve të filmit
SHOWBIZ

I promovuar nga Presidenti Donald Trump si "një film që duhet parë patjetër", dokumentari "Melania" për Melania Trump debutoi me një shitje biletash prej 7 milionë dollarësh më të mira se sa pritej, sipas vlerësimeve të studios të dielën.

19:10 1 h më parë01.02.2026.

Autori
E dhimbshme, ndërron jetë gazetarja Rezarta Reçi
Aktualitet

Pas një beteje të gjatë me sëmundjen e rëndë është ndarë nga jeta në moshën 64-vjeçare gazetarja Rezarta Reçi. Ka qenë familja e saj që ka dhënë lajmin e hidhur për gazetaren e njohur.

18:45 1 h më parë01.02.2026.

Autori
Kush janë taksapaguesit më të mëdhenj të Britanisë së Madhe? Mes tyre dhe Harry Styles
Nëpër botë

Kush janë taksapaguesit më të mëdhenj të Britanisë së Madhe? Mes tyre dhe Harry Styles

Vëllezërit miliarderë që qëndrojnë pas gjigantit të lojërave të fatit Betfred kanë kryesuar listën e 100 taksapaguesve më të mëdhenj në Mbretërinë e Bashkuar, ku përfshihen edhe Harry Styles, Anthony Joshua dhe JK Rowling.

18:20 2 h më parë01.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
Kronikë

Pas tetë orësh bllokim është hapur një korsi e rrugës Librazhd- Qafë Thanë, në vendin e quajtur Dragostunjë.

Autori
Shqipëria përfaqësohet me 4 skiatorë në Lojërat Olimpike Dimërore, Begaj u dorëzon flamurin
Shumësportësh

Shqipëria përfaqësohet me 4 skiatorë në Lojërat Olimpike Dimërore, Begaj u dorëzon flamurin

"Po garoni me më të mirët", u shpreh presidenti Bajram Begaj në dorëzimin e Flamurit për ekipin që do të përfaqësojë Shqipërinë në Lojërat Olimpike Dimërore që mbahen në Cortina të Italisë.

20:30 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Ndërron jeta nëna e Kevin të "Home Alone", shuhet aktorja Cathrine O'Hara
SHOWBIZ

Filmi "I vetëm në shtëpi" (Home Alone) është ndër filmat ikonë për periudhën e Krishtlindeve dhe të gjithë e mbajmë mend nënën e Kevin. Bëhet fjalë për aktoren e famshme kanadezo-amerikane Cathrine O'Hara.

20:50 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Vëllai i “Visit të Pojës”, arrestohet në Turqi për trafik droge
Kronikë

Vëllai i “Visit të Pojës”, arrestohet në Turqi për trafik droge

Autoritetet turke kanë vënë në pranga vëllanë e “Visit të Pojës” i kërkuar në Itali për trafik droge.

20:37 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Identifikohen shqiptarët që humbën jetën në aksidentin në Itali
Kronikë

Identifikohen shqiptarët që humbën jetën në aksidentin në Itali

Janë identifikuar dy shqiptarët që humbën jetën në një aksident tragjik në Cuneo të Italisë.

21:07 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Autori
Aktualitet

Pas një beteje të gjatë me sëmundjen e rëndë është ndarë nga jeta në moshën 64-vjeçare gazetarja Rezarta Reçi. Ka qenë familja e saj që ka dhënë lajmin e hidhur për gazetaren e njohur.

18:45 1 h më parë01.02.2026.

Autori
Bllokimi i Elbasan- Qafë Thanë, autoritetet tregojnë alternativë tjetër rruge
Aktualitet

Bllokimi i Elbasan- Qafë Thanë, autoritetet tregojnë alternativë tjetër rruge

Aksi rrugor Elbasan - Qafë Thanë është i bllokuar prej orësh këtë të dielë, teksa Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe policia e shtetit ndodhen në zonën e rrëshqitjes së dherave dhe gurëve në Kthesën e Dragostunjës.

17:50 2 h më parë01.02.2026.

Autori
Aksi Elbasan-Qafë Thanë rreth 5 orë i bllokuar, të sëmurët transportohen me barelë përmes lumit
Aktualitet

Aksi Elbasan-Qafë Thanë rreth 5 orë i bllokuar, të sëmurët transportohen me barelë përmes lumit

Prej pesë orësh aksi nacional Elbasan-Qafë Thanë është i bllokuar për shkak të rrëshqitjes së një masivi dheu në zonën e njohur si Kthesat e Dragostunjës. Si pasojë qindra automjete kanë mbetur të bllokuara në të dy krahët e rrugës.

15:23 4 h më parë01.02.2026.

Autori
BOTË
Europa

Dhjetëra mijëra çekë u mblodhën të dielën në kryeqytet dhe jo vetëm, për të mbështetur Presidentin Petr Pavel në mosmarrëveshjen e tij me ministrin e jashtëm të vendit.

19:40 42 min më parë01.02.2026.

Autori
Nëpër botë

Vëllezërit miliarderë që qëndrojnë pas gjigantit të lojërave të fatit Betfred kanë kryesuar listën e 100 taksapaguesve më të mëdhenj në Mbretërinë e Bashkuar, ku përfshihen edhe Harry Styles, Anthony Joshua dhe JK Rowling.

18:20 2 h më parë01.02.2026.

Autori
12 të vrarë nga sulmi rus pranë autobusit në Ukrainë
Nëpër botë

12 të vrarë nga sulmi rus pranë autobusit në Ukrainë

Dymbëdhjetë persona janë vrarë nga një sulm me dron rus pranë një autobusi, tha një zyrtar rajonal.

17:30 2 h më parë01.02.2026.

Autori
Tragjedia në Crans Montana, ndërron jetë në spital adoleshenti
Nëpër botë

Tragjedia në Crans Montana, ndërron jetë në spital adoleshenti

Një adoleshent i cili u plagos nga zjarri vdekjeprurës që shpërtheu në Crans Motana në Zvicër në natën e Vitit të Ri ka vdekur në spital, duke e çuar numrin e të vdekurve në 41, njoftoi prokurori publik lokal.

16:13 4 h më parë01.02.2026.

Autori
RAJON
Përmbyset autobusi në Antalia të Turqisë, 9 të vdekur dhe 26 të plagosur
RAJON

Përmbyset autobusi në Antalia të Turqisë, 9 të vdekur dhe 26 të plagosur

Nëntë viktima dhe 26 të plagosur është bilanci i një aksidenti pranë Antalias, në Turqinë Jugore.

14:30 5 h më parë01.02.2026.

Autori
Vrasja e të dënuarit shqiptar, policia greke kontroll në Koridhalos
RAJON

Vrasja e të dënuarit shqiptar, policia greke kontroll në Koridhalos

Policia greke ka ushtruar kontroll në burgun e Koridhalos pas vrasjes së shqiptarit Jani Aliaj, ku u gjetën sende të paligjshme.

21:35 22 h më parë31.01.2026.

Autori
Ofroi dorëheqjen, Lumir Abdixhiku i mbijeton votëbesimit dhe qëndron në krye të LDK
Kosovë

Ofroi dorëheqjen, Lumir Abdixhiku i mbijeton votëbesimit dhe qëndron në krye të LDK

Lumir Abdixhiku do të jetë sërish në krye të LDK pasi i mbijetoi votëbesimit të anëtarësisë.

20:37 23 h më parë31.01.2026.

Autori
KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhje në Kosovë, nuk miratohet lista serbe
Kosovë

KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhje në Kosovë, nuk miratohet lista serbe

Lëvizja Vetëvendosje siguroi 57 deputetë në parlament, pasi mori mbi 51 për qind të votave, Partia Demokratike do të ketë 22 vende.

12:42 1 ditë më parë31.01.2026.

Autori
SPORT
Australian Open, Alcaraz mposht Djokovicin duke fituar Slamin e karrierës
Shumësportësh

Australian Open, Alcaraz mposht Djokovicin duke fituar Slamin e karrierës

Carlos Alcaraz fitoi finale pulsuese të Australian Open për t'u bërë lojtari më i ri që kompleton një Grand Slam në karrierë, duke i dhënë fund përpjekjes së fundit të Novak Djokovic për të fituar titullin e 25-të të madh.

17:01 3 h më parë01.02.2026.

Autori
Alcaraz fiton Australian Open për herë të parë, mposht Djokoviç në katër sete
Shumësportësh

Alcaraz fiton Australian Open për herë të parë, mposht Djokoviç në katër sete

Carlos Alcaraz ka fituar trofeun e parë të Australian Open në karrierën e tij, duke mposhtur në finale, legjendën e tenisit, serbin Novak Djokoviç.

13:25 6 h më parë01.02.2026.

Autori
Futbollisti u shemb në tokë, Partizani sqaron gjendjen e Saliu Sembene
Futboll

Futbollisti u shemb në tokë, Partizani sqaron gjendjen e Saliu Sembene

Klubi i Partizanit doli me një njoftim në lidhje me gjendjen e futbollistit Saliu Sembene, i cili u shemb në fushë gjatë ndeshjes së mbrëmshme me Elbasanin. "Demat e Kuq" sqarojnë se lojtari gëzon shëndet të plotë dhe i është bashkuar skuadrës në ambientet e hotelit të klubit.

10:57 9 h më parë01.02.2026.

Autori
Askush më mirë se ai, Muriqi le pas Jamal dhe Mbappe
Futboll

Askush më mirë se ai, Muriqi le pas Jamal dhe Mbappe

Vedat Muriqi është shpallur lojtari i muajit në La Liga duke lënë pas Mbappe dhe Lamine Jamal.

21:14 23 h më parë31.01.2026.

Autori
KULTURË
KULTURË

Fitim Makashi u nda nga jeta në moshën 82-vjeçare, pas një sëmundjeje. Këtë të dielë ai u përcoll për në banesën e fundit nga të afërmit, miqtë e kolegët.

16:40 3 h më parë01.02.2026.

Autori
Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur
KULTURË

Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur

Ka ndërruar jetë në moshën 82 vjeçare aktori i njohur Fitim Makashi, babai i këngëtarit Redon Makashi.

16:59 1 ditë më parë31.01.2026.

Autori
“Meloni me fytyrë engjëlli”: Pas restaurimit të Bazilikës, plasin polemikat në Itali
KULTURË

“Meloni me fytyrë engjëlli”: Pas restaurimit të Bazilikës, plasin polemikat në Itali

Ndërhyrja u krye nga një artist jo-profesionist, i cili shkonte çdo mëngjes në kishë. Demokratët në Itali e kanë cilësuar “të papranueshme”.

14:36 1 ditë më parë31.01.2026.

Autori
Kadare, ambasadori shpirtëror i Shqipërisë në botë, përkujtohet 90-vjetori i lindjes
KULTURË

Kadare, ambasadori shpirtëror i Shqipërisë në botë, përkujtohet 90-vjetori i lindjes

Në 90-vjetorin e lindjes së Ismail Kadaresë, një nga figurat më madhore të letërsisë dhe ndërgjegjes kombëtare shqiptare, Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme organizoi sot një ekspozitë përkujtimore kushtuar jetës, veprës dhe rolit të tij historik.

13:21 4 ditë më parë28.01.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

I promovuar nga Presidenti Donald Trump si "një film që duhet parë patjetër", dokumentari "Melania" për Melania Trump debutoi me një shitje biletash prej 7 milionë dollarësh më të mira se sa pritej, sipas vlerësimeve të studios të dielën.

19:10 1 h më parë01.02.2026.

Autori
SHOWBIZ

Filmi "I vetëm në shtëpi" (Home Alone) është ndër filmat ikonë për periudhën e Krishtlindeve dhe të gjithë e mbajmë mend nënën e Kevin. Bëhet fjalë për aktoren e famshme kanadezo-amerikane Cathrine O'Hara.

20:50 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Mosmarrëveshje mbi menaxhimin e fëmijëve, martesa e Harry e Meghan në rrezik?
SHOWBIZ

Mosmarrëveshje mbi menaxhimin e fëmijëve, martesa e Harry e Meghan në rrezik?

Një nga pikat kryesore të përplasjeve është ekspozimi mediatik i fëmijëve, Duka ka një qëndrim të prerë: ai dëshiron që fëmijët të mbeten sa më të padukshëm për publikun.

15:19 2 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz, arratisje luksoze me verë 19 mijë euro shishja
SHOWBIZ

Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz, arratisje luksoze me verë 19 mijë euro shishja

Luks pa kufij për një prej çifteve më të diskutuara të javëve të fundit, që iu larguan disi thashethemeve që kanë përfshirë familjet e tyre.

16:04 3 ditë më parë29.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes