TË FUNDIT
“Duhet të na paguanit më mirë”, punonjësi i zemëruar i vë flakën depos gjigande të letrës higjenike “Trafikantët po pastrojnë paratë në ndërtim”, Bardhi: Rama po i del kundër raportit të DASH Vodhi një çantë në pub, brenda ishte veza 2.5 milionë euro, dënimi ndaj tij shembullor Trump i paprekshëm, dështon përpjekja e demokratëve për të kufizuar fuqitë e tij të luftës Sulmet e pamëshirshme izraelite, Libani i kërkon ndihmë Pakistanit: Na përfshini në armëpushim! “S’marrin vesh pa presion”, Trump kritika Aleancës; Merz: Nuk dua që lufta ta përçajë NATO-n
“Duhet të na paguanit më mirë”, punonjësi i zemëruar i vë flakën depos gjigande të letrës higjenike “Trafikantët po pastrojnë paratë në ndërtim”, Bardhi: Rama po i del kundër raportit të DASH Vodhi një çantë në pub, brenda ishte veza 2.5 milionë euro, dënimi ndaj tij shembullor Trump i paprekshëm, dështon përpjekja e demokratëve për të kufizuar fuqitë e tij të luftës Sulmet e pamëshirshme izraelite, Libani i kërkon ndihmë Pakistanit: Na përfshini në armëpushim! “S’marrin vesh pa presion”, Trump kritika Aleancës; Merz: Nuk dua që lufta ta përçajë NATO-n
8° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Sali Berisha Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Portieri shqiptar

Ekipi që eliminoi Interin nga Champions kërkon portierin shqiptar
Futboll

Sipas raportimeve të mediave, interes konkret për shërbimet e tij ka shfaqur Bodø/Glimt, kampioni në fuqi i Norvegjisë.

19:03 2 h më parë09.04.2026.

Autori
Të fundit
“Duhet të na paguanit më mirë”, punonjësi i zemëruar i vë flakën depos gjigande të letrës higjenike
Amerika

“Duhet të na paguanit më mirë”, punonjësi i zemëruar i vë flakën depos gjigande të letrës higjenike

Për ngjarjen autoritetet kanë arrestuar 29-vjeçarin Chamel Abdulkarim, një banor i Highland, dhe e akuzojnë atë për zjarrvënie të qëllimshme. Abdulkarim punonte për NFI Industries, e cila operon qendrën e shpërndarjes në Ontario për Kimberly-Clark.

21:11 3 min më parë09.04.2026.

Autori
“Trafikantët po pastrojnë paratë në ndërtim”, Bardhi: Rama po i del kundër raportit të DASH
Politikë

“Trafikantët po pastrojnë paratë në ndërtim”, Bardhi: Rama po i del kundër raportit të DASH

Gazment Bardhi deklaroi se kryeministri Rama duhet të japë llogari në Kuvend për lejet e ndërtimit për persona të dyshuar se kanë lidhje me krimin dhe trafikun e drogës. Sipas tij ky shqetësim është ngritur dhe në raportin e DASH.

20:57 17 min më parë09.04.2026.

Autori
Vodhi një çantë në pub, brenda ishte veza 2.5 milionë euro, dënimi ndaj tij shembullor
Nëpër botë

Vodhi një çantë në pub, brenda ishte veza 2.5 milionë euro, dënimi ndaj tij shembullor

Avokatja e tij deklaroi se ai nuk ishte në dijeni të vlerës reale të objekteve dhe se kishte rënë në varësi nga droga pas humbjes së punës gjatë pandemisë.

20:42 32 min më parë09.04.2026.

Autori
Trump i paprekshëm, dështon përpjekja e demokratëve për të kufizuar fuqitë e tij të luftës
Amerika

Trump i paprekshëm, dështon përpjekja e demokratëve për të kufizuar fuqitë e tij të luftës

Një grup i vogël demokratësh tentoi të miratonte masën, e cila do të ndalte operacionet ushtarake kundër Iranit deri në marrjen e miratimit nga Kongresi.

20:29 45 min më parë09.04.2026.

Autori
Sulmet e pamëshirshme izraelite, Libani i kërkon ndihmë Pakistanit: Na përfshini në armëpushim!
Lindja e Mesme

Sulmet e pamëshirshme izraelite, Libani i kërkon ndihmë Pakistanit: Na përfshini në armëpushim!

Në një telefonatë midis dy kryeministrave, Salam "mirëpriti përpjekjet e Islamabadit" për një armëpushim dhe kërkoi konfirmim që marrëveshja mbulon edhe Libanin, me qëllim që të shmanget një përsëritje e "sulmeve izraelite".

20:14 1 h më parë09.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Paraburgimet plot pa vendime të formës së prerë, Gjykata e Lartë rishikon praktikën e masës “arrest me burg”
Aktualitet

Paraburgimet plot pa vendime të formës së prerë, Gjykata e Lartë rishikon praktikën e masës “arrest me burg”

Shqipëria është një nga vendet me numrin më të lartë të paraburgosurve në Europë, kërkohet më shumë arsyetim si edhe masa alternative.

11:53 9 h më parë09.04.2026.

Autori
Organizoi pritë për ti vrarë 3 shqiptarë, ekstradohet nga Italia Aleks Ndreka, pjesë e dosjes "Metamorfoza"
Kronikë

Organizoi pritë për ti vrarë 3 shqiptarë, ekstradohet nga Italia Aleks Ndreka, pjesë e dosjes "Metamorfoza"

Policia e Shtetit ka ekstraduar nga Italia një 49-vjeçar i kërkuar në Shqipëri pasi akuzohet se ka siguruar informacionin se ku ndodheshin tre persona, duke organizuar dhe koordinuar më pas me bashkëpunëtorët e tij duke organizuar prita, me qëllim vrasjen e tyre.

11:37 9 h më parë09.04.2026.

Autori
Fitoi 500 mijë euro dhe u arratis për mos ti ndarë me të fejuarin, por bileta doli humbëse
LIFESTYLE

Fitoi 500 mijë euro dhe u arratis për mos ti ndarë me të fejuarin, por bileta doli humbëse

Pas festimeve, gruaja e depozitoi biletën në bankë dhe më pas u zhduk, duke lënë partnerin në krizë dhe duke e shtyrë atë të paraqiste kallëzim te Guardia di Finanza.

12:31 8 h më parë09.04.2026.

Autori
Kursen 97 mijë dollarë duke ngrenë çdo ditë bukë me vezë, synon të dalë në pension në moshën 40 vjeçe
LIFESTYLE

Kursen 97 mijë dollarë duke ngrenë çdo ditë bukë me vezë, synon të dalë në pension në moshën 40 vjeçe

Mëngjesi i kushton vetëm 65 cent, nuk shpenzon për sallone bukurie, blen rroba të përdorura dhe merr ushqimin e mbetur me vete në punë.

16:09 5 h më parë09.04.2026.

Autori
Maxhoranca rrëzon propozimin e PD për çmimin e naftës
Politikë

Maxhoranca rrëzon propozimin e PD për çmimin e naftës

Maxhoranca ka rrëzuar projektligjin e depozituar nga Partia Demokratike për uljen e çmimit të naftës, me 77 vota kundër.

12:18 8 h më parë09.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Fund vulave në pasaportë! Nga 10 prilli lëvizet ndryshe në kufijtë e BE-së, MEPJ sqaron qytetarët
Aktualitet

Fund vulave në pasaportë! Nga 10 prilli lëvizet ndryshe në kufijtë e BE-së, MEPJ sqaron qytetarët

Në hyrjen e parë pas 10 prillit 2026, qytetarët do të duhet të regjistrojnë në kufi të dhënat e pasaportës, fotografinë e fytyrës dhe gjurmët e gishtërinjve.

21:40 25 min më parë09.04.2026.

Autori
Alarmi i ARRSH: Ura e Milotit po dëmtohet qëllimisht
Aktualitet

Alarmi i ARRSH: Ura e Milotit po dëmtohet qëllimisht

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka denoncuar në polici tentativën për të dëmtuar Urën e Milotit nga hajdutë që duan të marrin hekurat.

21:24 9 min më parë09.04.2026.

Autori
Politikë

Gazment Bardhi deklaroi se kryeministri Rama duhet të japë llogari në Kuvend për lejet e ndërtimit për persona të dyshuar se kanë lidhje me krimin dhe trafikun e drogës. Sipas tij ky shqetësim është ngritur dhe në raportin e DASH.

20:57 17 min më parë09.04.2026.

Autori
Takim me 'opozitën e re', Gonzato pret në zyrë Lapajn e Qorin, diskutohet reforma zgjedhore
Politikë

Takim me 'opozitën e re', Gonzato pret në zyrë Lapajn e Qorin, diskutohet reforma zgjedhore

Në një postim në rrjetet sociale, ku publikoi foto nga takimi me krerët e “opozitës së re” të vendit, Gonzato theksoi rëndësinë e pluralizmit politik si bazë për një demokraci funksionale.

19:45 1 h më parë09.04.2026.

Autori
BOTË
Iranianët mbushin sheshet për 40-ditëshin e Khameneit, parada edhe si “fitore” ndaj Amerikës
Lindja e Mesme

Iranianët mbushin sheshet për 40-ditëshin e Khameneit, parada edhe si “fitore” ndaj Amerikës

Mijëra iranianë u mblodhën në rrugët e Teheranit dhe qytetet e tjera të vendit për të përkujtuar vdekjen e ish-udhëheqësit suprem Ali Khamenei ndërsa armëpushimi ka dhënë sinjalet e para të krisjes.

21:53 38 min më parë09.04.2026.

Autori
Amerika

Për ngjarjen autoritetet kanë arrestuar 29-vjeçarin Chamel Abdulkarim, një banor i Highland, dhe e akuzojnë atë për zjarrvënie të qëllimshme. Abdulkarim punonte për NFI Industries, e cila operon qendrën e shpërndarjes në Ontario për Kimberly-Clark.

21:11 3 min më parë09.04.2026.

Autori
Nëpër botë

Avokatja e tij deklaroi se ai nuk ishte në dijeni të vlerës reale të objekteve dhe se kishte rënë në varësi nga droga pas humbjes së punës gjatë pandemisë.

20:42 32 min më parë09.04.2026.

Autori
Amerika

Një grup i vogël demokratësh tentoi të miratonte masën, e cila do të ndalte operacionet ushtarake kundër Iranit deri në marrjen e miratimit nga Kongresi.

20:29 45 min më parë09.04.2026.

Autori
RAJON
Lavde xhihadit dhe martirizimit, arrestohen për terrorizëm dy tunizianë në Itali
RAJON

Lavde xhihadit dhe martirizimit, arrestohen për terrorizëm dy tunizianë në Itali

Gjatë kontrollit të profileve të tyre, hetuesit zbuluan përmbajtje të shumta që, sipas prokurorisë, tregojnë një nivel të lartë radikalizimi.

22:05 50 min më parë09.04.2026.

Autori
Konjufca nga Këshilli i Sigurimit i OKB, i kërkon Serbisë të njohë Kosovën
Kosovë

Konjufca nga Këshilli i Sigurimit i OKB, i kërkon Serbisë të njohë Kosovën

Konjufca theksoi se Kosova mbetet e përkushtuar për normalizimin e marrëdhënieve ndërshtetërore dhe fqinjësore, por sipas tij, pengesa kryesore në këtë proces është Beogradi zyrtar. I bëjmë thirrje Serbisë të ballafaqohet me realitetin e vet dhe ta njohë Kosovën si shtet të pavarur", tha ai.

17:54 3 h më parë09.04.2026.

Autori
Kapen 2.5 milionë euro drogë në Athinë, shqiptari tenton t'i ikë policisë me forcë
RAJON

Kapen 2.5 milionë euro drogë në Athinë, shqiptari tenton t'i ikë policisë me forcë

Në aksion u sekuestruan 26 kilogramë kokainë, më shumë se 360 kilogramë kanabis i përpunuar, karta identiteti dhe leje drejtimi të falsifikuara, si dhe mjete ifentifikimi si të policisë.

21:55 23 h më parë08.04.2026.

Autori
Gjuha shqipe mungon edhe në Kuvendin e RMV, ndërpritet seanca pas tensioneve
RAJON

Gjuha shqipe mungon edhe në Kuvendin e RMV, ndërpritet seanca pas tensioneve

Për shkak të situatës së tensionuar, nënkryetarja e komisionit, Vesna Gjorgjieva, vendosi të ndërpresë përkohësisht seancën.

17:32 1 ditë më parë08.04.2026.

Autori
SPORT
Si e ndaloi Vatikani, Fernando Alonson, të bëhej shoferi i Papës?
Formula 1

Si e ndaloi Vatikani, Fernando Alonson, të bëhej shoferi i Papës?

Piloti spanjoll i Formula 1, Fernando Alonso mund të kishte qenë “shoferi personal” i Papa Benediktit XVI gjatë vizitës së tij në Spanjë, në gusht të vitit 2011, por kërkesa e organizatorëve u refuzua nga Vatikani.

22:49 1 h më parë09.04.2026.

Autori
Futboll

Sipas raportimeve të mediave, interes konkret për shërbimet e tij ka shfaqur Bodø/Glimt, kampioni në fuqi i Norvegjisë.

19:03 2 h më parë09.04.2026.

Autori
Dy barazime dramatike në gjysmëfinalet e Kupës së Shqipërisë
Futboll

Dy barazime dramatike në gjysmëfinalet e Kupës së Shqipërisë

Përballja mes Dinamo City dhe Vllaznisë ishte një ndeshje plot tension dhe episode dramatike.

20:27 1 ditë më parë08.04.2026.

Autori
Botërori 2027 për vajza, trajneri Grima: Uellsi, kundërshtar i vështirë
Kombëtarja

Botërori 2027 për vajza, trajneri Grima: Uellsi, kundërshtar i vështirë

Vajzat kuqezi përballë një prej kundërshtareve më të forta të grupit, ndeshja e parë do të luhet në Wrexham më 14 prill në ora 20:15.

14:41 1 ditë më parë08.04.2026.

Autori
KULTURË
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 4 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 11 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 19 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 25 ditë më parë15.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
I mbijetoi një atentati dhe një aksidenti, shtrohet në spital “Perandori” i muzikës turke
SHOWBIZ

I mbijetoi një atentati dhe një aksidenti, shtrohet në spital “Perandori” i muzikës turke

Mjeku kryesor deklaroi se këngëtari është i vetëdijshëm dhe se funksionet e zemrës dhe mushkërive janë normale.

22:34 1 h më parë09.04.2026.

Autori
Mia Khalifa në lot pas sulmeve në Liban, akuzon SHBA dhe Izraelin si terroriste
SHOWBIZ

Mia Khalifa në lot pas sulmeve në Liban, akuzon SHBA dhe Izraelin si terroriste

33-vjeçarja libanezo-amerikane nuk lë pa kritikuar as Shtetet e Bashkuara, duke i cilësuar si fashiste dhe terroriste së bashku me Izraelin, për shkak të numrit të lartë të civilëve të vrarë në Liban gjatë sulmeve ajrore të 24 orëve të fundit.

18:22 2 h më parë09.04.2026.

Autori
Misteri i vdekjes së Kurt Cobain, ish-detektivi hedh dyshime mbi versionin zyrtar
SHOWBIZ

Misteri i vdekjes së Kurt Cobain, ish-detektivi hedh dyshime mbi versionin zyrtar

Misteri i vdekjes së legjendës së muzikës rock, Kurt Cobain, është rikthyer sërish në qendër të vëmendjes, pas pretendimeve të reja që sfidojnë versionin zyrtar të vetëvrasjes.

15:30 5 h më parë09.04.2026.

Autori
Ndërron jetë në moshën 35-vjeçare aktori dhe shkrimtari irlandez, ka luajtur në Game of Thrones
SHOWBIZ

Ndërron jetë në moshën 35-vjeçare aktori dhe shkrimtari irlandez, ka luajtur në Game of Thrones

Edhe pse sëmundja e detyroi në karrige me rrota, ai nuk ndali kurrë të performojë, duke dhuruar interpretime të fuqishme dhe emocionuese deri në fund.

13:52 7 h më parë09.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes