TË FUNDIT
“Depozitat e naftës në shënjestër”, BBC: Sulme iraniane në Irak, Bahrein dhe Oman Lind një tjetër "Ozzy", Jack Osbourne i vë vajzës emrin e të atit Irani kopjon Japoninë, "kamikazë" për të lënë botën pa naftë "Balluku"/ Pas Britanisë dhe Gjermanisë reagon dhe ambasada holandeze Misteri që rrethon liderin e ri të Iranit, nga raportimet për shëndetin e tij te “fundi i botës” Ilir Meta në GJKKO, tërhiqet nga kërkesa për masën e sigurisë
“Depozitat e naftës në shënjestër”, BBC: Sulme iraniane në Irak, Bahrein dhe Oman Lind një tjetër "Ozzy", Jack Osbourne i vë vajzës emrin e të atit Irani kopjon Japoninë, "kamikazë" për të lënë botën pa naftë "Balluku"/ Pas Britanisë dhe Gjermanisë reagon dhe ambasada holandeze Misteri që rrethon liderin e ri të Iranit, nga raportimet për shëndetin e tij te “fundi i botës” Ilir Meta në GJKKO, tërhiqet nga kërkesa për masën e sigurisë
16° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

E rende ne SHBA

Babai i mori videolojën, 11 vjeçari e vret me armë
Amerika

Babai i mori videolojën, 11 vjeçari e vret me armë

Një fëmijë 11 vjeçar në SHBA akuzohet se vrau me armë zjarri babanë e tij, pasi i mori lojën elektronike.

19:00 53 ditë më parë17.01.2026.

Autori
Të fundit
“Depozitat e naftës në shënjestër”, BBC: Sulme iraniane në Irak, Bahrein dhe Oman
Lindja e Mesme

“Depozitat e naftës në shënjestër”, BBC: Sulme iraniane në Irak, Bahrein dhe Oman

Situata në Gjirin Persik është përshkallëzuar pas goditjeve ndaj disa objekteve energjetike dhe anijeve, duke krijuar shqetësim të madh për sigurinë në zonë.

14:13 13 min më parë12.03.2026.

Autori
Lind një tjetër "Ozzy", Jack Osbourne i vë vajzës emrin e të atit
SHOWBIZ

Jack Osbourne dhe gruaja e tij Aree kanë njoftuar lindjen e vajzës së tyre, duke zbuluar se e kanë quajtur Ozzy sipas babait të tij të ndjerë, i cili vdiq tetë muaj më parë.

13:59 27 min më parë12.03.2026.

Autori
Irani kopjon Japoninë, "kamikazë" për të lënë botën pa naftë
Lindja e Mesme

Varkat vetëvrasëse kanë goditur dy anije cisternë pranë Basrës, në jug të Irakut. Taktika lidhet historikisht me pilotët japonezë gjatë Luftës së Dytë Botërore.

13:44 42 min më parë12.03.2026.

Autori
"Balluku"/ Pas Britanisë dhe Gjermanisë reagon dhe ambasada holandeze
Politikë

Pas ambasadës britanike dhe asaj gjermane ka reaguar edhe ambasada holandeze lidhur me votimin e sotëm në Kuvend për autorizimin për kërkesën e SPAK për arrestimin e Belinda Ballukut.

13:32 54 min më parë12.03.2026.

Autori
Misteri që rrethon liderin e ri të Iranit, nga raportimet për shëndetin e tij te “fundi i botës”
Lindja e Mesme

Misteri që rrethon liderin e ri të Iranit, nga raportimet për shëndetin e tij te “fundi i botës”

Lideri i ri suprem i Irani, Mojtaba Khamenei, thuhet se ndodhet në gjendje kome dhe ka humbur një këmbë pas plagëve të rënda të marra gjatë sulmeve ajrore që goditën kompleksin e familjes së tij në Teheran. Lajmi është raportuar nga burime brenda kryeqytetit iranian, të cilat pretendojnë se kleriku

13:22 1 h më parë12.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Kamioni përplaset me barrierat pranë Shtëpisë së Bardhë, arrestohet shoferi
Amerika

Kamioni përplaset me barrierat pranë Shtëpisë së Bardhë, arrestohet shoferi

Autoritetet izoluan përkohësisht zonën, gjithashtu konfirmuan se nga incidenti nuk raportohet për persona të lënduar.

14:25 1 ditë më parë11.03.2026.

Autori
“Rama po bllokon integrimin në BE”, akuza e Berishës: Po shkatërron shtetin ligjor
Politikë

“Rama po bllokon integrimin në BE”, akuza e Berishës: Po shkatërron shtetin ligjor

Lideri i opozitës përdori tone të ashpra ndaj kryeministrit Rama, duke e vendosur theksin te korrupsioni dhe përpjekja për të kontrolluar drejtësinë për të mbrojtur pushtetin.

14:38 23 h më parë11.03.2026.

Autori
Lufta në Liban: 588 të vrarë dhe mbi 735 mijë të zhvendosur në 10 ditë
Lindja e Mesme

Lufta në Liban: 588 të vrarë dhe mbi 735 mijë të zhvendosur në 10 ditë

Shifrat janë bërë të ditura nga Ministria e Shëndetësisë e Libanit, duke përshkruar përshkallëzimin e konfliktit mes Izraelit dhe Hezbollahut.

14:52 23 h më parë11.03.2026.

Autori
Kushtetuesja për mbylljen e TikTok: Cenoi lirinë e fjalës
Sociale

Kushtetuesja për mbylljen e TikTok: Cenoi lirinë e fjalës

Një nga vendimet më të debatuara të qeverisë për mbylljen e TikTok është vlerësuar si problematik nga Kushtetuesja. Gjykata Kushtetuese ka konstatuar se mbyllja e aksesit në platformën TikTok në Shqipëri ka cenuar lirinë e shprehjes dhe lirinë e shtypit.

14:55 23 h më parë11.03.2026.

Autori
“Shoqata e Hidrokarbureve funksionon si kartel”, revoltohet Braçe: Garanton rritjen e çmimeve
Politikë

“Shoqata e Hidrokarbureve funksionon si kartel”, revoltohet Braçe: Garanton rritjen e çmimeve

Ai akuzoi se rritja e fundit për çmimin e naftës është bërë në mënyrë të koordinuar, përmes një mesazhi telefonik që i është dërguar të gjithë personave përgjegjës në pikat e karburantit.

15:11 23 h më parë11.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Pas ambasadës britanike dhe asaj gjermane ka reaguar edhe ambasada holandeze lidhur me votimin e sotëm në Kuvend për autorizimin për kërkesën e SPAK për arrestimin e Belinda Ballukut.

13:32 54 min më parë12.03.2026.

Autori
Ilir Meta në GJKKO, tërhiqet nga kërkesa për masën e sigurisë
Politikë

Ilir Meta në GJKKO, tërhiqet nga kërkesa për masën e sigurisë

Këtë të enjte vijoi në GJKKO seanca gjyqësore ndaj ish presidentit Ilir Meta. Ky i fundit është tërhequr nga kërkesa për zvendësimin e masës së sigurisë.

13:18 1 h më parë12.03.2026.

Autori
Rama reagon për deklaratat e ambasadave për Ballukun: Reforma në drejtësi nuk khehet pas
Politikë

Rama reagon për deklaratat e ambasadave për Ballukun: Reforma në drejtësi nuk khehet pas

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas deklaratave të ambasadave të Mbretërisë së Bashkuar dhe Gjermanisë lidhur me rastin e Belinda Ballukut, pasi Kuvendi refuzoi kërkesën e SPAK për lejimin e arrestimit.

13:09 1 h më parë12.03.2026.

Autori
“Kusht për integrimin e Shqipërisë në BE”, Ambasada Gjermane: Ndiqni korrupsionin në nivele të larta
Politikë

“Kusht për integrimin e Shqipërisë në BE”, Ambasada Gjermane: Ndiqni korrupsionin në nivele të larta

Reagimi menjëherë pas rrëzimit nga votat e Kuvendit të kërkesës së SPAK për arrestimin e ish.zvkryeministres Belinda Balluku.

12:46 1 h më parë12.03.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Situata në Gjirin Persik është përshkallëzuar pas goditjeve ndaj disa objekteve energjetike dhe anijeve, duke krijuar shqetësim të madh për sigurinë në zonë.

14:13 12 min më parë12.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Varkat vetëvrasëse kanë goditur dy anije cisternë pranë Basrës, në jug të Irakut. Taktika lidhet historikisht me pilotët japonezë gjatë Luftës së Dytë Botërore.

13:44 41 min më parë12.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Lideri i ri suprem i Irani, Mojtaba Khamenei, thuhet se ndodhet në gjendje kome dhe ka humbur një këmbë pas plagëve të rënda të marra gjatë sulmeve ajrore që goditën kompleksin e familjes së tij në Teheran. Lajmi është raportuar nga burime brenda kryeqytetit iranian, të cilat pretendojnë se kleriku

13:22 1 h më parë12.03.2026.

Autori
Kim Jong Un qëllon me armë me vajzën e tij, “po ndërtohet imazhi i lideres së ardhshme”
Nëpër botë

Kim Jong Un qëllon me armë me vajzën e tij, “po ndërtohet imazhi i lideres së ardhshme”

Pamje të reja janë publikuar nga media shtetërore e Koresë së Veriut duke shtuar spekulimet se vajza e liderit Kim Jong Un po përgatitet si pasardhëse e tij. Në imazh shfaqet adoleshentja Kim Ju Ae duke qëlluar me pistoletë gjatë një vizite në një fabrikë armësh.

12:25 2 h më parë12.03.2026.

Autori
RAJON
Arrestohet për armëmbajtje pa leje reperi Gjesti
Kosovë

Arrestohet për armëmbajtje pa leje reperi Gjesti

Këngëtari nga qyteti i Pejës u ndalua të mërkurën në Prishtinë.

21:00 17 h më parë11.03.2026.

Autori
‘Fluturojnë’ çmimet nga lufta në Iran, qeveria greke vendos tavan për karburantin dhe ushqimet
RAJON

‘Fluturojnë’ çmimet nga lufta në Iran, qeveria greke vendos tavan për karburantin dhe ushqimet

Nafta për ngrohje u rrit me 17.41% brenda një jave, ndërsa nafta për automjetet u rrit me 15.26%, sipas Autoritetit të Pavarur të Monitorimit të Tregut në Greqi.

18:28 19 h më parë11.03.2026.

Autori
140 objekte të dëmtuar nga tërmeti, Janina në gjendje të jashtëzakonshme
RAJON

140 objekte të dëmtuar nga tërmeti, Janina në gjendje të jashtëzakonshme

Janina ka shpallur emergjencën për tre muaj pas tërmetit të fuqishëm që dëmtoi më shumë se 140 objekte.

18:29 1 ditë më parë10.03.2026.

Autori
Kriza politike në Kosovë shtyn vizitën e Komisioneres së BE-së për Zgjerim, Marta Kos
Kosovë

Kriza politike në Kosovë shtyn vizitën e Komisioneres së BE-së për Zgjerim, Marta Kos

Komisionerja për Zgjerim në BE, Marta Kos ka anuluar vizitën në Prishtinë, për shkak të zhvillimeve të fundit politike në vend.

17:27 1 ditë më parë10.03.2026.

Autori
SPORT
Botërori 2026: Ja kush mund ta zëvendësojë Iranin, mbeten shumë pasiguri dhe pikëpytetje
Futboll

Botërori 2026: Ja kush mund ta zëvendësojë Iranin, mbeten shumë pasiguri dhe pikëpytetje

Iraku mund të kualifikohet direkt, Emiratet e Bashkuara Arabe do ti zëvendësonin në ndeshjen “play-off” me fituesin e çiftit Surinam-Bolivi.

14:27 1 min më parë12.03.2026.

Autori
Real dhe PSG prenotojnë çerekfinalet, vazhdon përralla Bodo/Glimt
Futboll

Real dhe PSG prenotojnë çerekfinalet, vazhdon përralla Bodo/Glimt

Madrilenët shkatërruan 3-0 Man. City me tripletën e Valverde, parizienët mposhtën 5-2 Chelsea-n. Pasi eliminuan Interin, norvegjezët gjunjëzuan 3-0 Sportingun e Lisbonës.

09:36 4 h më parë12.03.2026.

Autori
Paqe në Gjermani, Arsenal shpëton në frymën e fundit
Futboll

Paqe në Gjermani, Arsenal shpëton në frymën e fundit

Mbyllet në barazim 1-1 ndeshja e parë mes Leverkusen dhe Arsenal e vlefshme për Champions League.

20:52 17 h më parë11.03.2026.

Autori
Kombëtarja e Iranit larg Botërorit, kush do e zëvendësojë?
Futboll

Kombëtarja e Iranit larg Botërorit, kush do e zëvendësojë?

Pas vendimit të Iranit për t’u tërhequr nga Kupa e Botës dalin hipotezat se kush mund ta zëvendësojë atë në eventin më të rëndësishëm futbollistik.

20:31 17 h më parë11.03.2026.

Autori
KULTURË
Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro
KULTURË

Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro

Blerja e veprës u bë pas më shumë se një viti negociatash. Vepra Maffeo Barberini e Caravaggio-s do t'i caktohet Galerive Kombëtare të Artit të Lashtë në Romë.

23:15 1 ditë më parë10.03.2026.

Autori
Zbulohet një vendbanim i ri arkeologjik në zonën e Lushnjës
KULTURË

Zbulohet një vendbanim i ri arkeologjik në zonën e Lushnjës

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja bën me dije se arkeologët kanë zbuluar gjurmët e një vendbanimi të rëndësishëm, i cili daton nga periudha romake deri në antikitetin e vonë.

15:24 2 ditë më parë09.03.2026.

Autori
Rizbulohet pas 65 vitesh piktura miliona dollarëshe e Rembrandtit
KULTURË

Rizbulohet pas 65 vitesh piktura miliona dollarëshe e Rembrandtit

Një pikturë e humbur prej kohësh nga Rembrandti është rizbuluar dhe vërtetuar nga ekspertët, pasi vendndodhja e saj nuk dihej për dekada.

15:31 8 ditë më parë03.03.2026.

Autori
Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani
KULTURË

Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani

Mane Lumani, aktori i humorit dhe një nga parodistët e Vlorës, është ndarë nga jeta në moshë 79-vjeçare.

22:46 10 ditë më parë01.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Jack Osbourne dhe gruaja e tij Aree kanë njoftuar lindjen e vajzës së tyre, duke zbuluar se e kanë quajtur Ozzy sipas babait të tij të ndjerë, i cili vdiq tetë muaj më parë.

13:59 26 min më parë12.03.2026.

Autori
Akuza për shfrytëzim në punë, jep dorëheqjen shefi shqiptar i kuzhinës, Rene Redzepi
SHOWBIZ

Akuza për shfrytëzim në punë, jep dorëheqjen shefi shqiptar i kuzhinës, Rene Redzepi

Shefi i kuzhinës në Noma, një nga restorantet më të vlerësuara në botë, ka dhënë dorëheqjen mes akuzave për abuzim.

09:10 5 h më parë12.03.2026.

Autori
Spotify për muzikën: Anglishtja po humb terren në top lista
SHOWBIZ

Spotify për muzikën: Anglishtja po humb terren në top lista

Muzika në gjuhën angleze po humbet kontrollin e saj në top lista, sipas të dhënave të reja nga gjigandi i transmetimit të muzikës Spotify.

12:24 1 ditë më parë11.03.2026.

Autori
"Burgu është një ferr", rrëfehet Harvey Weinstein
SHOWBIZ

"Burgu është një ferr", rrëfehet Harvey Weinstein

Manjati i filmave i dënuar Harvey Weinstein thotë se jeta në burg është "ferr" në një intervistë në të cilën ai vazhdimisht pretendonte se nuk ishte fajtor për asnjë krim.

11:58 1 ditë më parë11.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes