TË FUNDIT
Mediat në Londër: Britania në bisedime me aleatët e BE-së për të dërguar trupa në Groenlandë Java nis me temperatura ekstreme, -10 në zonat malore Berisha: Revolucioni iranian drejt fitores, diktatura e Ajetollahëve në grahmat e fundit Moti i keq godet Kosovën, përmbytje dhe evakuime në disa komuna 16-vjeçari në timon pa patentë, përplaset me një makinë të parkuar Vedat Muriqi ndjek Mbappe-n, shënon golin e 11-të në La Liga
Mediat në Londër: Britania në bisedime me aleatët e BE-së për të dërguar trupa në Groenlandë Java nis me temperatura ekstreme, -10 në zonat malore Berisha: Revolucioni iranian drejt fitores, diktatura e Ajetollahëve në grahmat e fundit Moti i keq godet Kosovën, përmbytje dhe evakuime në disa komuna 16-vjeçari në timon pa patentë, përplaset me një makinë të parkuar Vedat Muriqi ndjek Mbappe-n, shënon golin e 11-të në La Liga
3° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Moti i Keq Protesta në Iran Tensionet SHBA-Venezuelë Donald Trump
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Zgjedhje ne Kosove

Kosova voton, zgjedhjet e dyta parlamentare brenda vitit
Kosovë

Kosova voton, zgjedhjet e dyta parlamentare brenda vitit

Kosova voton sot për herë të dytë brenda vitit për të zgjedhur parlamentin e ri dhe për t’i dhënë fund krizës 10-mujore. Kutitë janë hapur prej orës 07:00 për 2 milionë e 76 mijë e 290 qytetarë me të drejtë vote.

07:22 14 ditë më parë28.12.2025.

Autori
Të fundit
Mediat në Londër: Britania në bisedime me aleatët e BE-së për të dërguar trupa në Groenlandë
Europa

Mediat në Londër: Britania në bisedime me aleatët e BE-së për të dërguar trupa në Groenlandë

Downing Street thuhet se është në bisedime me aleatët evropianë për dërgimin e një force ushtarake në Groenlandë për të mbrojtur Arktikun dhe "të lehtësojë shqetësimet e sigurisë së Donald Trump".

17:03 6 min më parë11.01.2026.

Autori
Java nis me temperatura ekstreme, -10 në zonat malore
Aktualitet

Ngricat do të nisin javën që vjen, teksa IGJEUM parashikon që të hënën temperaturat do të jenë nga -10 gradë Celcius më e ulëta në zonat malore deri në 5 gradë Celsius më e larta në vendet e ulëta dhe bregdet.

16:50 19 min më parë11.01.2026.

Autori
Berisha: Revolucioni iranian drejt fitores, diktatura e Ajetollahëve në grahmat e fundit
Politikë

Berisha: Revolucioni iranian drejt fitores, diktatura e Ajetollahëve në grahmat e fundit

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka reaguar në rrjete sociale në mbështetje të revolucionit demokratik të opozitës dhe popullit iranian.Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka reaguar në rrjete sociale në mbështetje të revolucionit demokratik të opozitës dhe popullit iranian.

16:38 31 min më parë11.01.2026.

Autori
Moti i keq godet Kosovën, përmbytje dhe evakuime në disa komuna
Kosovë

Agjencia e Menaxhimit Emergjent ka publikuar raportin më të fundit mbi situatën e krijuar nga reshjet atmosferike gjatë intervalit kohor 22:00 – 08:00 në Kosovë, duke paraqitur gjendjen në terren, ndërhyrjet emergjente dhe ndikimin në infrastrukturë në nivel vendi.

16:35 34 min më parë11.01.2026.

Autori
16-vjeçari në timon pa patentë, përplaset me një makinë të parkuar
Kronikë

Një i mitur në qytetin e Durrësit do të procedohet penalisht pasi drejtonte mjetin pa leje drejtimi. Ai humbi kontrollin dhe është përplasur me një makinë të parkuar.

16:25 44 min më parë11.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Borë deri 40 cm, akse të bllokuara dhe mungesë energjie në Dibër
Aktualitet

Borë deri 40 cm, akse të bllokuara dhe mungesë energjie në Dibër

Reshjet e borës kanë shkaktuar probleme në Dibër. Raportohen rrugë të bllokuara dhe mungesë energjie në disa zona.

09:31 7 h më parë11.01.2026.

Autori
Dëmshpërblimi për përmbytjet, Edi Rama: Ministria e Financave e ka gati planin
Politikë

Dëmshpërblimi për përmbytjet, Edi Rama: Ministria e Financave e ka gati planin

Në podcastin e fundjavës, kryeministri Rama deklaroi se Ministria e Financave e ka gati planin për dëmshpërblimin e personave të prekur nga përmbytjet e ditëve të fundit, i cili do të vihet në zbatim sapo të përfundojë procesi i verifikimeve në terren.

09:56 7 h më parë11.01.2026.

Autori
Panik në Itali, përfshihet nga flakët qiellgërvishtësja, qindra të evakuuar
Europa

Panik në Itali, përfshihet nga flakët qiellgërvishtësja, qindra të evakuuar

Qindra persona janë evakuuar në orët e para të mëngjesit nga një ndërtesë në Ferrara e cila u përfshi nga flakët për motive ende të paqarta. Fatmirësisht nuk raportohet për të lënduar.

10:16 6 h më parë11.01.2026.

Autori
Moti i keq paralizon Serbinë, mijëra njerëz pa energji, gjendje emergjence në 11 komuna
RAJON

Moti i keq paralizon Serbinë, mijëra njerëz pa energji, gjendje emergjence në 11 komuna

Autoritetet lokale në Serbi kanë shpallur emergjencën në 11 komuna për shkak të reshjeve të dendura të borës. Zonat më të prekura janë rajoni i Zlatiborit, Moravës si edhe disa pjesë të Serbisë perëndimore, jugperëndimore dhe lindore.

10:37 6 h më parë11.01.2026.

Autori
“Nuk kemi ende drejtësi të paanshme e cilësore”, Rama: Do vijnë ekspertë francezë
Politikë

“Nuk kemi ende drejtësi të paanshme e cilësore”, Rama: Do vijnë ekspertë francezë

Kryeministri Rama deklaroi se Shqipëria duhet të adresojë problematikat në drejtësi në në harmoni të plotë me standardet dhe praktikat më të mira evropiane. Sipas Ramës, ekspertë francezë do të ndihmojnë në diskutimet për Kodin Penal.

10:58 6 h më parë11.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Ngricat do të nisin javën që vjen, teksa IGJEUM parashikon që të hënën temperaturat do të jenë nga -10 gradë Celcius më e ulëta në zonat malore deri në 5 gradë Celsius më e larta në vendet e ulëta dhe bregdet.

16:50 19 min më parë11.01.2026.

Autori
Politikë

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka reaguar në rrjete sociale në mbështetje të revolucionit demokratik të opozitës dhe popullit iranian.Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka reaguar në rrjete sociale në mbështetje të revolucionit demokratik të opozitës dhe popullit iranian.

16:38 31 min më parë11.01.2026.

Autori
Kronikë

Një i mitur në qytetin e Durrësit do të procedohet penalisht pasi drejtonte mjetin pa leje drejtimi. Ai humbi kontrollin dhe është përplasur me një makinë të parkuar.

16:25 44 min më parë11.01.2026.

Autori
Mashtruan një person duke i marrë 40 mijë euro, ja çfarë zbuloi policia
Kronikë

Mashtruan një person duke i marrë 40 mijë euro, ja çfarë zbuloi policia

Policia e Tiranës në sajë të operacionit të koduar "Skema" ka arrestuar tre persona dhe ka shpallur në kërki dy të therë, të cilët i kanë marrë një personi 40 mijë euro duke e mashtruar nëpërmjet komunikimeve në një aplikacion si të njohur të tijët.

15:10 1 h më parë11.01.2026.

Autori
BOTË
Europa

Downing Street thuhet se është në bisedime me aleatët evropianë për dërgimin e një force ushtarake në Groenlandë për të mbrojtur Arktikun dhe "të lehtësojë shqetësimet e sigurisë së Donald Trump".

17:03 6 min më parë11.01.2026.

Autori
Trump- Kubës: Të bëjë një marrëveshje, para se të jetë tepër vonë
Nëpër botë

Trump- Kubës: Të bëjë një marrëveshje, para se të jetë tepër vonë

Presidenti amerikan e ka kthyer vëmendjen e tij nga Kuba që kur forcat amerikane kapën udhëheqësin e Venezuelës, Nicolas Maduro, më 3 janar në kryeqytetin e saj.

16:10 59 min më parë11.01.2026.

Autori
Një sulm amerikan në Iran? Izraeli është gati
Lindja e Mesme

Një sulm amerikan në Iran? Izraeli është gati

Mediat raportojnë se Izraeli ka rritur gatishmërinë pas deklaratave të fundit nga Amerika se mund të ketë një sulm në Iran për shkak të shtypjes që autoritetet e këtij vendi po i bëjnë protestave të qytetarëve.

12:51 4 h më parë11.01.2026.

Autori
Avioni shpërthen në flakë në Kolumbi, mes viktimave dhe këngëtari i njohur
Nëpër botë

Avioni shpërthen në flakë në Kolumbi, mes viktimave dhe këngëtari i njohur

Të paktën 6 persona kanë humbur jetën si pasojë e një aksidenti ajror në Kolumbi. Mes viktimave raportohet dhe një këngëtar i njohur.

12:03 5 h më parë11.01.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Agjencia e Menaxhimit Emergjent ka publikuar raportin më të fundit mbi situatën e krijuar nga reshjet atmosferike gjatë intervalit kohor 22:00 – 08:00 në Kosovë, duke paraqitur gjendjen në terren, ndërhyrjet emergjente dhe ndikimin në infrastrukturë në nivel vendi.

16:35 34 min më parë11.01.2026.

Autori
RAJON

Autoritetet lokale në Serbi kanë shpallur emergjencën në 11 komuna për shkak të reshjeve të dendura të borës. Zonat më të prekura janë rajoni i Zlatiborit, Moravës si edhe disa pjesë të Serbisë perëndimore, jugperëndimore dhe lindore.

10:37 6 h më parë11.01.2026.

Autori
Shtirej si femër në internet, arrestohet kroati që shantazhoi 13 persona
RAJON

Shtirej si femër në internet, arrestohet kroati që shantazhoi 13 persona

Një skemë mashtrimi dhe shantazhi në internet është zbuluar nga policia kroate, ku një i ri 20-vjeçar dyshohet se ka përfituar para duke u shtirur si femër dhe duke kërcënuar viktimat me publikimin e mesazheve komprometuese.

20:12 1 ditë më parë09.01.2026.

Autori
Vjosa Osmani takohet me ambasadorin britanik në Kosovë, institucionet e reja në fokus
Kosovë

Vjosa Osmani takohet me ambasadorin britanik në Kosovë, institucionet e reja në fokus

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka zhvilluar një takim me ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, Jonathan Hargreaves, ku në fokus ishin zhvillimet e fundit politike dhe forcimi i bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve.

19:49 1 ditë më parë09.01.2026.

Autori
SPORT
Vedat Muriqi ndjek Mbappe-n, shënon golin e 11-të në La Liga
Futboll

Vedat Muriqi ndjek Mbappe-n, shënon golin e 11-të në La Liga

Sulmuesi i Kosovës, Vedat Muriqi është i vetmi që ndjek Kylian Mbappe në La Liga, në garën për golashënuesin më të mirë. Ylli dardan shënoi sërish për Majorkën, duke u ngjitur në kuotën e 11 realizimeve këtë sezon.

16:18 51 min më parë11.01.2026.

Autori
Uzuni shuan zërat për pastrim parash: Kam zgjedhur të investoj në vendin tim
Futboll

Uzuni shuan zërat për pastrim parash: Kam zgjedhur të investoj në vendin tim

Myrto Uzuni nuk është futbollisti i parë që i futet botës së biznesit, por fitimet e tij nga sporti ka vendosur ti investojë. Ai ka blerë një hotel në Palasë dhe menjëherë u kryqëzua në rrjet se ishte duke bërë pastrim parash me hotelin e tij "Uzuni Hotel".

15:45 1 h më parë11.01.2026.

Autori
Lajm i keq për Kombëtaren, dëmtohet Gjimshiti, sa do të mungojë?
Kombëtarja

Lajm i keq për Kombëtaren, dëmtohet Gjimshiti, sa do të mungojë?

Kapiteni i Kombëtares Shqiptare, Berat Gjimshiti ka dalë i dëmtuar në ndeshjen e fundit që Atalanta luajti përballë Torinos. Sipas burimeve, Gjimshiti mund të qëndrojë larg fushave deri në 3 javë.

14:26 2 h më parë11.01.2026.

Autori
Dramë në “Elbasan Arena”, por në fund asnjë surprizë në Kupën e Shqipërisë
Futboll

Dramë në “Elbasan Arena”, por në fund asnjë surprizë në Kupën e Shqipërisë

Tetë ekipet e Kategorisë Superiore kanë kaluar në fazën e ardhshme të Kupës së Shqipërisë, duke mos dhuruar asnjë surprizë në takimet e kësaj të shtune.

19:08 22 h më parë10.01.2026.

Autori
KULTURË
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 6 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 10 ditë më parë01.01.2026.

Autori
“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut
KULTURË

“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut

1.4 milionë euro do të investojë Ministria e Turizmit, Kulturës dhe Sportit për të rijetëzuar të paktën 7 salla kinemaje në disa qytete të vendit, në mënyrë që filmat të rikthehen pranë publikut shqiptar.

15:34 12 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 19 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel
SHOWBIZ

Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel

Një operacion i gjerë policor kundër drogës në jetën e natës së Stambollit ka çuar në arrestimin e aktorit të njohur turk Can Yaman dhe disa personazheve të tjerë publikë, duke tronditur botën e showbiz-it turk.

17:40 23 h më parë10.01.2026.

Autori
Donacioni më i madh në histori, Bill Gates i dhuron 8 miliardë dollarë fondacionit të ish-gruas
SHOWBIZ

Donacioni më i madh në histori, Bill Gates i dhuron 8 miliardë dollarë fondacionit të ish-gruas

Shifra ishte pjesë e akordit të divorcit në vitin 2021. Melinda kishte njoftuar më parë se do të përfitojë 12,5 miliardë dollarë për aktivitetin filantropik.

10:59 1 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Ylli i filmit ikonik “I vetëm në shtëpi” akuzohet për favorizim të prostitucionit
SHOWBIZ

Ylli i filmit ikonik “I vetëm në shtëpi” akuzohet për favorizim të prostitucionit

Ngjarja ka ndodhur më 10 dhjetor në një resort në Kaliforni, dyshohet se Daniel Stern tentoi të merrte një eskortë.

09:28 1 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Rikthim i befasishëm në moshën 61-vjeçare, Rocco Siffredi sërish në setin e filmave
SHOWBIZ

Rikthim i befasishëm në moshën 61-vjeçare, Rocco Siffredi sërish në setin e filmave

Aktori i njohur i filmave për të rritur surprizon me një tjetër rikthimin, këtë herë si protagonist i një projekti digjital, që thyen rregullat tradicionale të industrisë.

21:48 1 ditë më parë09.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes