TË FUNDIT
Aksident në Rrugën e Arbrit, një i plagosur rëndë Turqia i dhuron Shqipërisë një avion qeveritar Airbus VIP me vlerë 11.9 milionë dollarë Mesha e Krishtlindjes, Papa Leoni kërkon paqe në Gaza përmes vargjeve të poetit izraelit U përplas 2 ditë më parë teksa udhëtonte me biçikletë, ndërron jetë i moshuari Fluks aplikimesh për mjete identifikimi gjatë festave, IdentiTek mban hapur zyrat edhe të premten Plagosje me thikë në Tiranë, arrestohet një 33-vjeçar në Tiranë pas konfliktit
Aksident në Rrugën e Arbrit, një i plagosur rëndë Turqia i dhuron Shqipërisë një avion qeveritar Airbus VIP me vlerë 11.9 milionë dollarë Mesha e Krishtlindjes, Papa Leoni kërkon paqe në Gaza përmes vargjeve të poetit izraelit U përplas 2 ditë më parë teksa udhëtonte me biçikletë, ndërron jetë i moshuari Fluks aplikimesh për mjete identifikimi gjatë festave, IdentiTek mban hapur zyrat edhe të premten Plagosje me thikë në Tiranë, arrestohet një 33-vjeçar në Tiranë pas konfliktit
14° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta ne Ukrainë Krishtlindja Papa Leoni XIV Donald Trump
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Kavaje

Plagosje në Kavajë, sulmohet pronari i një agjencie udhëtimesh
Kronikë

Plagosje në Kavajë, sulmohet pronari i një agjencie udhëtimesh

Një biznesmen është plagosur me thikë në Kavajë në rrethana ende të paqarta. Policia ka nisur hetimet për zbardhjen e ngjarjes.

11:08 3 h më parë25.12.2025.

Autori
Të fundit
Aksident në Rrugën e Arbrit, një i plagosur rëndë
Kronikë

Dy makina janë përplasur ballë për ballë në Rrugën e Arbrit, në vendin e quajtur "Ura e Vocit" dhe njëri prej drejtuesve ka mbetur i plagosur rëndë.

14:14 35 min më parë25.12.2025.

Autori
Mesha e Krishtlindjes, Papa Leoni kërkon paqe në Gaza përmes vargjeve të poetit izraelit
Europa

Mesha e Krishtlindjes, Papa Leoni kërkon paqe në Gaza përmes vargjeve të poetit izraelit

Papa Leoni XIV përdori mesazhin e tij të Krishtlindjeve, "Urbi et Orbi" për të bërë thirrje që armët të ulen dhe paqja të rivendoset përmes dialogut në Gaza dhe Ukrainë.

13:21 1 h më parë25.12.2025.

Autori
Turqia i dhuron Shqipërisë një avion qeveritar Airbus VIP me vlerë 11.9 milionë dollarë
Aktualitet

Turqia i dhuron Shqipërisë një avion qeveritar Airbus VIP me vlerë 11.9 milionë dollarë

Gjigandi “Turkish Airlines”, do t'i transferojë qeverisë shqiptare pronësinë e një avioni Airbus A319 115J, i konfiguruar nga qeveria në Ankara, me vlerë 11.9 milionë dollar, sipas një marrëveshjeje dypalëshe granti.

13:54 55 min më parë25.12.2025.

Autori
U përplas 2 ditë më parë teksa udhëtonte me biçikletë, ndërron jetë i moshuari
Kronikë

Ka ndërruar jetë në spitalin e Korçës, i moshuari që u aksidentua dy ditë më parë në zonën e Sovjanit.

13:06 1 h më parë25.12.2025.

Autori
Fluks aplikimesh për mjete identifikimi gjatë festave, IdentiTek mban hapur zyrat edhe të premten
Aktualitet

Fluks aplikimesh për mjete identifikimi gjatë festave, IdentiTek mban hapur zyrat edhe të premten

IdentiTek njofton se ditën e premte, zyrat e aplikimit për dokumente identifikimi do të jenë të hapura dhe në shërbim të qytetarëve nga ora 09:00 deri në 12:00, në 12 qarqet e vendit.

13:03 1 h më parë25.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
Molotovi në protestën e PD, lihen të lirë katër protestuesit e arrestuar
Kronikë

Molotovi në protestën e PD, lihen të lirë katër protestuesit e arrestuar

Katër protestues të Partisë Demokratike, të arrestuar gjatë protestës në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” në kryeqytet janë lënë të lirë, por me detyrimin për t'u paraqitur para autoriteteve.

13:41 1 ditë më parë24.12.2025.

Autori
“Volën” 442 mijë euro nga taksat e parkimit, Prokuroria çon në gjyq dy drejtoreshat e Bashkisë Fier
Kronikë

“Volën” 442 mijë euro nga taksat e parkimit, Prokuroria çon në gjyq dy drejtoreshat e Bashkisë Fier

Prokuroria ka përfunduar hetimet dhe ka dërguar për gjykim dy zyrtarë të bashkisë Fier dhe një drejtor të Tatimeve për rajonin jugor të vendit, lidhur me mosarkëtimin e rreth 442 mijë eurove nga taksat e parkimit në këtë qytet.

14:03 1 ditë më parë24.12.2025.

Autori
“Lufta” për hapësirën, Rusia zbulon planin për ndërtimin e centralit bërthamor në Hënë
Europa

“Lufta” për hapësirën, Rusia zbulon planin për ndërtimin e centralit bërthamor në Hënë

Rusia planifikon të ndërtojë një central bërthamor në Hënë brenda dekadës së ardhshme për të furnizuar me energji programin e saj hapësinor hënor dhe një stacion të përbashkët kërkimor ruso-kinez, ndërsa fuqitë e mëdha nxitojnë të eksplorojnë satelitin e vetëm natyror të Tokës.

14:15 1 ditë më parë24.12.2025.

Autori
Studimi: 65% e fëmijëve që nisin shkollën fillore sot, do të punojnë në profesione që ende nuk janë shpikur
LIFESTYLE

Studimi: 65% e fëmijëve që nisin shkollën fillore sot, do të punojnë në profesione që ende nuk janë shpikur

65 % e fëmijëve që fillojnë shkollën fillore sot do të punojnë në profesione që as nuk janë shpikur, kur të arrijnë moshën për punësim, sipas përfundimeve të arritura nga një studim i Ditës Botërore të së Ardhmes 2025, një iniciativë ndërkombëtare nën kujdesin e UNESCO-s.

14:26 1 ditë më parë24.12.2025.

Autori
Imuniteti i Ballukut, PD kërkon mbledhjen e Këshillit të Mandateve të premten
Politikë

Imuniteti i Ballukut, PD kërkon mbledhjen e Këshillit të Mandateve të premten

Anëtarët e Partisë Demokratike në Këshillin e Mandateve i kanë kërkuar Kryetarit të Kuvendit, Niko Peleshi, thirrjen e mbledhjes së këshillit për çështjen "Balluku" këtë të premte, në orën 11:00.

14:48 1 ditë më parë24.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Dy makina janë përplasur ballë për ballë në Rrugën e Arbrit, në vendin e quajtur "Ura e Vocit" dhe njëri prej drejtuesve ka mbetur i plagosur rëndë.

14:14 35 min më parë25.12.2025.

Autori
Aktualitet

Gjigandi “Turkish Airlines”, do t'i transferojë qeverisë shqiptare pronësinë e një avioni Airbus A319 115J, i konfiguruar nga qeveria në Ankara, me vlerë 11.9 milionë dollar, sipas një marrëveshjeje dypalëshe granti.

13:54 55 min më parë25.12.2025.

Autori
Kronikë

Ka ndërruar jetë në spitalin e Korçës, i moshuari që u aksidentua dy ditë më parë në zonën e Sovjanit.

13:06 1 h më parë25.12.2025.

Autori
Aktualitet

IdentiTek njofton se ditën e premte, zyrat e aplikimit për dokumente identifikimi do të jenë të hapura dhe në shërbim të qytetarëve nga ora 09:00 deri në 12:00, në 12 qarqet e vendit.

13:03 1 h më parë25.12.2025.

Autori
BOTË
Europa

Papa Leoni XIV përdori mesazhin e tij të Krishtlindjeve, "Urbi et Orbi" për të bërë thirrje që armët të ulen dhe paqja të rivendoset përmes dialogut në Gaza dhe Ukrainë.

13:21 1 h më parë25.12.2025.

Autori
Turqia shkatërron celulën e ISIS, po përgatiste sulme për festa
Nëpër botë

Turqia shkatërron celulën e ISIS, po përgatiste sulme për festa

Policia turke ka vënë në pranga 115 persona të cilët dyshohet se kishin lidhje me ISIS dhe po përgatiteshin për sulme ndaj jomyslimanëve gjatë festave të fundvitit.

11:44 3 h më parë25.12.2025.

Autori
Kapet 70 milionë euro drogë në Itali, 435 kg kokainë ishin fshehur në qese me kikirikë
Europa

Kapet 70 milionë euro drogë në Itali, 435 kg kokainë ishin fshehur në qese me kikirikë

Rreth 70 milionë euro kokainë është sekuestruar nga Guardia di Finanza italiane në një port në Reggio Calabria. Ngarkesa rekord prej 435 kilogramësh ishte fshehur në qese me kikirikë, që ishin nisur nga Amerika Latine për në Europën lindore.

10:34 4 h më parë25.12.2025.

Autori
Nga burgu në liri me një klikim, hakerat lirojnë “shokët” në Brazil
Nëpër botë

Nga burgu në liri me një klikim, hakerat lirojnë “shokët” në Brazil

Hakerët depërtojnë në sistemin e drejtësisë braziliane, lirohen të 5 burgosur me urdhra të rremë

10:12 4 h më parë25.12.2025.

Autori
RAJON
Shpërthim për Krishtlindje në Selanik, sulmohet dega e një banke
RAJON

Shpërthim për Krishtlindje në Selanik, sulmohet dega e një banke

Një shpërthim i fuqishëm është regjistruar në orët e para të mëngjesit në Selanik. Sipas raportimeve lënda shpërthyese ishte vendosur në zyrat e një banke.

11:33 3 h më parë25.12.2025.

Autori
Vuçiç i shqetësuar për armatosjen e Shqipërisë dhe Kosovës: Pse po e bën Amerika këtë gjë?
RAJON

Vuçiç i shqetësuar për armatosjen e Shqipërisë dhe Kosovës: Pse po e bën Amerika këtë gjë?

Një ditë pasi Shqipëria mori ngarkesën e parë me raketa “Javelin” nga SHBA dhe ministri i Mbrojtjes Pirro Vengu njoftoi se edhe Kosova do të pajiset me to së shpejti, nga Beogradi, Presidenti serb Aleksandër Vuçiç ka ngritur shqetësimin se fqinjët e Serbisë në rajon po armatosen nga Amerika.

10:18 4 h më parë25.12.2025.

Autori
Kurti për AFP: Kosova dhe Serbia duhet të normalizojnë marrëdhëniet
Kosovë

Kurti për AFP: Kosova dhe Serbia duhet të normalizojnë marrëdhëniet

Kryeministri Albin Kurti deklaroi se Kosova dhe Serbia duhet t’i normalizojnë marrëdhëniet mes tyre, por theksoi se ky proces është tejet i vështirë, duke pasur parasysh qasjen e Beogradit.

09:32 5 h më parë25.12.2025.

Autori
Tmerr në Selanik, 13-vjeçarja përdhunohet në grup nga 6 djem, mes tyre 3 shqiptarë
RAJON

Tmerr në Selanik, 13-vjeçarja përdhunohet në grup nga 6 djem, mes tyre 3 shqiptarë

Tre të mitur shqiptarë janë përfshirë në një ngjarje të rëndë në Selanik. Mediat greke raportojnë se së bashku me 3 bashkëmoshatarë grekë, ata kanë përdhunuar në grup një 13-vjeçare me origjinë nga Filipinet dhe aktin e kanë filmuar me telefon, e më pas videot i kanë publikuar në rrjetet sociale.

09:19 1 ditë më parë24.12.2025.

Autori
SPORT
Goli i parë i Armando Brojës, te Burnley ringjallen shpresat për mbijetesë
Futboll

Goli i parë i Armando Brojës, te Burnley ringjallen shpresat për mbijetesë

“Padyshim ishte një ndjesi fantastike për mua, Premier League është kampionati më i mirë dhe padyshim që të gjithë duam të jemi pjesë e tij”.

22:32 16 h më parë24.12.2025.

Autori
Asani, gol spektakolar në Championsin aziatik
Futboll

Asani, gol spektakolar në Championsin aziatik

Esteghal ka hedhur një hap të sigurt drejt fazës tjetër të Championsit Aziatik 2, pasi ka triumfuar bindshëm 0-3 ndaj Al Muharraq, me sulmuesin e Kombëtares shqiptare, Jasir Asani, që u bë protagonist me një gol spektakolar.

22:00 16 h më parë24.12.2025.

Autori
Elbasani-Tirana, bazazim mes polemikave, Vllaznia mposht Flamurtarin
Futboll

Elbasani-Tirana, bazazim mes polemikave, Vllaznia mposht Flamurtarin

Java e 18-të e Kategorisë Superiore dhuroi emocione të forta, polemika dhe gola, me dy ndeshjet e fundit Elbasani-Tirana dhe Vllaznia-Flamurtari.

18:39 20 h më parë24.12.2025.

Autori
Franca “prenoton” Zinedine Zidane për stolin e përfaqësueses
Futboll

Franca “prenoton” Zinedine Zidane për stolin e përfaqësueses

Ish-legjenda e “gjelave”, që ka shkëlqyer në krye të Real Madrid, ka marrëveshje për të marrë drejtimin e ekipit pas Botërorit 2026.

16:59 21 h më parë24.12.2025.

Autori
KULTURË
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 2 ditë më parë22.12.2025.

Autori
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 15 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 18 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 19 ditë më parë06.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Komentoi dekolten e hapur të aktores, përdoruesit e “X” shpërthejnë ndaj pronarit Elon Musk
SHOWBIZ

Komentoi dekolten e hapur të aktores, përdoruesit e “X” shpërthejnë ndaj pronarit Elon Musk

Postimi i CEO-s së platformës "X", Elon Musk ku komentonte me ironi dekolten e hapur të aktores Sydney Sweeney shkaktoi pakënaqësi të fortë, me shumë përdorues që e përshkruan atë si të papërshtatshëm dhe joelegant.

23:05 6 ditë më parë18.12.2025.

Autori
Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale
SHOWBIZ

Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale

Një personazh i njohur i rrjeteve sociale në Shqipëri është plagosur mbrëmjen e së hënës në Durrës, pas një konflikti që dyshohet të ketë lidhje me aktivitetin e tij në platformën TikTok.

11:33 9 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen
SHOWBIZ

Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen

Donald Trump Jr., djali i madh i presidentit amerikan Donald Trump, është fejuar me Bettina Anderson pas një viti lidhjeje.

11:12 9 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë
SHOWBIZ

Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë

Hollywood-i është tronditur nga lajmi se regjisori legjendar Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij, Michele Reiner, janë gjetur të pajetë në banesën e tyre në Los Anxhelos, ndërsa autoritetet amerikane kanë nisur hetimet.

08:37 10 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes