TË FUNDIT
“Do e mbrojmë atdheun deri në pikën e fundit të gjakut”, Kuba i përgjigjet Donald Trump Protestat e dhunshme, Ministria e Jashtme del me njoftim për shqiptarët që ndodhen në Iran Trump i ble këpucë të reja JD Vance e Marco Rubios dhe i urdhëron t’i veshin… por bën një gabim Inteligjenca ukrainase: Lideri çeçen probleme të rënda me veshkat, familja mblidhet në spital Luani dhe dielli si "armë" në duart e protestuesve… pse flamuri i vjetër i Iranit u bë simbol i protestës? Brajan Gruda dhuron show në Manchester, gol dhe asist kundër United
“Do e mbrojmë atdheun deri në pikën e fundit të gjakut”, Kuba i përgjigjet Donald Trump Protestat e dhunshme, Ministria e Jashtme del me njoftim për shqiptarët që ndodhen në Iran Trump i ble këpucë të reja JD Vance e Marco Rubios dhe i urdhëron t’i veshin… por bën një gabim Inteligjenca ukrainase: Lideri çeçen probleme të rënda me veshkat, familja mblidhet në spital Luani dhe dielli si "armë" në duart e protestuesve… pse flamuri i vjetër i Iranit u bë simbol i protestës? Brajan Gruda dhuron show në Manchester, gol dhe asist kundër United
-1° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Moti i Keq Protesta në Iran Tensionet SHBA-Venezuelë Donald Trump
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Alpe

Megatuneli që do të kalojë nëpër Europë dhe do të jetë më i gjati në botë
TEKNOLOGJI

Megatuneli që do të kalojë nëpër Europë dhe do të jetë më i gjati në botë

Europa po bën një hap të rëndësishëm në zhvillimin e transportit hekurudhor me projektin monumental TBB, tunelin e Breneros, që do të lidhë Alpet e Jugut të Italisë me Tirolin në Austri.

12:17 9 ditë më parë02.01.2026.

Autori
Të fundit
“Do e mbrojmë atdheun deri në pikën e fundit të gjakut”, Kuba i përgjigjet Donald Trump
Nëpër botë

“Do e mbrojmë atdheun deri në pikën e fundit të gjakut”, Kuba i përgjigjet Donald Trump

"Kuba është një komb i lirë, i pavarur dhe sovran, askush nuk na dikton se çfarë do të bëjmë". Kështu ju përgjigj SHBA-ve, Presidenti Miguel Diaz-Canel nga Havana, pasi Donald Trump i bëri thirrje Havanës zyrtare për një marrëveshje me Uashingtonin "para se të jetë tepër vonë".

21:47 38 min më parë11.01.2026.

Autori
Protestat e dhunshme, Ministria e Jashtme del me njoftim për shqiptarët që ndodhen në Iran
Aktualitet

Protestat e dhunshme, Ministria e Jashtme del me njoftim për shqiptarët që ndodhen në Iran

Në kulmin e protestave kundër regjimit të Ajatollahut në Iran, Ministria e Jashtme e Shqipërisë ka dalë me një njoftim, ku i bëhet thirrje shtetasve shqiptarë që ndodhen në këtë vend që të tregojnë kujdes.

21:15 1 h më parë11.01.2026.

Autori
Trump i ble këpucë të reja JD Vance e Marco Rubios dhe i urdhëron t’i veshin… por bën një gabim
Amerika

Trump i ble këpucë të reja JD Vance e Marco Rubios dhe i urdhëron t’i veshin… por bën një gabim

Zëvendëspresidenti JD Vance dhe Sekretari i Shtetit Marco Rubio u mburrën së fundmi se Trump u bleu nga katër palë këpucë secilit, sepse mendonte se këpucët e tyre ishin të vjetra.

20:42 1 h më parë11.01.2026.

Autori
Inteligjenca ukrainase: Lideri çeçen probleme të rënda me veshkat, familja mblidhet në spital
Nëpër botë

Inteligjenca ukrainase: Lideri çeçen probleme të rënda me veshkat, familja mblidhet në spital

Gjendja shëndetësore e udhëheqësit të Republikës Çeçene, Ramzan Kadyrov, dyshohet se është përkeqësuar.

20:16 2 h më parë11.01.2026.

Autori
Luani dhe dielli si "armë" në duart e protestuesve… pse flamuri i vjetër i Iranit u bë simbol i protestës?
Lindja e Mesme

Luani dhe dielli si "armë" në duart e protestuesve… pse flamuri i vjetër i Iranit u bë simbol i protestës?

Flamuri i vjetër është bërë një simbol i identitetit anti-regjim. Për këtë arsye dallimi midis dy flamujve nuk është grafik, por politik dhe ideologjik, pasi njëri flet për Iranin si një komb me një histori, ndërsa tjetri për Iranin si një revolucion me një mision.

19:49 2 h më parë11.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Borë deri 40 cm, akse të bllokuara dhe mungesë energjie në Dibër
Aktualitet

Borë deri 40 cm, akse të bllokuara dhe mungesë energjie në Dibër

Reshjet e borës kanë shkaktuar probleme në Dibër. Raportohen rrugë të bllokuara dhe mungesë energjie në disa zona.

09:31 12 h më parë11.01.2026.

Autori
Dëmshpërblimi për përmbytjet, Edi Rama: Ministria e Financave e ka gati planin
Politikë

Dëmshpërblimi për përmbytjet, Edi Rama: Ministria e Financave e ka gati planin

Në podcastin e fundjavës, kryeministri Rama deklaroi se Ministria e Financave e ka gati planin për dëmshpërblimin e personave të prekur nga përmbytjet e ditëve të fundit, i cili do të vihet në zbatim sapo të përfundojë procesi i verifikimeve në terren.

09:56 12 h më parë11.01.2026.

Autori
Panik në Itali, përfshihet nga flakët qiellgërvishtësja, qindra të evakuuar
Europa

Panik në Itali, përfshihet nga flakët qiellgërvishtësja, qindra të evakuuar

Qindra persona janë evakuuar në orët e para të mëngjesit nga një ndërtesë në Ferrara e cila u përfshi nga flakët për motive ende të paqarta. Fatmirësisht nuk raportohet për të lënduar.

10:16 12 h më parë11.01.2026.

Autori
Moti i keq paralizon Serbinë, mijëra njerëz pa energji, gjendje emergjence në 11 komuna
RAJON

Moti i keq paralizon Serbinë, mijëra njerëz pa energji, gjendje emergjence në 11 komuna

Autoritetet lokale në Serbi kanë shpallur emergjencën në 11 komuna për shkak të reshjeve të dendura të borës. Zonat më të prekura janë rajoni i Zlatiborit, Moravës si edhe disa pjesë të Serbisë perëndimore, jugperëndimore dhe lindore.

10:37 11 h më parë11.01.2026.

Autori
“Nuk kemi ende drejtësi të paanshme e cilësore”, Rama: Do vijnë ekspertë francezë
Politikë

“Nuk kemi ende drejtësi të paanshme e cilësore”, Rama: Do vijnë ekspertë francezë

Kryeministri Rama deklaroi se Shqipëria duhet të adresojë problematikat në drejtësi në në harmoni të plotë me standardet dhe praktikat më të mira evropiane. Sipas Ramës, ekspertë francezë do të ndihmojnë në diskutimet për Kodin Penal.

10:58 11 h më parë11.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Në kulmin e protestave kundër regjimit të Ajatollahut në Iran, Ministria e Jashtme e Shqipërisë ka dalë me një njoftim, ku i bëhet thirrje shtetasve shqiptarë që ndodhen në këtë vend që të tregojnë kujdes.

21:15 1 h më parë11.01.2026.

Autori
Banorët e Tiranës dynden drejt borës, trafik kilometrik në kthimin nga mali i Dajtit
Aktualitet

Banorët e Tiranës dynden drejt borës, trafik kilometrik në kthimin nga mali i Dajtit

Për shkak të fluksit të lartë të vizitorëve, rruga që të çon në malin e Dajtit është bllokuar thuajse plotësisht nga trafiku kilometrik.

18:06 4 h më parë11.01.2026.

Autori
Zbulohet një “shtëpi bari” në Sarandë
Kronikë

Zbulohet një “shtëpi bari” në Sarandë

Një apartament i përshtatur për kultivimin e kanabisit është zbuluar në qytetin e Sarandës.

17:29 4 h më parë11.01.2026.

Autori
Java nis me temperatura ekstreme, -10 në zonat malore
Aktualitet

Java nis me temperatura ekstreme, -10 në zonat malore

Ngricat do të nisin javën që vjen, teksa IGJEUM parashikon që të hënën temperaturat do të jenë nga -10 gradë Celcius më e ulëta në zonat malore deri në 5 gradë Celsius më e larta në vendet e ulëta dhe bregdet.

16:50 5 h më parë11.01.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

"Kuba është një komb i lirë, i pavarur dhe sovran, askush nuk na dikton se çfarë do të bëjmë". Kështu ju përgjigj SHBA-ve, Presidenti Miguel Diaz-Canel nga Havana, pasi Donald Trump i bëri thirrje Havanës zyrtare për një marrëveshje me Uashingtonin "para se të jetë tepër vonë".

21:47 38 min më parë11.01.2026.

Autori
Amerika

Zëvendëspresidenti JD Vance dhe Sekretari i Shtetit Marco Rubio u mburrën së fundmi se Trump u bleu nga katër palë këpucë secilit, sepse mendonte se këpucët e tyre ishin të vjetra.

20:42 1 h më parë11.01.2026.

Autori
Nëpër botë

Gjendja shëndetësore e udhëheqësit të Republikës Çeçene, Ramzan Kadyrov, dyshohet se është përkeqësuar.

20:16 2 h më parë11.01.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Flamuri i vjetër është bërë një simbol i identitetit anti-regjim. Për këtë arsye dallimi midis dy flamujve nuk është grafik, por politik dhe ideologjik, pasi njëri flet për Iranin si një komb me një histori, ndërsa tjetri për Iranin si një revolucion me një mision.

19:49 2 h më parë11.01.2026.

Autori
RAJON
Moti i keq, shtyhet sërish nisja e shkollës në Kosovë
Kosovë

Moti i keq, shtyhet sërish nisja e shkollës në Kosovë

Moti i keq ka përfshirë edhe Kosovën, dhe rënia drastike e temperaturave ka bërë që Agjencia e Menaxhimit Emergjent të raportojë për vërshime në disa pjesë të Kosovës, teksa shtoi se me nisjen e reshjeve të borës, zbutet rreziku nga vërshimet.

17:47 4 h më parë11.01.2026.

Autori
Moti i keq godet Kosovën, përmbytje dhe evakuime në disa komuna
Kosovë

Moti i keq godet Kosovën, përmbytje dhe evakuime në disa komuna

Agjencia e Menaxhimit Emergjent ka publikuar raportin më të fundit mbi situatën e krijuar nga reshjet atmosferike gjatë intervalit kohor 22:00 – 08:00 në Kosovë, duke paraqitur gjendjen në terren, ndërhyrjet emergjente dhe ndikimin në infrastrukturë në nivel vendi.

16:35 5 h më parë11.01.2026.

Autori
RAJON

Autoritetet lokale në Serbi kanë shpallur emergjencën në 11 komuna për shkak të reshjeve të dendura të borës. Zonat më të prekura janë rajoni i Zlatiborit, Moravës si edhe disa pjesë të Serbisë perëndimore, jugperëndimore dhe lindore.

10:37 11 h më parë11.01.2026.

Autori
Shtirej si femër në internet, arrestohet kroati që shantazhoi 13 persona
RAJON

Shtirej si femër në internet, arrestohet kroati që shantazhoi 13 persona

Një skemë mashtrimi dhe shantazhi në internet është zbuluar nga policia kroate, ku një i ri 20-vjeçar dyshohet se ka përfituar para duke u shtirur si femër dhe duke kërcënuar viktimat me publikimin e mesazheve komprometuese.

20:12 2 ditë më parë09.01.2026.

Autori
SPORT
Brajan Gruda dhuron show në Manchester, gol dhe asist kundër United
Futboll

Brajan Gruda dhuron show në Manchester, gol dhe asist kundër United

Brajan Gruda është bërë protagonist absolut në fitoren 1-2 që Brighton arriti mbrëmjen e sotme në “Old Trafford”, përballë Manchester United, në ndeshjen e vlefshme për FA CUP.

19:26 2 h më parë11.01.2026.

Autori
Vedat Muriqi ndjek Mbappe-n, shënon golin e 11-të në La Liga
Futboll

Vedat Muriqi ndjek Mbappe-n, shënon golin e 11-të në La Liga

Sulmuesi i Kosovës, Vedat Muriqi është i vetmi që ndjek Kylian Mbappe në La Liga, në garën për golashënuesin më të mirë. Ylli dardan shënoi sërish për Majorkën, duke u ngjitur në kuotën e 11 realizimeve këtë sezon.

16:18 6 h më parë11.01.2026.

Autori
Uzuni shuan zërat për pastrim parash: Kam zgjedhur të investoj në vendin tim
Futboll

Uzuni shuan zërat për pastrim parash: Kam zgjedhur të investoj në vendin tim

Myrto Uzuni nuk është futbollisti i parë që i futet botës së biznesit, por fitimet e tij nga sporti ka vendosur ti investojë. Ai ka blerë një hotel në Palasë dhe menjëherë u kryqëzua në rrjet se ishte duke bërë pastrim parash me hotelin e tij "Uzuni Hotel".

15:45 6 h më parë11.01.2026.

Autori
Lajm i keq për Kombëtaren, dëmtohet Gjimshiti, sa do të mungojë?
Kombëtarja

Lajm i keq për Kombëtaren, dëmtohet Gjimshiti, sa do të mungojë?

Kapiteni i Kombëtares Shqiptare, Berat Gjimshiti ka dalë i dëmtuar në ndeshjen e fundit që Atalanta luajti përballë Torinos. Sipas burimeve, Gjimshiti mund të qëndrojë larg fushave deri në 3 javë.

14:26 7 h më parë11.01.2026.

Autori
KULTURË
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 6 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 10 ditë më parë01.01.2026.

Autori
“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut
KULTURË

“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut

1.4 milionë euro do të investojë Ministria e Turizmit, Kulturës dhe Sportit për të rijetëzuar të paktën 7 salla kinemaje në disa qytete të vendit, në mënyrë që filmat të rikthehen pranë publikut shqiptar.

15:34 12 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 20 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel
SHOWBIZ

Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel

Një operacion i gjerë policor kundër drogës në jetën e natës së Stambollit ka çuar në arrestimin e aktorit të njohur turk Can Yaman dhe disa personazheve të tjerë publikë, duke tronditur botën e showbiz-it turk.

17:40 1 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Donacioni më i madh në histori, Bill Gates i dhuron 8 miliardë dollarë fondacionit të ish-gruas
SHOWBIZ

Donacioni më i madh në histori, Bill Gates i dhuron 8 miliardë dollarë fondacionit të ish-gruas

Shifra ishte pjesë e akordit të divorcit në vitin 2021. Melinda kishte njoftuar më parë se do të përfitojë 12,5 miliardë dollarë për aktivitetin filantropik.

10:59 1 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Ylli i filmit ikonik “I vetëm në shtëpi” akuzohet për favorizim të prostitucionit
SHOWBIZ

Ylli i filmit ikonik “I vetëm në shtëpi” akuzohet për favorizim të prostitucionit

Ngjarja ka ndodhur më 10 dhjetor në një resort në Kaliforni, dyshohet se Daniel Stern tentoi të merrte një eskortë.

09:28 1 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Rikthim i befasishëm në moshën 61-vjeçare, Rocco Siffredi sërish në setin e filmave
SHOWBIZ

Rikthim i befasishëm në moshën 61-vjeçare, Rocco Siffredi sërish në setin e filmave

Aktori i njohur i filmave për të rritur surprizon me një tjetër rikthimin, këtë herë si protagonist i një projekti digjital, që thyen rregullat tradicionale të industrisë.

21:48 2 ditë më parë09.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes