TË FUNDIT
E dinin të vdekur, ushtari ukrainas kthehet në shtëpi pas 4 vitesh si rob lufte “Jemi kundër një qeverisje të huaj”, Hamasi rithekson vijat e kuqe: Nuk dorëzojmë armët Aksidente tragjike në Itali, vdesin dy vajza, rëndë një i mitur Alarm në ajër, avioni i nisur nga Shkupi ndryshon destinacion Armë për krimin në kryeqytet, kapet kosovari me 12 pistoleta “BE nesër paralajmëron Ramën”, Berisha: Ai ka frikë se Balluku do ta marrë më vete
E dinin të vdekur, ushtari ukrainas kthehet në shtëpi pas 4 vitesh si rob lufte “Jemi kundër një qeverisje të huaj”, Hamasi rithekson vijat e kuqe: Nuk dorëzojmë armët Aksidente tragjike në Itali, vdesin dy vajza, rëndë një i mitur Alarm në ajër, avioni i nisur nga Shkupi ndryshon destinacion Armë për krimin në kryeqytet, kapet kosovari me 12 pistoleta “BE nesër paralajmëron Ramën”, Berisha: Ai ka frikë se Balluku do ta marrë më vete
12° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku Donald Trump Sali Berisha Milano-Cortina 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Protestat e dhunshme

Protestat në Milano, Meloni e nervozuar: Kush nuk e do Olimpiadën është armik
RAJON

Kryeministrja Meloni i ka cilësuar armiq të Italisë personat që morën pjesë në protestën e dhunshme në Milano kundër lojërave olimpike.

11:29 3 h më parë08.02.2026.

Autori
Të fundit
E dinin të vdekur, ushtari ukrainas kthehet në shtëpi pas 4 vitesh si rob lufte
Europa

Një ushtar ukrainas që ishte shpallur i vdekur gjatë luftimeve me Rusinë, është lënë i lirë nga autoritetet ruse pas më shumë se 4 vitesh robëri.

15:00 3 min më parë08.02.2026.

Autori
“Jemi kundër një qeverisje të huaj”, Hamasi rithekson vijat e kuqe: Nuk dorëzojmë armët
Lindja e Mesme

“Jemi kundër një qeverisje të huaj”, Hamasi rithekson vijat e kuqe: Nuk dorëzojmë armët

Lideri i Hamasit, Khaled Mashal, deklaroi se lëvizja nuk do të çarmatoset dhe nuk do të pranojë ndërhyrje të huaj në Gaza, duke propozuar vetëm ngrirjen e arsenalit ushtarak dhe garanci për një armëpushim afatgjatë.

14:42 21 min më parë08.02.2026.

Autori
Aksidente tragjike në Itali, vdesin dy vajza, rëndë një i mitur
RAJON

Dy aksidente të rënda rrugore në zonën e Barit i morën jetën dy vajzave të reja, ndërsa tre persona të tjerë, mes tyre një fëmijë 7-vjeçar, mbetën të plagosur rëndë.

14:23 40 min më parë08.02.2026.

Autori
Alarm në ajër, avioni i nisur nga Shkupi ndryshon destinacion
RAJON

Një fluturim nga Shkupi drejt Parisit u devijua në Bruksel për shkak të përkeqësimit të gjendjes shëndetësore të një pasagjeri.

14:04 59 min më parë08.02.2026.

Autori
Armë për krimin në kryeqytet, kapet kosovari me 12 pistoleta
Kronikë

Policia e Tiranës arrestoi një 27-vjeçar nga Kosova dhe sekuestroi 12 pistoleta me municion, të cilat dyshohet se do të shiteshin në zonën e Freskut.

13:45 1 h më parë08.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
20 vite në arrati, kapet në Spanjë shqiptari i kërkuar nga Italia
Kronikë

20 vite në arrati, kapet në Spanjë shqiptari i kërkuar nga Italia

Një shtetas shqiptar, i shpallur në kërkim ndërkombëtar për trafik droge dhe armë pa leje, u arrestua në Spanjë pas një operacioni të koordinuar ndërkombëtar mes Karabinierëve italianë dhe policisë spanjolle dhe tani pritet ekstradimi i tij.

11:11 3 h më parë08.02.2026.

Autori
RAJON

Kryeministrja Meloni i ka cilësuar armiq të Italisë personat që morën pjesë në protestën e dhunshme në Milano kundër lojërave olimpike.

Autori
Sulmi ndaj gjeneralit rus, arrestohet në Dubai i dyshuari i tretë
Europa

Sulmi ndaj gjeneralit rus, arrestohet në Dubai i dyshuari i tretë

Autoritetet ruse njoftojnë se një person i tretë është arrestuar në Dubai në lidhje me sulmin ndaj gjeneral-lejtnant Vladimir Alekseyevit, i cili u qëllua në Moskë.

11:50 3 h më parë08.02.2026.

Autori
“Do ta vras me automatik”, ngrihet akuza ndaj burrit që kërcënoi zv.presidentin Vance
Amerika

“Do ta vras me automatik”, ngrihet akuza ndaj burrit që kërcënoi zv.presidentin Vance

Një gjykatë në SHBA ka ngritur padi ndaj një burri i cili në janar kërcënoi se do të vriste me automati zv/presidentin JD Vance.

12:11 2 h më parë08.02.2026.

Autori
Rusia nuk ndal sulmet në Ukrainë, Kievi furnizohet me energji vetëm 2 orë
Europa

Rusia dhe Ukraina kanë sulmuar sërish njëra-tjetrën me dronë gjatë së shtunës. Objektivi i sulmeve ruse ishte sërish sistemi energjetik ukrainas.

12:30 2 h më parë08.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Policia e Tiranës arrestoi një 27-vjeçar nga Kosova dhe sekuestroi 12 pistoleta me municion, të cilat dyshohet se do të shiteshin në zonën e Freskut.

13:45 1 h më parë08.02.2026.

Autori
“BE nesër paralajmëron Ramën”, Berisha: Ai ka frikë se Balluku do ta marrë më vete
Politikë

“BE nesër paralajmëron Ramën”, Berisha: Ai ka frikë se Balluku do ta marrë më vete

Kreu i PD, Sali Berisha deklaroi se Edi Rama vijon të pengojë drejtësinë për Belinda Ballukun, pasi ajo e ka kërcënuar se do ta marrë me vete. Ai shtoi se kryeministrit do të marrë një paralajmërim gjatë vizitës në Bruksel.

13:27 1 h më parë08.02.2026.

Autori
Transportonin emigrantë të paligjshëm, kapen dy të rinjtë nga Kukësi
Kronikë

Transportonin emigrantë të paligjshëm, kapen dy të rinjtë nga Kukësi

Dy të rinj nga Kukësi u kapën në Tiranë teksa transportonin emigrantë të paligjshëm që synonin të kalonin drejt vendeve të Bashkimit Evropian.

13:08 1 h më parë08.02.2026.

Autori
Kërkohej për një plagosje në Tiranë, kapet pas dy muajsh autori
Kronikë

Kërkohej për një plagosje në Tiranë, kapet pas dy muajsh autori

Policia e Tiranës ka vënë në pranga një person që ishte shpallur në kërkim dy muaj më parë për plagosje me thikë.

12:48 2 h më parë08.02.2026.

Autori
BOTË
Europa

Një ushtar ukrainas që ishte shpallur i vdekur gjatë luftimeve me Rusinë, është lënë i lirë nga autoritetet ruse pas më shumë se 4 vitesh robëri.

15:00 3 min më parë08.02.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Lideri i Hamasit, Khaled Mashal, deklaroi se lëvizja nuk do të çarmatoset dhe nuk do të pranojë ndërhyrje të huaj në Gaza, duke propozuar vetëm ngrirjen e arsenalit ushtarak dhe garanci për një armëpushim afatgjatë.

14:42 21 min më parë08.02.2026.

Autori
Europa

Rusia dhe Ukraina kanë sulmuar sërish njëra-tjetrën me dronë gjatë së shtunës. Objektivi i sulmeve ruse ishte sërish sistemi energjetik ukrainas.

12:30 2 h më parë08.02.2026.

Autori
Amerika

Një gjykatë në SHBA ka ngritur padi ndaj një burri i cili në janar kërcënoi se do të vriste me automati zv/presidentin JD Vance.

12:11 2 h më parë08.02.2026.

Autori
RAJON
RAJON

Dy aksidente të rënda rrugore në zonën e Barit i morën jetën dy vajzave të reja, ndërsa tre persona të tjerë, mes tyre një fëmijë 7-vjeçar, mbetën të plagosur rëndë.

14:23 40 min më parë08.02.2026.

Autori
RAJON

Një fluturim nga Shkupi drejt Parisit u devijua në Bruksel për shkak të përkeqësimit të gjendjes shëndetësore të një pasagjeri.

14:04 59 min më parë08.02.2026.

Autori
RAJON

Autori
Shkundet Kreta, tjetër tërmet i fuqishëm në Greqi
RAJON

Shkundet Kreta, tjetër tërmet i fuqishëm në Greqi

Një tjetër tërmet ka goditur Kretën në orët e vona të mbrëmjes duke shkaktuar panik te banorët e zonës. Fatmirësisht nuk ka të lënduar apo dëme.

10:01 5 h më parë08.02.2026.

Autori
SPORT
Djali i Wayne Rooney gati për “Teatrin e ëndrrave”, 4 gola në një ndeshje
Futboll

Djali i Wayne Rooney gati për “Teatrin e ëndrrave”, 4 gola në një ndeshje

Kai Rooney, djali i legjendës së Manchester United, Wayne Rooney, po vazhdon të tërheqë vëmendjen me paraqitjet e tij mbresëlënëse në radhët e akademisë së “Djajve të Kuq”.

22:50 16 h më parë07.02.2026.

Autori
Ernest Muçi, xhevahiri i Trabzonit që po sfidon yjet e futbollit turk
Futboll

Ernest Muçi, xhevahiri i Trabzonit që po sfidon yjet e futbollit turk

Ernest Muçi ka shkëlqyer edhe në ndeshjen e kësaj të shtune në futbollin turk, aty ku ishte njeriu i ndeshjes në fitoren 0-3 të Trabzonsporit në fushën e vështirë të Samunsporit.

20:25 18 h më parë07.02.2026.

Autori
Arsenali marshon drejt titullit, mposht bindshëm Sunderlandin dhe shkëputet në krye
Futboll

Arsenali marshon drejt titullit, mposht bindshëm Sunderlandin dhe shkëputet në krye

Arsenali ka forcuar ndjeshëm pozitat në krye të Premier League, duke e çuar diferencën në nëntë pikë pas fitores së pastër 3-0 ndaj Sunderlandit në “Emirates Stadium”.

18:20 20 h më parë07.02.2026.

Autori
Nis ndërtimi i stadiumit më të madh në botë
Futboll

Nis ndërtimi i stadiumit më të madh në botë

Vietnami ka nisur zyrtarisht ndërtimin e stadiumit më të madh të futbollit në botë, pasi janë publikuar imazhet e para dhe detaje mbresëlënëse të projektit gjigant “Trong Dong Stadium”, i cili do të ketë një kapacitet deri në 135 mijë spektatorë.

17:21 21 h më parë07.02.2026.

Autori
KULTURË
Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra
KULTURË

Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra

Dy milionë libra, të vendosur në një ndërtesë të gjerë, falas për këdo që mund të marrë hua dhe të lexojë.

15:20 23 h më parë07.02.2026.

Autori
Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri
KULTURË

Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri

Një këngëtare e njohur në Nigeri humbi jetën si pasojë e pickimit nga gjarpri. 26-vjeçarja Ifunanya Nwangene u bë e njohur në vitin 2021 pasi mori pjesë dhe fitoi The Voice of Nigeria.

13:11 6 ditë më parë02.02.2026.

Autori
Bad Bunny bën historinë e Grammy-t, duke fituar albumin më të mirë
KULTURË

Bad Bunny bën historinë e Grammy-t, duke fituar albumin më të mirë

Bad Bunny, muzikanti portorikan që ndryshon formë, është bërë artisti i parë në historinë 68-vjeçare të Çmimeve Grammy që fiton albumin e vitit me një album të kënduar tërësisht në spanjisht.

08:05 6 ditë më parë02.02.2026.

Autori
I jepet lamtumira Fitim Makashit, homazhe për aktorin
KULTURË

I jepet lamtumira Fitim Makashit, homazhe për aktorin

Fitim Makashi u nda nga jeta në moshën 82-vjeçare, pas një sëmundjeje. Këtë të dielë ai u përcoll për në banesën e fundit nga të afërmit, miqtë e kolegët.

16:40 6 ditë më parë01.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Bota e muzikës rock në zi, shuhet një tjetër legjendë
SHOWBIZ

Bota e muzikës rock në zi, shuhet një tjetër legjendë

Është shuar në moshën 47 vjeçare legjenda e muzikës rock, Brad Arnold. Lideri i “3 Doors Down” vuante nga një sëmundje e rëndë.

08:42 6 h më parë08.02.2026.

Autori
Pronarët e vilës së Marilyn Monroe padisin Bashkinë e Los Angelesit, ja arsyeja
SHOWBIZ

Pronarët e vilës së Marilyn Monroe padisin Bashkinë e Los Angelesit, ja arsyeja

Bëhet fjalë për të vetmen shtëpi që Marilyn Monroe kishte dhe ku kaloi muajt e fundit të jetës së saj. Në vitin 2024, banesa u shpall monument historik dhe kulturor.

18:33 2 ditë më parë05.02.2026.

Autori
Sindroma e personit të ngurtë, dokumentari zbulon gjendjen e rëndë të ikonës së muzikës
SHOWBIZ

Sindroma e personit të ngurtë, dokumentari zbulon gjendjen e rëndë të ikonës së muzikës

Céline Dion vuan nga sëmundja neurologjike autoimune shumë e rrallë, e cila i shkakton spazma të forta dhe jashtëzakonisht të dhimbshme.

17:06 3 ditë më parë04.02.2026.

Autori
Uma Thurman nxjerr në shitje apartamentin luksoz në New York, ja sa kushton
SHOWBIZ

Uma Thurman nxjerr në shitje apartamentin luksoz në New York, ja sa kushton

Ndërtesa One Lexington Avenue, e ndërtuar në vitin 1910, është një nga adresat më prestigjioze të zonës. Në çmim përfshihet edhe çelësi për një kopësht privat.

20:17 4 ditë më parë03.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes