TË FUNDIT
FIFA nxjerr në shitje bileta të lira për Kupën e Botës 2026 pas reagimeve të forta Parandalohet sulm terrorist i ISIS-it në një treg Krishtlindjesh në Poloni Aksident në Krujë, makina përplas për vdekje kalimtarin “Në Kryesi mu bë 4 orë gjyq”, Salianji nga Elbasani zbulon synimet e “Foltores” së tij Mbappe fiton gjyqin me PSG, milionat që do marrë sulmuesi... Skandali i “Katargate”, Parlamenti Europian i heq imunitetin eurodeputetes italiane
FIFA nxjerr në shitje bileta të lira për Kupën e Botës 2026 pas reagimeve të forta Parandalohet sulm terrorist i ISIS-it në një treg Krishtlindjesh në Poloni Aksident në Krujë, makina përplas për vdekje kalimtarin “Në Kryesi mu bë 4 orë gjyq”, Salianji nga Elbasani zbulon synimet e “Foltores” së tij Mbappe fiton gjyqin me PSG, milionat që do marrë sulmuesi... Skandali i “Katargate”, Parlamenti Europian i heq imunitetin eurodeputetes italiane
5° Tiranë, Mjegull

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku SPAK Lufta ne Ukrainë Elisa Spiropali
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Durim Bami

SPAK dërgon për gjykim 27 të pandehur, mes tyre Ervis Martinaj dhe ish-deputeti i PS
Kronikë

SPAK dërgon për gjykim 27 të pandehur, mes tyre Ervis Martinaj dhe ish-deputeti i PS

Hetimet zbuluan planet për vrasjen e dy vëllezërve Durim dhe Valter Bami, si dhe rolin e kryerësve dhe organizatorëve. Grupet e strukturuara kriminale u zbërthyen nga përgjimet e SkyECC.

15:32 10 ditë më parë06.12.2025.

Autori
Të fundit
FIFA nxjerr në shitje bileta të lira për Kupën e Botës 2026 pas reagimeve të forta
Futboll

FIFA nxjerr në shitje bileta të lira për Kupën e Botës 2026 pas reagimeve të forta

FIFA ka njoftuar masa të reja për uljen e çmimeve të biletave për Kupën e Botës 2026, pas kritikave të shumta nga tifozët për koston e lartë të ndjekjes së turneut.

20:22 11 min më parë16.12.2025.

Autori
Parandalohet sulm terrorist i ISIS-it në një treg Krishtlindjesh në Poloni
Europa

Autoritetet polake kanë parandaluar një sulm të planifikuar terrorist në një treg Krishtlindjesh, i cili dyshohet se ishte frymëzuar dhe mbështetur nga Shteti Islamik.

19:52 41 min më parë16.12.2025.

Autori
Aksident në Krujë, makina përplas për vdekje kalimtarin
Kronikë

Një aksident me pasojë vdekjen e një personi është regjistruar në Krujë. Viktima një 62 vjeçar u përplas për vdekje teksa kalonte rrugën.

19:21 1 h më parë16.12.2025.

Autori
“Në Kryesi mu bë 4 orë gjyq”, Salianji nga Elbasani zbulon synimet e “Foltores” së tij
Politikë

“Në Kryesi mu bë 4 orë gjyq”, Salianji nga Elbasani zbulon synimet e “Foltores” së tij

Ish-deputeti demokrat Ervin Salianji zhvilloi sot në Elbasan, takimin e radhës me demokratët, ku zbuloi edhe synimin parësor të lëvizjes që ka nisur për rizgjimin e Partisë Demokratike.

19:11 1 h më parë16.12.2025.

Autori
Mbappe fiton gjyqin me PSG, milionat që do marrë sulmuesi...
Futboll

Një gjykatë në Francë ka urdhëruar klubin e PSG që të paguajë 60 milionë euro sulmuesin Kylian Mbappe, si detyrime të praprambetura. Ylli i Francës kishte kërkuar nga ish ekipi i tij 263 milionë euro dëmshpërblim.

18:44 1 h më parë16.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
Ahmed, heroi që çarmatosi agresorin e masakrës në Australi
Nëpër botë

Ahmed, heroi që çarmatosi agresorin e masakrës në Australi

Një sulm i armatosur gjatë një feste në Bondi Beach u shndërrua në një masakër që tronditi Australinë, por mes panikut dhe të shtënave, një qytetar i zakonshëm u përball me agresorin dhe u kthye në simbol të guximit.

09:09 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Arrestohen dy kolumbiane në Durrës, akuzohen për prostitucion
Kronikë

Arrestohen dy kolumbiane në Durrës, akuzohen për prostitucion

Dy shtetase kolumbiane u arrestuan në zonën e Vollgës në Durrës, pasi dyshohet se ushtronin prostitucion në një apartament të marrë me qira, ndërsa policia procedoi penalisht edhe gjashtë shtetas shqiptarë.

09:22 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
“Guxim i jashtëzakonshëm!” Trump vlerëson personin që çarmatosi agresorin në Australi: Shpëtoi shumë jetë
Amerika

“Guxim i jashtëzakonshëm!” Trump vlerëson personin që çarmatosi agresorin në Australi: Shpëtoi shumë jetë

Presidenti amerikan Donald Trump ka reaguar pas sulmit të përgjakshëm në Bondi Beach të Australisë, duke shprehur ngushëllime për viktimat dhe duke vlerësuar publikisht guximin e qytetarit që çarmatosi një nga sulmuesit.

09:53 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Në kërkim ndërkombëtar nga Kosova, arrestohet 24-vjeçari në Borje të Kukësit
Kronikë

Në kërkim ndërkombëtar nga Kosova, arrestohet 24-vjeçari në Borje të Kukësit

Një 24-vjeçar, i shpallur në kërkim ndërkombëtar nga autoritetet kosovare për vjedhje të rëndë, është kapur dhe arrestuar në fshatin Borje nga policia shqiptare, me qëllim ekstradimin në Kosovë.

10:00 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Shteti europian që bleu avionë F-16 për vetëm 1 euro
Europa

Shteti europian që bleu avionë F-16 për vetëm 1 euro

Holanda i ka shitur Rumanisë 18 F-16 për vetëm 1 euro, duke marrë përsipër vetëm shpenzimet logjistike prej 21 milionë eurosh për transportin.

11:40 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Një aksident me pasojë vdekjen e një personi është regjistruar në Krujë. Viktima një 62 vjeçar u përplas për vdekje teksa kalonte rrugën.

19:21 1 h më parë16.12.2025.

Autori
Politikë

Ish-deputeti demokrat Ervin Salianji zhvilloi sot në Elbasan, takimin e radhës me demokratët, ku zbuloi edhe synimin parësor të lëvizjes që ka nisur për rizgjimin e Partisë Demokratike.

19:11 1 h më parë16.12.2025.

Autori
SPAK kërkoi autorizim për arrestimin e Ballukut, zbulohet kur mblidhet Këshilli i Mandateve
Politikë

SPAK kërkoi autorizim për arrestimin e Ballukut, zbulohet kur mblidhet Këshilli i Mandateve

Është caktuar dita kur do të mblidhet Këshilli për Mandatet dhe Imunitetet i cili do të shyrtojë kërkesën e SPAK për heqjen e imunitetit për zv.kryeministren Belinda Balluku.

17:45 2 h më parë16.12.2025.

Autori
Aksident në Maqellarë, përplasen 3 makina, ka të lënduar
Kronikë

Aksident në Maqellarë, përplasen 3 makina, ka të lënduar

Tre automjetete u përfshinë në një aksident rrugor në aksin Shupenzë-Maqellarë. Sipas raportimeve paraprake një person është plagosur dhe aktualisht ndodhet në spital.

17:35 2 h më parë16.12.2025.

Autori
BOTË
Europa

Autoritetet polake kanë parandaluar një sulm të planifikuar terrorist në një treg Krishtlindjesh, i cili dyshohet se ishte frymëzuar dhe mbështetur nga Shteti Islamik.

19:52 41 min më parë16.12.2025.

Autori
Skandali i “Katargate”, Parlamenti Europian i heq imunitetin eurodeputetes italiane
Europa

Skandali i “Katargate”, Parlamenti Europian i heq imunitetin eurodeputetes italiane

Parlamenti Europian ka votuar për heqjen e imunitetit të eurodeputetes italiane, Alessandra Moretti.

18:33 2 h më parë16.12.2025.

Autori
Fermerët në rrugë edhe në Francë, “paralizohen” autostradat kryesore dhe disa hekurudha
Europa

Fermerët në rrugë edhe në Francë, “paralizohen” autostradat kryesore dhe disa hekurudha

Fermerët në Francë protestojnë kundër mënyrës si po menaxhohen ethet e derrave që kanë çuar në eliminimin e qindr kopeve të bagëtive dhe po ashtu kundërshtojnë nënshkrimin e marrëveshjes së tregtisë së lirë BE-Mercosur.

17:27 3 h më parë16.12.2025.

Autori
Për herë të parë në 35 vjet, një avion europian u ul në aeroportin e Bagdadit
Lindja e Mesme

Për herë të parë në 35 vjet, një avion europian u ul në aeroportin e Bagdadit

Një avion i kompanisë greke “Aegean Airlines” nga Athina u ul sot në aeroportin ndërkombëtar të Bagdadit, duke regjistruar fluturimin e parë direkt të operuar nga një transportues evropian drejt kryeqytetit irakian në 35 vjet.

17:02 3 h më parë16.12.2025.

Autori
RAJON
Humbëm 750 milionë euro, Vuçiç reagon pas tërheqjes së Kushner nga projekti në Beograd
RAJON

Humbëm 750 milionë euro, Vuçiç reagon pas tërheqjes së Kushner nga projekti në Beograd

“Serbia humbi 750 milionë euro investime”. Ky ishte reagimi i presidentit serb, Aleksandër Vuçiç pas biznesmenti amerikan Jared Kushner hoqi dorë nga plani për ndërtimin e hotelit në Beograd.

16:56 3 h më parë16.12.2025.

Autori
Nga cigaret kontrabandë në Shqipëri te anijet me kokainë, arrestohet "Eskobari grek"
RAJON

Nga cigaret kontrabandë në Shqipëri te anijet me kokainë, arrestohet "Eskobari grek"

Një anije në pronësi greke u zbulua duke transportuar një sasi të madhe kokaine nga Amerika Latine në Evropë, duke u bllokuar nga Marina Franceze në Oqeanin Atlantik. Policia helene sakaq ka arrestuar biznesmenin Aleksandros Angelopoulos, i cili quhet ndryshe edhe "Eskobari grek".

20:26 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
E rëndë në Greqi, e mitura plagoset me thikë në shkollë
RAJON

E rëndë në Greqi, e mitura plagoset me thikë në shkollë

Një vajzë e mitur ka mbetur e lënduar me thikë, pas një sulmi nga një bashkëmoshatare në një shkollë në Athinë. Ngjarja po hetohet nga policia për zbardhjen e saj.

16:43 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Rinis funksionimi i naftësjellësit Selanik–Shkup
RAJON

Rinis funksionimi i naftësjellësit Selanik–Shkup

Pas më shumë se dhjetë vitesh jashtë funksionit, tubacioni Selanik–Shkup pritet të vihet sërish në përdorim deri në fund të këtij viti, duke mundësuar transportin e derivateve të përpunuara të naftës nga Greqia drejt Maqedonisë së Veriut.

11:59 2 ditë më parë14.12.2025.

Autori
SPORT
Futboll

FIFA ka njoftuar masa të reja për uljen e çmimeve të biletave për Kupën e Botës 2026, pas kritikave të shumta nga tifozët për koston e lartë të ndjekjes së turneut.

20:22 11 min më parë16.12.2025.

Autori
Futboll

Një gjykatë në Francë ka urdhëruar klubin e PSG që të paguajë 60 milionë euro sulmuesin Kylian Mbappe, si detyrime të praprambetura. Ylli i Francës kishte kërkuar nga ish ekipi i tij 263 milionë euro dëmshpërblim.

18:44 1 h më parë16.12.2025.

Autori
Thellohet skandali në futbollin turk, masa dhe për 224 futbollistë të tjerë
Futboll

Thellohet skandali në futbollin turk, masa dhe për 224 futbollistë të tjerë

Skandali i basteve të paligjshme ka goditur futbollin turk si një “bombë”, duke dëmtuar imazhin e kampionatit dhe besueshmërinë e garës. Komiteti Disiplinor i Federatës Turke të Futbollit ka marrë vendime të reja ndëshkuese për 224 lojtarë të tjerë.

18:08 2 h më parë16.12.2025.

Autori
I abonuar me golin, Trabzonspor po mendon të blejë Muçin
Futboll

I abonuar me golin, Trabzonspor po mendon të blejë Muçin

Paraqitjet e mira po e detyrojnë ekipin e Trabzonspor të mendojë blerjen përfundimtare të Ernest Muçit nga Beshiktash. Vlera e lojtarit shqiptar aktualisht është 8.5 milionë euro.

17:20 3 h më parë16.12.2025.

Autori
KULTURË
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 7 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 9 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 10 ditë më parë06.12.2025.

Autori
Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit
KULTURË

Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit

Tre vende evropiane kanë vendosur të bojkotojnë festivalin evropian të muzikës së lehtë Eurovision 2026. Vendimi vjen pasi Unioni Evropian i Transmetimeve nuk pranoi ultimatumin e tyre për përjashtimin e Izraelit.

19:55 12 ditë më parë04.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale
SHOWBIZ

Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale

Një personazh i njohur i rrjeteve sociale në Shqipëri është plagosur mbrëmjen e së hënës në Durrës, pas një konflikti që dyshohet të ketë lidhje me aktivitetin e tij në platformën TikTok.

11:33 9 h më parë16.12.2025.

Autori
Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen
SHOWBIZ

Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen

Donald Trump Jr., djali i madh i presidentit amerikan Donald Trump, është fejuar me Bettina Anderson pas një viti lidhjeje.

11:12 9 h më parë16.12.2025.

Autori
Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë
SHOWBIZ

Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë

Hollywood-i është tronditur nga lajmi se regjisori legjendar Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij, Michele Reiner, janë gjetur të pajetë në banesën e tyre në Los Anxhelos, ndërsa autoritetet amerikane kanë nisur hetimet.

08:37 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj
SHOWBIZ

Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj

Pas përfundimit të turneut Eras, këngëtarja Taylor Swift u dha anëtarëve të grupit të saj një shpërblim marramendës prej 197 milionë dollarësh.

16:54 2 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes