TË FUNDIT
Gjermania dërgon trupa ushtarake në Groenlandë Ambasada me 208 dhoma e Kinës tremb britanikët, një “fole” spiunazhi do ngrihet në zemër të Londrës Barazimi i tretë radhazi, tjetër hap fals i Napolit “Nuk e di si është gjallë”, sekretari Kennedy: Trump ka nivel të lartë testosteroni Tragjedia me 40 viktima, Zvicra ndalon fishekzjarrët në ambientet e mbyllura Arratisja e Ndocit, të burgosurit e rrezikshëm transferohen nga Durrësi në burgun e Fierit
Gjermania dërgon trupa ushtarake në Groenlandë Ambasada me 208 dhoma e Kinës tremb britanikët, një “fole” spiunazhi do ngrihet në zemër të Londrës Barazimi i tretë radhazi, tjetër hap fals i Napolit “Nuk e di si është gjallë”, sekretari Kennedy: Trump ka nivel të lartë testosteroni Tragjedia me 40 viktima, Zvicra ndalon fishekzjarrët në ambientet e mbyllura Arratisja e Ndocit, të burgosurit e rrezikshëm transferohen nga Durrësi në burgun e Fierit
5° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Altin Ndoci Moti i Keq Protesta në Iran Tensionet SHBA-Venezuelë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Barra

DASH pezullon përpunimin e vizave për 75 vende, mes tyre Shqipëria dhe Kosova
Aktualitet

DASH ka vendosur të pezullojë përpunimin e vizave për 75 vende. Mes tyre Shqipëria dhe Kosova.

18:19 3 h më parë14.01.2026.

Autori
Të fundit
Gjermania dërgon trupa ushtarake në Groenlandë
Europa

Gjermania pritet të dërgojë ushtarë në Groenlandë këtë javë, pas kërkesës së Danimarkës; Suedia, Norvegjia dhe Kopenhaga po dislokojnë gjithashtu forca për stërvitje ushtarake në ishull.

22:14 3 min më parë14.01.2026.

Autori
Ambasada me 208 dhoma e Kinës tremb britanikët, një “fole” spiunazhi do ngrihet në zemër të Londrës
Europa

Ambasada me 208 dhoma e Kinës tremb britanikët, një “fole” spiunazhi do ngrihet në zemër të Londrës

The Telegraph pretendon se si pjesë të ambasadës së re, Kina do të ndërtojë një kompleks nëntokësor poshtë objektit të madh diplomatik në qendër të Londrës, i cili mund të shërbejë si qendër spiunazhi.

21:57 20 min më parë14.01.2026.

Autori
Barazimi i tretë radhazi, tjetër hap fals i Napolit
Futboll

Napoli ka marrë një tjetër barazim në Serie A përballë Parmës duke humbur mundësinë për të kaluar Milanin në ndeshjen e prapambetur.

21:48 29 min më parë14.01.2026.

Autori
“Nuk e di si është gjallë”, sekretari Kennedy: Trump ka nivel të lartë testosteroni
Amerika

“Nuk e di si është gjallë”, sekretari Kennedy: Trump ka nivel të lartë testosteroni

Sekretari i Shëndetësisë, Robert F. Kennedy Jr., tha se presidenti Donald Trump konsumon kryesisht ushqim të shpejtë dhe Diet Coke, por megjithatë ka shëndet fizik dhe nivele të larta testosteroni për moshën e tij.

21:36 41 min më parë14.01.2026.

Autori
Tragjedia me 40 viktima, Zvicra ndalon fishekzjarrët në ambientet e mbyllura
Europa

Tragjedia me 40 viktima, Zvicra ndalon fishekzjarrët në ambientet e mbyllura

Zvicra ka vendosur të ndalojë përdorimin e fishekzjarrëve në ambiente të mbylura, pas zjarrit shkatërrimtarë që mori 40 jetë në natën e ndërrimit të viteve.

21:17 1 h më parë14.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Përshkallëzohet protesta e fermerëve grekë, bllokohen pikat kyçe rrugore
RAJON

Përshkallëzohet protesta e fermerëve grekë, bllokohen pikat kyçe rrugore

Fermerët në Greqi po ashpërsojnë protestat, duke paralajmëruar bllokime të mëdha në kufij dhe akse kryesore rrugore, në shenjë pakënaqësie ndaj politikave qeveritare dhe mungesës së zgjidhjeve konkrete.

12:07 1 ditë më parë13.01.2026.

Autori
Sulmet ruse në Ukrainë, të paktën dy viktima në Kharkiv
Europa

Sulmet ruse në Ukrainë, të paktën dy viktima në Kharkiv

Sulm në shkallë të gjerë me raketa balistike kundër kryeqytetit ukrainas dhe rajoneve të tjera të vendit.

12:15 1 ditë më parë13.01.2026.

Autori
“Rrezikohet pavarësia e pushtetit gjyqësor”, Shoqata e Gjyqtarëve ngre shqetësimin për ndryshimet ligjore
Aktualitet

“Rrezikohet pavarësia e pushtetit gjyqësor”, Shoqata e Gjyqtarëve ngre shqetësimin për ndryshimet ligjore

Shoqata Kombëtare e Gjyqtarëve të Republikës së Shqipërisë ka shprehur shqetësime serioze lidhur me një projektligj të ri, i cili parashikon ndryshime në statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve.

12:23 1 ditë më parë13.01.2026.

Autori
Moti i keq, disa zona të qarkut Elbasan mbeten pa energji elektrike
Aktualitet

Moti i keq, disa zona të qarkut Elbasan mbeten pa energji elektrike

Reshjet e dendura, temperaturat e ulëta dhe bllokimi i rrugëve kanë vështirësuar ndërhyrjen e ekipeve teknike, duke bërë që disa fshatra të mbeten ende pa energji.

12:45 1 ditë më parë13.01.2026.

Autori
Përmbytjet, Prokuroria e Durrësit sekuestron dokumentet e hidrovorit në Porto Romano
Aktualitet

Përmbytjet, Prokuroria e Durrësit sekuestron dokumentet e hidrovorit në Porto Romano

Akuza për parregullsi gjatë tenderit 19 milionë euro, dyshohet se hidrovori nuk ka qenë funksional në momentin e reshjeve, duke ndikuar në përkeqësimin e situatës.

13:32 1 ditë më parë13.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Arratisja e Ndocit, të burgosurit e rrezikshëm transferohen nga Durrësi në burgun e Fierit
Kronikë

Arratisja e Ndocit, të burgosurit e rrezikshëm transferohen nga Durrësi në burgun e Fierit

Pas kërkesës së ministrit të Drejtësisë, Besfort Lamallari, disa persona që konsiderohen të rrezikshëm, të ndodhur pas hekurave në burgun e Durrësit do të transferohen nën masa të rrepta sigurie nga Drejtoria e Burgjeve drejt IEPV-së së Fierit.

20:59 1 h më parë14.01.2026.

Autori
Aktualitet

DASH ka vendosur të pezullojë përpunimin e vizave për 75 vende. Mes tyre Shqipëria dhe Kosova.

18:19 3 h më parë14.01.2026.

Autori
Arratisja e Ndocit vendos burgjet nën “lupë”, Lamallari kërkon transferimin e të rrezikshmëve nga Durrësi
Aktualitet

Arratisja e Ndocit vendos burgjet nën “lupë”, Lamallari kërkon transferimin e të rrezikshmëve nga Durrësi

Burgjet në të gjithë vendin do të vendosen nën "lupë" pas arratisjes së bujshme të Altin Ndocit, i cili ishte i paraburgosur në IEPV-në e Durrësit. Ministri i Drejtësisë njoftoi marrjen e masave të ashpra dhe kontrollit të shtuar në çdo qeli pas një takimi me drejtorët e burgjeve ditën e sotme.

17:26 4 h më parë14.01.2026.

Autori
Departamenti i Shtetit anuloi mijëra viza, njoftimi i ambasadës së SHBA në Tiranë
Aktualitet

Departamenti i Shtetit anuloi mijëra viza, njoftimi i ambasadës së SHBA në Tiranë

Ambasada e SHBA në Tiranë ka dalë me një njoftim pasi DASH vendosi të pezullojë një ditë më parë mbi 100 mijë viza.

17:02 5 h më parë14.01.2026.

Autori
BOTË
Timoshenko në qendër të skandalit parlamentar, dyshohet se blinte vota për ligje të ndryshme
Europa

Timoshenko në qendër të skandalit parlamentar, dyshohet se blinte vota për ligje të ndryshme

Organet kundër korrupsionit në Ukrainë ngritën akuza ndaj ish-kryeministres Julia Timoshenko për një skemë të organizuar blerjeje votash në parlament për ligje të caktuara.

22:43 25 min më parë14.01.2026.

Autori
Vetëm 34-vjeç, Ukraina bëhet me ministër të ri të Mbrojtjes
Europa

Vetëm 34-vjeç, Ukraina bëhet me ministër të ri të Mbrojtjes

Presidenti Volodymyr Zelensky tha se e kishte urdhëruar 34-vjeçarin Fedorov të zbatonte shpejt vendimet për të mbrojtur qiellin ukrainas.

22:29 11 min më parë14.01.2026.

Autori
Europa

Gjermania pritet të dërgojë ushtarë në Groenlandë këtë javë, pas kërkesës së Danimarkës; Suedia, Norvegjia dhe Kopenhaga po dislokojnë gjithashtu forca për stërvitje ushtarake në ishull.

22:14 3 min më parë14.01.2026.

Autori
Europa

The Telegraph pretendon se si pjesë të ambasadës së re, Kina do të ndërtojë një kompleks nëntokësor poshtë objektit të madh diplomatik në qendër të Londrës, i cili mund të shërbejë si qendër spiunazhi.

21:57 20 min më parë14.01.2026.

Autori
RAJON
Regjistrohet viktima e parë nga gripi në Maqedoninë e Veriut
RAJON

Regjistrohet viktima e parë nga gripi në Maqedoninë e Veriut

Në Maqedoninë e Veriut është regjistruar viktima e parë nga gripi. Viktima ishte një e moshuar me sëmundje shoqëruese.

20:17 2 h më parë14.01.2026.

Autori
“Furtunë” në LDK, Hykmete Bajrami jep dorëheqjen dhe i kërkon largimin Abdixhikut
Kosovë

“Furtunë” në LDK, Hykmete Bajrami jep dorëheqjen dhe i kërkon largimin Abdixhikut

Deputetja e LDK ka njoftuar dorëheqjen nga detyra e nënkryetares së partisë dhe ka kërkuar nga Lumir Abdixhiku të veprojë njëjtë, duke i hapur rrugën zgjedhjeve për një kryetar të ri pas dështimit në procesin zgjedhor të 28 dhjetorit.

19:43 2 h më parë14.01.2026.

Autori
Komisioni Evropian miraton pagesën e parë për Serbinë nga Plani i Rritjes
RAJON

Komisioni Evropian miraton pagesën e parë për Serbinë nga Plani i Rritjes

Komisioni Evropian do t’i miratojë Serbisë pagesën e parë prej 61 milionë eurosh nga Plani i Rritjes për Ballkanin Perëndimor, pasi ka përmbushur vetëm tri nga shtatë reformat e kërkuara, duke bërë që shuma të jetë më e ulët se ajo e planifikuar fillimisht.

19:07 3 h më parë14.01.2026.

Autori
“Pa dialog me Serbinë, nuk përparohet drejt integrimit europian”, ambasadorët e BE-së takojnë Kurtin
Kosovë

“Pa dialog me Serbinë, nuk përparohet drejt integrimit europian”, ambasadorët e BE-së takojnë Kurtin

U vlerësua pozitivisht procesi zgjedhor, formimi i qeverisë dhe normalizimi i marrëdhënieve janë elementë kryesor për përparimin e palëve.

13:31 8 h më parë14.01.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Napoli ka marrë një tjetër barazim në Serie A përballë Parmës duke humbur mundësinë për të kaluar Milanin në ndeshjen e prapambetur.

21:48 29 min më parë14.01.2026.

Autori
Kupa e Afrikës, caktohet finalistja e parë
Futboll

Kupa e Afrikës, caktohet finalistja e parë

Senegali është finalisti i parë i Kupës së Afrikës, i cili mundi minimalisht ekipin e Egjiptit.

20:34 1 h më parë14.01.2026.

Autori
Daniele de Rossi kërkon shërbimet e lojtarit shqiptar
Futboll

Daniele de Rossi kërkon shërbimet e lojtarit shqiptar

Genoa po shikon të mundësinë të fitojë shërbimet e lojtarit të Kombëtares Shqiptare, Kristjan Asllani në këtë merkato dimri. Sipas mediave italiane, De Rossi po ndjek me interes zhvillimet mes Interit dhe Torinos për mesfushorin.

18:46 3 h më parë14.01.2026.

Autori
Ernest Muçi në super formë, shkëlqen me dy gola në Kupën e Turqisë
Futboll

Ernest Muçi në super formë, shkëlqen me dy gola në Kupën e Turqisë

Ernest Muçi i ka dërguar një tjetër sinjal teknikut Silvinjo, se ka në Turqi një armë shtesë për ndeshjet play off të muajit mars që vendosin kualifikimin ose jo të Shqipërisë në Kupën e Botës, pasi ka gjetur dy herë golin në sfidën Trabzonspor-Istanbulspor, e vlefshme për Kupën e Turqisë.

17:46 4 h më parë14.01.2026.

Autori
KULTURË
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 9 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 13 ditë më parë01.01.2026.

Autori
“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut
KULTURË

“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut

1.4 milionë euro do të investojë Ministria e Turizmit, Kulturës dhe Sportit për të rijetëzuar të paktën 7 salla kinemaje në disa qytete të vendit, në mënyrë që filmat të rikthehen pranë publikut shqiptar.

15:34 15 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 23 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Sakrifica për një rol, Matt Damon humb 18 kg për t’u shndërruar në ‘Odisea’
SHOWBIZ

Sakrifica për një rol, Matt Damon humb 18 kg për t’u shndërruar në ‘Odisea’

Aktori i mirënjohur Matt Damon ka zbuluar në podcastin “New Heights” me Jason dhe Travis Kelce, se i është nënshtruar një diete tepër strikte, duke humbur 18 kilogramë, për të realizuar transformimin e nevojshëm fizik për personazhin e tij në filmin “Odisea” të Christopher Nolan.

15:55 6 h më parë14.01.2026.

Autori
Kush është ylli i kinemasë që rrëzoi nga “froni” Scarlett Johansson
SHOWBIZ

Kush është ylli i kinemasë që rrëzoi nga “froni” Scarlett Johansson

Zoe Saldana ka marrë fronin si aktorja me të ardhurat më të mëdha nga filmat, duke lënë pas Scarlett Johansson, falë suksesit të filmave Avatar, Guardians of the Galaxy dhe Star Trek.

15:04 7 h më parë14.01.2026.

Autori
Vlen 1 miliard dollarë, rikthehet në skenë super grupi i muzikës k-pop
SHOWBIZ

Vlen 1 miliard dollarë, rikthehet në skenë super grupi i muzikës k-pop

Turneu i koreano-jugorëve BTS, janë planifikuar 79 koncerte në të gjithë botën. Albumi i ri publikohet më 20 mars, do të jetë i pari pas gjashtë vjetëve.

12:11 10 h më parë14.01.2026.

Autori
Arrestohet aktori i famshëm, sulmoi një shofer
SHOWBIZ

Arrestohet aktori i famshëm, sulmoi një shofer

Aktori Kiefer Sutherland u arrestua me dyshimin për kërcënime kriminale, pasi policia e Los Angeles tha se ai sulmoi një shofer të taksie.

09:20 12 h më parë14.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes