TË FUNDIT
“Rreshtimi krah drejtësisë, fasadë”, Lapaj: Populli përball frontit të hajdutëve, të bashkohemi Përmendej në dosjen Epstein, dorëhiqet nga posti Miroslav Lajçak U konfliktua me dy kushërinj për një vajzë, ndërron jetë në spital 45 vjeçari Panik në ndeshjen Partizani-Elbasani, futbollisti bie pa ndjenja në fushëm, hyn ambulanca Rej Manaj rikthehet në shtëpi, i jep fund aventurës në Emirate Arsenal shkatërron Leeds në Elland Road, Madueke vendimtar
“Rreshtimi krah drejtësisë, fasadë”, Lapaj: Populli përball frontit të hajdutëve, të bashkohemi Përmendej në dosjen Epstein, dorëhiqet nga posti Miroslav Lajçak U konfliktua me dy kushërinj për një vajzë, ndërron jetë në spital 45 vjeçari Panik në ndeshjen Partizani-Elbasani, futbollisti bie pa ndjenja në fushëm, hyn ambulanca Rej Manaj rikthehet në shtëpi, i jep fund aventurës në Emirate Arsenal shkatërron Leeds në Elland Road, Madueke vendimtar
5° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Bordi i Paqes Belinda Balluku Groenlanda Donald Trump
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Silvio Gonzato

Drejtësia në Shqipëri, Gonzato: Ka dosje stok, të shtohen gjyqtarët dhe prokurorët
Aktualitet

Drejtësia në Shqipëri, Gonzato: Ka dosje stok, të shtohen gjyqtarët dhe prokurorët

Ambasadori i BE-së në Tiranë, Silvio Gonzato në konferencën me temë "Cilësia e drejtësisë në Shqipëri", tha se ka ende dosje stok, e për këtë duhet të shtohet numri i gjyqtarëve dhe prokurorëve.

10:59 19 ditë më parë12.01.2026.

Autori
Gonzato takon kreun e SPAK: Rezultate të prekshme në luftën ndaj korrupsionit
Aktualitet

Gonzato takon kreun e SPAK: Rezultate të prekshme në luftën ndaj korrupsionit

Kreu i delegacionit të Bashkimit Europian në Tiranë është takuar me kreun e ri të SPAK-ut, Klodjan Braho. Në postimin e bërë të ditur nga vetë delgacioni, Gonzato ka theksuar faktin se rezultatet e prekshe të luftës ndaj korrupsionit dhe krimit të organizuar janë element kyç për anëtarësimin e Shqip

16:43 25 ditë më parë06.01.2026.

Autori
“BE kërkon të vijojë puna e bërë vitet e fundit”, Gonzato përgëzon Klodian Brahon pas zgjedhjes në krye të SPAK
Aktualitet

“BE kërkon të vijojë puna e bërë vitet e fundit”, Gonzato përgëzon Klodian Brahon pas zgjedhjes në krye të SPAK

Ambasadori i Bashkimit Europian në Tiranë, Silvio Gonzato ka përgëzuar Klodian Brahon për zgjedhjen në krye të SPAK dhe i ka bërë të qartë mesazhin e unionit se puna e kryer vitet e fundit duhet të vijojë me të njëjtin standard.

15:59 51 ditë më parë11.12.2025.

Autori
Ndërkombëtarët zbarkojnë në KLP, Gonzato dhe VanHorn të ulur përballë kandidatëve për kreun e SPAK
Aktualitet

Ndërkombëtarët zbarkojnë në KLP, Gonzato dhe VanHorn të ulur përballë kandidatëve për kreun e SPAK

Mbledhja e KLP ku do të votohet pë kreun e ri të SPAK, po ndiqet nga afër nga përfaqësuesit e trupës diplomatike. Silvio Gonzato dhe Nancy VanHorn janë ulur përballë kandidatëve, të cilët po paraqesin platformat e tyre.

09:56 51 ditë më parë11.12.2025.

Autori
Të fundit
“Rreshtimi krah drejtësisë, fasadë”, Lapaj: Populli përball frontit të hajdutëve, të bashkohemi
Politikë

“Rreshtimi krah drejtësisë, fasadë”, Lapaj: Populli përball frontit të hajdutëve, të bashkohemi

Adriatik Lapaj prej 55 ditësh ka nisur një protestë përpara kryeministrisë, teksa nuk kanë munguar dhe përballjet me policinë e shtetit, e cila nuk i ka lejuar që të ngrejnë tenda.

19:28 4 min më parë31.01.2026.

Autori
Përmendej në dosjen Epstein, dorëhiqet nga posti Miroslav Lajçak
Europa

Ish-emisari për dialogun Kosovë–Serbi, Miroslav Lajçak, ka dhënë dorëheqjen nga posti i këshilltarit të kryeministrit Robert Fico pas daljes së emrit të tij në dosjet Epstein.

19:03 29 min më parë31.01.2026.

Autori
U konfliktua me dy kushërinj për një vajzë, ndërron jetë në spital 45 vjeçari
Kronikë

Ka ndërruar jetë në spitalin e Traumës 45 vjeçari Denis Çumani i cili u konfliktua me dy kushërinj në Shijak, 5 ditë më parë.

18:46 46 min më parë31.01.2026.

Autori
Panik në ndeshjen Partizani-Elbasani, futbollisti bie pa ndjenja në fushëm, hyn ambulanca
Futboll

Panik në ndeshjen Partizani-Elbasani, futbollisti bie pa ndjenja në fushëm, hyn ambulanca

Një futbollist i Partizanit ka rënë pa ndjenja në fushën e lojës gjatë përballjes me Elbasanin.

18:30 1 h më parë31.01.2026.

Autori
Rej Manaj rikthehet në shtëpi, i jep fund aventurës në Emirate
Futboll

Manaj rikthehet në futbollin turk. Futbollisti i Kombëtares synon të rikthejë Sivasspor në Ligën e Parë.

18:27 1 h më parë31.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Përdorën vetëm spraj djegës, grabiten 2,7 mln dollarë në qendër të Tokios
Nëpër botë

Përdorën vetëm spraj djegës, grabiten 2,7 mln dollarë në qendër të Tokios

Neutralizuan pesë viktimat pa përdorur asnjë armë, paratë do të transportoheshin me makinë drejt Hong Kongut.

11:44 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Kremlini i thotë “Po” Trumpit: Një javë "paqe" me Ukrainën
Europa

Kremlini i thotë “Po” Trumpit: Një javë "paqe" me Ukrainën

Presidenti rus Vladimir Putin ka pranuar një armëpushim të shkurtër ndaj sulmeve mbi qytetet ukrainase, pas një kërkese të drejtpërdrejtë nga presidenti i SHBA-së, Donald Trump.

12:01 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Ngjarje e rëndë në Bulqizë, babai plagos me thikë djalin
Kronikë

Ngjarje e rëndë në Bulqizë, babai plagos me thikë djalin

Një konflikt brenda familjes ka përfunduar me një ngjarje të rëndë në Bulqizë, ku një 58-vjeçar është vënë në pranga pasi plagosi me thikë djalin e tij 29-vjeçar.

12:00 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Tension në “Australian Open”, Zverev acarohet me Alcaraz që kërkoi mjekun në fushë
Shumësportësh

Tension në “Australian Open”, Zverev acarohet me Alcaraz që kërkoi mjekun në fushë

Spanjolli siguroi biletën në finale, tenisti gjerman solli në vëmendje akuzat e mëparshme për favorizime ndaj Alcaraz dhe italianit Jannik Sinner.

12:53 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
10 mijë përfitues në total, Lamallari: Lirohen 338 të dënuar, ulje dënimi për 980 të tjerë
Politikë

10 mijë përfitues në total, Lamallari: Lirohen 338 të dënuar, ulje dënimi për 980 të tjerë

Amnistia penale pritet të marrë dritën jeshile nga qeveria për t’u depozituar në Kuvend. Ministria e Drejtësisë ka përgatitur projektligjin për amnistinë penale, i cili parashikon lirimin e menjëhershëm të 338 të burgosurve.

13:09 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Adriatik Lapaj prej 55 ditësh ka nisur një protestë përpara kryeministrisë, teksa nuk kanë munguar dhe përballjet me policinë e shtetit, e cila nuk i ka lejuar që të ngrejnë tenda.

19:28 4 min më parë31.01.2026.

Autori
Kronikë

Ka ndërruar jetë në spitalin e Traumës 45 vjeçari Denis Çumani i cili u konfliktua me dy kushërinj në Shijak, 5 ditë më parë.

18:46 46 min më parë31.01.2026.

Autori
Dhunohet një çift në Durrës, nis procedimi penal ndaj tre personave
Kronikë

Dhunohet një çift në Durrës, nis procedimi penal ndaj tre personave

Policia ka nisur procedim penal ndaj 3 personave në Durrës, të cilët dhunuan me sende të forta një çift.

17:51 1 h më parë31.01.2026.

Autori
Denoncimi i fortë i Ilir Metës: Pas rrëmbimit tim qëndron Ergys Agasi
Politikë

Denoncimi i fortë i Ilir Metës: Pas rrëmbimit tim qëndron Ergys Agasi

Ilir Meta ka bërë një tjetër reagim në rrjetet sociale ku akuzon Ergys Agasin e kërkuar për dosjen e AKSHI-t, se fshihet pas arrestimit të tij.

17:32 2 h më parë31.01.2026.

Autori
BOTË
Europa

Ish-emisari për dialogun Kosovë–Serbi, Miroslav Lajçak, ka dhënë dorëheqjen nga posti i këshilltarit të kryeministrit Robert Fico pas daljes së emrit të tij në dosjet Epstein.

19:03 29 min më parë31.01.2026.

Autori
Dy shpërthime të njëpasnjëshme në Iran, 4 viktima, të paqarta shkaqet
Lindja e Mesme

Dy shpërthime të njëpasnjëshme në Iran, 4 viktima, të paqarta shkaqet

Dy shpërthime të fuqishme janë regjistruar në orët e fundit në Iran. Autoritetet flasin për 4 viktima teksa shkaqet janë ende të paqarta.

16:28 3 h më parë31.01.2026.

Autori
Papa Leoni citon Nënë Terezën: Aborti është shkatërruesi më i madh i paqes
Europa

Papa Leoni citon Nënë Terezën: Aborti është shkatërruesi më i madh i paqes

Sipas Atit të Shenjtë, paqja nuk mund të ndërtohet për sa kohë njerëzimi vazhdon “luftën kundër vetes”, duke përjashtuar të dobëtit, të varfrit, refugjatët dhe të shtypurit.

14:13 5 h më parë31.01.2026.

Autori
Etna u “pushtua” nga dëbora, 5 metra trashësi në kraterin e vullkanit
Europa

Etna u “pushtua” nga dëbora, 5 metra trashësi në kraterin e vullkanit

Krateret Silvestri, të pozicionuar në lartësinë afro 2 mijë metra mbi nivelin e detit, u mbuluan nga shtresa masive të bardha.

13:43 5 h më parë31.01.2026.

Autori
RAJON
KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhje në Kosovë, nuk miratohet lista serbe
Kosovë

KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhje në Kosovë, nuk miratohet lista serbe

Lëvizja Vetëvendosje siguroi 57 deputetë në parlament, pasi mori mbi 51 për qind të votave, Partia Demokratike do të ketë 22 vende.

12:42 6 h më parë31.01.2026.

Autori
Zgjedhjet e 28 dhjetorit në Kosovë, KQZ shpall nesër rezultatin
Kosovë

Zgjedhjet e 28 dhjetorit në Kosovë, KQZ shpall nesër rezultatin

Komisioni Zgjedhor në Kosovë pritet të shpallë ditën e nesërme rezultatet zyrtare të zgjedhjeve të 28 dhjetorit.

21:58 21 h më parë30.01.2026.

Autori
Kosova në Bordin e Paqes, Kurti: Kosova synon të luajë rol në promovimin e paqes në botë
Kosovë

Kosova në Bordin e Paqes, Kurti: Kosova synon të luajë rol në promovimin e paqes në botë

“Kosova synon të luajë një rol aktiv në promovimin e paqes në nivel global, duke u angazhuar kudo ku ka nevojë”. Kështu u shpreh kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, teksa komentoi pjesëmarrjen e Kosovës në Bordin e Paqes.

13:40 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Lamtumirë mes brohoritjeve, tifozët e PAOK përshëndesin me flakadanë 7 viktimat e aksidentit tragjik
RAJON

Lamtumirë mes brohoritjeve, tifozët e PAOK përshëndesin me flakadanë 7 viktimat e aksidentit tragjik

Atmosfera në stadium u karakterizua nga flakadanë, këngë dhe momente heshtjeje, ndërsa familjarë, miq dhe mbështetës të klubit nderuan kujtimin e të rinjve.

10:14 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Një futbollist i Partizanit ka rënë pa ndjenja në fushën e lojës gjatë përballjes me Elbasanin.

18:30 1 h më parë31.01.2026.

Autori
Futboll

Manaj rikthehet në futbollin turk. Futbollisti i Kombëtares synon të rikthejë Sivasspor në Ligën e Parë.

18:27 1 h më parë31.01.2026.

Autori
Arsenal shkatërron Leeds në Elland Road, Madueke vendimtar
Futboll

Arsenal shkatërron Leeds në Elland Road, Madueke vendimtar

Arsenali fiton me rezultat bindës ndaj Leed dhe forcon pozitat në krye të renditjes.

18:11 1 h më parë31.01.2026.

Autori
“Shqipëria kundërshtari më i rëndësishëm”, trajneri Urban paralajmëron polakët: Kanë organizim dhe disiplinë
Kombëtarja

“Shqipëria kundërshtari më i rëndësishëm”, trajneri Urban paralajmëron polakët: Kanë organizim dhe disiplinë

Më 26 mars, Kombëtarja kuqezi do të sfidojë Poloninë në Varshavë në sfidën gjysmëfinale të fazës “play-off”.

11:39 7 h më parë31.01.2026.

Autori
KULTURË
Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur
KULTURË

Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur

Ka ndërruar jetë në moshën 82 vjeçare aktori i njohur Fitim Makashi, babai i këngëtarit Redon Makashi.

16:59 2 h më parë31.01.2026.

Autori
“Meloni me fytyrë engjëlli”: Pas restaurimit të Bazilikës, plasin polemikat në Itali
KULTURË

“Meloni me fytyrë engjëlli”: Pas restaurimit të Bazilikës, plasin polemikat në Itali

Ndërhyrja u krye nga një artist jo-profesionist, i cili shkonte çdo mëngjes në kishë. Demokratët në Itali e kanë cilësuar “të papranueshme”.

14:36 4 h më parë31.01.2026.

Autori
Kadare, ambasadori shpirtëror i Shqipërisë në botë, përkujtohet 90-vjetori i lindjes
KULTURË

Kadare, ambasadori shpirtëror i Shqipërisë në botë, përkujtohet 90-vjetori i lindjes

Në 90-vjetorin e lindjes së Ismail Kadaresë, një nga figurat më madhore të letërsisë dhe ndërgjegjes kombëtare shqiptare, Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme organizoi sot një ekspozitë përkujtimore kushtuar jetës, veprës dhe rolit të tij historik.

13:21 3 ditë më parë28.01.2026.

Autori
"Sinners", filmi horror me rekord nominimesh për Oscar
KULTURË

"Sinners", filmi horror me rekord nominimesh për Oscar

Filmi horror me vampirë, Sinners, vendos një rekord të ri në çmimet Oscar, duke marrë 16 nominime.

20:36 8 ditë më parë22.01.2026.

Autori
SHOWBIZ
Ndërron jeta nëna e Kevin të "Home Alone", shuhet aktorja Cathrine O'Hara
SHOWBIZ

Ndërron jeta nëna e Kevin të "Home Alone", shuhet aktorja Cathrine O'Hara

Filmi "I vetëm në shtëpi" (Home Alone) është ndër filmat ikonë për periudhën e Krishtlindeve dhe të gjithë e mbajmë mend nënën e Kevin. Bëhet fjalë për aktoren e famshme kanadezo-amerikane Cathrine O'Hara.

20:50 22 h më parë30.01.2026.

Autori
Mosmarrëveshje mbi menaxhimin e fëmijëve, martesa e Harry e Meghan në rrezik?
SHOWBIZ

Mosmarrëveshje mbi menaxhimin e fëmijëve, martesa e Harry e Meghan në rrezik?

Një nga pikat kryesore të përplasjeve është ekspozimi mediatik i fëmijëve, Duka ka një qëndrim të prerë: ai dëshiron që fëmijët të mbeten sa më të padukshëm për publikun.

15:19 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz, arratisje luksoze me verë 19 mijë euro shishja
SHOWBIZ

Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz, arratisje luksoze me verë 19 mijë euro shishja

Luks pa kufij për një prej çifteve më të diskutuara të javëve të fundit, që iu larguan disi thashethemeve që kanë përfshirë familjet e tyre.

16:04 2 ditë më parë29.01.2026.

Autori
Mbreti Charles bëhet kuzhinier, “sfidon” Gordon Ramsay
SHOWBIZ

Mbreti Charles bëhet kuzhinier, “sfidon” Gordon Ramsay

Mbreti Charles III duket se ka gjetur një pasion të ri, larg protokollit dhe ceremonive zyrtare, kuzhinën. Në mënyrë befasuese, ai është përfshirë drejtpërdrejt në përgatitjen e menuve që serviren në restorantet e rezidencave të tij mbretërore.

14:01 3 ditë më parë28.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes