TË FUNDIT
15 gola kushtojnë 8.5 milionë euro, Muçi drejt transferimit historik Alarm për bombë në Korçë, forcat xheniere zbulojnë GPS në automjet Ukraina godet Moskën me dronë, raportohen viktima Zbulim i rrallë në Detin e Veriut, rishkruhet një pjesë e historisë së Perandorisë Romake Vjedhja e kafkës 800-vjeçare nga kisha ngre në këmbë policinë çeke Kamioni mbetet në buzë të humnerës, dheu bllokon aksin Gramsh-Kukur
15 gola kushtojnë 8.5 milionë euro, Muçi drejt transferimit historik Alarm për bombë në Korçë, forcat xheniere zbulojnë GPS në automjet Ukraina godet Moskën me dronë, raportohen viktima Zbulim i rrallë në Detin e Veriut, rishkruhet një pjesë e historisë së Perandorisë Romake Vjedhja e kafkës 800-vjeçare nga kisha ngre në këmbë policinë çeke Kamioni mbetet në buzë të humnerës, dheu bllokon aksin Gramsh-Kukur
17° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Kuvendi i Shqipërisë Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Hantavirusi
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Kuvendi i Shqipërisë Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Hantavirusi

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Kerkesa

Jo vetëm Barcelona, një tjetër gjigand kërkon shërbimet e shqiptarit
Futboll

Jo vetëm Barcelona, një tjetër gjigand kërkon shërbimet e shqiptarit

Aktualisht pjesë e TSG Hoffenheim, Asllani ka zhvilluar një sezon pozitiv, duke realizuar 9 gola dhe duke rritur ndjeshëm profilin e tij në Bundesliga.

21:50 24 ditë më parë22.04.2026.

Autori
Të fundit
15 gola kushtojnë 8.5 milionë euro, Muçi drejt transferimit historik
Futboll

Sezoni fantastik i Ernest Muçit në futbollin turk duket se ka bindur drejtuesit e Trabzonspor për të bërë një investim rekord për kartonin e sulmuesit shqiptar.

12:55 17 min më parë17.05.2026.

Autori
Alarm për bombë në Korçë, forcat xheniere zbulojnë GPS në automjet
Kronikë

Forcat e policisë dhe njësitë anti-eksploziv kanë ndërhyrë në lagjen numër 18 në Korçë pas dyshimeve për një automjet me lëndë plasëse.

12:39 33 min më parë17.05.2026.

Autori
Ukraina godet Moskën me dronë, raportohen viktima
Europa

Një sulm i madh me dronë ndaj Moskës ka shkaktuar të paktën tre viktima dhe disa të plagosur, ndërsa autoritetet ruse akuzojnë Ukraina.

11:59 1 h më parë17.05.2026.

Autori
Zbulim i rrallë në Detin e Veriut, rishkruhet një pjesë e historisë së Perandorisë Romake
LIFESTYLE

Zbulim i rrallë në Detin e Veriut, rishkruhet një pjesë e historisë së Perandorisë Romake

Një zbulim i jashtëzakonshëm arkeologjik në fundin e Detit të Veriut po ndryshon mënyrën se si studiuesit e shohin historinë detare të Perandoria Romake.

11:21 1 h më parë17.05.2026.

Autori
Vjedhja e kafkës 800-vjeçare nga kisha ngre në këmbë policinë çeke
Europa

I dyshuari u pa duke vrapuar midis stolave ​​në bazilikën e Shën Lorencit dhe Shën Zdislavës në Jablonne v Podjestedi, 110 km në veri të Pragës. Policia fillimisht e identifikoi të dyshuarin si burrë, por një zëdhënës më vonë tha se nuk ishin të sigurt dhe po vlerësonin pamjet e kameras së sigurisë.

11:01 2 h më parë17.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Kuçedrat e Shqipërisë, "shtëpitë e barit" dhe Bitcoin, Berisha: Diella, superskandal
Politikë

Kuçedrat e Shqipërisë, "shtëpitë e barit" dhe Bitcoin, Berisha: Diella, superskandal

Kreu i PD-së Sali Berisha në tryezën e organizuar "Qeveria e Pasigurisë" tha se shtëpitë e barit dhe Bitcoin janë "kuçedrat" e Shqipërisë. Ndërsa Diellën e quajnë një superskandal.

19:53 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
Gonzato takon Olsian Çelajn: Lufta ndaj krimit nis nga sistemi i fortë i drejtësisë
Kronikë

Gonzato takon Olsian Çelajn: Lufta ndaj krimit nis nga sistemi i fortë i drejtësisë

Bashkëpunimi me Prokurorinë e Përgjithshme, si edhe me të gjitha institucionet e tjera të sistemit të drejtësisë në Shqipëri, mbetet i rëndësishëm për avancimin e prioriteteve të anëtarësimit në BE, thotë ambasadori i BE Gonzato.

20:11 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
Shpërthim i ri i Ebolës, vdesin 65 persona në lindje të RD të Kongos
Nëpër botë

Shpërthim i ri i Ebolës, vdesin 65 persona në lindje të RD të Kongos

Agjencia kryesore shëndetësore e Afrikës ka shpallur një shpërthim të Ebolës në provincën lindore Ituri të Republikës Demokratike të Kongos.

20:31 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
Tre herë më pak se 2023, bie ndjeshëm emigracioni i paligjshëm në BE
Aktualitet

Tre herë më pak se 2023, bie ndjeshëm emigracioni i paligjshëm në BE

Sipas të dhënave të Frontex, emigracioni i paligjshëm në BE ka rënie të ndjeshme, tre herë më pak se tri vite më parë. Të dhënat e fundit të kësaj agjencie për katër muajt e parë të 2026 vërejnë se ka një rënie prej 40 për qind, krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.

21:16 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
Komisioni i Disiplinës pezullon Ilir Dajën e Dinamos me 4 ndeshje
Futboll

Komisioni i Disiplinës pezullon Ilir Dajën e Dinamos me 4 ndeshje

Trajneri i Dinamos, Ilir Daja është dënuar nga komisioni i Disiplinës i FSHF-së me katër ndeshje pezullim, por është lënë pezull një pjesë e këtij dënimi.

21:58 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Forcat e policisë dhe njësitë anti-eksploziv kanë ndërhyrë në lagjen numër 18 në Korçë pas dyshimeve për një automjet me lëndë plasëse.

12:39 33 min më parë17.05.2026.

Autori
Kamioni mbetet në buzë të humnerës, dheu bllokon aksin Gramsh-Kukur
Kronikë

Kamioni mbetet në buzë të humnerës, dheu bllokon aksin Gramsh-Kukur

Reshjet intensive të shiut kanë krijuar situatë të rrezikshme në aksin rrugor Gramsh-Kukur, ku një pjesë e rrugës është shembur duke bllokuar plotësisht qarkullimin.

10:35 2 h më parë17.05.2026.

Autori
Rama befasohet nga opozita për rezolutën e integrimit: E kuptuan që negociatat me BE-në nuk janë të bllokuara
Politikë

Rama befasohet nga opozita për rezolutën e integrimit: E kuptuan që negociatat me BE-në nuk janë të bllokuara

Mbështetja e opozitës për rezolutën e integrimit europian në Kuvend është komentuar nga kryeministri Edi Rama si një sinjal se procesi i negociatave të Shqipëria me Bashkimi Europian po ecën përpara pa pengesa.

10:15 2 h më parë17.05.2026.

Autori
Digjen tre makina gjatë natës në Tiranë, dyshohet zjarrvënie e qëllimshme
Kronikë

Digjen tre makina gjatë natës në Tiranë, dyshohet zjarrvënie e qëllimshme

Tre automjete janë përfshirë nga flakët gjatë orëve të natës pranë Posta Shqiptare në rrugën “Çamëria” në Tiranë.

09:47 3 h më parë17.05.2026.

Autori
BOTË
Europa

Një sulm i madh me dronë ndaj Moskës ka shkaktuar të paktën tre viktima dhe disa të plagosur, ndërsa autoritetet ruse akuzojnë Ukraina.

11:59 1 h më parë17.05.2026.

Autori
Europa

I dyshuari u pa duke vrapuar midis stolave ​​në bazilikën e Shën Lorencit dhe Shën Zdislavës në Jablonne v Podjestedi, 110 km në veri të Pragës. Policia fillimisht e identifikoi të dyshuarin si burrë, por një zëdhënës më vonë tha se nuk ishin të sigurt dhe po vlerësonin pamjet e kameras së sigurisë.

11:01 2 h më parë17.05.2026.

Autori
OBSH shpall emergjencë globale shëndetësore pas shpërthimit të Ebola-s
Nëpër botë

OBSH shpall emergjencë globale shëndetësore pas shpërthimit të Ebola-s

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka shpallur emergjencë globale shëndetësore pas shpërthimit të virusit Ebola në Republikën Demokratike të Kongos dhe Ugandë, ku deri tani janë raportuar mbi 300 raste të dyshuara dhe të paktën 88 viktima.

08:55 4 h më parë17.05.2026.

Autori
Pezullohen kërkimet për katër italianët e zhdukur në Maldive, humb jetën edhe një ushtarak
Nëpër botë

Pezullohen kërkimet për katër italianët e zhdukur në Maldive, humb jetën edhe një ushtarak

Autoritetet në Maldive kanë pezulluar operacionin e kërkimit për katër zhytësit italianë të zhdukur në një shpellë nënujore në Vaavu, pasi një ushtarak i përfshirë në mision humbi jetën gjatë ndërhyrjes së rrezikshme.

08:38 4 h më parë17.05.2026.

Autori
RAJON
E rëndë në Itali, makina me 100 km/h godet këmbësorët, dhjetë të plagosur
RAJON

E rëndë në Itali, makina me 100 km/h godet këmbësorët, dhjetë të plagosur

Një makinë që ecte me shpejtësi të madhe ka goditur dhjetëra këmbësorë në Modena, brenda zonës së trafikut të kufizuar të qendrës historike.

19:48 17 h më parë16.05.2026.

Autori
Çifti amerikan shkon në Como për tu martuar, por... i vjedhin fustanin nuses
RAJON

Çifti amerikan shkon në Como për tu martuar, por... i vjedhin fustanin nuses

Në Como, një çift turistësh amerikanë që kishin mbërritur në Itali nga Nju Xhersi për t'u martuar, iu grabit makina.

17:28 19 h më parë16.05.2026.

Autori
Arrestohet Shefi i Policisë së Beogradit, Veselin Miliç
RAJON

Arrestohet Shefi i Policisë së Beogradit, Veselin Miliç

Shefi i policisë së Beogradit, Veselin Miliç është arrestuar lidhur me rasti e zhdukjes së një personi, pasi dyshohet se ka kryer disa vepra penale me qëllim mbulimin e veprës penale të vrasjes së rëndë në tentativë.

22:15 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
Kurti pret Kos: Nuk ka siguri për Evropën pa Kosovën
Kosovë

Kurti pret Kos: Nuk ka siguri për Evropën pa Kosovën

Ajo nënvizoi se zgjerimi i BE-së tashmë lidhet edhe me sigurinë dhe stabilitetin e Evropës, duke shtuar se bashkëpunimi rajonal mbetet thelbësor.

13:24 1 ditë më parë15.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Sezoni fantastik i Ernest Muçit në futbollin turk duket se ka bindur drejtuesit e Trabzonspor për të bërë një investim rekord për kartonin e sulmuesit shqiptar.

12:55 17 min më parë17.05.2026.

Autori
Shakira dhe Burna Boy publikojnë himnin zyrtar të Kupës së Botës
Futboll

Shakira dhe Burna Boy publikojnë himnin zyrtar të Kupës së Botës

Shakira dhe Burna Boy kanë bashkuar forcat për të sjellë “Dai Dai”, këngën zyrtare të Kupës së Botës, që pritet të shoqërojë atmosferën e kampionatit më të madh të futbollit në botë.

09:14 3 h më parë17.05.2026.

Autori
Skuadra e Ronaldos humb finalen e Azisë, në garë për Ligën ProSaudite
Futboll

Skuadra e Ronaldos humb finalen e Azisë, në garë për Ligën ProSaudite

Dështimi i radhës për Cristiano Ronaldo. Al Nassr humbi 1-0 finalen e AFC Champions League Tëo në Azi, që është ekuivalenti i Europa League në Europë. Japonezët e Gamba Osaka triumfuan me golin e Hummet në minutën e 30-të të ndeshjes.

22:21 14 h më parë16.05.2026.

Autori
E kryer, Xabi Alonso trajner i ri i Chelsea
Futboll

E kryer, Xabi Alonso trajner i ri i Chelsea

Një marrëveshje është arritur që Xabi Alonso të bëhet trajneri i ri i Chelseat.

21:45 15 h më parë16.05.2026.

Autori
KULTURË
Bullgaria triumfon në Eurovision, Shqipëria renditet e 13-ta
KULTURË

Bullgaria triumfon në Eurovision, Shqipëria renditet e 13-ta

Një natë plot emocione, spektakël dhe rivalitet muzikor ka kurorëzuar Eurovisionin me fitoren e Bullgaria. Përfaqësuesja bullgare Dara arriti të triumfojë me këngën “Bangaranga”, duke bindur si juritë profesioniste ashtu edhe publikun europian.

08:02 5 h më parë17.05.2026.

Autori
Filmi "Adolesence" bën histori në çmimet BAFTA
KULTURË

Filmi "Adolesence" bën histori në çmimet BAFTA

Drama e Netflix-it, Adolescence, ishte fituesi i madh në Çmimet Bafta Television të dielën, me The Celebrity Traitors dhe Last One Laughing që morën gjithashtu një pjesë të lavdisë.

22:17 5 ditë më parë11.05.2026.

Autori
Tedi Papavrami dekorohet me 'Urdhrin Suprem të Shqiponjës', Rama: Je ylli i botës që ndriçon edhe për vendin
KULTURË

Tedi Papavrami dekorohet me 'Urdhrin Suprem të Shqiponjës', Rama: Je ylli i botës që ndriçon edhe për vendin

Rama e cilësoi Papavramin si një figurë të rrallë artistike dhe njerëzore, duke vënë në dukje jo vetëm talentin e tij si muzikant, por edhe integritetin dhe dimensionin e tij intelektual e shoqëror.

19:21 5 ditë më parë11.05.2026.

Autori
“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme
KULTURË

“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme

Në një atmosferë festive, ku muzika amerikane dhe shqiptare u bashkuan në të njëjtën skenë, Tirana u kthye mbrëmjen e së enjtes në një simbol të miqësisë së fortë mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

15:39 8 ditë më parë08.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
“Nan” kualifikohet në finalen e Eurovision, shkëlqen Alis
SHOWBIZ

“Nan” kualifikohet në finalen e Eurovision, shkëlqen Alis

Finalja e madhe e Eurovisionit 2026 do të zhvillohet të shtunën në Vjenë, ku Shqipëria do të synojë një rezultat historik.

07:11 2 ditë më parë15.05.2026.

Autori
Vdekja e aktorit Matthew Perry, dënohet me 2 vite burg ndërmjetësi i drogës
SHOWBIZ

Vdekja e aktorit Matthew Perry, dënohet me 2 vite burg ndërmjetësi i drogës

Erik Fleming, ish-producent në Hollywood, shërbeu si ndërmjetës në sigurimin e ketaminës për aktorin, i cili ndërroi jetë në xhakuzin e shtëpisë së tij në Los Angeles, në tetor 2023.

22:38 2 ditë më parë14.05.2026.

Autori
Spektakli i Kupës së Botës, kush janë yjet që do të performojnë
SHOWBIZ

Spektakli i Kupës së Botës, kush janë yjet që do të performojnë

Madonna, Shakira dhe grupi i djemve të K-pop BTS do të jenë kryesuese të shfaqjes së pjesës së parë në stilin e Super Bowl në finalen e Kupës së Botës këtë verë.

16:17 2 ditë më parë14.05.2026.

Autori
I vodhi në makinë muzikën e papublikuar Beyonce-s, burg për 41-vjeçarin
SHOWBIZ

I vodhi në makinë muzikën e papublikuar Beyonce-s, burg për 41-vjeçarin

Një persn që hyri me forcë në një makinë dhe vodhi hard disqe që përmbanin muzikë të papublikuar nga Beyoncé është dënuar me dy vjet burg.

15:42 3 ditë më parë13.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes