TË FUNDIT
Merkato drejt fundit, Rey Manaj pa ekip? Gjermania jep 250 mijë paund për familjet e prekura nga përmbytjet SPAK refuzon komisionin “Xhafaj”: Vizita juaj cenon pavarësinë e institucionit Zgjedhjet e 28 dhjetorit në Kosovë, KQZ shpall nesër rezultatin Izraeli pranon 71 mijë viktimat në Gaza E zeza mbi të bardhë, Asllani nis aventurën e re në Turqi
Merkato drejt fundit, Rey Manaj pa ekip? Gjermania jep 250 mijë paund për familjet e prekura nga përmbytjet SPAK refuzon komisionin “Xhafaj”: Vizita juaj cenon pavarësinë e institucionit Zgjedhjet e 28 dhjetorit në Kosovë, KQZ shpall nesër rezultatin Izraeli pranon 71 mijë viktimat në Gaza E zeza mbi të bardhë, Asllani nis aventurën e re në Turqi
4° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Bordi i Paqes Belinda Balluku Groenlanda Donald Trump
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Të miturit

Shteti që bllokoi totalisht rrjetet sociale për fëmijët, ja si do të funksionojë
TEKNOLOGJI

Shteti që bllokoi totalisht rrjetet sociale për fëmijët, ja si do të funksionojë

Australia ka bllokuar fëmijët nën 16 vjeç që të kenë akses në rrjetet sociale për të frenuar ekspozimin ndaj përmbajtjeve të rrezikshme për ta, ndërsa kompanitë e teknologjisë përballen me gjoba të mëdha për moszbatim.

10:17 58 ditë më parë03.12.2025.

Autori
Të fundit
Merkato drejt fundit, Rey Manaj pa ekip?
Kombëtarja

Rej Manaj ka mbyllur në mënyrë konsensuale kontratën me klubin arab të Al Sharjah dhe është në pritje të ofertave për të zgjedhur të ardhmen.

22:47 1 h më parë30.01.2026.

Autori
Gjermania jep 250 mijë paund për familjet e prekura nga përmbytjet
Aktualitet

Ambasada gjermane në Tiranë ka akorduar një fond 250 mijë dollarë për 400 familje të prekura nga përmbytjet në Shqipëri.

22:28 1 h më parë30.01.2026.

Autori
SPAK refuzon komisionin “Xhafaj”: Vizita juaj cenon pavarësinë e institucionit
Aktualitet

SPAK refuzoi kërkesën e komisionit parlamentar të drejtuar nga Fatmir Xhafaj për një vizitë monitoruese, duke e cilësuar atë si ndërhyrje që cenon pavarësinë kushtetuese të institucionit.

22:15 1 h më parë30.01.2026.

Autori
Zgjedhjet e 28 dhjetorit në Kosovë, KQZ shpall nesër rezultatin
Kosovë

Komisioni Zgjedhor në Kosovë pritet të shpallë ditën e nesërme rezultatet zyrtare të zgjedhjeve të 28 dhjetorit.

21:58 2 h më parë30.01.2026.

Autori
Izraeli pranon 71 mijë viktimat në Gaza
Nëpër botë

Izraeli është gati të pranojë se mbi 71 mijë persona janë vrarë në Gaza, që nga nisja e operacionit ushtarak të tij.

21:41 2 h më parë30.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Përdorën vetëm spraj djegës, grabiten 2,7 mln dollarë në qendër të Tokios
Nëpër botë

Përdorën vetëm spraj djegës, grabiten 2,7 mln dollarë në qendër të Tokios

Neutralizuan pesë viktimat pa përdorur asnjë armë, paratë do të transportoheshin me makinë drejt Hong Kongut.

11:44 12 h më parë30.01.2026.

Autori
Kremlini i thotë “Po” Trumpit: Një javë "paqe" me Ukrainën
Europa

Kremlini i thotë “Po” Trumpit: Një javë "paqe" me Ukrainën

Presidenti rus Vladimir Putin ka pranuar një armëpushim të shkurtër ndaj sulmeve mbi qytetet ukrainase, pas një kërkese të drejtpërdrejtë nga presidenti i SHBA-së, Donald Trump.

12:01 12 h më parë30.01.2026.

Autori
Ngjarje e rëndë në Bulqizë, babai plagos me thikë djalin
Kronikë

Ngjarje e rëndë në Bulqizë, babai plagos me thikë djalin

Një konflikt brenda familjes ka përfunduar me një ngjarje të rëndë në Bulqizë, ku një 58-vjeçar është vënë në pranga pasi plagosi me thikë djalin e tij 29-vjeçar.

12:00 12 h më parë30.01.2026.

Autori
Tension në “Australian Open”, Zverev acarohet me Alcaraz që kërkoi mjekun në fushë
Shumësportësh

Tension në “Australian Open”, Zverev acarohet me Alcaraz që kërkoi mjekun në fushë

Spanjolli siguroi biletën në finale, tenisti gjerman solli në vëmendje akuzat e mëparshme për favorizime ndaj Alcaraz dhe italianit Jannik Sinner.

12:53 11 h më parë30.01.2026.

Autori
10 mijë përfitues në total, Lamallari: Lirohen 338 të dënuar, ulje dënimi për 980 të tjerë
Politikë

10 mijë përfitues në total, Lamallari: Lirohen 338 të dënuar, ulje dënimi për 980 të tjerë

Amnistia penale pritet të marrë dritën jeshile nga qeveria për t’u depozituar në Kuvend. Ministria e Drejtësisë ka përgatitur projektligjin për amnistinë penale, i cili parashikon lirimin e menjëhershëm të 338 të burgosurve.

13:09 11 h më parë30.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Ambasada gjermane në Tiranë ka akorduar një fond 250 mijë dollarë për 400 familje të prekura nga përmbytjet në Shqipëri.

22:28 1 h më parë30.01.2026.

Autori
Aktualitet

SPAK refuzoi kërkesën e komisionit parlamentar të drejtuar nga Fatmir Xhafaj për një vizitë monitoruese, duke e cilësuar atë si ndërhyrje që cenon pavarësinë kushtetuese të institucionit.

22:15 1 h më parë30.01.2026.

Autori
Identifikohen shqiptarët që humbën jetën në aksidentin në Itali
Kronikë

Identifikohen shqiptarët që humbën jetën në aksidentin në Itali

Janë identifikuar dy shqiptarët që humbën jetën në një aksident tragjik në Cuneo të Italisë.

21:07 3 h më parë30.01.2026.

Autori
Vëllai i “Visit të Pojës”, arrestohet në Turqi për trafik droge
Kronikë

Vëllai i “Visit të Pojës”, arrestohet në Turqi për trafik droge

Autoritetet turke kanë vënë në pranga vëllanë e “Visit të Pojës” i kërkuar në Itali për trafik droge.

20:37 3 h më parë30.01.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Izraeli është gati të pranojë se mbi 71 mijë persona janë vrarë në Gaza, që nga nisja e operacionit ushtarak të tij.

21:41 2 h më parë30.01.2026.

Autori
Danimarka do të dëbojë të huajt që janë dënuar mbi 1 vit burg
Europa

Danimarka do të dëbojë të huajt që janë dënuar mbi 1 vit burg

Danimarka prezanton politikat e reja kundër emigracionit që parashikojnë deportimin e të huajve të dënuar me më shumë se një vit burg.

19:58 4 h më parë30.01.2026.

Autori
SHBA do të publikojë mbi 3 milionë faqe dokumente për Jeffrey Epstein
Amerika

SHBA do të publikojë mbi 3 milionë faqe dokumente për Jeffrey Epstein

Departamenti i Drejtësisë i SHBA-së do të publikojë mbi 3 milionë faqe dokumente dhe qindra mijëra imazhe e video lidhur me çështjen Jeffrey Epstein, duke përfshirë materiale të sekuestruara nga pajisjet e tij dhe dokumente të hetimeve të mëparshme.

19:38 4 h më parë30.01.2026.

Autori
I nxehti shkrin Australinë, temperaturat arrijnë 50 gradë
Nëpër botë

I nxehti shkrin Australinë, temperaturat arrijnë 50 gradë

I nxehti ka goditur prej disa ditësh Australinë. Termometri ka shënuar në disa zona 50 gradë Celsius.

19:21 4 h më parë30.01.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Komisioni Zgjedhor në Kosovë pritet të shpallë ditën e nesërme rezultatet zyrtare të zgjedhjeve të 28 dhjetorit.

21:58 2 h më parë30.01.2026.

Autori
Kosova në Bordin e Paqes, Kurti: Kosova synon të luajë rol në promovimin e paqes në botë
Kosovë

Kosova në Bordin e Paqes, Kurti: Kosova synon të luajë rol në promovimin e paqes në botë

“Kosova synon të luajë një rol aktiv në promovimin e paqes në nivel global, duke u angazhuar kudo ku ka nevojë”. Kështu u shpreh kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, teksa komentoi pjesëmarrjen e Kosovës në Bordin e Paqes.

13:40 10 h më parë30.01.2026.

Autori
Lamtumirë mes brohoritjeve, tifozët e PAOK përshëndesin me flakadanë 7 viktimat e aksidentit tragjik
RAJON

Lamtumirë mes brohoritjeve, tifozët e PAOK përshëndesin me flakadanë 7 viktimat e aksidentit tragjik

Atmosfera në stadium u karakterizua nga flakadanë, këngë dhe momente heshtjeje, ndërsa familjarë, miq dhe mbështetës të klubit nderuan kujtimin e të rinjve.

10:14 13 h më parë30.01.2026.

Autori
Sulmohet një tjetër shqiptar në një burg grek
RAJON

Sulmohet një tjetër shqiptar në një burg grek

Një tjetër shqiptar është plagosur me thikë në një burg të Greqisë nga një tjetër i dënuar, vetëm disa ditë pas vrasjes së Jani Aliajt.

21:48 1 ditë më parë29.01.2026.

Autori
SPORT
Kombëtarja

Rej Manaj ka mbyllur në mënyrë konsensuale kontratën me klubin arab të Al Sharjah dhe është në pritje të ofertave për të zgjedhur të ardhmen.

22:47 1 h më parë30.01.2026.

Autori
E zeza mbi të bardhë, Asllani nis aventurën e re në Turqi
Futboll

E zeza mbi të bardhë, Asllani nis aventurën e re në Turqi

Kristjan Asllani nënshkruan zyrtarisht kontratën me Beshiktash. Mesfushori do të qëndrojë deri në fund të sezonit, por klubi turk ka të drejtën e blerjes së kartonit.

21:24 2 h më parë30.01.2026.

Autori
Shqipëria përfaqësohet me 4 skiatorë në Lojërat Olimpike Dimërore, Begaj u dorëzon flamurin
Shumësportësh

Shqipëria përfaqësohet me 4 skiatorë në Lojërat Olimpike Dimërore, Begaj u dorëzon flamurin

"Po garoni me më të mirët", u shpreh presidenti Bajram Begaj në dorëzimin e Flamurit për ekipin që do të përfaqësojë Shqipërinë në Lojërat Olimpike Dimërore që mbahen në Cortina të Italisë.

20:30 3 h më parë30.01.2026.

Autori
Djokoviç bën mrekullinë në Australian Open, eliminon në gjysmëfinale Sinner
Shumësportësh

Djokoviç bën mrekullinë në Australian Open, eliminon në gjysmëfinale Sinner

Djokovic bën mrekullinë në Australian Open, duke përmbysur Jannik Sinner pas një beteje mbi katër orë dhe duke siguruar finalen kundër Carlos Alcaraz.

18:25 5 h më parë30.01.2026.

Autori
KULTURË
Kadare, ambasadori shpirtëror i Shqipërisë në botë, përkujtohet 90-vjetori i lindjes
KULTURË

Kadare, ambasadori shpirtëror i Shqipërisë në botë, përkujtohet 90-vjetori i lindjes

Në 90-vjetorin e lindjes së Ismail Kadaresë, një nga figurat më madhore të letërsisë dhe ndërgjegjes kombëtare shqiptare, Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme organizoi sot një ekspozitë përkujtimore kushtuar jetës, veprës dhe rolit të tij historik.

13:21 2 ditë më parë28.01.2026.

Autori
"Sinners", filmi horror me rekord nominimesh për Oscar
KULTURË

"Sinners", filmi horror me rekord nominimesh për Oscar

Filmi horror me vampirë, Sinners, vendos një rekord të ri në çmimet Oscar, duke marrë 16 nominime.

20:36 8 ditë më parë22.01.2026.

Autori
10-vjeçari nga Prishtina fiton 4 medalje në SHBA
KULTURË

10-vjeçari nga Prishtina fiton 4 medalje në SHBA

Nxënësi 10-vjeçar Molos Gashi, nga Prishtina ka ngritur flamurin e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duke fituar katër medalje në olimpiada prestigjioze ndërkombëtare të shkencës, kodimit dhe inteligjencës artificiale, mes pjesëmarrësve nga mbi 21 shtete të botës.

19:42 8 ditë më parë22.01.2026.

Autori
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 25 ditë më parë05.01.2026.

Autori
SHOWBIZ
Ndërron jeta nëna e Kevin të "Home Alone", shuhet aktorja Cathrine O'Hara
SHOWBIZ

Ndërron jeta nëna e Kevin të "Home Alone", shuhet aktorja Cathrine O'Hara

Filmi "I vetëm në shtëpi" (Home Alone) është ndër filmat ikonë për periudhën e Krishtlindeve dhe të gjithë e mbajmë mend nënën e Kevin. Bëhet fjalë për aktoren e famshme kanadezo-amerikane Cathrine O'Hara.

20:50 3 h më parë30.01.2026.

Autori
Mosmarrëveshje mbi menaxhimin e fëmijëve, martesa e Harry e Meghan në rrezik?
SHOWBIZ

Mosmarrëveshje mbi menaxhimin e fëmijëve, martesa e Harry e Meghan në rrezik?

Një nga pikat kryesore të përplasjeve është ekspozimi mediatik i fëmijëve, Duka ka një qëndrim të prerë: ai dëshiron që fëmijët të mbeten sa më të padukshëm për publikun.

15:19 8 h më parë30.01.2026.

Autori
Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz, arratisje luksoze me verë 19 mijë euro shishja
SHOWBIZ

Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz, arratisje luksoze me verë 19 mijë euro shishja

Luks pa kufij për një prej çifteve më të diskutuara të javëve të fundit, që iu larguan disi thashethemeve që kanë përfshirë familjet e tyre.

16:04 1 ditë më parë29.01.2026.

Autori
Mbreti Charles bëhet kuzhinier, “sfidon” Gordon Ramsay
SHOWBIZ

Mbreti Charles bëhet kuzhinier, “sfidon” Gordon Ramsay

Mbreti Charles III duket se ka gjetur një pasion të ri, larg protokollit dhe ceremonive zyrtare, kuzhinën. Në mënyrë befasuese, ai është përfshirë drejtpërdrejt në përgatitjen e menuve që serviren në restorantet e rezidencave të tij mbretërore.

14:01 2 ditë më parë28.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes