TË FUNDIT
Burri shan arbitrin dhe VAR-in, gruaja i fut thikën pasi kujton se e ka me të Holanda thyen tabutë, betohet kryeministri i parë homoseksual Tërmeti 6.1 ballë godet Alaskën, nuk ka alarm për tsunami Portieri godet pa dashje një pulëbardhë gjatë ndeshjes, gjesti i futbollistit emocionon rrjetin Gol dhe asist, sulmuesi i Kombëtares kthehet në ditët e tij më të mira I çoi për herë të parë në Botëror, holandezi zgjedh familjen para futbollit
Burri shan arbitrin dhe VAR-in, gruaja i fut thikën pasi kujton se e ka me të Holanda thyen tabutë, betohet kryeministri i parë homoseksual Tërmeti 6.1 ballë godet Alaskën, nuk ka alarm për tsunami Portieri godet pa dashje një pulëbardhë gjatë ndeshjes, gjesti i futbollistit emocionon rrjetin Gol dhe asist, sulmuesi i Kombëtares kthehet në ditët e tij më të mira I çoi për herë të parë në Botëror, holandezi zgjedh familjen para futbollit
11° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Edi Rama Bordi i Paqes Belinda Balluku Donald Trump Tensionet SHBA-Iran
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Edi Rama Bordi i Paqes Belinda Balluku Donald Trump Tensionet SHBA-Iran

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Kapet plaku

Hante majat e djathit në supermarket, kapet “kafshuesi” serial
LIFESTYLE

Hante majat e djathit në supermarket, kapet “kafshuesi” serial

Stafi i një supermarketi në Itali, ka zbuluar një të moshuar i cili prej kohësh dëmtonte djathin në dyqan duke ngrënë vetëm majat e tij.

13:33 1 ditë më parë22.02.2026.

Autori
Të fundit
Burri shan arbitrin dhe VAR-in, gruaja i fut thikën pasi kujton se e ka me të
Futboll

Një grua është arrestuar në Itali pasi plagosi me thikë bashkëshortin gjatë debateve për ndeshjen Atalanta-Napoli.

18:07 17 min më parë23.02.2026.

Autori
Holanda thyen tabutë, betohet kryeministri i parë homoseksual
Europa

38-vjeçari fitoi zgjedhjet e tetorit me partinë e tij Democrats 66 (D66), duke mposhtur ngushtë populistin anti-islam Geert Wilders.

17:51 33 min më parë23.02.2026.

Autori
Tërmeti 6.1 ballë godet Alaskën, nuk ka alarm për tsunami
Europa

Një tërmet me magnitudë 6.1 ballë goditi Alaskën pranë Nikolskit, duke shkaktuar panik te banorët e zonës. Nuk ka alarm për tsunami.

17:32 52 min më parë23.02.2026.

Autori
Portieri godet pa dashje një pulëbardhë gjatë ndeshjes, gjesti i futbollistit emocionon rrjetin
Futboll

Portieri godet pa dashje një pulëbardhë gjatë ndeshjes, gjesti i futbollistit emocionon rrjetin

Një ngjarje e pazakontë u regjistrua në futbollit turk, ku portiere goditi pa dashje me top një pulëbardhë, teksa një nga futbollistët nxitoi për t’i ardhur në ndihmë.

17:14 1 h më parë23.02.2026.

Autori
Gol dhe asist, sulmuesi i Kombëtares kthehet në ditët e tij më të mira
Futboll

Rey Manaj ka shënuar një gol dhe dha një asist në ndeshjen që ekipi i tij Sivasspor fitoi përballë Sakaryasporit.

16:58 1 h më parë23.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
Gol dhe asist, Rey Manaj shkëlqen përkrah Ethemit te Sivasspor
Kombëtarja

Gol dhe asist, Rey Manaj shkëlqen përkrah Ethemit te Sivasspor

Përpos sulmuesit kuqezi festoi edhe shqiptari i Maqedonisë së Veriut, Valon Ethemi që realizoi dy gola.

14:46 3 h më parë23.02.2026.

Autori
“Balluku rrezikon deri në 35 vite burg”, deklarata e prokurorëve të SPAK në Këshillin e Mandateve
Politikë

“Balluku rrezikon deri në 35 vite burg”, deklarata e prokurorëve të SPAK në Këshillin e Mandateve

Pritet të hartohet një raport përfundimtar, rreth çështjes së imunitetit të zv.kryeministres, që do t’i paraqitet Kuvendit më datën 5 mars.

14:32 3 h më parë23.02.2026.

Autori
Katër muaj para Botërorit 2026, tifozët këshillohen të mos udhëtojnë në Meksikë
Futboll

Katër muaj para Botërorit 2026, tifozët këshillohen të mos udhëtojnë në Meksikë

Trazirat civile të shkaktuara nga vrasja e bosit të kartelit më të fuqishëm të drogës kanë ngritur pikëpyetje serioze rreth sigurisë së eventit.

14:59 3 h më parë23.02.2026.

Autori
Pas Korçës, Rama viziton Vlorën me grupin e investitorëve ndërkombëtarë
Aktualitet

Pas Korçës, Rama viziton Vlorën me grupin e investitorëve ndërkombëtarë

Helikopteri që transportonte kryeministrin u ul i pari pranë ish-fushës së aviacionit në qytetin bregdetar. Pas tij u ul edhe helikopteri i vogël i të ftuarve.

15:15 3 h më parë23.02.2026.

Autori
“Kuvendi të autorizojë arrestimin e Ballukut”, Manja i përgjigjet opozitës: Masat e SPAK, të mjaftueshme
Politikë

“Kuvendi të autorizojë arrestimin e Ballukut”, Manja i përgjigjet opozitës: Masat e SPAK, të mjaftueshme

Përfaqësuesit e opozitës rekomanduan heqjen e imunitetit për zv.kryeministren dhe zbatimin e kërkesës së SPAK për arrestim.

15:29 2 h më parë23.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Gjykata Administrative rrëzon aktoren Bisha, kërkoi 1 mln euro për imazhin e saj te “Diella”
Aktualitet

Gjykata Administrative rrëzon aktoren Bisha, kërkoi 1 mln euro për imazhin e saj te “Diella”

Gjykata Administrative e Tiranës rrëzoi kërkesën e aktores Anila Bisha për të ndaluar përdorimin e avatarit “Diella” dhe për të marrë 1 milion euro dëmshpërblim.

18:47 22 min më parë23.02.2026.

Autori
Kushtetuesja pranon kërkesën e PD, shfuqizon ndryshimet në Rregulloren e Kuvendit
Politikë

Kushtetuesja pranon kërkesën e PD, shfuqizon ndryshimet në Rregulloren e Kuvendit

Gjykata Kushtetuese ka pranuar kërkesën e PD dhe ka urdhëruar shfuqizimin e ndryshimeve në Rregulloren e Kuvendit, që u miratuan në seancat e para të legjislaturës së re vetëm me votat e mazhorancës.

16:19 2 h më parë23.02.2026.

Autori
“Mazhoranca po i bën mburojë politike Ballukut” Bardhi: Rrezikon deri në 35 vite burg
Politikë

“Mazhoranca po i bën mburojë politike Ballukut” Bardhi: Rrezikon deri në 35 vite burg

Kreu i grupit të PD, Gazment Bardhi akuzoi edhe njëherë mazhorancën se ka marrë në mbrojtje Belinda Ballukun. Sipas tij, pozitat e kryeministres janë përkeqësuar dhe këtë gjë e konfirmoi edhe SPAK.

16:03 2 h më parë23.02.2026.

Autori
“Jo arrestimit të Ballukut”, Balla argumenton qëndrimin e PS: Pezullimi, i mjaftueshëm
Politikë

“Jo arrestimit të Ballukut”, Balla argumenton qëndrimin e PS: Pezullimi, i mjaftueshëm

Sipas kryetarit të grupit parlamentar të PS-së, mjafton pezullimi sepse duhet respektuar preuzumimi i pafajësisë.

16:01 2 h më parë23.02.2026.

Autori
BOTË
Afgani sulmon Dëshmitarët e Jehovahit në Gjermani, 3 të plagosur
Europa

Afgani sulmon Dëshmitarët e Jehovahit në Gjermani, 3 të plagosur

Tre Dëshmitarë të Jehovait u plagosën në Gjermani nga një afgan. Motivet e ngjarjes janë ende të paqarta.

18:26 1 min më parë23.02.2026.

Autori
Europa

38-vjeçari fitoi zgjedhjet e tetorit me partinë e tij Democrats 66 (D66), duke mposhtur ngushtë populistin anti-islam Geert Wilders.

17:51 33 min më parë23.02.2026.

Autori
Europa

Një tërmet me magnitudë 6.1 ballë goditi Alaskën pranë Nikolskit, duke shkaktuar panik te banorët e zonës. Nuk ka alarm për tsunami.

17:32 52 min më parë23.02.2026.

Autori
Pas vrasjes së bosit të drogës “El Mencho”, të paktën 26 të vdekur në Meksikë
Amerika

Pas vrasjes së bosit të drogës “El Mencho”, të paktën 26 të vdekur në Meksikë

Janë vrarë 17 pjesëtarë të forcave të rendit, mes viktimave edhe një grua e cila ishte në muajin e tretë të shtatzënisë.

16:13 2 h më parë23.02.2026.

Autori
RAJON
BDI reagon për Artan Grubin: Proces të drejtë dhe transparent
RAJON

BDI reagon për Artan Grubin: Proces të drejtë dhe transparent

BDI ka reaguar pas arrestimit të ish zv. kryeministrit të saj Artan Grubi në Maqedoninë e Veriut. Në një reagim zyrtar, partia e Ali Ahmetit kërkon proces të drejtë, transparent dhe të paanshëm. BDI ka vlerësuar pozitivisht vetëdorëzimin e Grubit.

14:00 4 h më parë23.02.2026.

Autori
Në pritje të dalë para prokurorit, Artan Grubi dërgohet në burgun që akuzohet për kushte çnjerëzore
RAJON

Në pritje të dalë para prokurorit, Artan Grubi dërgohet në burgun që akuzohet për kushte çnjerëzore

Ish-zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut është transferuar në burgun e Shuto Orizares, pasi u ndalua mëngjesin e sotëm në pikën kufitare të Bllacës.

11:11 7 h më parë23.02.2026.

Autori
Zgjedhja e presidentit, Kurti pritet të takojë sot Lumir Abdixhikun
Kosovë

Zgjedhja e presidentit, Kurti pritet të takojë sot Lumir Abdixhikun

Në përputhje me afatet kushtetuese, kanë mbetur edhe dhjetë ditë për procesin e zgjedhjes së kreut të shtetit në Kosovë.

10:41 7 h më parë23.02.2026.

Autori
“Ishte shpallur në kërkim për korrupsion”, arrestohet ish-zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi
RAJON

“Ishte shpallur në kërkim për korrupsion”, arrestohet ish-zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi

Ish-numri dy i qeverisë është i përfshirë në një hetim që lidhet me dyshime për shpërdorim të detyrës, korrupsion dhe shkelje të procedurave të prokurimit publik.

09:44 8 h më parë23.02.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Një grua është arrestuar në Itali pasi plagosi me thikë bashkëshortin gjatë debateve për ndeshjen Atalanta-Napoli.

18:07 17 min më parë23.02.2026.

Autori
Futboll

Një ngjarje e pazakontë u regjistrua në futbollit turk, ku portiere goditi pa dashje me top një pulëbardhë, teksa një nga futbollistët nxitoi për t’i ardhur në ndihmë.

17:14 1 h më parë23.02.2026.

Autori
Futboll

Rey Manaj ka shënuar një gol dhe dha një asist në ndeshjen që ekipi i tij Sivasspor fitoi përballë Sakaryasporit.

16:58 1 h më parë23.02.2026.

Autori
I çoi për herë të parë në Botëror, holandezi zgjedh familjen para futbollit
Futboll

I çoi për herë të parë në Botëror, holandezi zgjedh familjen para futbollit

Trajneri holandez Dick Advocaat nuk do të jetë në pankinën e Curacao në Kupën e Botës, për shkaqe familjare. Ai u zëvendësua në stol nga një tjetër bashkëkombas.

16:39 1 h më parë23.02.2026.

Autori
KULTURË
“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut
KULTURË

“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut

Ka nisur prej datës 22 shkurt dhe do të vijojë deri më 22 mars 2026, në kuadër të 800-vjetorit të vdekjes së shenjtorit.

11:35 6 h më parë23.02.2026.

Autori
Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit
KULTURË

Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit

Filmi gjerman “Yellow Letters” është shpallur fitues i Ariut të Artë në edicionin e 76-të të Berlinales.

12:57 1 ditë më parë22.02.2026.

Autori
‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh
KULTURË

‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh

Skica përshkruan këmbën e Sibilës libiane, e cila më vonë u pikturua në tavanin e Kapelës Sistine.

22:57 14 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti
KULTURË

Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti

Projekti ambicioz, i mbështetur nga Ministria e Kulturës do ta shndërrojë Memorialin e Gjergj Fishtës në Lezhë, në një qendër kreative me ndikim ndërkombëtar.

16:05 15 ditë më parë08.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
"One battle after another" dominon çmimet BAFTA
SHOWBIZ

"One battle after another" dominon çmimet BAFTA

"One battle after another", komedia kundërkulturore e Paul Thomas Anderson për një revolucionar të dështuar që përpiqet të mbrojë vajzën e tij nga një oficer ushtarak i pamëshirshëm, ka dominuar çmimet BAFTA, duke marrë gjashtë çmime.

11:48 6 h më parë23.02.2026.

Autori
Nga kapiten i anijes kozmike në “Star Trek”, në moshën 94-vjeçare bëhet yll i heavy metal
SHOWBIZ

Nga kapiten i anijes kozmike në “Star Trek”, në moshën 94-vjeçare bëhet yll i heavy metal

Në vitin 2021 fluturoi me “Blue Origin” dhe në moshën 90-vjeçare, u bë njeriu më i moshuar që ka udhëtuar ndonjëherë në hapësirë.

18:28 23 h më parë22.02.2026.

Autori
"Toy Story 5" rikthen Woody dhe Buzz
SHOWBIZ

"Toy Story 5" rikthen Woody dhe Buzz

Disney dhe Pixar kanë publikuar trajlerin e serisë së 5 të filmit ikonik për fëmijë "Toy Story 5".

20:32 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
Grekët gjejnë sozinë e Brad Pitt dhe e fusin në një film me legjendën e Hollivudit
SHOWBIZ

Grekët gjejnë sozinë e Brad Pitt dhe e fusin në një film me legjendën e Hollivudit

Aris Kontos do të luajë rolin e dublantit të aktorit të famshëm të Hollivudit.

12:13 3 ditë më parë20.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes