TË FUNDIT
“Vettingu në polici dhe korrupsioni”, PD kërkon interpelancë me Ministrin e Brendshëm Shkeljet në javën e fundit, Disiplina me dorë të hekurt, gjoba për dy klube të Superiores Nga siguria e kufijve tek kapacitetet mbrojtëse, Kurti takon Macron, zbardhen detajet “U goditën dy objekte bërthamore”, Irani jep detaje nga shkalla e dëmtimeve I pari president në detyrë që e bën, Trump do ketë firmën e tij te dollarët Austria, vendi i radhës që ndalon rrjetet sociale për fëmijët
“Vettingu në polici dhe korrupsioni”, PD kërkon interpelancë me Ministrin e Brendshëm Shkeljet në javën e fundit, Disiplina me dorë të hekurt, gjoba për dy klube të Superiores Nga siguria e kufijve tek kapacitetet mbrojtëse, Kurti takon Macron, zbardhen detajet “U goditën dy objekte bërthamore”, Irani jep detaje nga shkalla e dëmtimeve I pari president në detyrë që e bën, Trump do ketë firmën e tij te dollarët Austria, vendi i radhës që ndalon rrjetet sociale për fëmijët
7° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Kash Pattel

Hakerat iranianë “thyejnë” e-mailin e kreut të FBI
Amerika

Hakerat iranianë “thyejnë” e-mailin e kreut të FBI

Një zyrtar i Departamentit të Drejtësisë konfirmoi se emaili është komprometuar dhe se materialet e publikuara duken autentike.

17:35 3 h më parë27.03.2026.

Autori
Të fundit
“Vettingu në polici dhe korrupsioni”, PD kërkon interpelancë me Ministrin e Brendshëm
Politikë

“Vettingu në polici dhe korrupsioni”, PD kërkon interpelancë me Ministrin e Brendshëm

PD ka depozituar një kërkesë në Kuvend për interpelancë urgjente me ministrin e Brendshëm, Lamallari.

21:07 16 min më parë27.03.2026.

Autori
Shkeljet në javën e fundit, Disiplina me dorë të hekurt, gjoba për dy klube të Superiores
Futboll

Shkeljet në javën e fundit, Disiplina me dorë të hekurt, gjoba për dy klube të Superiores

Komisioni i Disiplinës ka dhënë dënimet për incidentet e shënuara në javën e fundit në futbollin shqiptar.

20:52 31 min më parë27.03.2026.

Autori
Nga siguria e kufijve tek kapacitetet mbrojtëse, Kurti takon Macron, zbardhen detajet
Kosovë

Nga siguria e kufijve tek kapacitetet mbrojtëse, Kurti takon Macron, zbardhen detajet

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti u takua me presidentin francez Emmanuel Macron me të cilin bisedoi tema të ndryshme nga siguria e kufijve tek rritja e kapaciteteve mbrojtëse.

20:35 48 min më parë27.03.2026.

Autori
“U goditën dy objekte bërthamore”, Irani jep detaje nga shkalla e dëmtimeve
Lindja e Mesme

Mediat iraniane bëjnë me dije se dy objekte të lidhura me programin bërthamor të Iranit janë goditur së fundmi nga SHBA dhe Izraeli.

20:20 1 h më parë27.03.2026.

Autori
I pari president në detyrë që e bën, Trump do ketë firmën e tij te dollarët
Amerika

Kartëmonedhat e para prej 100 dollarësh me firmat e Trump dhe Bessent do të shtypen në qershor.

20:02 1 h më parë27.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
E rëndë në Klos, 82-vjeçari gjendet i pajetë pas kërkimeve me dron
Kronikë

E rëndë në Klos, 82-vjeçari gjendet i pajetë pas kërkimeve me dron

Një 82 vjeçar që ishte shpallur i zhdukur nga familjarët është gjetur pa jetë në Klos. I moshuari dyshohet se ka rënë aksidentalisht nga një lartësi e madhe.

21:33 1 ditë më parë25.03.2026.

Autori
Në bluzë kishte fjalën “Hakmarrje”, 13 vjeçari ther mësuesen në Itali dhe filmon ngjarjen
Europa

Në bluzë kishte fjalën “Hakmarrje”, 13 vjeçari ther mësuesen në Itali dhe filmon ngjarjen

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në Itali, ku një i mitur plagosi me thikë mësuesen dhe ngjarjen e postoi në rrjetet sociale.

21:47 1 ditë më parë25.03.2026.

Autori
Kosovë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti u takua me presidentin francez Emmanuel Macron me të cilin bisedoi tema të ndryshme nga siguria e kufijve tek rritja e kapaciteteve mbrojtëse.

Autori
Futboll

Komisioni i Disiplinës ka dhënë dënimet për incidentet e shënuara në javën e fundit në futbollin shqiptar.

Autori
Politikë

PD ka depozituar një kërkesë në Kuvend për interpelancë urgjente me ministrin e Brendshëm, Lamallari.

Autori
SHQIPËRI
Shkrumbohet banesa në Pogradec, dëme të mëdha materiale
Kronikë

Shkrumbohet banesa në Pogradec, dëme të mëdha materiale

Në vendngjarje kanë shkuar forcat zjarrfikëse dhe policia, të cilat kanë bërë të mundur neutralizimin e flakëve dhe vënien nën kontroll të situatës.

21:45 21 min më parë27.03.2026.

Autori
Shqiptari me xhup të çuditshëm ngre në këmbë policinë britanike, e kujtuan për kamikaz
Kronikë

Shqiptari me xhup të çuditshëm ngre në këmbë policinë britanike, e kujtuan për kamikaz

Një shqiptar ka ngritur në këmbë policinë angleze, pasi xhupi që mbante për stërvitje u ngatërrua me një jelek shpërthyes.

21:28 4 min më parë27.03.2026.

Autori
Politikë

Autori
E kishin kthyer shtëpinë në depo armësh dhe droge, pranga shqiptarit dhe rumunes
Kronikë

E kishin kthyer shtëpinë në depo armësh dhe droge, pranga shqiptarit dhe rumunes

Një shqiptar dhe një rumune u ndaluan në Itali, pasi policia gjeti në banesën e tyre armë dhe drogë.

18:53 2 h më parë27.03.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Mediat iraniane bëjnë me dije se dy objekte të lidhura me programin bërthamor të Iranit janë goditur së fundmi nga SHBA dhe Izraeli.

20:20 1 h më parë27.03.2026.

Autori
Amerika

Kartëmonedhat e para prej 100 dollarësh me firmat e Trump dhe Bessent do të shtypen në qershor.

20:02 1 h më parë27.03.2026.

Autori
Austria, vendi i radhës që ndalon rrjetet sociale për fëmijët
Europa

Austria, vendi i radhës që ndalon rrjetet sociale për fëmijët

Zëvendëskancelari Babler tha se qeveria nuk mund të qëndrojë duarkryq ndërsa rrjetet sociale bëjnë fëmijët “të varur dhe shpesh të sëmurë”.

19:45 1 h më parë27.03.2026.

Autori
“Bindi Trump se Irani do mundej lehtë”, J.D. Vance përplaset ashpër me Netanjahun
Amerika

“Bindi Trump se Irani do mundej lehtë”, J.D. Vance përplaset ashpër me Netanjahun

Mediat raportojnë se zv.presidenti Vance është përplasur me kryeministrin izraelit pasi ky e fundit e paraqiti luftën në Iran si të lehtë për SHBA.

19:11 2 h më parë27.03.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Autori
Merr formë KQZ e re në Kosovë, anëtarët betohen para Vjosa Osmanit
Kosovë

Merr formë KQZ e re në Kosovë, anëtarët betohen para Vjosa Osmanit

Anëtarët e betuar përfaqësojnë partitë kryesore politike dhe komunitetet joshumicë, ndërsa për anëtarin e dhjetë, presidentja i është drejtuar Gjykata Kushtetuese e Kosovës për sqarime ligjore.

17:00 4 h më parë27.03.2026.

Autori
Skena apokaliptike në rrugët e Zagrebit, stuhia shkakton të lënduar e dëme të shumta
RAJON

Skena apokaliptike në rrugët e Zagrebit, stuhia shkakton të lënduar e dëme të shumta

Një stuhi e fuqishme ka goditur kryeqytetin kroat Zagreb, duke shkaktuar kaos në rrugë, dëme të mëdha materiale dhe të plagosur, ndërsa autoritetet kanë shpallur situatën si një nga më të rëndat e viteve të fundit.

12:28 8 h më parë27.03.2026.

Autori
Operacion antidrogë në Prishtinë, sekuestrohet kanabis e kokainë, 5 në pranga
Kosovë

Operacion antidrogë në Prishtinë, sekuestrohet kanabis e kokainë, 5 në pranga

Policia e Kosovës ka finalizuar me sukses një operacion antidrogë ku u sekuestrua lëndë narkotike dhe një sasi parash.

17:44 1 ditë më parë26.03.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Autori
Tjetër afrim në Kombëtare, i riu i talentuar braktis Italinë për Shqipërinë
Kombëtarja

Tjetër afrim në Kombëtare, i riu i talentuar braktis Italinë për Shqipërinë

Mesfushori 22-vjeçar Luis Hasa ka vendosur të përfaqësojë Shqipërinë, duke u larguar nga Italia, ku ka luajtur deri te grupmosha U-21.

19:28 1 h më parë27.03.2026.

Autori
Kundërshtarët e radhës të Shqipërisë grabiten në Spanjë para ndeshjes së play off-it
Futboll

Kundërshtarët e radhës të Shqipërisë grabiten në Spanjë para ndeshjes së play off-it

Sipas mediave ukrainase, disa anëtarë të ekipit dhe stafit teknik të kombëtares kanë rënë pre e një grabitjeje në dhomat e zhveshjes gjatë qëndrimit të tyre në Benidorm të Spanjës, ku po përgatiteshin për gjysmëfinalen e play off-it ndaj Suedisë.

12:55 8 h më parë27.03.2026.

Autori
“Gjaku shqiptar nuk mësohet, por trashëgohet”, Duka reagon pas humbjes në Poloni
Futboll

“Gjaku shqiptar nuk mësohet, por trashëgohet”, Duka reagon pas humbjes në Poloni

Edhe pse ëndrra për Botërorin u ndërpre, Kombëtarja shqiptare la pas një paraqitje që ka marrë vlerësime të larta, jo vetëm nga tifozët, por edhe nga drejtuesit më të lartë të futbollit në vend.

08:52 12 h më parë27.03.2026.

Autori
KULTURË
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 6 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 12 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 13 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 13 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Ish-pjesëtari i Beatles nxjerr në treg albumin e ri
SHOWBIZ

Ish-pjesëtari i Beatles nxjerr në treg albumin e ri

Në moshën 83-vjeçare, ai vazhdon të mbetet një figurë ikonike e muzikës botërore.

20:58 1 ditë më parë26.03.2026.

Autori
“Ndihem keq”, Rosalia ndërpret në mes koncertin në Milano, u helmua me ushqim
SHOWBIZ

“Ndihem keq”, Rosalia ndërpret në mes koncertin në Milano, u helmua me ushqim

E shqetësuar dukshëm, këngëtarja iu drejtua publikut, duke kërkuar falje për ndërprerjen pikërisht në mes të koncertit. “Ndihem keq. U përpoqa të vazhdoja, por duhet ta ndërpres shfaqjen:, tha ajo.

08:52 1 ditë më parë26.03.2026.

Autori
Abuzoi me kamerieren në ’72, “Babai i Amerikës” detyrohet të paguajë 60 mln dollarë dëmshpërblim
SHOWBIZ

Abuzoi me kamerieren në ’72, “Babai i Amerikës” detyrohet të paguajë 60 mln dollarë dëmshpërblim

Gjatë gjyqit që zgjati dy javë u paraqitën prova se Cosby, tani 88 vjeç, e drogoi dhe më pas përdhunoi Donna Motzinger.

22:19 1 ditë më parë25.03.2026.

Autori
18 milionë euro në një foto! Ky është luksi në të cilin jetojnë Ronaldo dhe Georgina
SHOWBIZ

18 milionë euro në një foto! Ky është luksi në të cilin jetojnë Ronaldo dhe Georgina

Një foto e publikuar në rrjetet sociale nga partnerja e Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, ka tërhequr vëmendjen për luksin e jashtëzakonshëm që shfaq.

17:58 4 ditë më parë23.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes