TË FUNDIT
Dy shtete europiane mund të bashkohen në një Pesë të vdekur nga sulmet izraelite në jug të Libanit, Hezbollahu lëshon 200 raketa Dy avionë luftarakë amerikanë përplasen në ajër, mbyllet baza ushtarake Miliarderët po braktisin Londrën, 111 'bosa' janë zhvendosur jashtë Britanisë Hollivudi ka një çift të ri? Dyshime për romancë mes Pamela Anderson dhe Tom Cruise Egnatia tregon forcën prej kampioni, turpëron Elbasanin me “poker” golash
Dy shtete europiane mund të bashkohen në një Pesë të vdekur nga sulmet izraelite në jug të Libanit, Hezbollahu lëshon 200 raketa Dy avionë luftarakë amerikanë përplasen në ajër, mbyllet baza ushtarake Miliarderët po braktisin Londrën, 111 'bosa' janë zhvendosur jashtë Britanisë Hollivudi ka një çift të ri? Dyshime për romancë mes Pamela Anderson dhe Tom Cruise Egnatia tregon forcën prej kampioni, turpëron Elbasanin me “poker” golash
13° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Kuvendi i Shqipërisë Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Hantavirusi
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Kuvendi i Shqipërisë Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Hantavirusi

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Kenge ne shqip

Bebe Rexha surprizon me këngën e parë në gjuhën shqipe
SHOWBIZ

Bebe Rexha surprizon me këngën e parë në gjuhën shqipe

Bebe Rexha, ka ngjallur një entuziazëm të madh pas publikimit në TikTok të një videoje nga studioja e saj e regjistrimit, ku dëgjohet të këndojë në gjuhën shqipe.

23:00 166 ditë më parë02.12.2025.

Autori
Të fundit
Dy shtete europiane mund të bashkohen në një
Europa

Bashkimi me Rumaninë do të zgjidhte shumë nga problemet e Moldavisë, por pengesa më e madhe mbetet Transnistria dhe çështja e neutralitetit ushtarak.

22:54 1 h më parë17.05.2026.

Autori
Pesë të vdekur nga sulmet izraelite në jug të Libanit, Hezbollahu lëshon 200 raketa
Lindja e Mesme

Pesë të vdekur nga sulmet izraelite në jug të Libanit, Hezbollahu lëshon 200 raketa

Ushtria izraelite kishte kërkuar evakuimin e disa fshatrave, disa prej të cilave ndodhen dhjetëra kilometra larg kufirit izraelito-libanez, dhe për të cilat urdhra evakuimi ishin lëshuar dje.

22:32 1 h më parë17.05.2026.

Autori
Dy avionë luftarakë amerikanë përplasen në ajër, mbyllet baza ushtarake
Amerika

Sipas mediave lokale, avionët e përfshirë në aksident ishin dy EA-18G Growler, ndërsa përplasja ndodhi gjatë demonstrimeve në fluturim para qindra të pranishmëve.

22:08 2 h më parë17.05.2026.

Autori
Miliarderët po braktisin Londrën, 111 'bosa' janë zhvendosur jashtë Britanisë
Europa

Sipas renditjes së vitit 2026, një shifër marramendëse prej 111 qytetarësh britanikë në radhët e miliarderëve, janë larguar nga kryeqyteti anglez. Ky numër i paparë i atribuohet drejtpërdrejt rritjes së taksave të nxitura nga qeveria laburiste e udhëhequr nga Keir Starmer.

21:42 2 h më parë17.05.2026.

Autori
Hollivudi ka një çift të ri? Dyshime për romancë mes Pamela Anderson dhe Tom Cruise
SHOWBIZ

Hollivudi ka një çift të ri? Dyshime për romancë mes Pamela Anderson dhe Tom Cruise

Sipas raportimeve, aktorja 58-vjeçare ka tërhequr vëmendjen e yllit 63-vjeçar të Hollivudit dhe Pamela Anderson thuhet gjithashtu se po "i hap vend dashurisë në jetën e saj".

21:20 3 h më parë17.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Kaosi në “Celtic Park”, Hearts kërkon titullin në tavolinë pas pushtimit të fushës
Futboll

Kaosi në “Celtic Park”, Hearts kërkon titullin në tavolinë pas pushtimit të fushës

Hearts pretendon se sfida në “Celtic Park” nuk u përfundua kurrë zyrtarisht, pas pushtimit masiv të fushës nga tifozët vendas në momentin e golit vendimtar të Callum Osmand.

16:00 8 h më parë17.05.2026.

Autori
‘Luftë’ drogës dhe armëve të ftohta në shkolla, Policia harton plan me masa 'dragoniane'
Aktualitet

‘Luftë’ drogës dhe armëve të ftohta në shkolla, Policia harton plan me masa 'dragoniane'

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Skënder Hita, u ka dërguar një telegram të gjitha drejtorive vendore dhe komisariateve, ku kërkon angazhim maksimal për goditjen e këtyre fenomeneve që po cenojnë sigurinë e nxënësve dhe mbarëvajtjen e procesit mësimor.

16:22 8 h më parë17.05.2026.

Autori
"Shqipëria nuk plotëson asnjë kriter për BE", Berisha i përgjigjet Ramës: Rezoluta për integrimin nuk lavdëron qeverinë
Politikë

"Shqipëria nuk plotëson asnjë kriter për BE", Berisha i përgjigjet Ramës: Rezoluta për integrimin nuk lavdëron qeverinë

Sipas tij, rezoluta e miratuar në parlament nuk përmban “asnjë fjalë vlerësimi” për ekzekutivin apo institucionet shqiptare, por vetëm liston kushtet dhe detyrimet që vendi duhet të përmbushë në rrugën drejt anëtarësimit në Bashkimin Europian.

16:40 7 h më parë17.05.2026.

Autori
Gara e Katalonjës 'e mallkuar' për Moto GP, aksidente të frikshme të Marquez dhe Zarco
Futboll

Gara e Katalonjës 'e mallkuar' për Moto GP, aksidente të frikshme të Marquez dhe Zarco

E diela në pistën e Circuit de Barcelona-Catalunya u shndërrua në një makth për shumë pilotë, pasi gara u ndërpre dy herë me flamur të kuq për shkak të aksidenteve të rënda.

16:58 7 h më parë17.05.2026.

Autori
Bebe Rexha mbështet studentët shqiptarë në Maqedoni: Shqipja është identiteti ynë!
SHOWBIZ

Bebe Rexha mbështet studentët shqiptarë në Maqedoni: Shqipja është identiteti ynë!

Studentët shqiptarë kanë paralajmëruar një tjetër protestë më 18 maj, duke kërkuar që provimet të zhvillohen në gjuhën amtare, në përputhje me statusin zyrtar që gjuha shqipe ka në vend.

17:18 7 h më parë17.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Sipas tij, rezoluta e miratuar në parlament nuk përmban “asnjë fjalë vlerësimi” për ekzekutivin apo institucionet shqiptare, por vetëm liston kushtet dhe detyrimet që vendi duhet të përmbushë në rrugën drejt anëtarësimit në Bashkimin Europian.

16:40 7 h më parë17.05.2026.

Autori
Aktualitet

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Skënder Hita, u ka dërguar një telegram të gjitha drejtorive vendore dhe komisariateve, ku kërkon angazhim maksimal për goditjen e këtyre fenomeneve që po cenojnë sigurinë e nxënësve dhe mbarëvajtjen e procesit mësimor.

16:22 8 h më parë17.05.2026.

Autori
Sekuestrohen PS4 dhe USB, aksion blic në burgun e Elbasanit dhe të Lushnjes
Kronikë

Sekuestrohen PS4 dhe USB, aksion blic në burgun e Elbasanit dhe të Lushnjes

Një operacion i madh kontrolli është zhvilluar në burgjet e Lushnje dhe Elbasan, ku autoritetet penitenciare kanë sekuestruar pajisje të ndaluara brenda ambienteve të vuajtjes së dënimit.

13:33 10 h më parë17.05.2026.

Autori
Alarm për bombë në Korçë, forcat xheniere zbulojnë GPS në automjet
Kronikë

Alarm për bombë në Korçë, forcat xheniere zbulojnë GPS në automjet

Forcat e policisë dhe njësitë anti-eksploziv kanë ndërhyrë në lagjen numër 18 në Korçë pas dyshimeve për një automjet me lëndë plasëse.

12:39 11 h më parë17.05.2026.

Autori
BOTË
Europa

Bashkimi me Rumaninë do të zgjidhte shumë nga problemet e Moldavisë, por pengesa më e madhe mbetet Transnistria dhe çështja e neutralitetit ushtarak.

22:54 1 h më parë17.05.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Ushtria izraelite kishte kërkuar evakuimin e disa fshatrave, disa prej të cilave ndodhen dhjetëra kilometra larg kufirit izraelito-libanez, dhe për të cilat urdhra evakuimi ishin lëshuar dje.

22:32 1 h më parë17.05.2026.

Autori
Amerika

Sipas mediave lokale, avionët e përfshirë në aksident ishin dy EA-18G Growler, ndërsa përplasja ndodhi gjatë demonstrimeve në fluturim para qindra të pranishmëve.

22:08 2 h më parë17.05.2026.

Autori
Europa

Sipas renditjes së vitit 2026, një shifër marramendëse prej 111 qytetarësh britanikë në radhët e miliarderëve, janë larguar nga kryeqyteti anglez. Ky numër i paparë i atribuohet drejtpërdrejt rritjes së taksave të nxitura nga qeveria laburiste e udhëhequr nga Keir Starmer.

21:42 2 h më parë17.05.2026.

Autori
RAJON
Gjoba deri në 500 euro, Ulqini ndalon ecjen me rroba plazhi në qytet
RAJON

Gjoba deri në 500 euro, Ulqini ndalon ecjen me rroba plazhi në qytet

Një vendim i ri i miratuar nga Kuvendi i Ulqinit ndalon lëvizjen me bikini apo veshje të papërshtatshme jashtë zonave të plazhit dhe bregdetit dhe për shkelësit janë parashikuar gjoba që variojnë nga 350 deri në 500 euro.

17:56 6 h më parë17.05.2026.

Autori
Diaspora e Kosovës mobilizohet për zgjedhjet, rreth 100 mijë votues të regjistruar
Kosovë

Diaspora e Kosovës mobilizohet për zgjedhjet, rreth 100 mijë votues të regjistruar

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, bëri të ditur se deri paraditen e së dielës janë pranuar 99,498 aplikime nga gjithsej mbi 117 mijë kërkesa të dorëzuara. Sipas tij, më shumë se 7 mijë aplikime janë refuzuar, ndërsa mbi 10 mijë të tjera janë ende në pritje të verifikimit.

15:21 9 h më parë17.05.2026.

Autori
E rëndë në Itali, makina me 100 km/h godet këmbësorët, dhjetë të plagosur
RAJON

E rëndë në Itali, makina me 100 km/h godet këmbësorët, dhjetë të plagosur

Një makinë që ecte me shpejtësi të madhe ka goditur dhjetëra këmbësorë në Modena, brenda zonës së trafikut të kufizuar të qendrës historike.

19:48 1 ditë më parë16.05.2026.

Autori
Çifti amerikan shkon në Como për tu martuar, por... i vjedhin fustanin nuses
RAJON

Çifti amerikan shkon në Como për tu martuar, por... i vjedhin fustanin nuses

Në Como, një çift turistësh amerikanë që kishin mbërritur në Itali nga Nju Xhersi për t'u martuar, iu grabit makina.

17:28 1 ditë më parë16.05.2026.

Autori
SPORT
Egnatia tregon forcën prej kampioni, turpëron Elbasanin me “poker” golash
Futboll

Egnatia tregon forcën prej kampioni, turpëron Elbasanin me “poker” golash

Skuadra e drejtuar nga Nevil Dede dominoi sfidën që në minutat e para, duke mbyllur praktikisht llogaritë që në pjesën e parë me një paraqitje të jashtëzakonshme në repartin ofensiv.

20:59 3 h më parë17.05.2026.

Autori
‘Hirushja’ e Gjermanisë, klubi i qytetit me 13 mijë banorë ngjitet në Bundesliga
Futboll

‘Hirushja’ e Gjermanisë, klubi i qytetit me 13 mijë banorë ngjitet në Bundesliga

Golat e shpejtë nga Bambasé Conté dhe David Mokwa, i cili realizoi dy herë, i dhanë skuadrës tri pikët vendimtare për të përfunduar në vendin e dytë të kampionatit, pas FC Schalke 04, që kishte siguruar më herët ngjitjen direkte.

18:19 6 h më parë17.05.2026.

Autori
Futboll

E diela në pistën e Circuit de Barcelona-Catalunya u shndërrua në një makth për shumë pilotë, pasi gara u ndërpre dy herë me flamur të kuq për shkak të aksidenteve të rënda.

16:58 7 h më parë17.05.2026.

Autori
Futboll

Hearts pretendon se sfida në “Celtic Park” nuk u përfundua kurrë zyrtarisht, pas pushtimit masiv të fushës nga tifozët vendas në momentin e golit vendimtar të Callum Osmand.

16:00 8 h më parë17.05.2026.

Autori
KULTURË
Bullgaria triumfon në Eurovision, Shqipëria renditet e 13-ta
KULTURË

Bullgaria triumfon në Eurovision, Shqipëria renditet e 13-ta

Një natë plot emocione, spektakël dhe rivalitet muzikor ka kurorëzuar Eurovisionin me fitoren e Bullgaria. Përfaqësuesja bullgare Dara arriti të triumfojë me këngën “Bangaranga”, duke bindur si juritë profesioniste ashtu edhe publikun europian.

08:02 16 h më parë17.05.2026.

Autori
Filmi "Adolesence" bën histori në çmimet BAFTA
KULTURË

Filmi "Adolesence" bën histori në çmimet BAFTA

Drama e Netflix-it, Adolescence, ishte fituesi i madh në Çmimet Bafta Television të dielën, me The Celebrity Traitors dhe Last One Laughing që morën gjithashtu një pjesë të lavdisë.

22:17 6 ditë më parë11.05.2026.

Autori
Tedi Papavrami dekorohet me 'Urdhrin Suprem të Shqiponjës', Rama: Je ylli i botës që ndriçon edhe për vendin
KULTURË

Tedi Papavrami dekorohet me 'Urdhrin Suprem të Shqiponjës', Rama: Je ylli i botës që ndriçon edhe për vendin

Rama e cilësoi Papavramin si një figurë të rrallë artistike dhe njerëzore, duke vënë në dukje jo vetëm talentin e tij si muzikant, por edhe integritetin dhe dimensionin e tij intelektual e shoqëror.

19:21 6 ditë më parë11.05.2026.

Autori
“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme
KULTURË

“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme

Në një atmosferë festive, ku muzika amerikane dhe shqiptare u bashkuan në të njëjtën skenë, Tirana u kthye mbrëmjen e së enjtes në një simbol të miqësisë së fortë mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

15:39 9 ditë më parë08.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Sipas raportimeve, aktorja 58-vjeçare ka tërhequr vëmendjen e yllit 63-vjeçar të Hollivudit dhe Pamela Anderson thuhet gjithashtu se po "i hap vend dashurisë në jetën e saj".

21:20 3 h më parë17.05.2026.

Autori
Kush është Dara, bullgarja 27-vjeçare që fitoi Eurovizionin e parë të vendit të saj?
SHOWBIZ

Kush është Dara, bullgarja 27-vjeçare që fitoi Eurovizionin e parë të vendit të saj?

Darina Yotova lindi në qytetin bregdetar të Varnës dhe u diplomua në Shkollën Kombëtare të Arteve. Ajo filloi të këndonte muzikë tradicionale bullgare në moshën shtatë vjeç, përpara se të kalonte në pop bashkëkohor.

20:44 3 h më parë17.05.2026.

Autori
Harry dhe Meghan në izolim, pse miqtë e tyre të pasur dhe të famshëm i kanë shmangur?
SHOWBIZ

Harry dhe Meghan në izolim, pse miqtë e tyre të pasur dhe të famshëm i kanë shmangur?

Dasma e tyre më 19 maj 2018 kishte një listë të shkëlqyer të ftuarish: kolegët e “Suits”, shoqëruesja e nuses dhe shoqja e tyre Jessica Mulroney, si dhe personazhe të famshëm si Oprah Winfrey, George dhe Amal Clooney, David dhe Victoria Beckham, Serena Williams dhe Idris Elba.

19:23 4 h më parë17.05.2026.

Autori
SHOWBIZ

Studentët shqiptarë kanë paralajmëruar një tjetër protestë më 18 maj, duke kërkuar që provimet të zhvillohen në gjuhën amtare, në përputhje me statusin zyrtar që gjuha shqipe ka në vend.

17:18 7 h më parë17.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes