TË FUNDIT
Pse duhet ta hapim gjithmonë grilën e dritares në avion gjatë uljes dhe ngritjes 22 murgj arrestohen në aeroport, kapen me 110 kilogramë kanabis 4 në spital, evakuohen me shpejtësi 230 pasagjerë nga avioni para nisjes Të shtënat me armë në Darkën e Korrespondentëve, Trump: Autori shumë problematik, i urren të krishterët Zbulim i rrallë, mbi 5 milionë bletë jetojnë nën tokë pranë varrezave në SHBA Përplasen 2 makina në Tiranë, ndërron jetë një 42-vjeçar
Pse duhet ta hapim gjithmonë grilën e dritares në avion gjatë uljes dhe ngritjes 22 murgj arrestohen në aeroport, kapen me 110 kilogramë kanabis 4 në spital, evakuohen me shpejtësi 230 pasagjerë nga avioni para nisjes Të shtënat me armë në Darkën e Korrespondentëve, Trump: Autori shumë problematik, i urren të krishterët Zbulim i rrallë, mbi 5 milionë bletë jetojnë nën tokë pranë varrezave në SHBA Përplasen 2 makina në Tiranë, ndërron jetë një 42-vjeçar
14° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
darka e korrespondenteve Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Edi Rama Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
darka e korrespondenteve Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Edi Rama Bordi i Transparencës

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Kafshët e egra

Ura 4 milionë euro për të kaluar kafshët!
LIFESTYLE

Ura 4 milionë euro për të kaluar kafshët!

Një projekt i veçantë infrastrukture në Britaninë e Madhe ka tërhequr vëmendje për shkak të qëllimit të tij të pazakontë, ndërtimin e një ure “të gjelbër” për kalimin e kafshëve të egra.

15:43 4 h më parë26.04.2026.

Autori
Të fundit
Pse duhet ta hapim gjithmonë grilën e dritares në avion gjatë uljes dhe ngritjes
LIFESTYLE

Pse duhet ta hapim gjithmonë grilën e dritares në avion gjatë uljes dhe ngritjes

Një veprim që shumë pasagjerë e bëjnë pa e menduar, si mbajtja hapur e dritares së avionit gjatë ngritjes dhe uljes, ka në fakt një rëndësi të madhe për sigurinë.

19:53 39 min më parë26.04.2026.

Autori
22 murgj arrestohen në aeroport, kapen me 110 kilogramë kanabis
Nëpër botë

Një ngjarje e pazakontë ka tronditur Sri Lankën, ku 22 murgj budistë janë arrestuar në aeroportin ndërkombëtar pranë Kolombos, pasi u kapën me një sasi të madhe droge të fshehur në bagazhe.

19:32 1 h më parë26.04.2026.

Autori
4 në spital, evakuohen me shpejtësi 230 pasagjerë nga avioni para nisjes
Nëpër botë

Një situatë alarmi është regjistruar në aeroportin e Delhit, ku mbi 230 persona janë detyruar të evakuohen nga një avion i kompanisë Swiss Air pas një problemi teknik gjatë ngritjes.

19:10 1 h më parë26.04.2026.

Autori
Të shtënat me armë në Darkën e Korrespondentëve, Trump: Autori shumë problematik, i urren të krishterët
Nëpër botë

Të shtënat me armë në Darkën e Korrespondentëve, Trump: Autori shumë problematik, i urren të krishterët

Presidenti amerikan Donald Trump reagoi pas ngjarjes së rëndë me armë zjarri gjatë mbrëmjes së gazetarëve të Shtëpisë së Bardhë në hotelin “Hilton” në Uashington, duke vlerësuar ndërhyrjen e shpejtë të shërbimeve të sigurisë.

18:47 1 h më parë26.04.2026.

Autori
Zbulim i rrallë, mbi 5 milionë bletë jetojnë nën tokë pranë varrezave në SHBA
LIFESTYLE

Një fenomen i pazakontë ka tërhequr vëmendjen e shkencëtarëve në Shtetet e Bashkuara, ku miliona bletë dalin çdo pranverë nga toka e një varreze, duke krijuar një nga kolonitë më të mëdha të njohura në botë.

18:21 2 h më parë26.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
“Moda” e seancave gjyqësore live, edhe Ilir Meta e kërkon në GJKKO
Kronikë

“Moda” e seancave gjyqësore live, edhe Ilir Meta e kërkon në GJKKO

Nuk është hera e parë që kërkohet transmetim i drejtpërdrejtë i seancave gjyqësore në procese të profilit të lartë, një kërkesë e ngjashme është bërë më herët edhe nga kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj.

11:21 1 ditë më parë25.04.2026.

Autori
Arma “sekrete” e SHBA që “fik” ushtrinë armike
Amerika

Arma “sekrete” e SHBA që “fik” ushtrinë armike

Zhvillimet e fundit në teknologjinë ushtarake po ndryshojnë mënyrën se si përballen kërcënimet ajrore, ndërsa Shtetet e Bashkuara po testojnë një sistem të ri të quajtur “Leónidas”, i cili përdor impulsi elektromagnetike për të neutralizuar dronët.

08:09 1 ditë më parë25.04.2026.

Autori
Bujqësia në Shqipëri, Rama me fermerët në Dibër: Kooperativa në stilin e BE-së
Sociale

Bujqësia në Shqipëri, Rama me fermerët në Dibër: Kooperativa në stilin e BE-së

Ideja është që fermerët të ruajnë prodhimin individual, por të bashkohen në fazat e rëndësishme si blerja e inputeve, përpunimi, ambalazhimi dhe shitja, duke ulur kostot dhe rritur fuqinë në treg.

11:48 1 ditë më parë25.04.2026.

Autori
LIFESTYLE

Një veprim që shumë pasagjerë e bëjnë pa e menduar, si mbajtja hapur e dritares së avionit gjatë ngritjes dhe uljes, ka në fakt një rëndësi të madhe për sigurinë.

19:53 39 min më parë26.04.2026.

Autori
LIFESTYLE

Një fenomen i pazakontë ka tërhequr vëmendjen e shkencëtarëve në Shtetet e Bashkuara, ku miliona bletë dalin çdo pranverë nga toka e një varreze, duke krijuar një nga kolonitë më të mëdha të njohura në botë.

18:21 2 h më parë26.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Përplasen 2 makina në Tiranë, ndërron jetë një 42-vjeçar
Kronikë

Përplasen 2 makina në Tiranë, ndërron jetë një 42-vjeçar

Një aksident i rëndë rrugor me pasojë vdekjen është regjistruar pasditen e sotme në Tiranë, në zonën e njohur si Ura e Çerkezës.

17:56 2 h më parë26.04.2026.

Autori
Si ndodhi atentati në Lezhë dhe kush ishin viktimat
Kronikë

Si ndodhi atentati në Lezhë dhe kush ishin viktimat

Një atentat i mirëorganizuar me armë zjarri ka tronditur pasditen e kësaj të diel zonën e Balldrenit në Lezhë, ku një çift bashkëshortësh u ekzekutua brenda automjetit të tyre.

16:24 4 h më parë26.04.2026.

Autori
Breshëri plumbash në Lezhë, ekzekutohen brenda “Audi Q7” një burrë dhe një grua
Kronikë

Breshëri plumbash në Lezhë, ekzekutohen brenda “Audi Q7” një burrë dhe një grua

Një atentat me armë zjarri ka tronditur zonën e Balldrenit në Lezhë, ku dy persona kanë humbur jetën brenda një automjeti luksoz.

15:18 5 h më parë26.04.2026.

Autori
Begaj për sulmin në Darkën e Trump: Mosmarrëveshjet zgjidhen me dialog, jo forcë
Aktualitet

Begaj për sulmin në Darkën e Trump: Mosmarrëveshjet zgjidhen me dialog, jo forcë

Edhe presidenti Bajram Begaj ka dënuar sulmin e armatosur në Darkën e Korrespondentëve të organizuar nga Shtëpia e Bardhë. Ai thotë se në demokraci mosmarrëveshjet zgjidhen me dialog dhe jo forcë.

14:52 5 h më parë26.04.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Një ngjarje e pazakontë ka tronditur Sri Lankën, ku 22 murgj budistë janë arrestuar në aeroportin ndërkombëtar pranë Kolombos, pasi u kapën me një sasi të madhe droge të fshehur në bagazhe.

19:32 1 h më parë26.04.2026.

Autori
Nëpër botë

Një situatë alarmi është regjistruar në aeroportin e Delhit, ku mbi 230 persona janë detyruar të evakuohen nga një avion i kompanisë Swiss Air pas një problemi teknik gjatë ngritjes.

19:10 1 h më parë26.04.2026.

Autori
Nëpër botë

Presidenti amerikan Donald Trump reagoi pas ngjarjes së rëndë me armë zjarri gjatë mbrëmjes së gazetarëve të Shtëpisë së Bardhë në hotelin “Hilton” në Uashington, duke vlerësuar ndërhyrjen e shpejtë të shërbimeve të sigurisë.

18:47 1 h më parë26.04.2026.

Autori
Pas ngjarjes në Darkën e Korrespondentëve, çfarë do të ndodhë me vizitën e Mbetit Charles në SHBA?
Nëpër botë

Pas ngjarjes në Darkën e Korrespondentëve, çfarë do të ndodhë me vizitën e Mbetit Charles në SHBA?

Pallati i Buckinghamit tha se do të zhvillojë "disa diskutime" me homologët e tij amerikanë sot për të përcaktuar nëse të shtënat në Uashington do të ndikojnë në planifikimin e vizitës së ardhshme shtetërore të Mbretit.

14:38 5 h më parë26.04.2026.

Autori
RAJON
Tjetër tërmet në Kretë, lëkundja e dytë brenda pak ditësh
RAJON

Tjetër tërmet në Kretë, lëkundja e dytë brenda pak ditësh

Ishulli grek i Kretës është goditur mëngjesin e sotëm nga një tjetër lëkundje e fortë sizmike duke shkaktuar panik te banorët.

19:23 1 ditë më parë25.04.2026.

Autori
Zgjedhja e presidentit, Kurti sfidon opozitën: Sillni tre emra; rikthehet në skenë Vjosa Osmani
Kosovë

Zgjedhja e presidentit, Kurti sfidon opozitën: Sillni tre emra; rikthehet në skenë Vjosa Osmani

Vetëvendosje fton PDK-në dhe LDK-në që së bashku të propozojnë tre emra për president në Kosovë.

16:45 1 ditë më parë25.04.2026.

Autori
Ngërçi presidencial, Kurti flet për negociatat me partitë e tjera: Refuzuan bashkëqeverisjen
Kosovë

Ngërçi presidencial, Kurti flet për negociatat me partitë e tjera: Refuzuan bashkëqeverisjen

Gjatë deklaratës, kryeministri ka përmendur edhe disa propozime që, sipas tij, i janë bërë partive opozitare për të zhbllokuar situatën politike.

22:12 1 ditë më parë24.04.2026.

Autori
Kuvendi i Kosovës ratifikon anëtarësimin në Bordin e Paqes
Kosovë

Kuvendi i Kosovës ratifikon anëtarësimin në Bordin e Paqes

Kuvendi i Kosovës miratoi me shumicë votash marrëveshjen për anëtarësimin e vendit në Bordin e Paqes.

18:46 2 ditë më parë24.04.2026.

Autori
SPORT
Abakarov i sjell medaljen e argjendtë Shqipërisë në Europianin e Mundjes
Shumësportësh

Abakarov i sjell medaljen e argjendtë Shqipërisë në Europianin e Mundjes

Shqipëria ngjitet sërish në podiumin europian të mundjes falë paraqitjes së Zelimkhan Abakarov, i cili siguroi medaljen e argjendtë në Kampionatin Europian që po zhvillohet në kryeqytet.

17:39 2 h më parë26.04.2026.

Autori
Skënder Nuraj, një tjetër shqiptar tek Bayern, mund të debutojë me gjgantin gjerman
Futboll

Skënder Nuraj, një tjetër shqiptar tek Bayern, mund të debutojë me gjgantin gjerman

Skënder Nuraj është në tjetër futbollist me prejardhje shqiptare që stërvitet me Bajernin. Vincent Kompany e mori në stërvitje dhe ka gjasa që të debutojë me gjigantin gjerman.

13:59 6 h më parë26.04.2026.

Autori
VIDEO- Goli spektakolar i Uzunit që i dha fitoren Austin ndaj Dynamo
Futboll

VIDEO- Goli spektakolar i Uzunit që i dha fitoren Austin ndaj Dynamo

Myrto Uzuni ka shkëlqyer sërish në ndeshjen e Austin ndaj Huston Dynamo me një gol që i dha fitoren 2 me 0 skuadrës së tij.

09:23 11 h më parë26.04.2026.

Autori
Akuza e prokurorëve: Rocchi caktonte arbitrat “e preferuar” të Interit, i bënte presion VAR-it
Futboll

Akuza e prokurorëve: Rocchi caktonte arbitrat “e preferuar” të Interit, i bënte presion VAR-it

Përcaktuesi i gjyqtarëve Gianluca Rocchi është gjendur në qendër të një hetimi nga Prokuroria e Milanos, me akuza të përcaktuara mirë dhe specifike që e implikojnë atë në krimin e mashtrimit sportiv.

09:02 11 h më parë26.04.2026.

Autori
KULTURË
Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit
KULTURË

Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit

Edhe pse misteri kryesor është zgjidhur, mbeten pyetje mbi mënyrën se si kjo pjesë u shkëput.

21:59 2 ditë më parë23.04.2026.

Autori
Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?
KULTURË

Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?

Si rezultat, Evropa Lindore po kthehet nga një alternativë ekonomike në një nga destinacionet kryesore të turizmit evropian.

20:02 3 ditë më parë23.04.2026.

Autori
'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'
KULTURË

'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'

Anëtarët e një prej grupeve më me ndikim të Sudanit, Aswat Almadina, janë të shpërndarë në të gjithë botën, duke shpresuar se muzika e tyre do të jetë një frymëzim për paqen në një komb të shkatërruar nga lufta.

22:57 6 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar
KULTURË

Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja publikoi në rrjetet sociale pamje nga ndërhyrjet e realizuara në fasadën e Muzeut Historik Kombëtar dhe rezultatin përfundimtar. Muzeu Historik Kombëtar u mbyll për publikun më 15 mars 2024 dhe pritet të qëndrojë i mbyllur për katër vite.

10:02 8 ditë më parë18.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare
SHOWBIZ

Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare

Aktori dhe producenti amerikan Patrick Muldoon, i njohur për rolet e tij në telenovelën e famshme Days of Our Lives dhe filmin Starship Troopers, ka vdekur në moshën 57 vjeç.

13:27 5 ditë më parë21.04.2026.

Autori
Shuhet legjenda e “The Osmonds”
SHOWBIZ

Shuhet legjenda e “The Osmonds”

Bota e muzikës është në zi pas ndarjes nga jeta të Alan Osmond, një prej figurave kyçe të grupit të famshëm “The Osmonds”, i cili ka ndërruar jetë në moshën 76-vjeçare.

11:30 5 ditë më parë21.04.2026.

Autori
“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën
SHOWBIZ

“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën

Aktualisht 43 vjeçe, ajo po përgatitet për një vit të ngjeshur artistik, pasi pritet të marrë pjesë në 5 projekte filmike.

20:59 5 ditë më parë20.04.2026.

Autori
Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale
SHOWBIZ

Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale

Filmi “As Deep as the Grave” sjell në ekran aktorin e njohur amerikan Val Kilmer, i cili ndërroi jetë në vitin 2025, në moshën 65-vjeçare.

12:02 7 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes